Радев: Младите хора са все по-малко, но те трябва да променят страната

Не приемайте да ви заблуждават и да ви ограбват бъдещето, апелира към младите държавният глава

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Държавният глава заяви, че "сме разрешили на хора, които не почитат книгите, да вземат решения". Чудя се дали и в предвид един, дето е прочел цяла една книга: "Винету". Всъщност този същия може само да е гледал филма---с Гойко Митич!!!

Трябва ли??? Трябва да изметат ла-ната на предишните мижитурки, които освен вкъщи на масата не смеят да гъкнат на престъпниците, които управляват държавата вече почти 80 године??? Айде бе!

И мозъчните клетки на радев са все по малко.

"който не почита правилата на граматиката, ще пренебрегне и закона“ - дааа, истина е, трябва ви доказателство: фейсбук показва, че на деската ѝ куца граматиката, а всички видяхме как спазва закона за движение по пътищата, как спазва протокола да има/няма кабинет, където не трябва, и други разни дребни като камилчета

Генерала закова простия и цвичката.

11 000 лв за голи приказки Богата България

Ако сравним нивото на Цар Симеон ІІ с това на Радев и Деса ще се окаже, че последните са абсолютни чалгаджии!

каца някъде,изцвъква се и отлита...

Президентът Радев да знае следното - ако той не наложи една военна хунта и не вземе властта в свои ръце начело на военния апарат и не почне да се прави на Дутерте ние така ще си останем още 15 години. А тогава ще дойде краят.

Фатмак, вие с Деса-Нерцедеса ли сте носителите на новият морал дето да задържи младите в България? Ку*вата на полка дето кара в насрещното за да си купи рокля? Или баща ти с мерцедеса дето гази инвалиди ? Гнус ни е от теб и семейството ти!

Клишета, изказани дълбокомислено и с демагогска загриженост се превръщат във визии. Много мъдро казано. На младите, учените, възпитаните им се възлага надеждата да променят България. Какво просветление. Ако не те, кой друг бе, Радев. Как се сети!

Някой осъзнава ли, че този олигофрен призовава хората на бунт?! Това е престъплени срещу конституцията.

няма да му се размине!

PEYTSCH

Радев...Земята се върти. Много умно....

такива,като клепоухият продажник и крантата му!

Всички речи са в стил, видях, казвам ви, това трябва да се направи, виновно е Правителството и т.н. Страничен наблюдател. Звучат поучително, без реални последствия от казаното, малко като " кучето си лае, керванът си върви". Така ли трябва да бъде?

харчат с Деса-Мерцедеса на поразия народна пара!

Боян Биолчев, Благовест Сендов още професори (доказали че са направили много за младите хора) и... човекът на трибуната ( който говори за бъдещето на младите хора)! Имаше една игра познайте кой е излишен?

3,14 ? - това някакъв размер ли е

Не, съкратен запис на числото 3,1415926535897932384626433832795.

Ludiamaus

22/7 граничи с безкрайността (подобно на човешката глупост за която говори Айнщайн)

Госпожици, Що имам чувството че отново сме на открито партийно събрание!????? Защо всяка една теза, открито потвърждаваща действителността е оценявана с минуси! Ако сте толкова почтенн, поне бихте забелязали че отношението ми към генерала, кандидата за президент и после като президент не се е променило нито на йота! И се запитайте защо така! Казвал съм че като военен специалист от времето в авиобаза Равнец, не сме имали по -добър от него (освен колегата му дето избяга с прехванатият самолен от прехващачите в Турция). Но цитирайки Пако Гоя Радев потвърждава тезата за катерещата се маймуна -катери се безкритично във властта, подчинен на "договора" да е "безпартиен" с ПАРТИЙНА ПОДКРЕПА! Срамно е да отричате факти, които можете да намерите и да прочетете -при добро желание. Което за червените тролове е без значение!

Ludiamaus

P.S. И ОЩЕ НЕЩО ГОСПОЖИЦИ, КАК ЩЕ МЕ УБЕДИТЕ, ЧЕ НЕ СТЕ ЧЕРВЕНИ ТРОЛОВЕ! ПИША ВИ ЗА ЛИЧНОТО МИ ПОЗНАНСТВО С ЧАВДАР ДЖУРОВ (ГОДИНА ПРЕДИ ДА СИ ОТИДЕ В КВАРТИРА НА УЛ.ЯНКО САКЪЗОВ 2 В ПЛЕВЕН В ЕДНО СЪС ЗАГИНЕЛИЯТ С НЕГО ВЕНКО, ВЕДНО СЪС ВЕНЧЕТО, САЧМИЧКАТА И ОЩЕ МОМИЧЕТА ОТ УЧИТЕЛСКИЯТ В ПЛЕВЕН ПРАЗНУВАХМЕ СТУДЕНТСКИЯТ ПРАЗНИК) СЪКВАРТИРАНТА МИ ПЕЙЧО, С КОГОТО В ЩРЪКЛЕВО ЗАЕДНО СКАЧАХМЕ ОТ ЛАЗ(а на Лазаров) ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА МАКСИМ (който влезе във ВНВВУ, стана полковник инструктор парашутизъм и ....замина да лети на полицейски хеликоптер още преди Мандела да вземе властта ва ЮАР). Поне знаейки изискванията и към Венко и към Пейчо знам и изискванията за характеристиките, които аз сина на царски офицер посмъртно не можех да приложа! Секретаря на курса ми в техникума и мой приятел и до днес в характеристиката прилагана при дипломирането ми, е писал не подлежи кандидатстване висше, може да работи по специалността; син на царски офицер, дядо кулак) Ами приятел ми беше и приятел остана

добре ве много са му хитри речите на този президент - наистина казва истини ама Бочко и компания вадят горещите картофи от огъня дали добре се справят историята ше покаже то вече е ясно де ама всички плюят по управляващите а в един момент като седнат на стола и те стават същите че и по-лоши. ......................... ..............а да и сега се чудя тоз президент с тез умни и хитри премерени речи - ХИТРИ ай чак толкоз умни не са ама хитри са безспорно що си е взел тая жена дето като се появи все скандал става в негативна посока

Кой кого е взел не е ясно? Да не забравяме, че момата е родом от Бургас.

няма страшно щом бащите,дядовците и роднините досега не са променили Булгаристан,за по добро,така и ще си продължи,нима ще бъдем живи България да стане по добре от Шейцария,Австрия

В държава на комунисти, мутри, цигани и всевъзможни калинки нормалният образован човек просто няма място!

пфф... хубаво е някой да казва истини ама тоя взе да прекалява с демагогстването , и вижте тъпо е една малка държава като България народа и да се делим на русофили американофили и фоби - интересите на България и българите са някъде помежду интересите на тези две империи русия и америка затова бъдете умни уважавайте себе си за да ви уважават и другите и знайте че като се делим и спорим помежду си сме много по-слаби и глупави и с удоволствие ще ни одупят отново големите играчи та за това не бъдете роби нито на Русия нито на САЩ а мислете къде са вашите нашите интереси като мразиш мен и решиш че съм Русофил нищо няма да спечелиш концентрирай си мисълта какво иска САЩ и какво иска Русия и къде е твоят интерес помежду тях

както казва,че хора,които не четат книги решават съдбите ни?

е само на теб ли не е ясно и аз като го гледах по новините си викам този кой му пише речите интересно к'ви внушения и пирончета кове уж едва забележими а в един момент удря здраво по някой всички знаем кой егасиму и президента а а уж обединител на нацията :))) Плевнелиев ми беше опротивял ама и тоя е на път

Ludiamaus

Вероятно за онези "студенти" които ще си купят дипломите подобно на WCПандела, или Дебелян Пеевски! Не вярвам да са маргиналните ромляни -те така и няма да чуят и прочетат речта му; те чакат регулярните и извънредните избори за бутилка бира, порция кебапчета и червеено кайме (вече вероятно ще да е зелено заради инфлацията)

Нещо президента е в грешка, добре е да си смени хрантутниците, които му пишат речите, Доган си чете книги, не случайна е философ.

Помните ли колко пъти съм цитирал Франциско Гойя "КОЛКОТО ПО -ВИСОКО СЕ КАТЕРИ МАЙМУНАТА, ТОЛКОВА ПО ЯСНО СЕ ВИЖДА ЗАДНИСЪТ И" А помните ли посулатите които му нареди бъдещето му Вице Илияна Йотова, на партийният пленум малко преди балотажа в президентските избори; за сметката която ще му се дири като "безпартиен президент" от партията кърмилница. Днес вече не се знае прецедент ли е или марионетка! Както гласи една аборигенска пословица " ЗЛА Е СЪДБАТА НА ЧОВЕКОПОДОБНИТЕ МАЙМУНИ -ЕДНАКВО ПРЕЗИРАНИ И ОТ ХОРА И ОТ МАЙМУНИ!" А средновековните мъдреци казват ИСКАШ ЛИ ДА ПОЗНАЕШ ЧОВЕКА -ДАЙ МУ ВЛАСТ!

е ти много цитати нахвърля, много чужди мисли ся трябва да и сглобяваме сами пъзела дето се въти в твоята глава - ако можеш го синтезирай и добави нещо от теб и малко помалко и ти самият ще станеш демагог и философ щот с тез цитати си заникъде все още инак горе долу ти фанахме линията на мислене ама трябва и авторско майсторство

Ludiamaus

Вероятно ттебе е имал предвид президента в речта си за тези дето не четат (пропуснал е: И тези дета ну могад да осмислят ....прочетеното!2

След като западът му каза че работи заРусия да не би и ТЯ-Русия- да му каза че за нищо не става а СААБ да си поискаха парите за ГРИПЕНИТЕ та президента да е толкова много КИСЕЛ в последно време?

Ха-ха, че то и в "Шифърът на Леонордано" пише нещо за Илюминати, и какво ли не още. Кой "запад" е казал нещо подобно? Ако аз ти кажа, че според мен Бойко Борисов е креатура на ЦРУ???

А ти за какъв щеше си там в Президенството?Да говориш неща които се знаят и савтръснали на всички.Младите хора трябва да напускат страната и да не се връщат.Какво дава променят? Да им пращате жандармерия да ги бият ли?Колкото и малко да са да си взимат куфарите и да се махат от тази мутренска държава.

Генерала им бръкна в г...нойната рана. Цяла армия ГЕРБециди не са мигнали цяла нощ да пазят кокала. То че краят иде, ама що пък и да не изкарат малко кеш.

Както винаги нашия Президент е точен в изказването си ! Браво ! Все пак надеждата е в подрастващото поколение и младите хора , смятам че те ще живеят в едно по-справедливо общество и ще почувстат свободата на живота си ! Честит празник на Българските студенти и да не забравят своите корени !

За последните 30 години тая страна беше разграбена най-безцеремонно от сбирщина червени крадци и техните многобройни лакеи най-безцеремонно. Ако Радев има предвид техните деца - да, те трябва да платят това, което направиха бащите им. Но младите българи като цяло да платят - това няма да стане. Не е и нужно.

Така и не разбрахте защо Борисов нарочно предложи Ц. Цачева за презитент. Същото е когато шахматист си даде нарочно пешката за да спечели играта. Иначе всички щяха да ревнат в един глас че преяжда с власт и да го свалят. Така им даде повод да се тупат в гърдите и да се заблуждават че са спечелили от БСП президент а народа който харесва БСП да си мисли че президента е негов и го защитава в неправдата и така е спокоен. А през това време Б.Б. си прокарва всички идеи защото знае че президента в България няма власт. Ако беше решил щеше да спечели с някой от Герб по-неутрален но тогава половината щяха да се почувстват сами без подкрепа. Сега се радват от сорта "Президента правилно им го каза че са блато.." и т.н. Това да си прочел 1 книга и да си начело на държавата толкова време изисква поне малко да мислиш и да слушаш другите какво те съветват и да си правиш изводи от грешките си. Другите пък като сдс и т.н и сега патриотите им даде да папат от софрата за да може пак да си играе кончето и им запуши устата и всички му станаха приятели че го и защитават. Иначе и със тях трябваше да се бори. А важните решения пак ги взима той. Сега и Слави му стана приятел пак и лае по президента щото ББ отиде при Слави а президента се направи велик макар че е ясно че без Иво Христов една дума не може да каже. И ББ пак изглежда по-добре. Освен това ББ много добре преценява кога всяка новина е за 3 дни и потушава пожара на момента. Справка Гинка за тока :) Всяко чудо за 3 дни. БСП-то са с изтъркани номера от подривна дейност за които и децата ги разбраха. Хайде чао и със здраве.

Ludiamaus

Че той Учиндолският с кого не е приятел! Да забравим ли времето когато ББ беше Главен Секретар на МВР, да забравим ли големият ми/у приятел кмета на София! И после плюенето по ББ. Ама щом Учиндолският Славей (от Плевен съм) ви е коректив ..... нищо лично

Няма какво да се заблуждаваме. Една циганка ражда повече деца от всеки друг етнос в България. След не повече от 10 години в България младите цигани в България ще са повече от младите от другите етноси. ЧОВЕШКИЯТ РЕСУРС е бъдещето на нацията. Гледайки бъдещият ресурс, изобщо не съм оптимист за бъдещето на България.

Водата е мокра ! Може да ви намокри, става за пиене, за пране, за миене на разни неща, дори може да се изкъпете с нея...

нека да не прехвърляме отговорности. Има избрани, да се оправят...

И колкото повече държавата клони към Русия, толкова по-малко ще остават в България.

кво общо има русия с Б.Б?

Марешки е по честен,но е страхлив..

Този умчо пак изтърси велика мисъл.Достойна за нобелова награда!

Турци и комунисти няма да ни управляват вече!

Чудна промяна, няма що - чалга, дрога, простащина, неграмотност, мързел, злоба и омраза.

За Деса нищо, що?

Абре на тоя не му ли писна с тия празни фрази : дрън дрън та праз. Какво е направил освен да мъмри?? Какво? Какво?

Ние "Старите българи сме все по-малко" защото вече 30 години ни изтребват по "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" чрез ХУМАНЕН ГЕНОЦИД (антипод на "Zyklon B". На моят първи студентски 8 декември (март) през 1965 година бяха осеяни софийските улици с преобърнати леки коли. ЕХ ВРЕМЕНА, ЕХ НРАВИ В БОРБАТА ЗА СВОБОДНОТО СЛОВО ... та и до днес.

Време е за преквалификация. Няма вечна власт. Умните винаги превъзхождат простите, в дългосрочен план.

Цв. Цв. е безспорното доказателство за това.

Да обобщим речта на Радев и ефекта от нея: "Празни думи на един празен човек" Утре всичко ще бъде забравено и ще си я караме по старому... P.s. Моля, да ме извините за плагиатството. По-никакъв начин не се опитвам да сравнявам великия писател Джером с Радев. Просто книгата "Празни мисли на един празен човек" ми харесва.

ЗА ТЕБЕ Е НАПИСАНА КНИГАТА, КУХА ГЛАВО.

Драги "Хм-м-м", ИСТИНСКОТО МИСЛЕНЕ не е това което си мислиш. Еврейското мислене, лепи етикети и дава ПРАЗНИ ОТ КЪМ СЪДЪРЖАНИЕ КВАЛИФИКАЦИИ. Схващаш ли разликата?

По партийна линия зорко го наблюдава Нинова, по служебна - Йотова, по семейна - строгия поглед на генералшата Радева. Не е за завиждане той, пърхащ под тройния чехъл на стабилни и очевидно нетърпящи възражение "дами". Да не говорим за генерала от Москва, който наблюдава и четиримата.

Пък са направили и стройна Шайкаджийска органзация на тролове.

Такова изказване главатарите и членовете на Шайката не могат да направят. Защото са тъпи селски копилета. Неуки простаци.

Умен е Радев,говори бавно и с паузи за да чуе хубаво какво му казват в слушалката...

... и това не помага за париране на речевият дефект, в който логопед не може да се справи.

Умственият ти дефект кънти.

Като ги видя тия да обясняват за светлото бъдеще и "почвам да бегам бате!"...

Бегай, бате, към тъмното бъдеще..

Той ли каза системата ни убива ?

Радев е избран от 2,4 млн избиратели. А Борисов ?

Колкото Радев е избран от хората,толкова и Борисов !

Радев е класи над борисов.

е така. Освен "винету" е чел и "овчарчето калитко". Това му дава съществено предимство.

да го навра на майкати в простата кратуна , да управляваш държава не е като да получаваш 11 хилки и да лапаш джолани . Та за какви класи говориш бре млади плиткоакълнико ?