Радев и Донев се срещнаха с американския помощник държавен секретар по енергийните ресурси

Премиерът изрази увереност, че стратегическото партньорство между България и Америка ще продължи да се развива във всички сфери от взаимен интерес

Обратно в новината

Коментари - Радев и Донев се срещнаха с американския помощник държавен секретар по енергийните ресурси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Долу ръцете от АЕЦа!!! Само да има режим на тока!! Кръв ще се лее!!!

Бах ти партньорството! И къде са ни самолетите платени преди 3 години!? Малоумник с малоумник.

Радев е човекът, не нискочелите хейтъри от ДБ, тиквата или калинките му, ДПС, възраждане или шкембелията с торби от била. Радев е един от много малкото балансирани хора в българската политика и трябва да е премиер.

Единственото решение ,което се взимаше самостоятелно тук ,беше ,кога да се отиде на лов в Африка за лъвове и слонове ,не дали ,а кога.

Били сме васали ... А когато голямата мечка Ни стискаще мъдете и нямахме никакъв глас пред света ,половин век ,никаква външна политика ,обезличена държава и всичко се решаваше от масква ...Тогава не сме били васали ,така ли ..?

Тъкмо там е работата, че нищо не се променило. Децата на олигархията през комунизма управляват днес в интерес на друга държава. Това е!

На тържествена церемония предадохме социалистическите централи на американския батко! Полизахме му и атлантическите топки...

Краварчето трябва да се увери че няма опасност за подарените от нас златни мини. Не вярва на бившия шеф на ЦРУ закупил за без пари Нова ТВ. Кравите вече са джендърки в щатите и телетата бързо намаляват а у нас тикви изобилие и телета колкото щеш.

Помислих, че е ДОНЬО Донев, отишъл да ги писуна:)))

Рисува

То това си е КРЪВНА ОБИДА за Иван Иванов..КЕВР..

Ей , пак си биеш кьор ташак и ,,гъргара,, с управниците.

Е, гаа ти васалите, дето сме били!

ще има строяване на гълъби и хвърчене на перушина

Президента на една държава се среща с президенти на друга държава. Следващата среща ще им е направо с чистачката на посолството. Радев излезе пълен дрисльо.

рапорт приет.

Радев да му подари кока Зеленски и покаже комбинация от три пръста

се срещна с двамата полуидиоти Чук и Гек от едномената книга на техния любимец Аркадий Гайдар.

това е истински управник от правителството на страната която управлява света и се е срещнал с двама индианци от племето на зелените шапкари.

Е, гаа ти УСПЕХА!..? ПРИСЛУЖНИКА .. на прислужницата.

Ама да не се окаже че ПРЕЗИДЕНТЪТ и Министър председател са се срещали със заместника на помощника на секретаря по енергетика.... Срам, срам, идва да спусне нови нареждания на слугите тука

ЗА КАКВО Е ИДВАЛ В БЪЛГАРИЯ ТОЗИ ТРАНСДЖЕНДЪР ?

Ми, като и на ония им е МЕК!?

Бийте му един шут отзад на тоя мародер и не се занимавайте с него повече!

Радев визираш нали!?

!

...на кавала деветата дупка... дето източват лигата на Кавалджията.

Айде, стига с гъргарата!

Давайте урановите руди на американците та да мирясат и да ни построят една АЕЦ , че с духане на ръцете през зимата няма да се стоим на светло и на топло.

Нашите уранови рудници са запустяли , тъй като рудата е с ниска съдържание на уран и е икономическо неизгодно да се експлоатират. Преди 1989 г. се експлоатираха, добитата уранова руда се обогатяваше и изнасяше в СССР където се извличаше урана и обратно получавахме ураново ядрено гориво за АЕЦ Козлодуй.

явно си духач по природа САЩко, давам ти го да си играеш докато пот потече по брадата ти.

Румен Радев се прави на хитра лисица пред американците, но със сигурност е елементарна руска подлога и нищо повече от това. Само за протокола да питам: как и защо Румен Радев не се срещна с министъра на отбраната на САЩ Лойд Остин, който беше в България 18-19 март 2022 (когато все още не се знаеше как ще тръгне войната в Украйна и тогава шансовете за победа на Руската федерация изглеждаха значително по-високи от сега; та тогава Румен Радев каза, че не може да се срещне с министъра на отбраната на САЩ, защото видите ли не му бил на неговия ранг). А сега Румен Радев се среща с помощник-държавния секретар на САЩ по енергийните ресурси Джефри Паят, който може би е с по-висок ранг от министър на отбраната на САЩ. Айде нека някой русофил и путинофил да ни обясни кой има по-висок дипломатически и административен ранг: министъра на отбраната на САЩ или помощник-държавния секретар на САЩ по енергийните ресурси? Само питам, за един приятел.

Аз само да ти кажа като на приятел, че и единият и другият не са канени да дойдат в България. Мислиш ли, че са били път до тук на нас да ни е добре?

Първо - протоколът!!! Президент ни да се среща със заместник- външен министър на държава, дето сама не може да реши енергийните си въпроси и се заканва на ОПЕК+ и най-вече на саудитите, дето ги отсвириха. Явно "наколенките" стават национален спорт на политиците ни. Второ - пример за това как бедните /ние/ ще спонсорираме богатите /Щатите/. Те, вместо да се напънат и да ни доставят отдавна платените самолети, се опитват да ни пробутват от втечнения си шистов газ, дето в нормални условия е неконкурентно способен на руския, катарския, алжирския, азерския ...

Боклуци. На фронта! Там им е мястото

Радев и Донев се срещнаха с американския помощник държавен секретар по енергийните ресурси. Посрещането пред президентството беше много по -тържествени отколкото при посрещането на други крале и президенти. Участваха много гвардейци докарани с два автобуса и духова музика.

Съзнания. Прислужнички

Срещнаха се, целунаха му задника и бяха щастливи от добре изпълнения дълг към българската нация

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СИ ПРАВ

ДБ - Джендьрска България радикалната левица

Защо лъжете? Това е 4-ти зам. помощник!

Винаги, когато американец дойде у нас, настъпват пагубни последствия за България: Искахме да построим АЕЦ Белене. Държавната секретарка на ФАЩ Килъри Клинтън ни посети и електроцентралата отиде в небитието. Искахме да построим Южния поток. Американските конгресмени Джон Маккейн, Рон Джонсън и Кристофър Мърфи дойдоха у нас и ни лишиха от милиардни приходи (особено днес). За какво ли пък е дошъл сега американският помощник-секретар? Може би да ни накара да се лишим от плодородната Добруджа и да я харижем на янките да я издълбаят за шистов газ. Или направо да ни заповяда да обявим война на Русия? Ще видим.

"Президентът Румен Радев и премиерът Гълъб Донев се срещнаха днес с помощник държавния секретар на САЩ по енергийните ресурси, който е в България." Нали щяхте да преговаряте и с ГАЗПРОМ за евтина газ. Какво стана???

Следващият път да направо да пратят чистачката на посолството. Като е унижение поне да е пълно

Ха , ха , Радев ще е козирувал , къде са снимките !? Той все повече става марионетка на Байдън . Жалко . Мислих го за повече .

Що пишеш толкова неграмотно Уроде?

Ти не си българин , а продажен трол !

"Подобряването на енергийната свързаност в Югоизточна Европа е от ключово значение за справяне с икономическата и социална криза." За каква криза става на въпрос?

За която те сами създадоха.

За икономическата криза съм напълно съгласен, но не знам какво искат да кажат със "социална криза"

Радев е предател, и винаги е бил.

А ти по рождение си прост и подлога.

Какви са тези срещи с нисш чиновнически персонал на колонизаторът ФАЩ? Унижение!

ХАЙДЕ И НАШИТЕ МОМЧЕТА ПОЧНАХА ДА МИСЛЯТ ЗА ПЕНСИЯ .... СЕГА , ПРЕДИ КРАЯ НА МАНДАТА РАДЕВ ЩЕ НАПРАВИ ДОНЕВ И ВОЕННИЯ МИНИСТЪР СТОЯНОВ ПОСЛАНИЦИ ЗА . 5 ГОДИНИ В НЯКОЯ БЯЛА ДЪРЖАВА . И ПЕЙ КЮМБЕ , РАДВАЙ СЕ ШКЕМБЕ

Много си плиткоумен.

България и САЩ в разработването и прилагането на нови технологии в областта на енергетиката --- Радев, Донев - не барайте мораториума за шистите, защото ДБ, Паси, Плюфналиеф и пр. предатели точат лиги да се наредят на копанята. Не, че ТИМ ще ви дадат да дупчите тяхната земя, но едни наши пари ще похарчите (откраднете) за "проучвания". Освен ако вече не сте се разбрали с ТИМ да ви продадат земята. Ффнимавайте и друго, щото на Радев му е втори мандат и може да не му дреме, но ако иска да прави партия - да си опича акъла! То и без това БСП-то на Импексовица отече в канала и май се е запътила към съдбата на СДС.

jingiby

Какво стана с евтина пръдня на Гъзпром, русороби от резидентството?

Ами ако си следил редовно какво става, а не си си бъркал в носа, вчера и днес по БТВ изтече достатъчно инфо. Кирчо си е връткал далаверки. Отказвал е цени от Газпром на 80 $, а е купувал пак от Газпром чрез посредници на 110 евро.

Марионетките получават инструктаж от господаря. Тотални смешници са "българските" политици.

Думи Дошъл кравар да ни командва ??! Ние от кога сме щат на ФАЩ????

Не щат, колония сме.