17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Т.нар. "Велики сили" франция и англия, които разрушиха санстефанска България и се изгавриха с националния ни идеал и със саможертвата на хиляди родолюбци, загинали за свободата на нашата Македония, сега нагло, надменно, цинично искат за пореден път да ни ударят брадвата и да заровят миналото ни и историческите факти!!! Този път няма да стане! Видяхме за 33 години пазарна икономика и за 15 години в ес какво получихме от запада: унищожиха ни тежката индустрия(напр.кремиковци, радомир...), изкупиха на безценица стомана перник, солвей соди, аурубис пирдоп, циментовите ни заводи...), дънди ни краде златото, затвориха ни реакторите на аец, изкупиха ни големите вец-ове и ерп-та, чужди компании сондират в нашето черно море за петрол и газ, разрушиха и закриха де що имаше иновативно производство(дзу ст.загора...), подкрепяха 12 години тиквата-българоубиеца за да им връща пари под масата и да ни загроби с обещания за некачествени пътища и недовършени магистрали, по които се изпотрепа маса народ! Това получихме от ЕС-бедност и унижение! Правят някакви малки заводчета с много работна ръка, на която плсщат 3-5 пъти по-малко от колкото на запад, търсят ни само за да сме им шофьори, камериерки, берачи на ягоди и нископлатена работна ръка, повечето кадърни родни мозъци отвлякоха навън с лъскави обещания за сбъдване на "американската мечта", поамериканчиха ги, откраднаха младите ни хора и нацията ни е пред изчезване, образованието и здравеопазването и пенсионната ни система са в крах, левът ни е окован към еврото и бнб има ... никакви функции! Сега посягат нагло и на историята и на националния ни идеал! Искат да ни смачкат окончателно! Не си правете илюзии: с такива приятели като ес и сащ не ни трябват врагове! Това, което беше построено за 45 години при социализма: аец, язовири, вец, безброй заводи, пътища, тунели, мостове, естакади е безвъзвратно загубено и дори не можем да го поддържсме, а тъне в разруха! Сега строим кооперацийки и хотелчета и най-много някое маааалко заводче от сандвич панели, че и му се радваме! Тъжен смях! А нато? Нато ни унищожи силната и боеспособна армия! Бяхме военна сила!!! Сега все още сме със съветско въоръжение от преди 50-60 години и със старите мигове! За новите изтребители само сме платили...! Дефакто сме окупирани от американците през военните им бази в страната! Направиха си държава в държавата ни и ни диктуват и политиката и живота! Преди съветски бази у нас нямаше, а сега сме окупирани от янките! Лицемерни, подли, зли западняци, познаваме ви и манталитета и номерата! Изобщо не се чудете, че народът ни подкрепя Русия, че и Путин! Правете референдум! Да излизаме и от ес и от нато! Щом ни натискат за рсм и рсм и шиптърите са им по-мили от нас: ОК. Ние си тръгваме! Долу нато!!! Долу ес!!!

Пръдлето редник Мутрофанов пак омирисъл пейзажа с гнусната си воня и глупост. Такова говедо за Държавен глава е наказание за масовата българска простащина и безотговорност.

явно си и супер тъп...

Не мога да повярвам, че 6 години един първокласен военен пилот може да играе под чужда свирка! Обичай си Русия и Деси, но не намесвай в тази си любов България! А от три години се държиш гейски!

Радев по-американофилски няма как да е настроен.

Не е преведено ...нищо не разбрах ... многословен въздух под налягане ...

за да рзбереш, е необходим, като начало и някакъв интелект...

Единственото, което е ясно е, че ни управляват идиоти: президент, министри, дупетати

обобщението и генерализирането е присъщо на глупците...

Кво се разбързахте вкупом всички извендъж бре," гюбрета ньедни" , както казваше дядо ми родом от Велес. Нали не искахте правителството да да води самостоятелна политика, искахте вие да решавате вкупом в парламентарна зала. Ами ето на решавайте, сега изведнъж всичко е ток и жици и няма предателство на националните интереси с вдигането на ветото, а до вчера ревяхте, че про100Киро се бил договарял зад гърба ви с Макрон , за да ни продаде..

излезе, че Кире дори не е чел какво пише :)

Мунчо, ах ти продажна корво! Този боклук няма да си изкара мандата и ще бъде позорно предсрочно освободен.

От многото думи нищо не разбрах ....лицемер си Радев ,лицемер !

Нека не се опияняваме - хладнокръвен ум и поведение, имаме работа с доказани измекяри. РСМ на колене и по френски.

Първичната реакция среду Договора за приятелство с РСМ също бешетакава, а на много им трябваше доста време да вникнат и проумеят в текста и как се оказа повече от добър за България! Дайте на хората работили по този договор най-малкото да си кажат мнението или дори да участват в изготвянето на този протокол. България над всичко - нека веднъж не сме самодоволни егоистични злобари, чакащи провал на едни, за да блеснат. Губещ ще има - надявам се да са озлобените мразещи ''северни" кратуни. Истината е с нас. Пендаровски не се посвени да оскверни и църквата, като никаквеци. Е, и най-умния си е малко прост. Получи си го по френски.

Всякакви предложения , които не гарантират българския интерес трябва да бъдат отхвърляни! Българското "вето", трябва да бъде махнато , когато Македония изпълни договора от 2017г,. когато се спре езикът на омразата, променят се учебниците и в напълно бъдат защитени македонските българи. ЕДВА СЛЕД КАТО ТЕЗИ неща се случат, може да отпадне и ветото, но НЕ преди това!!! Причината е , че Македония за 5 г не е изпълнила нищо по договора, няма намерение да го изпълнява и няма никаква политика в обратна посока, а точно обратното! Няма какво да шикалкавите, всяко различно от това намерение е национално предателство!!!! Кирил Петков е национален предател! Оставка , веднага!

Гледам те, виждам че говориш, слушам те, чувам че казваш нещо. Но нищо не ти разбирам. От кои си бе Румба?

Това е часът на истината за да разберем #КОЙ, КОЙ Е?

Мунчо, вчера твоите харвардски питомци ти плюха в сурата, ти се правиш, че дъжд вали. Смешник!

243Win

Жалко човече! Военен! Цървул, взел се насериозно.

България няма бъдеще в ръцете на Кирил Петков и Асен Василев - те са мафия и престъпници!

В парламента само Възраждане и БСП ще гласуват против падане на ветото. Затова Мунчо сега хвърля отговорността на К. Петков, за да се съобрази с Корнелия и правителството да се самоубие.

Това престъпно правителство трябва да падне - долу Кирил Петков, Асен Василев и тяхната банда!

Мунчо Десин РадеФ ... Селянчето със зелените чорапки, станало генерал и добило куража да свали гащите на Деса ! А пък Деса, цял живот трупа трудов стаж на колене !!

Когато искаш да се харесаш на вскички, накрая никой не те харесва.

с чии пагони си сега? Може би на дявола?!

Говорителя на руското посолство в България е Румен Радев

Ей, не се спря, бе Радев!! Стига с тези старшински навици - все акъл да даваш!!

Нищото не е казало нищо... отново.

Нема по - голямо нищо от това нещо.

А бе Радев, да не би Министерски съвет да е наложил вето, за да се керие ? Ветото е наложено от Народното Събрание ! Ставате смешни с тези Македония вече.... стана ясно и на децата, че ви актвираха от Кремъл...

вЕЧЕ ЩЕ КАЗВАЧ , ЧЕ СЪМ МАКЕДОНКА . Писнахте ми .

Каквото и да става от тук нататък, България и всичи битки да спечели, сърцата на хората в Македония вече загуби. На хартия ще сме победители но на практика никой в Макединия няма да ни обича. Новите поколения с какво ще запомнят България??? Само с изнудване и омраза!

Пепи, аз откакто се помня, половин век назад макетат ни мразят! Та не знам ние какво ще оставим на поколенията ако падне ветото. Една опоскана българска история и претопена нация. И безтова ни мачкат и от Америка, и от Русия, и от ЕС. Та айде по-спокийно с тоя еврогейски либерализъм. Дайте да им дадем пък после ще видим.... Видяхме! - Украйна е доказаелство. Нещо да са спазили Минските споразумения,за които Европа щеше да е гарант!? А да си чувал ,че има държавен документ в Македония, в който те имат териториални претенции към цяла Пиринска област? Потърси малко и чети ,че аман от празноглви изказвания!

Доста двуличен е нашия путинист. Хем сме парламентарна република и парламентът трябва да решава, хем МС да не се криел.

Защо не чу какво каза конституционния съдия.

Моля се, това престъпно правителство да падне - долу Кирил Петков, Асен Василев и тяхната банда!

и ние се молим По цял ден удряме чела в земята, че парите свършиха.

Набожен ли си?

В Македония външната политика се определя от Александър Сорос (син), който е най-близкият човек на Заев и крупен инвеститор при македонците с парите на татко си. Натискът на парите е огромен. Тук политиците на хранаилка към Сорос , пеят по неговите ноти. България е суверенна държава и никой няма право да диктува двустранните отношения с други страни. Няма правен механизъм, с който Макрон и Шолц да бъдат гарант за каквото и да било в казуса Македония. Те са слаби политици, които не можаха да гарантират живота на своите граждани от ислямската миграция . Не могат да гарантират и енергийната сигурност на населението си.

Суверенна, но в ЕС.

Тук неграмотни тральове плюват срещу Радев, който предизвика френското предложение, също като тия от депеменето дето направиха стохиляден митинг в Скопие.

Радев, за мен ти си по- омразен и от македонците, предполагам и за голяма част от българите... Що за злобен и подмолен човечец се извъди, що за интригант, що за нарцис, що за популист и двуличник ..., нямам думи!?

Най бързия спосб за македонците да влязат в ЕС е да бъдат окупирани от България или Албания. И въобще за какво реват, половината им население има българско гражданство, тоест те вече са в ЕС тези български граждани.

Сърбите изп8лзваха Макрон за да може Радев да си въобразява нещо а битката му срещу Герб от улици и вестници нанесе огромни щети на държавата и националния ни интерес във врузка с македония. Амбициите му бяха поставеми над интерса на нацията

Неграмотник, ще не се запознаеш с френското предложение !?

оф момчета и момичета научете се на дедукция, идеята не беше на ГЕРБ за Македония, аз име пробутах и още не знаят каъв беше целия план нито Радев нито Борисов, но ...

Френското предложение дойде благодарение на Президента Радев. Единственият кадърен политик в БГ е Радев.

Радев Макрон беше твой човек, обаче е много повече на сърбите и виж как ни цакат и как дме ние в изолация, а уж всички разбирали позицията ни, много си зле

Мушморок, ще не се запознаеш с френското предложение !? Неграмотник.

Когато политиците превърнат един въпрос за постигане на разбирателство в битка (война) тогава можем да говорим за победи и загуби! Защо търсите победи и загуби било то исторически?!?! Не е ли крайно време да премахнем всички борци (войници) от управлението! Винаги има мирно решение, когато го търсят миролюбци! Другите търсят победи! г-н Румене не ти е мястото там където мир се постига с мир а не се търси победа!

В тая държава единствения силен политик е Президента Радев. Но БГ не е Русия за да се оправи като Путин с руските македонци.

Не го играе политик/научи се/ а съдия на дерби.

Клоака

Пишете, пишете, пишете! Една година тролихте и обиждахте Президента Радев, но го преизбраха. Половин година тролихте срещу Киро и Асен – направиха правителство. За нищо не ставате. Къде са ми парите? За това ли всеки месец ходех при Божков за да му отказвам секс?

Мислиш ли че заради страхотните му качества и политически умения беше преизбран? Просто срещу него беше кандидата на ГЕРБ. Хората не гласуваха ЗА Радев на изборите. Хората всъщност гласуваха против Бойко.

Аз гласувах за Радев и ПП.

Като не дава гаранции ти защо оня ден подкрепяше това предложение?

Искащ МС да върви срещу волята на парламента ли бе мАсковский льотчик ?

Няма тема, по която да не се изхожда непрекъснато.

вдигай юмрука па каквото стане..

Всичко се върти ,около "червената" ни конституция.

Мунчо мунчо , изстискай си папката!!! Много си противен

Ето така стоят нещата. Това са парламентарни хватки. Правитествената коалиция не са се разбрали и всеки тегли към свойта черга.Например БСП е доволна и защитава премиера. ПП са доволни от БСП и там няма разрив. Остава ИТН която не е доволна. Останалия ДБ се прави на ощипан и се прави че нямат общо с разправията и са за премиера.Така де нямат общо но бягат в стаята на ГЕРБ за консултации. Пита се защо бяха тези циркове пред цяла България. Ами просто е ,има едни 12 милиарда евро които трябва да се разпределят. Но от друга страна Кирил Петков има специална задача която е България да тегли заеми от МВФ дотолкова че икономиката ни да не може да ги върне. И тук пробния камък за Кирил е признаването на Македония както искат неговите покровители от САЩ срещу което той ще получи огромна сума пари.За нас Кирил не е българин и той не се интересува какво ще стане с нас. Това е една от причините да бъде ръчкан от ИТН за да получат и те от своето.ИТН се надяват че Кирил няма да успее да вкара България в дългова криза като си мислят че 12 милиарда евро си заслужават и затова се борят да вземат и те нещо от баницата. Останалите които са против правителството имат зад гърба си фирми и затова се борят да има нещо за тях.Правят го с парламентарни хватки. Изключение са Възраждане които нямат достъп до паричните потоци но да не си помислят за това са наричани от другите за благозвучие Фашисти. В крайна сметка тези вътрешни борби се диктуват от външни фактори например като посолството на САЩ и от бюрократите на Брюксел. Ние сме малка страна и сме зависими от желанията на външните фактори. Ние се държиме точно като песента за 7 милиьона мишлета. Реално това е демокрацията по американски модел за което вина имаме и ние.

Радев, Радев дойъде ни докара, а ни бяха вързани в кърпа македонците, противопоставянето в държавата което организира ни изяде енергията и хората не могат да деистват хитро като нация, а само с рогата напред, шума ли беше важен или реалната п8беда, явно шума който вдигахте беше по важен. Сърбия със Албания и Македония заедно, и то на базата на налите идеи, а ти ги превърна в чужди

да не стане само историческа загуба ... мдааа .

Този е виновника за катастрофата в момента

Думата "победа" изобщо не бива да се споменава по какъвто и да повод спрямо Македония. Трябва да сте супер тъпи или порсто луди, или пък много да не искате нещата(отнопенията ни) да се подобрят.

Важното е подаръчните пликчета от митниците да не спират