Работодатели и работници блокираха пътя Карлово - Пловдив

Зам.-кметът на Карлово Николай Цветков съобщи, че държавата е отпуснала над 2,6 милиона лева за ремонт на пътя, чака се подписа на министър Даниел Лорер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само работници келеши, без шефове протестираха в селата Карлово и Сопот.

Работници?!

Защото пък при Тиквата пътищата бяха е цветущо състояние.

ГЕРБ-Каарлово е акция

Ама иска още толкова!

Кандски и израелски граждани, ако благоволят ще дадат трохи от данъците на българите за да продължат още малко съществуването им ! Това е днешна България след трийсет идве години дИмокрация, ЕС и НАТУ ! Спомняте ли си какво беше Карлово и Сопот по време на соца братя българи ? Как така се съгласихте да ви нахлузят отново потурите и да се ,олите и кланяте на чужденци - антибългари, гейове и душевни и физически курви !

А ти помниш ли какво беше по соца? Концлагерите помниш ли? Жителството или по-точно крепостничеството помниш ли? Как те водиха два пъти в годината в София до цум с автобус помниш ли??

Абе, тъпак недорасъл, в ЦУМ съм ходил когато съм искал и никой не ме водил ...де бъ и кирчовските подлоги, де бъ!!!!

"Трасето е единствената алтернатива за местните фирми и тяхното развитие и е в това състояние от 12 години." Аз ли нещо бъркам, или през изминалите 12 години за които се говори в статията, България беше управлявана от правителства на ГЕРБ? Защо към тях не се обърнат? Защо през тези 12 години не е правено нищо? Сега новото правителство е виновно за всичко нали?

Значи тролчета-научете се веднъж завинаги защото ставате смешни. ГЕРБ не управляваха 12 години. Знам че много ви се ще хората да забравят тройната коалиция на НДСВ ДПС и БСП защото ви разваля опорните точки ама не става.

Тук дискусиите видимо са на високо академично ниво. Личи си школовката с такива учени българи като Христо Стоичков, почетен доктор хонорил съм ти каузата на Софийския Университет!

Та не разбрах имаше ли управление на тройната коалиция ДПС БСП и НДСВ в тия 12 години или нямаше? И второ-човек пишещ коментари по поръчка като вас Как да го наричам?

да та иба в циганина, къде го видя тва //ново //правителство бе мангал ?

А защо тъпото израелско парче трябва да подписва?

Не съм сигурен защо, той е министър на иновациите и растежа, каквото и да означава това. Но предполагам, че е свързано нещо с корупцията. И ние чакаме подписите на министри за да си получим пари по проекти които сме изработили. Но нали ги знаеш фирмичките на ГЕРБ? Автомагистрали са сигурно световно известни, само от Нешънъл Джиографик не дойдоха да ги снимат, както обеща Баце. Имаха фиктивни договори за проекти-фантоми, "усвоени" пари без да има нищо. Е, всички работим за ГЕРБ, все още, за съжаление, а тези фирмички са обект на разследване за такива измами (които честно казано ми се струва трудно да бъдат открити). Затова и ние чакаме подписите на някои министри и заради това стоим без заплати. Без вина виновни един вид. Нямам нищо против сегашното правителство, освен че действат много мудно - да се забързат защото заради тях загиваме! Това ми прилича на санкциите срещу Русия - целта е да отрежат средствата на олигарсите, но най-много страдат обикновените руснаци. Олигарсите най-много да загубят някоя друга яхта, но гладни няма да останат. А обикновените руснаци остават без работа - като случаите с много напускащи Русия западни фирми, като Макдоналдс например. И ние българите опираме пешкира - нали сме си наполовина руснаци...

Този път (Пловдив-Карлово) го рехабилитираха основно преди 4-5 г. и е в идеално състояние. За това и толкова се трепят там, защото батките яко натискат. Единствено един малък участък от 10- на км от с.Баня до Карлово не е рехабилитиран, но си е доста добре.

И пътя от Баня до Карлово е ремонтиран! В статията обаче се говори за пътя към индустриалната зона на града. Просто блокират Пловдив - Карлово за да има ефект. Четете ги тия статии!

Бил така от 12 години.Но при Борисов не протестирахте.

Ама нямаше кой да го покаже, понеже “нашите телевизии” излъчват “всичко”

Щом казваш би трябвало да ти вярвам. Ама самият факт че използваш 12 години показва че пишеш коментар по поръчка. Щото ГЕРБ не са управлявали 12 години-имаше там едно правителство на НДСВ БСП и ДПС. Ама тия дето пишете по поръчка вечно го забравя те.