Пиян руски висш полицай уринира на работното си място

Руски полицай, който се изпикал на работното си място, беше уволнен, но пиянската му изява се превърна в хит в интернет и породи възмущението на руснаците, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Пиян руски висш полицай уринира на работното си място | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе американците имаха пиян и дрогиран президент цели 8 години и наще лизачи един път не си направиха маитап с него (за американците и дума да не става)а тука,че некакъв пиян руски милиционер се изпика пред офиса и веднага ще се наакаме от негативизъм.тоя е бил явно толко пиян,че с отварянето на вратата си е помислил,че е влязъл в тоалетната,гаранция е така,толкова е неадекватен,че не знае на кои свят е.имаме и поговорка,пиян човек съдран чувал.

Нищо особено. Наш Румен Петков същото го е правил но не е имало камера да го заснеме. Пък и неговото изпълнение е къде по-интересно - уриниране в шадрафан на обществено място. Е това е работа.

можахме,да допуснем най-гадното племе в света,това на печенегите ,да ни омотае в политиката си?Ние сме възприели тяхната простотия,пиянството им,грубиянството и безобразното клюкарство,злоба и завист!А наложената ни политическа система на сила с танкове и пушки,съвсем ни съсипа!

ти имаш ли идея изобщо за печенегите? печенегите и пушки и танкове :)) хахаха ... такъв бай Ганьовски абсурд - да се смеси толкова злоба, с исторически-антропологически безмислици в един компот ....

Отвратителен, долнопробен медиен слугинаж и политкоректност! Многоустата медийна ламя се е заела неуморно ден и нощ да ни пълни главите с гадни новини и внушения за Русия. Трябва толкова да оскотеем, че да намразим Русия, да презираме всичко, свързано с нея с убеждението, че само там и единствено там се случват гадни неща.

съветските(руските)пияни наи- трезвените пияни в света

Ти пък какъв си? Какви комунисти и кви се-се-се-рета са те нагазили? Пият руснаците - тебе какво те бОли? Холандци и други скандинавци - о, те пият по-хубаво, ама не са комунисти! Скрии се бе, мииишок!

голяма работа. калина е права - светът се тресе от събития, у нас светлина в тунела не се вижда никаква - намират старо месо на път за магазините, велчев се чуди на недоволството от брюксел, гърция успя да изкрънка още 120 милиарда, у нас навсякъде палати без доказан произход, нашите предпочитат да мият кенефи в испания вместо да се върнат в родината си, огромен брой българи изобщо не искат да живеят в българия, едно нещо няма, което да ни е наред......некъв пиян чичка в руско ли е заслужил да е на дневен ред?! нали са го уволнили в крайна сметка.... ами, за съдебния чалга-клуб ''мале-мале'' не си ли спомняте? а лила от външно? а калинката на найденов? у нас - гафове да искаш.

Че какво му е на човека спретнат с бялата ризка ,това че си е пийнал малко и се е поразсъблякъл .... Да не е пребил човек ,я?

И какво толкова нали все пак е излязъл и си свършил работата навън , а не в кабинета .Все пак културен е човека...

Брееех седристите ще се изпразнят от кеф. Че то такиви изцепки стават навсякъде, запалката в шадравана спомнятели си. Все пак е добре че е пиян ане дрогиран като в САщ че там гърмя училища и молове.

Усмивки от старите ленти,а и музиката кърти.

Защо ни занимавате с проблемите на руските полицай, в момента има такава по важна тема - социалното положение на безработните, пенсионерите , глада , мизерията в България, по села и градове, не ни отвличайте вниманието на такива теми.

Защо така бе, другари. Ами че това е новина от великия Съветски съюз. Ах, пардон, то СССР вече отдавна не съществува. От 20 и колко там години. Или може би червените боклуци ги дразни аналогията с Р. Петков. Пикаещ по фонтаните, после министър на МВР-то (там къде е пикал не се знае. не се знае и дали само е пикал, има съмнения че е правил и "голямата работа"). Социалното положение е важно, особено БСП са се загрижили за цигани и пенсионери - нали те са техния електорат. И хич не искат да знаят че маса народ не си плаща осигуровките, а много работят на минимална заплата - останалото го взюемат "на ръка". И после ще мрънкат за големи пенсии. А знаете ли колко хора си мечтаят да могат да се изпикаят нормално - то не беше Простамол-уно, Простенали някакви и т.н

ти какво работиш? ПЛАТЕН ДРАСКАЧ НА ШЕФА ЛИ СИ/БОКО ТИКВАТА/? Остави ни да си починем от тебе,че вече ме страх да си отворя крана на чешмата да не изкочиш и от там.

голяма си социална шматка

Алкохола не прощава на никого :)) А политическите тъпотии във връзка с видеото са доста неуместни. Изобилства от видео материали за дивотии и в САЩ и в Европа. Тъй-че "всьо равно".

През 2000 г., по време на ЕХРО-то в Хановер, принц Ернст Аугуст фон Хановер също уринира в някакъв фонтан (мисля, пред турския павилион). Не помня, бяха ли го снимали или не, но след това го скъсаха от бъзик.....

Не виждам особен смисъл от новината, като изключим, че ще си направим аналогии с Р.П.

Е извода е ,че комунист - социалист където и да се е родил и намира все си едно и също ла.но Добре , че по коридорите на ПОЗИТАНО няма камери

Аналогията с Румен Пикльото е очевидна. Но това не е аналогия - това е най-долно подражание. Крадене на ноу-хау. Защото "Пикаещият по фонтаните", като е по-известен в Америка, ги е правил тези неща, когато този симпатяга и понятие си е нямал от това. Докторска дисертация е написал Р. петков по тези въпроси. Не го знам като министър къде и как е пикал. И дали само е пикал, а не е вършил и други, по-едри неща. Ех, какви тайни знаят дебелите стени на Министерството.....

Докато това касаеше единствено Р. Петков, беше просто куриоз. Но когато същата постъпка се повтаря, и забележете - също от полицай, - започвам да се замислям. Няма никакво значение националността, аз гледам поведението. Очевидно се прилагат някакви методи за въздействие върху подсъзнанието, и то на хора под прицел. Общото е, че това са висши полицаи. Да, знам, че такива неща (пи..ка..ене на обществено място) не се правят в трезво състояние. Но това не променя съвпаденията в двата случая. Наблюдавайте събитията нататък. Ще стане ясно случайно или не съвпада поведението на висши полицаи, загубили задръжки.

защо ли мизвучи толкова познато. Този май е идвал на специализация в България. В централата ан БСП-то. Може би лично при Румен Петков, или както е по-известен в индианските среди в САЩ - "Пикаещият по фонтаните". Нашият даже беше и министър на МВР-то. не знам дали като министър е пикал някъде из министтерството, ама явно примерът е заразителен. Подобно на кадрите на МВР у нас, повечето кадри на милицията в Русия са комундета. Абе мили родни картинки.

Хе хе хе ....."Исаков беше шеф на отдела за човешки ресурси".Щом шефът е такъв,какви ли ще са подчинените му и особено назначените от него в милицията "ресурси" ?

Чудо голямо. По-страшно щеше да е ако човека е бил по голяма нужда. Тогава и Румбата нямаше да може да му стъпи и на малкото пръстче

Много точен коментар.

мислиш ли че Румбата е бита карта? според мен има потенциал за голяма работа.

има, има, как да няма. Колегата отгоре му даде добри идеи за ходене по голяма нужда. Във фонтаните ли, или по кабинетите - той ще си реши. Пък може и в гащите - като един истински червен пенсионер-посерко.