Съдът на ЕС реши в полза на български студент, желаещ да работи в Австрия

Наскоро произнесено решение на Съда на ЕС от 21 юни 2012 г. по запитване на Административния съд на Виена поставя въпроса за статута на българския работник в държава, прилагаща преходни рестриктивни мерки за наемане на работа.

Обратно в новината

Коментари - Съдът на ЕС реши в полза на български студент, желаещ да работи в Австрия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да така е чужденец се е заступил за него имаме още да учим ! а по горе някви цурвули му броят парите в джоба вече :-) типично ! и за това имаме да учим ! а не всеки учи на стипендя navun kakto niakoi se izkaza niakoi rabotime kakvoto doide poniakoga nelegalno za da si plashtame ucheneto . Mnogo e obidno segashnoto ni polijenie v evrosaiuza no 20 godini dobre sme si poslali !

...и все пак си оставаме хора "втора ръка" - клошарите на Европа!

господ е българин юнак

Ето това е съд. Нашето е пародия! Служи единствено за мачкане на българина.

Офффффффф,бе колеги. Айде стига подваждащи заглавия. Става реч за роботодателя на българина, който е сезирал съда и е спечелил. Не за самия българин. То вярно през ваканцията новините малко, ама чак път така да си плюете на фасона. Малко себеуважение, моля.

НИКАКЪВ БЪЛГАРИН НЕ Е НАДВИЛ НИЩО А РАБОТОДАТЕЛЯТ Г- Н ЗОМЕР

Да уважаеми, но пропускаш, че българина е надвил господина Зомер, разбирай - мотивирал го е достатъчно за да подаде същия жалба в съда.... Това не се случва толкова често в ЕУ... поне аз несъм чувал...

Ами че намерил кой да му работи цял месец нощем за триста евро...