Коментари - Путин връща името на легендарното ГРУ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и КГБ не само като име, а и като щит срещу соросоидната и ционистка зараза настъпваща и отравяща целия свят. Щит, който да запази човечеството. Треперете соросоидни твари, много скоро ще си получите заслуженото.

Руските агенти са РАЗУЗНАВАЧИ а всички останали ШПИОНИ ?!

те са разузнавачи, защото работят за НЕЙНОТО руско разузнаване, подлите твари от ЦРУ и Мосад чиято цел е да съсипят Русия какви да са за Русия освен шпиони?

боже , тия зомбираните имали Ден на военният разузнавач , не просто Ден на разузнавача , а на ВОЕННИЯТ. Мда....и едно време НАШИТЕ бяха разузнавачи ( и герои ), а чуждите - ДИВЕРСАНТИ ( зли хора искащи да ни вземат светлото бъдеще ).Баси оскотелите....ама така е , като им промиват мозъците от малки за Червената армия , победите на комунизма , и докато им втълпяват за злият Запад дето само искал да ги пороби и заграби богатствата им , тъй ще пожълтеят в Сибир и очичките им ще се дръпнат.

Не ехиден, а идиот

хич не ми охкай , червена тикво , бягай да изравяш СССР , там на бунището на Историята

Бравос. Преливането от пусто в празно. Сега остава и да върне името на легендарното КГБ и на легендарната ЧК.

Може бе, може. По твоята логика Израел ще продава НЕФТ на Иран.

на запада все някои му е крив не разбирам какво им е виновна Русия

Добре че беше Северна Македония да им даде азбуката, че да си върнат буквата...

Стига това самозадоволяване с Македония. Използва се не в клин ни в ръкав и навсякъде. Става изтъркано. При това, че академичната наука в Русия сочи гръцкия принос за азбуката и православието. Но има маса пишман провинциални умники,които изопачават историческите факти. Четете сериозни източници и си успокойте, алармисти.

Винаги ще е актуално. Истината е че Русия буквално се провали с антибългарската си политика в Македония.

Кой е покръстил Московското княжество и е ограмотил духовенството със славянската писменост?

ГРУ сьздадено 1918 год от Шимон Аралов/баща латвиец маика украинска евреика хазарка Роза Шамуел-Землячка/.ГРу-на иврит ЖИВЕЯ населявам ,обитавам 2рия по важност в ГРУ е Сергеи Ивановия ДРАБИН/систинско евреиско-хазарско име ЯковДавид Драбин/ КГБ-е сьздадено 1954 ,1приемник е на ПГУ на КГБ СССР основател ЯКОВ ДАВТЯН /баща полско литовски дворянин шляхта и маика грузинкска горска евреика/,ДАВТЯН-на иврит ОЧЕРНЯШ,Злословящ,Клеветник /черен пиар/,Яков Давтян роден в НАЧИХЕВАН-Нагорникарабах/спорна Армено-Азерска област населена от горски евреи мюсилмани /.ДАВТЯН Яков израсва с абхазките евреи РубенКатанян иВладимир Декакзе кита са от обкрьженито на БЕРИЯ /абхазки горски евреи ,на иврит БЕРИЯХ-Сьздател/ 1от наи-важнитесьздатели сьзклятници в КГБ е Адолф Абрамович Иоффе кримски хазарин-караимроден вСимферпол КРИМ син на евреиски милионер Авраам Иаков ИОФФЕ които дьржал целия транспорт в Кримския п-ов и бил много много богат а сьщо бил ЛЯБИМИЯ евреин на министьр ВИТТЕ -граф Сергеи Юлеевич ВИТТЕ /руски финансов министьр около 1900 и някоя год/.ВИТТЕ е роден в Тбилиси -Грузия и бил в тесни контакти с грузинските горски евреи .ВИТТЕ бил председател сьвера на Министрите вьвел ''ЗЛАТНИЯ СТАНДАРТ''в РОССИЯ по произход бил балтииски/тевтонски немец бил е женен за вещицата окултиска Елена Блаватска/33 та степен масонка от Орден Розенкроицер /

Липсва описание и произход на Путин и обкръжение!

Какво ГУ,какво ГРУ направо КГБ ,най ще им приляга.

КГБ-на хазарски иврит КаГаБ-ВЗАИМОПОЩ подкрепа ,заврьшане и оказване логистична подкрепа така както товорищ ПУТИН-ШАЛОМович оказва подкрепа и ВОЕННА взаимопомощ на братския Сирииски режим на Башар ал Асад

Днес по десетките руски резидентури в посолстват на цял свят бая водка се е изпила... с необичайно малко за руснаци тостове, че тия от гру по добре краднат, отколкото да плямпат,...

Тъпак........

Слава на Русия ! Да живее Путин ! Западът да го духа !

На последък свинското е много вървежно. Я ми ела насам, да ти направим едно грух-грух-та-клъц!

20 години бойни изкуства - още ли искаш да се срещнем, пиленце ? Не си пожелавай нещо, че може да ти се случи.

оф , Грухчо , клавиатурен боецо , ако ще и черен колан да имаш ще си останеш прост като гъдулка и некадърен трол. няма статия дето да не се изсереш - "Слава на Русия" , "Да живее Путин" и кво.....ти даже не си русофил , а прост хейтър и путинофил. Наказанието за такива като теб ще е упадъка на Русия , а Европа ще си продължи да си живее и развива. И като тръгнеш ти и себеподобните ти да роните крокодилски сълзи как била залята от черни мигранти , вземи си погледни собствената кочинка - Украйна и славяните в нея вече не са в състава на СССР , в Русия се пълни с всякакви мюсюлмани ( кавказци и от бившите републики дето завършват на "-стан" ) , а и жълтурите напират и ще ви купят и продадат с парцалите.

PEYTSCH

Браво...Това е стъпка в...някаква си посока. НКДВ не е далеч...Дерзай ...Джержински....

Путин връща името на ГРУ, а ние си имаме Европол! Умния веднага ще разбере тежината на едната и на другата служба!

Кой сте тва вие ве некой си ппрцаливец? Някой может и да имат, но то едва ли. Смешник!!!

Естествено, че ГРУ ! Европолци са многополови помияри и меки китки !

Няма мощности там! Сталин и селската партия избистри одавна умът там до съвършенно комунистическо оглупяване! Бих казал дори до безумие! Европол разбира се! Дефинитивния стриктен и изключително интелигентен полицай!

Говорех за голашките влакови ешелони!

Ако се вярва на МИ-5 и Ми-6 руските разузнавачи от ГРУ ходят и остават навсякъде свои "следи", така че дори журналистите да ги открият - снимат се на всяка камера, вземат самолет от Москва, не ползват легенда, пазят бележки от таксито, оставят отпечатъци, ... изобщо - пълни аматьори! ... британците де!

Че ти от това по-голяма демокрация къде ще намериш. Щом тълпата завика, че си крадец - значи си крадец, може нищо да не си откраднал. Но мнозинството решава както във всяка демокрация. А тълпата от времето на Рим се информира от говорителите по цирковете и викачите по площадите, във днешните им варианти. Ти да не си помисли, че демокрацията значи равенство и свобода, това му се вика социализъм.

Обобщение за филите и фобите... Руското лУйно може да е най-голямото лУйно, ама американското лУйно е най-сладкото лУйно.

явно си експерт! ма що ги ядеш тия ла.й.на бе! яж биг мак, или кентъки фрайд чикън! също са гадни, ама поне са първа употреба!!

кентъки фрай чикън, неграмотнико.

пише се точно кентъки фрайд чикън, мурзи

По принцип се пише Кentucky fried chicken или KFC за кратко....а другото е шльокавица

Гледам, разбираш от лай.на.

Мюлер казва на Щирлиц: – Така-а-а-а… Значи си руски разузнавач, а? – Откъде разбра? – Идиот, писал си го в автобиографията си!

щирлиц помисли. хареса му, и помисли още веднъж.

Путин хванал златната рибка и я пуснал обратно. Тя се показала и попитала: А 3-те желания? Путин с досада отвърнал: Хайде,казвай!

всъщност това не е за путин, а за български митничар! за путин варианта е: хванал путин златната рибка и тъкмо се нагласил да и реди желанията си, тя рекла: няма да станеш ни по висок, ни по умен, и женати няма да се върне! пържи ме дурако!

Боко-простия хванал златната рибка и тя започнала да му се моли... " Пусни ме селянино и ще ти изпълня три желания.." Боко се ядосал и започнал да вика ..."Ти на кой ще викаш селянин ма".. и я ударил от един камък и я убил . После се усетил, че златната рибка можеше да му изпълни три желания и казал.." Да се ева у селянино " ...

....и я ударил ОТ един камък.... ти си от берковица, нали?! ба.си тъпия берковски цига...ром де!

Не е от берковица а от спанчевци! Най пустия пустиняк в околията е!

На късия ботоксов чекист само разузнаване, злини, и агресия са му в главата. Страда вече от параноя този психопат и окупатор.

Лелейй, щото никоя страна няма разузнаване ръйш ли ... Много си пРоЗ ...

една от 17-те служби в Щатите - освен ЦРУ и ФБР има още 15.

аа, щатите викаш? е, щатите.. ми то щатите си имат бвп 19 000 000 000 000 $ и малко пък раша 1 000 000 000 000 $ и малко

скапан.

и звук не съм издал!

Всичко си идва на място. Русите да му мислят.

Щирлиц, Щирлиц, а ехото отговаря и Чепаев, и Петка, и Анка !

путя както винаги е скромен! можеше направо да си ги нарече най главно военнокосмическогалактическо разузнаване! нгвкгр

ще искат акъл.

мурзи, пише се милиционер! нещо като вашето мент

нарочно, та да ми даваш те баш тоя акъл, трол смотан. и ти се фана на въдицата. кеф.

защо започвате с имената ? Направо върнете и Ленин, и Сталин, и лагерите разширете. Отдавна и не сте местели един народ от изток на запад и от север на юг. Колко му е да се натоварят десетина милиона във вагони и напред към светлото бъдеще !

в своята даржава всеки прави каквото си ще. акълия.

.

Поздравления другарю Путин! Сегашното ФСБ също трябва да си върне старото наименование на славното -КГБ !

върнете КДС като раздавате акъли наляво и надясно.

Ти се излагаш като кифладжия бе! А уж се пишеш русофил?! Направо да стане ЧК, първоизточника, а не някакво си там КГБ.

Как да плюя сега по ГРУ, когато има и ЦРУ ...

Следващото име което Путин ще върне ще бъде СССР!

Може ,ама по добре да си я кръсти "ОАЕ-2",с най -голямата джамия в Москва и придружните мюсулмански реСпублики...

Факт е че у българско с население около 6 миллиона души, има над 1300 джамии.!.мбухахаха А смятай ся ве чирак хахаха

Може ,ама по добре да си я кръсти "ОАЕ-2",с най -голямата джамия в Москва и придружните мюсулмански реСпублики...

Путин върна гордостта на Русия. ФСБ ще си стане отново КГБ. Само от името му западните тлъстяци направо припадат от страх

...а ти се олигави ли?...Щастливец, колко ти трябва...

Браво на Путин! ГРУ действително е легендарна структура...

на "Новичок".Щяло да става вече "ГРУхичок".

Благодаря ти за рекламата на мое име ! Ако се видиме - аз черпя по бира ! И водка, естествено !

ГРУ не е КГБ и не се е занимавало с руски граждани. Задачата им беше вражески държави и военна информация - това не зависи от строя, всяка една държава има такова. Моя баща работи в българският еквивалент на ГРУ. Работи се само с чужденци и за добиването на информация късаеща военните тайни на вражески държави. Както и вербуването на чужди офицери в полза на Българската Армия. Гордея се работата му и с резултатите които е постигнал в името на държавата, без значение дали тя е комунистическа, демократична, будистка или царска. Всяка държава която има армия и уважава себе си, има военно разузнаване. И Англия има и САЩ има и Русия има, само България вече няма!!!

Има, има - даже и сградата му в София мога да ти покажа.

няма няма, така е по-добре за едно разузнаване - никой да не подозира дори че съществува

Казват че с картотекирането на нашите соросоиди, в ГРУ се занимават стажантите там, като за ниско отговорна и фасулска работа. ;)

А 'туристите' де бляха по шпила в Солсбъри са сигуно 'елита'..

Само като чуят новото -старо име,и западните сороски джендъри слагат памперси.

ГРУ по-добре звучи от ФСБ

Ти изглежда не правиш разлика между ГРУ и ФСБ

ФСБ е вътршно разузнаване и антитерор. "Всички руски служби на реда и на разузнаването биха работили ако е необходимо под ръководството на ФСБ. Като пример можем да вземем службата за военно разузнаване (ГРУ – Главно разузнавателно управление).

КГБ звучи по-добре от ФСБ.

Остана името само в Беларус.

Вижте на снимката Шойгу какъв поздрав прави...

Той посочва нещо и гледат натам. Пък и пристите му не са събрани.

не сочи нещо, бе ту.пан! сочи светлото российско бъдеще, което тсава все по светло и все по бъдеще!

Същото трябва да стане и у нас а не това което е сега!

такава реклама направиха с упоритата промоция на абревиатурата ГРУ със случая Скрипал - че би било грехота да не се възползва човек от рекламата на г-жа мей.

Змията като умира най-силно хапе

Щерев, направо ти се скапаха яйчниците, а?

Веселинов ХАПЕШ СИ МЪДЕТЕ като ВИДРА от завист и БЕЗСИЛИЕ ,....НАЛИ??? ;)))

Като гледам теб отдавна те е захапала.

Интересно, по същия начин изчезна “Народна” в Република България. Вече не е на народа а на окупаторите.

Руска Република България

Беше. Сега е Американска Република България.

Соросоландия е.

а на демокрацията - демократична по-пасва. нали седерастчета?

Така е.На терористите апетитът им идва с яденето. След година ще върнат и КГБ,после ще им се прииска и СССР. Навремето ако Хитлер беше спрян още в началото нямаше да има милиони загинали през ВСВ. Та Великите сили да му мислят сега овреме - джуджака който доста наподобява на Хитлер,трябва да бъде озаптен

Русия е далеч по-миролюбива от „заптиетата“.

По миролюбова няма от нея...

Да бе, щото все едно няма Ми-6, ЦРУ, Моссад и прочее, нали? Или те са НПО-джендър организации може би?

ХАЙДЕ НЕ СЕ КАРАЙТЕ-БЪЛГАРИ СТЕ.ЩОТО ЩЕ ДОЙДЕ ОНЯ СЪС СИНЯТА КАСКА ДА ВИ ПОМИРИ,НО ЩЕ ВИ ИСКА 5000 ЕВРА)))))))))))