17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как "члениват малчуганите" ... да ви членувам аз болните мозъци!

Американците като се издъниха във виетнам обществото им застана срещу войната. Ако не беше обществото им да спре безумието нямаше кой друг да ги спре. Да не говорим, че създадоха стойностна култура при тази съпротива срещу самозабравилата се държава. Руснаците получиха своя шанс да изритат джуджето .. вече е късно. Детски организации ... какво ще правят 6 годишните които не могат да четат в тези организации ... вместо приказки пропаганда ... да не би да станат мислещи хора преди да станат послушни марионетки.

и Хитлер създаде такава организация

Всяка държава по света си има русофили, но толкова малоумни кретени като нашите няма никъде....

В България русофилите се броят на пръсти. Основната маса са кремълофили обичащи този, който седи в Кремъл, без значение дали е цар, генерален секретар, президент или х*йло като сегашният. Ако утре Путин излезе и им каже, че за доброто на Русия трябва да се избият всички руснаци и да се заличи всяка следа от руската култура, те ще го подкрепят.

Потери российской армии в Украине Потерях врага — вооруженных сил Российской Федерации в ходе боевых действий против Украины (нарастающим итогом). Источник: Министерство обороны Украины 15.07.2022 Танки — 1672 (+5) ББМ — 3866 (+14) Артиллерия — 842 (+2) РСЗО — 247 Средства ПВО — 109 Самолеты — 220 (+1) Вертолеты — 188 БПЛА — 681 Крылатые ракеты — 155 Корабли (катера) — 15 Автомобили и автоцистерны — 2731 (+11) Специальная техника — 67 Личный состав — около 38000 человек (+130). Все войска РФ на 23.02.2022 (на начало вторжения) Танки группировка на границе с Украиной – 1,200 – потеряни уже 1,672 (+5) все войска РФ – 3,300 ББМ группировка на границе с Украиной – 2,900 – потеряни уже 3866 (+14) все войска РФ – 13,760 Самолеты группировка на границе с Украиной – 330 – потеряни уже 220 (+1) все войска РФ – 1,380 Вертолеты группировка на границе с Украиной – 240 – потеряни уже 188 все войска РФ – 960 Личный состав группировка на границе с Украиной – 140,000 – потеряни уже 38,000 человек (+330) убити и минимум 113,000 пострадавший (раныены). Все 152,000. все войска РФ – 900,000 Честито!

И в Н Р Б имахме пионерски и комсомолски организаций, спротни школи, пионерски лагери прз лятото, клубове по ТНТМ, воонно обучение и казарма. Резултат възпитани млади хора и уважение към възрастните. Сега имаме: дрога, джендъри, крясъци денонощо на обществени местта , неадекватни младежи и девойки с мечти да станат дебили и тъпи индивиди, защото това било модерно ! Трагедия... Путин доказва, че е голям човек, полити и ръководител ! Дано има повече последователи и в цяла европа.

И как тия възпитани, млади, способни, добри хора, за една вечер през 1989 се събудиха овълчени "капиталисти"?? Май нещо ви е куцало във възпитанието. Само в отчитането сте били добри.

От Путя по-голям русофоб трудно ще намерим. От старото поколение , което е наясно с нещата , никой няма ентусиазъм да мре в чужди държави в борба със запада , докато децата на олигархията и полтиците до едно борят вълните в Ница и Биариц и се сражават в луксозни апатаменти с тежкия живот в Амстердам, Лондон, Париж и Ню Йорк. Да подкрепят Путин , но това е обичайната подкрепа тюрмата за всяка власт, колкото да нямат проблем с властта, никой не иска обаче да воюва, старите са гърмяни зайци. . Воюват наборници, и примитиви - буряти, чеченци, не и и обикновенни руснаци , ентусиазмът е нулев. Ситуацията е патова за джуджето, провал във войната значи сигурен край. Изродът е решил да спасява положението с обработка на децата , на невинни и податливи на пропаганда младежи , да ги ги праща курбан за болната си власт и его. Путя Детеубиеца, след като деградира и зароби бащите , сега иска кръвта на децата.

Путин узакони създаването на руско движение сред децата и младежите, които представляват копие на пионерските и комсомолски организации от епохата на социализма.

Някаква пародия- Путлер юген. Нов комсомол , от стария не остана почти никой без цироза, новия го чака същото. Няма кой да воюва от стария комсомол , никакво доверие в каузата, позната до болка пропганда , на фронта само кавказци и сибиряки , търсят се млади гупаци да мрат и да крепят с телата и живота си джуджето на трона доживотно.

Путлер югенд. Членовете ще се наричат путлерчета, а като пораснат путанисти:)

Путята, пиздята ташак да става с късокракия монголоиден педераст путя

воткаджиите ще създават всестранно- разбита личност млади путлерасти..ха.ха

Всички русофили в България са меки китки и евроджендърски педалчета! Истинския русофил сега ще е на фронта в Донбас, където ще се дари в жертва на бог Путин!!!

Разсмя ме....Празни мисли на един празен човек. И на теб не ти е лесно , хичне те слуша главата...

Ти си предател на русофилството! А нали знаеш, предателите се разстрелват на място, без съд и присъда!

А на теб явно ти е много лесно. Народа е казал: Прост - че му лесно!!!!

Психясалия путлер всеки ден подписва някакъв идиотски указ. Отвратителен е.

добре че се оттървахме от таZи евразийско-москалска орда ! както се вижда те се връщат към пионерчета , към комсомолчета , москвичи и всекакви иZмекярски червени пиниZи ! жална им макя на мужиците начело с тоZ иZперкал 70-се годишен бункерен късокрак жужак вовата !

Браво на Путин. Няма сравнение с евро гейовете и лобиращите и корумпирани наркомани.

Америка не прави нищо по различно от Русия, а също и от фашистка Германия.

Логично и нормално за милитаризирана страна ,живееща в диктатура.Както се казва : не ги слушай какво говорят,а ги гледай какво вършат. Нищо различно от Хитлерова Германия.

БУДГАРИСТАНСКИТЕ РОБИ СА НАЙ-СВОБОДНИТЕ РОБИ, НАЙ-ГОРДИИЕ РОБИ И НАЙ-ПО-НАЙ-ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ И СВОБОДНИ РОБИ НА СИТЕ ЩЕМНИ КЪЛБЕТА И СИТЕ ЕВРОСЪЮЗИ У СИТЕ ВСЕЛЕНИ.. ББААХАХА ГЛЕДАЙТЕ СИ ЕБАНАТА КОЧИНА ВЕ ЦЪРВУЛИ ГЮБРЯСАЛИ ТРОЛЯШКИ. Телевизия САТ1: Българите са модерните роби в германските кланици Журналистката Яна Бернхард е разкрила злоупотребите с българските роби Днес 12:36 | 26.12.21 23

И в САЩ има бойскаут, а преди това в Германия Hitlerjugend. Така, че е нормално.

Само дето бъркаш поредноста! Първо - бойскаут, и след това - хитлерюгенд!!!!

Ухааааа…. руси руски дупенца ще плющят по палатки …. А Путкин ще ги пощипва по бузките ….

Хитлеровата младеж. Или ..?

Кремълските педофили им свършили децата и сега си правят нов по-голям каталог.

Джамахирията трябва лесно да си набавя пушчено месо за "специалните операции" на фюрера. Освен това месото, докато доде време да се пожертва, трябва да живее в мизерия без да мрънка, за да си върви корупцията и да има денги за олигарсите.

Орките забравят че са войници к тъпчат БПМ то с Бяла техника

Русия е на първо място в света по наркомани, самоубийства и хомосексуални. Явно диктатурата създава повече проблеми, отколкото решава.

Ех жалкарник стига писа нелепости. Първенците по тези показатели са биологичните отпадъци от сащ-исаната територия отвъд локвата и западнало европейските демокрации...Пенчо бре чети...

Да, бе да .... На руска пачавра ли ще вярвам или на информация от Свободният свят !

Свободен свят се пише с малка буква, защото не е собствено име, оправете граматиката и тогава пишете ... И друго западните демокрации още от 60 те години на миналия век не са свободен свят.. Оттървете се от романтичната представа за западните демокрации, това е типично за хора , които не са ходили по-далече от баничарницата в квартала...И повече използувайте онези клетки наречени мозъчни, вместо да се поддавате на пропагандния компот...

Най-после Путин се сети да основе "ПутлерЮгенд! Дядя Вова, мыс тобой, ще воюваме с теб докато сме живи, поне още 5 години! Слава Путину!

Явно Русия не иска разни НПО-та да възпитават децата й в джендър идеологии и младежите да растат с идеята, че гей-парадите са върха на забавлението. Това е добра политика. Браво на Путин.

за 30 г организира гей паради и производство на безказармени телефонисти които нападат врага със задника напред

да си педал е гордост.. Не са се клели във вярност към България и я продават за смартфон

Избочи кочината кат уплашено прасе по Коледа Закривай!

Разпрана на козяк

Яж ми рязания, руски боклук !

разпореди изнасяне на посолството от Киев и американските граждани да напуснат Украйна

Интересно как ще се разберат с 40 милиона рязани в Рашка-парашка …

е как , ами като се наведат , ше се раZберем на сухо

добре че се оттървахме от таZи евразийско-москалска орда ! както се вижда те се връщат към пионерчета , към комсомолчета , москвичи и всекакви иZмекярски червени пиниZи ! жална им макя на мужиците начело с тоZ иZперкал 70-се годишен бункерен късокрак жужак вовата !

а бункерен туризъм кога ще организира?

Сибирски туризъм.

И също като Хитлер ще мобилизира юношите поради недостиг на войници

след хитлеровата младеж имаме путлерова такава. буеаъехаехаехаехеаххаеаехахехаехае много глад ги чака още тия глупачета азиатски :))))

Няма само бурятите да умират я Време е е за руснаците да влязат в кланицата Донбас

Не беше ли от Бурятия оня зевзек, дето беше направил фризьорски надпис с ножицата по цяло стадо овце с буквата "Z"? Намек че Путин праща войничетата в Украйна като овце в кланица!

Здравейте! Търсим да назначим продавачи на царевица. Работата е сезонна, подходяща за хора с добри комуникативни способности. Ние предлагаме работа в динамичен екип, осигурена квартира и много добро заплащане. Работата е свързана с продажба на царевица по плажната ивица, заплаща се на процент от продажбата. Надниците могат да достигат до 200-250 лева на ден, всичко зависи от находчивостта и желанието за работа.

А да попитам, защо не обявиш заплатата в рубли колко ще бъде?

Нормално е за фашистка държава като руZZката да създава със закон такива организации. Но знаем как свърши Хилтерюгенд, с Пултерюгенд няма да е по-различно.

Бе никой нищо не каза за скаутите.

Са международна организация. И ги възпитават в съвсем други неща. Като например почит към бог на първо място. Всеки към неговия. Но на повечето места си нямат РПЦ която си е на практика на подчинение на диктатора.

Честит Имен Ден на президента Путин,да са живи и здрави всички носещи име Владимир

И да не вредят като Путин на живота и здравето на другите.

Hitler Jugend...тоя тотално изплиска легена.

Кога ще се коронова и ще върне офицялно крепостното право?

Хитлер юнген...

Путин видя, че младите руснаци не искат да водят война в 21век и то в ролята на агресор (срещу братски народ), а не за да си защитават родината от вражеска атака. Затова е решил да започне да обработва мрадежта от малки. Това ще е нещо, като модерен еничарски корпус, където ще ги учат на военно дело, ще им промиват мозъчетата от малки за огромната фашистка угроза, която е заобиколила Русия и всеки момент ще нахлуе от всички страни и затова, колко е важен "превантивньiй удар". Ще ги облъчват по цял ден с образа и делото на Путин, за да изградят чувство на култ към неговата личност. И тогава, като каже, "Пошли ва военную операцию" и те ще извикат в един глас: "В перееееед!"

Всеки ден нова глупост. На маймуни ги направи руснаците подпухналото джудже. Ще ги върне в каменната ера. На есен зрелищни ще ги обесят на Червения площад. Няма да го търпят дълго, шизофреника му със шезофреник.

глупост е направил баща ти, че не ползвал презервативи при всяко еване

тука някакво сборище на сороско-прокопиева психопатна секта ли е? Путин е гаден фашист, понеже не кара децата да избират пола си в предучилищна възраст и ако не им харесва да го сменят един път годишно!!! и още не прави гей-дружинки с педофилни гаулайтери от лгбт общността на сорос и еврейската, педофилна сган, която постави на ключови постове само сбърканяци. Путин трябваше да организира лгбт дружинки в детските градинки и щеше да е най-прекрасната личност на тоя свят! тогава дори призрака от азб щеше да го признае за трижди демократ и човек на годината, я! каква чест, нали... Бог с нас

Историята се повтаря но с обратен знак-създава се руски аналог на "хитлерюгенд" защото вижда,че губи подкрепа нацистта в кремъл но вече е късно-целият нормален свят е с/у него но за съжаление ще го отнесе руския народ

Е гаден фашист не заради нещата които не прави. Заради нещата които прави е най-вече. Диктатура, тоталитаризъм, клептокрация, империализъм, нацизъм, милитаризъм, ксенофобия...

Не може ли да сме някъде по средата? Защо ако не подкрепяш Путлерюгенд задължително значи, че подкрепяш деца да си сменят пола? Не подкрепям нито едното.

Кой Бог е с вас? Щото Бог казва да не убиваш и да помагаш на ближния.

тука някакво сборище на сороско-прокопиева психопатна секта ли е?

Не

От много равнис, НЕ-та, мирно и за Путину, , ще им избият клапаните на новите комсомолци, ще поискат нещо по шаренко, ще видят гей-парад в интернет и ще искат да пробват нещо забранено. Много педераси да се очакват в близките години в Русия. Рускините пък също ще искат нещо недостъпно-да се ебът с негри (и не само). А и Путин по традиция е не рационален-действията му водят до противоположни резултати-иска НАТО да не се разширява, получава обратното и т.н, та да се очакват вълнения в империята на външните грабежи и вътрешните революции

Ще ги учат ли на православно-християнски ценности или това умре на 24и.

А комсомола!? Имаме един екс-прецедент, дето може да го пратим да помага.