Путин с първи посещения в чужбина след началото на войната в Украйна

Последното посещение на руския президент зад граница бе визитата му в Пекин в началото на февруари

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мдааа , почнаха гастролите в Азия , така ще е вече !!! Имаше май някакъв Евразийски съюз , сигурно по тази линия се срещат......почти като срещата на Г-7 :)))

Тя една чужбина....задния двор на руслямската кочина:))))

добре че вече излиза от бункера.. Няма ли някой да го гръмне този плазмоид- богат ще стане.

В задния двор на Русия! - какво има там ? : кенеф Какво ще прави Путин там? : ……

офицер на Федералната служба по охрана /ФСО/, който събира екскрементите му и ги връща в Русия в куфар. Путин иска да попречи на чужди сили да анализират въпроса. Това е нещо, което може да се заключи от здравето му. Казват, че именно това куфарче лудият диктатор смята за ядрено (но това е шега, за съжаление).В реалната руска вертикала на властта всичко се определя от степента на близост до тялото на диктатора. Според нея „събирачът на лайна“ вероятно стои точно зад собственика им, над охраната, масажиста и дори готвача. Не говоря дори за такива безсилни неудачници като премиера и председателите на камари на парламента.Най-после стана ясно кой ще бъде наследникът на Путин, от когото той ще поиска „да се грижи за Русия“. Ако му е поверил най-ценното и най-съкровеното, тогава руският лидер няма да се страхува да повери на него и страната.

Ще си подмие путката путкин

Руски джихад! Поробителят на народите се разгръща!

Таджикастан беше ясен, но Туркменистан се завръща в съюза с Русия. Западните отрепки пикаят газ.

И от какъв зор трябва да го правят?

И от какъв зор пък да не го правят

КГБ , червен руски папагал такъв :))) Хайде , осветли ни,нас невежите , защо Запада трябва "да пикае газ" от тази новина (поредният "Силен ход" на Путин...неясно защо). В какво се изявява този огромен геополитически ход на джуджака ? Само гледай.......от една страна имаме среща на Г-7 (страните , двигатели на световният прогрес ) , от друга - президента на РФ отива къде ? При азиатските бълхи , в центъра на нищото.......така ще е оттук-нататък , гастроли в Азия , понял ?

Дето Путя може да посети е България

Това си е СССР!

Спецотряда от КГБ отговарящ за лайната на Путин е в пълна бойна готовност! - Нищо не трябва да попада в Ръцете на ЦРУ!!! Лайното трябва са се върне в Русия!

Бизнес трип ще осъществи кремълския малоумник, и през Узбекистан може да завърти на връщане!!! Това ще му остане на помияра.

Бе аз му спрях тока и никъде няма да ходи! Ся ша му спирам и газа!

Малкият Мук

да не изчезнат екскрементите ,защото жална ви майка !

И да не отиде

"Таджикистан и Туркменистан" - меката на икономическото развитие и цивилизацията Сигурно и в Гамбия е поканен :D

До путинофилите-великия Путин се оказа най обикновен педал.

Чакаме го с хляб и сол в маленкая солнечная Задунайская Балхария.

а бе фигурантче недно , чекате ни :))) ама ти си една нeфелна наша мистрия , вие не ме пуснахте да прелетя до белград , та ше пуснете 70 -се годишнио ботоксов пигмей у Софето ?!

Ши гу пусним ами, да зачерви бузките малко!

И че му посвириме на кавал

Американската пропаганда се провали. Путин все повече си вдига рейтинга, напук ма мразещите го тъпаци.Арабският свят, Латинска америка , Азия. по-нормалната част от Европа и т.н. са на негова страна.

Иво - да не те таковаха, братче, накриво? :)

Дай , посочи ЕДНА европейска държава на страната на РФ в момента. ЕДНА !!! Ще ти помогна даже - не казвай Сърбия . И там заклеймиха войната в Украйна :)))

Таджикистан и Туркменистан

кой не Zнае Za Таджикистан и Туркменистан , koй ne e чувал Zа теZ почти славяно/православни дърржави Световни Велични :))) къде , ако не там и кой ако не бай Путян ще отиде там , та там е пъпа на Света :))) слава ..слава на москалия :))))

Малей къв си проZт...

От тук на сетне, Путлер ще посещава само страни завършващи на -стан, които са били част или в орбитата на СССР. И при това не всички от тях ще се радват да приемат един масов убиец и диктатор. Много от тези страни не искат да имат нищо общо с Русия, просто са имали нещастието да са географски близо до нея.

Велик политик е Путин, жалко, че не е български.

Ъхъ, ти и остналите 15 хаховци щехте да сте щастливи

Май 15те хаховци сте вие, ние нормалните българи сме много повече

Аз даже и 15 хаховци не виждам. Само един е, и очевидно е болен шизофрения, щом се представя за 15...

Добре де, що не хванеш бохчичката и не емигрираш в Русия. С радост ще посрещнем липсата ти.

кои вие ве паляк - 80% от българите са против пигмея от кремъл!

Това заслужават рашистите, там в пустинята да си седият и да гният. Нито крачка вече към развития свят, само стени и забрани за тези руски дебили, а и да никакво празнуване повече на 3ти Март, това за мен не е никакъв празник.

С първата част съм съгласен. Но 3ти март е празник не на руснаците, а на българите. С помощта на украинските полкове БЪЛГАРИТЕ побеждават Османската империя. Трябва да се спре споменаването на Русия, освен като нашественик, която се е опитала да откъсне България от Османската империя и след това да я окупира!

Няма как да не се спомене Рсуакта империя . Независимо от подбудите , тази война ни носи свободата , Но задължително трябва да се споменава , че комунягите избиват рода на Александър 2ри

и да се припомня, че от 9-ти септември, България е била окупирана от русия, а от Германия НЕ Е БИЛА ОКУПИРАНА!!!

Защо трябва да ходи? При него идват ...

Снимката е трепач....

Щял да ръчне до Чукотка, а после и до Уйгурия...мдаа, пътешественик ли е наший вова...

Ама джуджака ли ще ходи или аватарът му?

Трябва да обхожда владенията си, че току виж, руската федерация се разпаднала...

Ако ще, да отиде и на луната, но пак НЕ МОЖЕ да избегне фактът, че РУСИЯ ФАЛИРА- Т.Е. Е В ДЕФОЛТ;0

Нещо си в грешка, Русия пари има, няма никакъв дефолт

смешенплач1

Русия е в дефолт, защото НЕ ИЗПЪЛНИ ПЛАЩАНЕТО СИ, чийто гратисен период приключи вчера- 26.06.2022г., по ЕВРООБЛИГАЦИИТЕ;0

Таджикистан и какъвстан беше, а утре може и до сев. корея и венесуела да се разходи, макар че до венесуела ще трябва да изкопаят тунел, че няма откъде....

А Казахстан?

Не може в Казахстан, те са в немилост, спря им износа на петрол, защото не признавали ЛНР и ДНР. Пък и там е малко деликатно, само преди 6 месеца ги умиротворяваше с десет дивизии от ВДВ.

"Деликатно" било. Нека се пробва да отиде! Такаев хич не му цепи басма, ще го рита ей така за кеф. А Вовата ще си трае, защото се осрал и обади ли се шутовете ще са по-яки.

Охо, а критиците казват че бил в изолация, я на какви престижни места отива, Таджикистан си е световна столица направо. Третата спирка ще е Кабул вероятно.

БНали беше болен и в кома??? Да ви ЕПМ и западняци нещастни!

Посещава сериозни държави, прехваления ви евразийски диктатор. Ще свърши по-зле от Хитлер, но както и във ВСВ, никой няма да върне жертвите .....

Жив е той, жив е, през август ще иде в Еритрея да договори високо технологични стругове и електроника за спътници от следващо поколение.

Ега си чужбината! Та това си е ОМД, или как там се казваше наследникът на СССР. А аз си помислих, че действително отива в чужбина, а той тръгнал да моли за пушечно месо.

Не, той ще им продава евтин петрол, а в Таджикистан ще му произвеждат чипове и резервни части за самолетите. :)

Беларус, Узбекистан Киргистан.

Чужбина? Вие наред ли сте, та тия дръпнати диктаторчета са на заплата при Путин.

Това да не е американо-циганско НПО? :D

Чужбина взе да става, понеже на Путин му свършиха парите за заплатите на дръпнатите диктаторчета и Си ги пазарува с отстъпка.

Путин с първи посещения в чужбина след началото на войната в Украйна Aми това не е чужбина ,а бившия СССР,който Путин се мъчи да възстанови. Предполагам,че следващото му посещение в "чужбина" ще бъде в Северна Корея. Както се казва,да му имам "чужбините".

Ха дано и у нас да дойде по скоро на такова посещение!!!

Дано като "дойде" на тебе първо да смаже кратуната, глупако!

Ама заминавай бе. Взимай си мизерните боклуци и тичкай да му лижеш крачката. Такива, като теб никой не ги иска в България.

няма къде другаде да ходи султана, освен в други султанати.

е Си да влезе в ролята на Лъки Лучано в тази диктаторска коза ностра и да стъпи на врата на кремълския кандидат император. Понеже гангстерските изпълнения, като се вижда и сега, не са били никога добре за бизнеса.

Той освен в някой "...стан" другаде няма къде да иде. Шизофренично джудже.

Какви райски кътчета на Земята ще посети! Мечтата на Възраждане, Пламен Пасков и Киро Брехка!

Да видим дали са докарали добре копието му!? :)

май дотам са му визитите, Азия, и най-много до някой африкански диктатор да ходят на лов за лъвове със златен Калашник.

Този който го убие ще извърши едно много богоугодно дело - и за украинските и за руснаците и за целия свят. И никакъв мавзолей - да виси на въжето непогребан.

Той вече е труп, политически. Засега е изгоден, защото нищо не печели от тая война, а ако го сменят може да дойде някоя по-голяма откачалка. Пълно е с такива около него.

Този който го убие, вероятно ще предизвика ядрена трета световна война и може би почти унищожението на човечеството. Запада трябва да го пази, да не му падне някой косъм!

си е време разделно и от едната страна се оформя олигархо клептократична диктатура.

Русия====Африка в Европа благодарение на олигархичната система която Русия представлява...

Сега визитата ще е Улан Батор-----център на Златната Орда която той представлява заедно с Монголският си генрал Шойгу и заместника Токту....

Ще проси за оръжие, че му свършват запасите

Занзибар , Танбукту , Северна Корея и Мианмар

Там му е мястото. В Азия и третия свят.

Е как така....нали е в кома и пред умирачка?

aми така, отива там да търси жен-шен и да положи кокали в мавзолея

двойникът не е в кома