17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и британското разузнаване като британските учени - откриват разни сензационни неща.

Загубил информационната война в окупирани страни, като България. Истината я виждат хората, които стоят далече от козяк медии.

Когато давате данни за доверието и подкрепата на даден политик давайте данни и за доверието и подкрепата и към други политици като например президента на САЩ Байдан. Съмнявам се че има подкрепа от 80 %.

Даа, и Путин или който и да е от Русия не може да спечели информационната война срещу Запада. Докато веднага след падането на Берлин през ВСВ американците не спаха и прибраха най-добрите Гьобелсови експерти, Братушките пренебрегнаха и подцениха гения на Паул Йозеф и мощта на неговата пропаганда, понастоящем перфектно усвоена и доразвита от САЩ и западните им васали. Пред наш Ганю обаче, като следя коментарите стигам до приятния извод, че западните брътвежи против Русия не вървят.

Каквато информационна война да се води, хората разбират истината, само на който му изнася,потвърждава дезинформацията.

То и за правешкия овчар гласуваха 99%

Ма той направо се е сгромолясал като гледам, 80% подкрепа...? А колко ли подкрепят Макрон ? Бай Дъно ? Урсула ? Англосаксонският пудел Борко ? Дали имат и 10%, а след някой месец, ще са с отрицателен % подкрепа...

Е, ми не е честно така... Какво ме занимавате с подкрепата на Путин в Русия... Дайте да видим каква подкрепа имат еврогейските лидери в Европа и американските демократи, отвъд големия гьол ????? Все пак те са ни давани и налагани като светъл пример, пък не издавате колко подкрепа имат за антиевропейската си политика ? Не, че не се досещаме...едва ли е повече от 10-15% от роднините и съпартийците...

Е, как Путин да спечели инфо войната, след като западната демократична общност наложи чудовищна цензура на всички руски инфо канали и сайтове, и денонощно облъчват еврогейското стадо овце с едни и същи лъжи, лозунги и антируски език на омразата...????? Нищо, де... Путин печели войната, а Запада инфо войната, демек лъжите...

Олееее, колко е спаднало доверието и подкрепата към Путин, има само 80%.... Ужассссс.... Айде, сега ни покажете кой еврогейски и атлантически лидер има поне 20% подкрепа ? Колко има бай Дъно ? Едвам 15% ?... Аман от тъпите ви пропаганди и внушения....

Те дори вече някои техни западни правителства паднаха.

Да ! Демек когато превземе 80 % от Украйна , ще е загубил войната ?

жуже от С. Корея има 100% одобрение, Пиздин само 80, хо хо :)

До Другото Трябва да признаеш, че северно-корейското джудже е доста по-дебело от руско-еврейското.

алцхаймера има само 20% хе хе хе, завиждай

за британското разузнаване четем всеки ден. за мнението на общественици, журналисти и блогери от украйна, които са силно против действията на правителството си не се дава никаква трибуна. безумието продължава. измират хора заради интересите на шепа "богоизбрани" от "златния милиард"...

Нашите избори ще бъдат, за Русия и за запада. Русофилите, ще гласуват за БСП, копейкин, Янев,  или Слави. Лесно ще ги преброим, най много 20% общо. Ще претърпят пълен разгром! Това ще покаже, че народът ни се е отървал от русия!

Алелуя братко!

На мен ми се струва че ще ви преброим по-лесно вас джендърчета щото ще сте 9-12%! ВАЖНО НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КАКВО СТАНА С ЕДНИ БОКСЪОРЧЕТА ОТ УСР...АЙН...А НАЙ-ГОЛЕМИТЕ БОЙЦИ НА ТИХО И СПОКОЙНО МЯСТО ЧЕ НЕ ЩО СЕ ПРИТЕСНЯВАМ НЕ ИДВАТ НА ТРЕНИРОВКА

Откога стана западняк, май забрави кой си и какъв произход имаш. Бай Ганьо на Запад, Пърдон, Тенкю-ю

1600 запитани, при популация от 145 000 000 прави точно 0.001103448%, или иначе казано резутатите от подобна анкета са точно такива ,каквито си решиш да бъдат или абсулиутно не верни.

Британско разузнаване ... Се стига глупости тея ги няма на мапа вече.

_stankow

Странно разбиране за "спечелена информационна война". Войната не се води за спечелване на западняците. То там няма какво да се печели. Информационната война се води за доверието на руснаците и при този рейтинг на Путин май западната пропаганда тотално я е загубила ...

Абсурдна история. По безумни са само т.н. "референдуми" в завладените украински територии, под дулата на калашниците . Подобни неща са смешни където няма варианти, опозиция и противно мнение. Но има пожизнен диктатор, цензура и се преследва от закона и органите на реда, всеки дори намек за несъгласие дори и изразен като лично мнение. Дори и да се опитат да са обективни подобни проучвания, в което се съмнявам, самите хора нито са информирани, нито имат варианти, нито имат свобода на изразяване. Това там не е социология, а пропаганда.

Чаушеску имаше 81% подкрепа месец, преди да бъде разстрелян... Чакаме серящия в куфарче да вдигне още 1%.

На британците им вярвам колкото на дъртия ми. Преди доста години му правих равнение и след това .....

Не може да бъде, толкова нисък рейтинг! Абсурд!

А при нас кой печели? Печели Киро просто, печели Доган, печели К^рнелия и така… Слава, слава, слава на тези достойни държавници. На 02.10.2022 най-добре не ходете да избори, за да сте сигурни, че ще изберем горепосочените. Слава!!!

И бай Тошо Малоумния Правешки серсем имаше 99% подкрепа през комунизЪма, а знаете как свърши всичко! Галфона Путя е един скапан диктатор и ще умре като такъв на въжето!

_stankow

Ами знаем. В момента рейтингът на Т.Живков е паднал до 60%. И пак е доста над рейтинга на Петков и Борисов. Изложи се този Живков, с такъв нисък рейтинг, направо се провали ! ... :D :D

Путин само печели, тия с луничките и слама на главата само лаят! Путин и САЩ ще изцедят Европа кати лимонче. България е извън играта!

Ще нацепят Путин като лимонче.Вече му натътрузиха главата в Украина

Че той Тато поддържаше 98% одобрение, че Путин няма да е с 80%...

Я гледай - всички опорки на тролетариата събрани в една статия, цитираща британското разузнаване. Пак не моем мислим самостоятелно, а отрепки?

Путин губи информационната война щото говори за укро нацисти, наистина това е много тъпа пропганда, която пречи на Русия. Но пък в информационен план Европа и запада като такъв губят информационна война в полето на създаване на илюзията, е са единствени и неповторими скоро ще загубят тоя главен коза за уникалността си и псоледствията ще са трагични и като домино

информационната война.. Ама за сметка на това спечели войната за ЗАСТРАХОВКАТА на танкерите с нефт и руските кораби.. Щото Лойдс пари не требе да губи.. А един победител в остаФка се пънеше да задължи Лойдс да не застрахова рашките.. Един друг пък "победител" само 1 месец издаяни без руски нефт (Япония). А на туй отгоре и Мицубиши, и Мицуи с правителствено решение ги задължиха да не си тръгват от Сахалин 2.. Щото войната Европа-Азия за втечнения газ тепърва отпочвала.. Със спирала до небесата за цената на газа и фрахтоването на газотанкерите.. А от Сахалин до Япония не за ТРИ седмици, а за три дни газо идвал за разгазиране. (Да са пита човек що ли дръпнатите очички не последваха примера на Литва с терминала "Незовисимост" в Клайпеда. Дето миналата година на втечнен газ от Висоцк издаяни.)

И какво от това, губи информационната, печели полевата. Както през ВСВ, народа си го подкрепя и бият наред като маче у дирек. Пък британците нека си квичат. Те така квичат от 300 години.

къде печели ? Преди 6 месеца бяха пред Киев с 60км военна колона сега къде са на 60км от собтвената си граница ?! Ти на това победа ли му викаша :):) Преди стреляха по Киев сега се чидят тая вечер кое летище в Крим да опазят хахахахаха Все така да побеждават хоохох И Русия минава на юани в международните си разплащания

Европа вече не същестува, както и понятието запад елиминира понятието Европа, още ли не си го разбрал войната е срещу Европа която страда от тази война не страдат руснаците.

.. те си живеят, както обикновно.

Е, имах си хас! Че то едно време, Тодор Живков под 98%подкрепа не падаше.... Знаем я тая социология!

Путин има 80% подръжка от Българи и Руснаци ! Защото освобождава от Укро-Нацисти Раьони С живущи Българи и Руси , Българския Език е Забранен от Укрите и на всички Българи са им сменени Фамилйте с окончание ЧУК , Данилчук ! Какво се правите на Укри , специално българското СЕМ е издало закон за пишешти в Дир да бъдат изтривани тези които пишат истината за Русия и Путин , а само хубаво за Укрите !

Руско тролче педерастче!

А бе тъп руски трол (нерегистриран) "Когато бяхме руски подлоги и България се управляваше от Москва" Нещо не мога да си спомня кога е било това?! Сигурно имаш впредвид когато България беше развита държава, със силно селскостопанство и промишлшност. Когато строяхме кораби, произвеждахме автобуси, електро и мото кари, хладилници, перални, компютри, азотни торове стомана, ..... Списъкът е много много дълъг. И когато заради задокеанските ни господари, трябваше да си затворим производствата, да си спрем реакторите, да си нарежем оръжието за скрап, за да купуваме и внасяме техните боклуци, ГМО, остарели оръжия и да плащаме милиадри за нещо което можехме и сами да си произведем. НИКОГА В БЪЛГАРИЯ ПРЕДИ 1989 Г. НЕ Е ИМАЛО СЪВЕТСКИ ИЛИ РУСКИ ВОЕННИ БАЗИ, ЗА РАЗЛИКА ОТ СЕГА. Сега България се управлява от Вашингтон, чрез посолството в София. И не е свободна а окупирана.

Английското разузнаване може ли да каже какъв е процента на одобрение на Байдън, на Макрон и т.н.? Ако не може, защо? Защото не знае или защото го е срам да го каже?!

срамуват да са обадят.. Ти за Алцхаймеров и Макарончото ги караш да са обаждат...

Ингелизите си нямат на идея колко са прави, че печелят войната на лъжите и пропагандата! А , Путин дали губи щото не му се занимава да убеждава глупаците вярващи на телевизора Добре че нормалните хора правят разлика между реалност и медийна такава.

Само дето, рейтинга му спада защото пипа прекалено меко и внимателно! ... Изнервят се хората!

"в момента възлиза на 80 процента"...а дали някой от нашите политици и държавници имат такъв процент подкрепа !!?!

ако установи диктатура като вашия Путьо ще има и той.

В момента е Тоталитарен Режим в ЕС ! Акошерката и дори в СЕМ се забранява да се пише и хвали Москва и Путин ! Акошерката всеки ден си измисля закони и правила без право на Вето , които са в Ущърб на Народите в ЕС !

"Владимир Путин... е спаднал на 80 процента." и съответно е загубил инф. война??? А британското разузнаване е изгубило връзка с реалността.

Ако си мислите че ще ви се покаже с рогата и копитата Гада, много грешите! ... Нее, той ще си поръча статия в DW и ще ви боцка със семето си гнусно за ваше "добро"! ... Ценностите са описани в една Дебела Книга преди 2000 години, сравнявайте и мислете с главите и сърцата си ... Другото са фъшкии!

Като го убият /щото за него вече друг изход няма/ ще стане 0 %., а на следващия пак 81 %. Пропаднала азиатска кочина - това е Русия.

/щото за него вече друг изход няма/ За вас соросчетата друг изход може и да няма. Ама какво ще стане ако не успеете да го убиете? М?

Ще го пратят при Ленин в момента в които намерят начин да се измъкнат от тоя Батак с Украйна.

Тези по принцип нямат изход ! Те си го знаят /изхода/ като "вход".

А на Кимчето е 101 %.

Е че в момента имаш право да се намираш В държава обявена от Русия за вражеска и да пишеш коментари във възхвала на Русия. Без да бъдеш арестуван осъден и изпратен в концлагер. За разлика от любимата ти Русия където такива действия са наказуеми.

Може ли да си вземете "демокрацията" и да си я заврете там дето слънце ви не огрява? Барабар с ценностите?

Може-ама тогава първо тебе трябва да те вкараме в затвора задето пишеш такива коментари. Щото в тоталитарните държави така се прави. Още ли държиш да живееш в тоталитарна държава и диктатура?

Не. Други въпроси.

Щом го казва британското разузнаване, верваме.

Ти в момента на руско устройство ли пишеш смешнико? Само И до ден днешен не съм разбрал защо руските платени тролове слагате знак за равенство между Русия и Китай. Щото китайците не слугуват на вашата Русия. Много се съмнявам че и Москвич караш. Съмнявам се да имаш и руски телевизор или руски компютър. Забелязваш ли колко си жалък? Ако не си с Русия значи си с Америка-що нямам ли право да не харесвам путинската Русия без да харесвам Америка? Или е забранено? Ако си купувам китайска индийска или произведена в Тайван стока означава ли че съм любител на путинова Русия?????

Виждаш ли колко си тъп, чак сам се обиждаш? Аз цитирам твоите доводи като променям само някои думи, не го ли забеляза? Беснееш срещу себе си, защото аз също не споменавам никъде Русия и само да ти го докажа, подкрепям напълно мнението ти, защото аз съм американофоб, но това не ме прави русофил. Ако смениш моите думи и ще видиш, че се получава твоето мнение.

пиша от китайско устройство, телевизора ми е корейски а колата японска. Това какво доказва? Друго нещо да тъ интересува?

За да има 80% сами разбирате що за дивашко-просташки народ са руснаците. Полуевропейци, мързеливи и крадливи който вместо да работят нападат и грабят съседите защото така е по лесно. Мръсна полуазиатска сган която най добре да се унищожи с решение на ООН.

Да разбирам ли, че пишеш това познавайки много добре историята на западната цивилизация и по-специално колонизациите и отношението към колонизираните от тях?

Историята на Русия?? След като си написал за колониите не беше се интересувал какви са ги вършили твоите руснаци и как е създадена руската империя. Между другото американците никога не са имали колонии.

Руските ръководители винаги са властвали над собствения си народ чрез страх, преследване, корупция, заплахи и т.н. Никога не са знаели как да властват както дадат свобода, може би защото страха да загубят власта е прекалено голям.

"шефът на ВЦИОМ Валерий Фьодоров призна в интервю за изданието "Сноб", че основните клиенти на центъра са Кремъл и "Единна Русия"" Хахахаха, е остана и да няма според неговата агенция 80% одобрение.. Иначе спират рублите от държавата!

Някой може ли да ми помогне да разбера, какви са руските ценности.

За какво са ти? Натам ли ще ходиш? Между другото интересен ти е въпроса! Ако някой ги сподели и тези на запада също, ще съм благодарен, че от нашата пропаганда разбрах само за правата на хомосексуалистите и педофилите, а за истинските ценности нищо не чух?

Ако си против действията на Путин значи задължително си за Америка. Ние сме в Европейския съюз бе нещастни тролове. Не сме в Америка. И досега не съм чул и най тъпия руски трол да иска в България да има руски стандарт на живот и да иска руски заплати. Все искате европейски стандарт на живот и европейски заплати. Жалвате се че сме били на последно място в Европейския съюз. Ама стандарта на живот за любимата ви Русия е по-нисък и от българския-и това можеш да го видиш и в официалните руски медии.

Терминал 2 знаеш ли го къде е, или да пратим упътвания?

Чемодан - Чорлу - Истанбул - Масква! Че директни няма вече. И понеже съм в настроение, мога да ти купя и еднопосочен билет за Владивосток от Москва. Разправят, че там било като в Европа, само малко по-студено!

Или да ти прати упътване? Доколкото си спомням последно живея в европейска България а не в България слуга на Москва. Такива бяхме до 89-та година.

тъпак България е в Европейския Съюз. Но докато империята на злото и войните в в НАТО, България няма място там! Ти продажнико, сигурно ще се радваш когато руските ракети полетят към военните бази на окупаторите, че България най-после е влязла във войната срещу Русия. Ще ти припомня, че веднъж вече американските убийци бомбардираха Сърбия, а продажните ни политици от ДС ги пуснаха да преминат през нашето небе. ВЪН НАТО ОТ БЪЛГАРИЯ ВЪН НАТО ОТ ЕВРОПА ВЪН САЩ ОТ НАТО!

Единствено руските подлоги като тебе обясняват как Русия щяла да нападне България. Пак доколкото си спомням единствено руските подлоги като тебе се радваха когато лавров заплашваше България с ядрено оръжие. И единствено руските подлоги се радват когато Русия плюе по България.

Това ,че сме в ЕС не значи ,че трябва да приемам мнението на шепа еврочиновници със съмнителна компетентност ...

Ами не знам, ама Украйна вече била 36 милиона ... 22 милиона от тях Руснаци! ... Зеленото Гномче си купило къщурка в Израел вече ... планове прави един вид ... ха-ха-ха! ... Надява се човечето, кой ли може да ги вини!

В Украйна, преди започването на "освобождението", живееха около 8 милиона етнически руснаци (от около 44 милиона население). Близо 4 милиона от тях - в Донецка и Луганска области. Малко над половин милион - в Киев. Айде полека, да са станали всички руснаци - като теб!

Ами следи мача без да мигаш, да не пропуснеш гола ... Повторения няма да има!