Путин принася „Троицата“ на Рубльов в жертва на бога на войната. Защо е този мениджмънт

Иконата никога не е смятана за чудотворна, но сега символично означава руската култура

Обратно в новината

Коментари - Путин принася „Троицата“ на Рубльов в жертва на бога на войната. Защо е този мениджмънт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега разбрах как са правени безаналогови те руски оръжия и защо така се представят. Явно ги правят с молитва и водка. Друго обяснение няма главните инжинер и на Су57 и на кинжал ите са в Сибир, дали над земята или под няма значение. Москва е на дъното и не говоря за кораба

В Русия над 70 годишните са превъртяли вече! Путин трябва да го пратят в лудница!

А в щатите как са с деменцията? Падат ли стават ли,нещо май не разбрах? Хахахаха жалки сте краварски отпадъци!

уското православие страда от липса ня всякакво моралославие.

Путин е УХАПАН от коня

Трябва да се справите, защото Законът е на ваша страна. Правото е на ваша страна.

Занимавате ни със диктатори и ментално болни, докога другари!?

Занимават ни с това, че с политически цели и да ограбят свободна и суверенна страна използват чяла Международна Правораздавателна Система. Кога е използвана Съдебна Система с цел лично преследване и убийство? Kак се прилага Член 28(2)(б)(viii) - Членът по, който е издадена лична заповед за арест на свободно, правово и демократично избран Президент на суверенна страна. Членът не може да се приложи директно за военни престъпления, защото Римският статут експлицитно гласи, че Член 8(2)(б) се прилага в рамките на Междинародното Право. Поради това трябва да се разгледа: (i) доколко деянието ''депортация'' противоречи на Международното Хуманитарно Право и (ii) доколко противоречи на общото Международно Правo, позволяващо да се класифицира деянието като военно престъпление. Доколкото става дума за деца под 11 години, Международното Хуманитарно Право задължава оперативен командир да изведе децата на безопасно място и да им осигури новмални условия за развитие (Член 50.) Тоест, ако съм оперативен командир и видя деца в разрушения по време на военни действия съм задължен да ги изведа от опасната за живота им зона. След като според Международното Хуманитарно Право аз съм задължен да ги спася, как може това да ми се вменява като престъпление по Член 28(2)(б)(viii) - депортация на деца от зона на военни действия. Да не споменавам, че трябва заповедта да е адресирана срещу операционния командир на областта откъдето са изведени децата и няма нищо общо нито с Президент нито с Комисар (Онбусман) про правата на детето. Оперативните командири действат на самопреценка със стриктна наказателна отговорност и максимална власт (де факто.) (За това примери вече дадох, а може да се дават и още.) Коментарът е от италиански експерт по Наказателно Международно Право : The Human Dimension of Int. Law, Oxford Uni Press, 2008, Chapter 25 (ISNB: 9780199232918)

Смея се с глас....същото като при Хитлер.....чудотворни неща, копието на Христос //респективно на победата/, Химлер с неговите глупости....едно и също когато си загубил реална представа за живота и света...Путин пък с иконата....Да сте гледали случайно "Мисията" където героя на Джереми Айрънс излезе пред португалските войници с кръста и децата около него и вярващите защото мислеха, че ще ги спрат...Съъщата примитивна и ограничена мисъл...Кого лъже този хлебен човек просто не знам, а тук сред пишещите има даже и такива които го защитават...Пробитите лейки са по пълни от кратуните ви..

Ще бъде принесен в жертва на Бога на Мира!

Адолф Зеленски е втория еврейска Военен Престъпник след Адолф Хитлер ! Убийства на деца в ЛНР и ДНР , а и убийство на 16 хиляди цивилни граждани и Деца 876 човека от ДНР и ЛНР ! Този военен престъпник евреи Зеленски трябва да бъде Обесен в центъра на Киев !

Зеленски е престъпник, но за избиването на цивилните и децата трябва да се издирят съответно оперативните командири и техни директни подчинени. Те носят директна наказателна отговорност. По време на IIWW, де факто, Айкман (Eickmann case, Int. Law Reports, vol 36, pp. 277-342, p. 315, p. 339) е човекът отговорен за избиването на евреите и решението на еврейския въпрос. Хитлер никога не е издавал такава заповед. (Hезависимо, че в ''Моята борба'' е писал невъзможни расистични теории (няма да ги описвам сегa.) Айкман е осъден на обесване. Случай е и този от времето на Виетнамската война (Kейли; Calley case, L. Fridman, Law of War, vol. II, pp. 1703ff; Int. Laywer 8 (1974)pp. 523ff ). Той е бил лейтенат и е работел с капитана си Мeдина. Издал е заповед на Медина да избие враговете в градче Май Лей (My Lei). Капитанът повтаря заповедта на няколко негови войника и когато войниците отиват в селото виждат, че са само жени и деца и питат: И жените и децата ли са врагове? А капитанът отговаря: Заповедта е заповед....избиват ги. Случаите са много. Това е доктрината за командири на малки групи, които де факто се оказва, че са основно извършители на такива деяния. Законът ни задължава да не изпълняват заповеди които противоречат на правото. Така, че могат и да откажат (Captain D. Dawson case, Int. Herald Tribune, 02.03.1974). Pроцесът в Нюрнберг 1945 е първият, който вменява вина на нишестоящи йерархично войници и офицери. До тогава според Занонодателството на Щатите и Англия наказателна отговорност са носили само лидерите. Според една теория именно това е довело да геноцидa на нацистите. Нямало е Закон, който да подведе нишестоящи йерархично военни под наказателна отговорност. От т ези примери също се вижда, че тази заповед за арест на Президента на РФ е чисто политически акт, който не търси никаква наказателна отговорност нито е в интерес на Правото. Политическа поръчка, целяща личностно преследване и наказване. Търсят се конкретни извършители и техни директни де факто командири (не де юре.)

Аман от проруски дебили.

Орките са на ниво шамански заклинания. Страната им е била сбор от неграмотни идиоти и сектанти, развъдник на най-долнопробни аборигенски секти , граничащи с малоумие - скопци , дупкомолци, поповци, безпоповци, беглопоповци , кержаци и прочие скотове получовеци . Бойните шлемове на руските царе , изложени в Кремъл , са изписани със Сирия и молитви от Корана. Поповете напълно неграмотни са сричали на старобългарски, богословието е било непознато, култът към Рубльов идва от срамната липса на богословска мисъл , която според един известен философ се запълвала от иконите , които били Умозрение в красках, един вид образите запълвали липсата на мисъл, писано слово и осмисляне . Обаче за приложението на иконата знаем друго, иконата ползвали за молитва и капак на гърнето , молили се докато си чоплели задника, без страх от Бога. Това го казва Белински в писмо до Гогол, за четенето на тези негови разкрития, давали смъртна присъда, каквото и получил Достоевски... Дивите им попове превели Библията на руски едва 1876 г , понеже смятали руския за скверен език , който ще оскверни Светото писание, Ссшъщата година е и турския и превод, а Капитала е преведен на руски пет години преди Библията Най-таченият им духовник , Йоан Кронщсдски , се молил едновременно за смъртта на собствения си владика, Толстой и изповедника на царя , според собствените му дневници . Още преди да се християнизират и едва революцията и атеизма..., сега пък имат култ към някакво Джудже , който има Христос за служанка. Чудно ми какво православие изповядват на кой се молят военните им лидери Шойгу ,заместника му Евкуров и водещите генерали Муратов и Ахмедов и орките буряти и Чеченци . За какво православно царство иде реч В Русия след като като православни се определят 41 процента от населението, за сравнение в Украйна 73 процента се смятат православни.

Това за Укрие ли пишеш ? Укрие палят Църкви и забраняват Православието ! Дори Българската Православна Църква в Болград беше Запалена от Укрие и възстановена от Българите след Скандал ! Смърт на Фашистко - Чифутската Хунта и евреи Еленски !

2023-06-04 15:18:21 Дядо Мраз (нерегистриран) И до утре да пишете, когато мозъците ви са поразени от алчност и демокрация и присъщите им фалшиви ценности, не можете да разберете и обясните Русия. Времето ще го докаже.

Спешно да си организира среща и със Св. Петър. Има какво да научи на него.

Само да не заръча на войниците си да открият къде е гроба на св. Серафим Соболев, че ще ни се отели вола !

Кармата на руснаците вече е лоша. Нищо не може да я обърне. Убийството на християнски деца ще тегне стотици години!

И до утре да пишете, когато мозъците ви са поразени от алчност и демокрация и присъщите им фалшиви ценности, не можете да разберете и обясните Русия. Времето ще го докаже.

Символиката е ясна. Християнството срещу западните "ценности". В България е пълно с "евроатлантици", но никой не може да обясни какво представляват т.нар. "евроатлантически" ценности за които политиците ни постоянно дърдорят. Моралните ценности на всяка развита цивилизация са хилядолетни и са заложени в основните религии - юдаизъм, християнство, ислям, будизъм... всички тези религии имат в основата си принципи, които да различават доброто от злото. Ценности като не убивай, не кради, не лъжи, почитай родителите си и т.н. и т.н. Какво са "евроатлантическите" ценности? Джендър идеологиите, фалшивия феминизъм, живот на кредит и накрая - яжте буболечки, няма да притежавате нищо и ще бъдете щастливи?

Евроаталантическите ценности лежат въху основите на местните христянски ценности, основна ценност е равенството - всички хора са равни и всикчи хора са свободни да изразяват себе си, стига да не нараняват околните. За разлика от тях в русия имаме култове към личността и магии, и много ясна йерархия - няма равенство, има важни и неважни хора и те биват съдени различно. А, че не почитат христянските ценности в русия е повече от видно - убиват, лъжат, крадат, а навръх постите патриарха им, путин и сие ядоха месо.

Това е само декларативно, но всъщност невярно твърдение. Точно колкото и демокрацията ни е декларативна, но всъщност е изпразнена от съдържание дума, точно толкова евроатлантическите ценности изпразниха от съдържание християнските ценности. И не, никоя религия не проповядва равенството между хората. Всяка религия дели човеците на хора (тези, които я изповядват), на "богоизбран народ" и еретеци, не-хора, подчовеци и неверници, които подлежат на остаркизъм или направо на унищожение. Руснаците разнасяли икони и това било ... А украинците пък си обозначават танковете и БТР-ите с кръстове и какво е това тогава? Путин бил ял месо по време на постите?! Ти да видиш! Да не би пък да е по време, когато у нас са постите, а при тях не са - църковните ни календари са различни? А когато свещеникът от Украниската (киевската) православна църква вчера прекъсна литургията и си проведе телефонен пазговор по смартфона, защото явно Бог е търпелив и може да почака... В Русия крадяли, убивали, лъжели ... Щото никъде другаде точно това го няма, нали?! Еле пък Украйна ама изобщо го няма това! Стига с тези глупости, бе! Под вола теле търсите само и само да направите проукраинска и антируска пропаганда.

Някой прочете ли до края?

Ми на соросоидите се плаща на ред и затова глупостите им са дълги, но за сметка това изключително тъпи и изсмукани от пръстите.

Абе тоя що се занимава с глупости! Спешно трябва да си даде мерките на балсаматорите в мавзолея!

По-добре православие отколкото католицизъм и протестанство с всичките му разклонения. Точно във връзка с празника на Св. Троица във Ватикана избухна поредният скандал. Приближен до папа Франциск епископ поканил по повод празника две монахини - да си направели тройка. Обаче се разчуло за поканата и скандалът стана. Православието е тясно свързано с българщината, с която всички трябва да се гордеем. „Българите стоят в основата на човешката цивилизация“, а богомилите са създателите на Европейското Възраждане ... Това са думи на френския президент Франсоа Митеран. И тези от Карнеги да не си пъхат мръсните носове в православието, а да се занимават с протестантските секти, напр. с мормоните и с тяхното многоженство, което оправдават с Господ Бог Исус Христос.

като какъв я принася какво е той.

А при положение, че Киевският режим, начело с евреинът Зеленски, преследва дори православните украински свещеници, дали точно тези медии биха отразили нещо в тази насока?

Супер - неграмотно нескопосана статия. И ялови напъни на джендърската пропаганда. Хибридната война няма за ви помогне. Русия отдавна спечели.

Още една лай..на публикация на дира. Поредната

Хазарската шлюха Лученко ненавиждаща православието защото изобличава развратния и живот единтванета и ценност дарена от лукавия и спонсор !

Сила есть ума не нада Силен ли си ум не ти трябва

Съветските болни-най здравите болни

Ебаси глупостите, тези наистина са полудели

Джендъпизмът не вирее, където има праваславие.

Българки не се омъжват за руснаци И даже на Корниту сино е в Америка и нище при блядовете да ходи

Русия и православието ще победят фашитите безверници ! Русия няма друг избор.

Дали соросоидните пръдни, разпространяващи се тук са одобрени от посолството. Бяха се покрили измекярите за няколко дена, но сега сигурно са им обещани бонуси и бързат да наваксат пропуснатите ползи.

Това е Платена Статия и никой да не вярва на Соросоидната Мисирка ! Дира нали беше демократично издание , защо се занимава с Фалшификати !

Какви ли не Глупости ще напишете за Владимир Путин ? Защо пишете за него нали го мразите , а обичате еврея Зеленски ! Пишете такива Тъпотии за Зеленски и за неговото Обкръжение , т.е. за Хунтата която Изби хиляди Българи в ДНР и ЛНР , а и за Двамата Българи Изгорени Живи в Домът на Профсъюзите в Одеса ! Няма да напишете Гьобелсови наследници !

У Поморие голем глад ги гони рускините

Кой ги пуска тия? То от умраза направо капе по земята. А кой да ти е кумир бе- дявола, джендъра или наркотика. щщ- д !

"умраза"... Пуста тъпотия и неграмотност!

щ-щ- д! който е ходил в армията знае какво значи

говорим за религия- умраза е старият правопис. Днес православната руска църква празнува Света Троица. Подигравайте се- ще ви се върне Мили деца! И днес ви призовавам към обръщане. Нека вашия живот, дечица, бъде отражение на Божията доброта, а не на умраза и невярност. Молете се, дечица, за да стане молитвата за вас живот. По този начин, във вашия живот вие ще откриете мира и радостта, които Бог дава на онези които са с отворено сърце за Неговата любов. А вие, които сте далече от Божията милост, обърнете се, за да не стане Бог глух за вашите молитви и да не бъде късно за вас. Затова, в това време на благодат, обърнете се и поставете Бог на първо място във вашия живот. Благодаря ви че сте отговорили на моя зов. »

Болни мозъки. Ватенките съвсем изтрещяха. Заради овчедушието на раята, един луд ще избие цяло едно поколение руснаци, заради алчността на олигархичната класа, които решиха, че лесно могат да ограбят съседите и да завоюват нови територии и ресурси. Черните забрадки вече са масови, какво чака този народ?! Ама те и от нас по-робско мислене имат! Първо в Царска Русия са били роби, после комунизма ги смачка, а сега ги е страх от една кинта и двайсе, който ще ги довърши, като нация. Прекършени са, като народ. По-злочеста и робска съдба от нас имат горките.

Тролове, излагате ни. Проучване на Globsec показва, че Словакия е най-русофилската страна в Източна Европа и най-благосклонната към Руската федерация по въпросите, свързани с украинския конфликт. Това съобщи Parlamentní listy, цитиран от news.bg. Копирано от standartnews.com Хайде постарайте се още, бива ли да изоставате!

Пак ли ни занимавате с "ВЕЛИЧИЕТО" на този скапан милиционер!

Простотията на кремълското джудже психар няма край.

Едно кучи га низнай да лай само вкарва вълкът в кошарата

С ума сошли! Няма друго обяснение, напълно се побъркаха сектантите...

Адолф Хитлер и Вова Путлер - КУЛТ към ОКУЛТИЗМА

Ето защо всички българи трябва да се обединим под знамето на Източното Православие и панславизма. стига сме се правили на по-големи католици от Папата, а тези които ни вкараха в съюз с петвековния поробител да слагат по една чалма и да изчезват в Анадола.

Ама зад иконата надничат портретите на Мусолини и Чаушеску.

За коректност, трябваше да пише - платена статия. Останалото е загубено пространство и време

И от кога агентите на КГБ, които са опропастили и убили неизброимо количество хора станаха такива ревностни християни?

Повечето религии са вид суеверие. Намирам за несъвместимо да почиташ Исус, чието основно мото е - да обръщаш другата буза и да обичаш враговете си- с действията на хората, които твърдят, че го почитат.

Путин , Пригожин и Кадиров-това е днешната света троица за Z патриотите.

след тази къса статия която не я дочето цялата ,редно е да се се кланяме на Украинската църква и на иконите на свети Зеленски,Байдън и да имаме точна и првдива информация за случващото се само от тези източници

А се прави на християнин.....като се има на предвид че 60% от руснаците са мюсюлмани

Истинската Вяра н Господ е едно! А почитането на различни талисмани и свръхестествени неща е грях! Ни не се молим на иконите нито ги обожествяваме, те са нашия прозороц за молбите ни предНашият Господ, пред Света Богородица, пред Божиите Светии… Аман от почитатели на окултното! Важна е Вярата и молитвата а иконата е като молива на художника помощно средство за нашите прозби!

списвач ксения лученко известна в клозетните среди фашистка от 4 тия пол