Путин предложи среща и "сериозен разговор" с постоянните членове на СС на ООН

Има толкова много теми за дискутиране, каза в Израел руският президент, но посочи само Либия

Обратно в новината

Коментари - Путин предложи среща и "сериозен разговор" с постоянните членове на СС на ООН | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Сталин много е обичал евреите ! Доказателството е Катинската гора ! Айде у лево...

грандоманско жуже, вместо да свие ушички, се пъчи като ояла се въшка върху сиромашко чело! Още малко и окончателно ще се вживее в ролята на шеф на ООН и на целият бял и черен свят! И, забележете, всичкото това ТОЙ се опитва да прилепи към неговите празници "75 години победобесие"! Прекалено малък човек с прекалено голяма уста! Крайно време е да бъде изолиран тотално - политически и финансово. Трябва да вкара в действие нов КОКОМ (кой не знае какво е това да си направи историческите справки), за да се сложи край на заплахите и дрънканиците на оръжия от Изток! Загрижил се за Либия...

Явно иска да върне Крим.

Той Крим го върна и доста хора ги гризка отвътре този факт:-))

вън руските окупатори от Крим.... Как ще обясни Путин че местните жители на Крим са се биели геройски срещу съветските войски на страната на Хитлер?

путин е оптимист до дупка...:-))) некой да проведе сериозни разговори с тия пълни до абсолютност дебили. майтапите ли се? :-)))

Русия и Китай ще наложат това, което трябва в нов съвет по сигурността.Това е сигурно. както е сигурно, че се подкрепят взаимно за всяка резолюция в досегашния такъв.Мисля, че ултиматумите няма да се харесат на наглосаксонските държави, но каквото повикало такова и получило. А за загиналите Русия има документи и ще ги извади, за да натрие с тях дефектните мутри на пишман историците, искащи да изчекнат историята.та архивите вършат работа, когато са в правилните ръце.

Сигурно ще прекарат Германците

СС на ООН има 5 постоянни члена, но всъщност само Москва, Пекин и Вашингтон ще определят новия световен ред, т.к. това са единствените световни играчи с необходимата политическа тежест в света в момента. Меркел се напъна да ги догони, но не успя и Германия няма да седи на масата.... А който не седи на масата ще бъде в менюто! Такива са геополитическите реалности.

Германия никога не е била от петте в ООН, какви Меркели те гонят, това са 5те големи ядрени сили, няма как да са само три, все са си 5, но щом си казал

Съвета за сигурност с РФ и Путин в него са напълно безмислени. И тъй като няма как да изгонят РФ, ще превърнат съвета в поредната беззъба структура в рамкита на ООН. Време е и вече ООН да има собствена малка модерна армия.

Тръмп ясно му каза на Путин, че съвета за сигурност е мъртъв. Трябва нова форма да се търси. Сегашния съвет събран след втората световна не отразява действителността в света. Сега мощните държави са други. Едни от най-мощните държави ги няма в тоя съвет. Къде е Индия? Индия има по-голяма армия и по-голяма икономика от Русия и Великобритания и е ядрена и космическа сила? Къде е Бразилия, също по-голяма от Русия икономика с мощна армия? Къде е Германия? Къде е Япония? А дори Нигерия заслужава място с икономика и население сравними с Русия. Да не е ядрена сила, но е определяща държава за цял континент и то континента с най-бързо растяща икономика и най-голям потенциал.

СС на ООН вероятно ще бъде използван като площадка за легитимация, т.к. просто няма друг подходящ световен форум, съответстващ на мащаба на онова, което ще последва ...

Опаааа, Путин обяви на глас подготовката на новата Ялтенска конференция, на която ще бъдат определени новите правила на играта. Всичко върви по план!

"онези 1,5 милиона еврейски жертви от територии в Източна Европа, окупирани от СССР" Интересно, кои са тези територии???

тези, които Руската империя губи след ПСВ и след Полско-съветската война. През 1941 г. СССР е почти в старите граници на Русия, без Финландия разбира се.

Да, но това не са окупирани от СССР територии. Аз разбирам кои територии имат предвид. Разбирам и че са наречени "окупирани" в контекста на психоисторическата война, която някои кръгове на запад започнаха срещу РФ през 2014г.

че не разбираш за кои окупирани територии става въпрос! това са всички източноевропейски територии, които РККА "освободи", а след това "забрави" да изтегли войските си. Та така цели 45 години. Удобно, нали? И кой му позволява на кремльовското гномче да присъединява еврейското население на тези страни към населението на изчезналия СССР?

дали са 40%? Да не слушаме Путин, а да видим какво казва Израел. В сайта на Яд Ва-Шем пише черно на бяло: до 1939 г . в СССР са живели 3 млн. евреи. След присъединяването на изт.Украйна, изт.Белорус и Прибалтика те са се увеличили с 1,9 млн. И нататък давам цитат. На оккупированных территориях Советского Союза остались 2 700 000 евреи. Немцы начали геноцид – тотальное уничтожение всех евреев. Холокост советского еврейства во многом отличался от того, что происходило с евреями в Центральной и Западной Европы в 1939-1944 годах. Большинство евреев погибли в первые полтора года оккупации, а во многих местах – уже в первые недели и месяцы войны. Далеко не везде в СССР немцы создавали гетто. Евреев СССР, как правило, даже не депортировали в лагеря смерти; их уничтожали там, где их застала война. Исполнителями убийств чаще всего выступали подвижные немецкие расстрельные команды, так называемые айнзацгруппы. Они мобилизовали себе в помощь различные силы – от солдат вермахта до пособников из местного населения. Убийство происходило на глазах у местного населения, и судьба евреев ни для кого не являлась секретом. Тоест няма как немците да са убили само 1 млн., при положение че са били 2,7 млн, а са ги избивали на място. При това част от пленените руснаци от армията по време на войната също са били евреи.

само че не трябва да се вторачваме само в евреите. Немците са избивали и славяни - руснаци, белоруси и т.н. Избивали са комунисти, партизани и всякакви други. Тези жертви да не би да не са "жертви"? Кой е убил 27 млн. души в СССР? Да не ги да е убила гръмотевица? Убили са ги нацистите, или са умрели от глад и студ в Ленинград, от болести, от бомбардировки и т.н.

А убитите от Сталин защо забрави? Или не ти изнася, а!

Yes sir

да иам сериозен разговор като германия и франция се управляват от клоуни

Дано те послушат!

"СПОРЕД ИСТОРИЦИ / ??? / обаче съветските граждани сред избитите от нацистите 6 милиона евреи са един милион. СПОРНОТО ТВЪРДЕНИЕ на руския президент ВЕРОЯТНО ВКЛЮЧВА онези 1,5 милиона еврейски жертви от територии в Източна Европа, ОКУПИРАНИ от СССР съгласно предвоенните му договори с Третия райх, поясни АП." Медиите в РБ са тотално ОКУПИРАНИ...

Не, просто жалкият ти русофилски ганглий, заместващ функциите на истински мозък е окупиран от сексуални мисли насочени към Путкин.

Явно на Негово Имперско Величество работите са шест, че и повече. Нещо много е тръгнал да се разгръща Светът трепне пред геният Му Кого ли ще поиска да освободи сега?

ще са "освободените" + поглед към трети освободен

Шило

Естествено.

му е естественото, ватнишки троле путинистански?

джуджето щял да свика..ха.ха.ха това да не му са безаналоговите мурзилки да го слушат..ха.ха много на сериозно се взима гнома ..ха.ха

Шило

Не само че слушат, ами и на крака му ходят.

мдааааа... след всяка такава среща има нови санкции за Русия..ха.ха Що русия не наложи на някой санкции защото е държава-джудже икономически и военно..ха.ха

като на смъртно болен дето е на легло.

квой туй жуже, дето ви било наебало толкова лошо, че все ревете от него ?

Да го изкарат от батака в Сирия за да нападне Либия Да ама не

Шило

Че що му е Либия? Той ако искаше това, просто щеше да подкрепи здраво едната от двете враждуващи страни. Всъщност, той не може да нападне Либия, защото такава държава няма. След намесата на НАТО

Между големите играчи Кочината му се набута в три войни под мъдрото му ръководство и няма как да ги спечели

Шило

Нима? А бе, с кого воюва Русия?

ами 5 г воюва с Украйна.. то руските войски се представят за "опълченци" че ако си признаят че са руски военни и светът ще ги смаже и пак ще има мъртви герой в безсмъртния полк..ха.ха

ама верно ли си толкова зальохан, че се осмеляваш да задаваш подобен въпрос?!

Путин предложи през тази година да бъде свикана среща на върха ----- тезата по каналите в тубата, че тази година е много важна за съдбата на путя .... въпреки, че до 2024 има още 4 години, анализатори в тубата твърдят, че именно 2020 г е ще е решаваща за рассия

Във Велика Русь битува нова поговорка, ако някой нещо е забравил, можем лесно да му припомним. Вежливо.

си тъп бе, та чак си се вдлъбнал. Оди да береш шишарки и да лющиш брезови кори, че монголоидчетата ти умират отглади.

направо се почвайте с ракети и бомби , така е по добре от мизерното съществувание на 6 000 000 000 човека

"онези 1,5 милиона еврейски жертви от територии в Източна Европа, окупирани от СССР съгласно предвоенните му договори с Третия райх" ВСЪЩНОСТ са били преди това жители на Руската империя до 1917 г. и само временно са попаднали в Полша. В самата Украйна са убити 1,4 млн. евреи, така че няма как г.гражданите на СССР да са само 1 милион. Който познава историята на Руската империя и е чувал за т.нар. "Линия на отседналост" разбира какво говоря.

Днес Зеленски каза, че 1,5 млн. евреи са били "украинци". Тоест са живеели в СССР, щото Украйна е била в Съв.съюз. И той ли лъже?

Ама днес как световния елит козируваше на Вова. На събитието не бяха поканени само обитаци.