Путин предложи руската ваксина срещу коронавируса безплатно за служителите на ООН

Стефан Дюжарик, говорителят на генералния секретар на ООН Антониу Гутериш, благодари за предложението

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този гном нищо безплатно не дава... нещо крои да си затворят очите от ООН. Трябва вече да го съдят в Хага за престъпления към човечеството.

Интересно, предлага ваксината си на ООН, където Русия няма голямо лоби, а не я предлага на СЗО, където именно тя е с най-стабилно лоби... Безплатен тест от трета фаза и едновременно пази своите?!....

Нещо бъркаш! Просто се позови са на Тръмп, той каза "китайско", а не "руско", нали? В тази сфера те са конкуренти, все пак. Добре е да се чете, преди да се троли.

ааа.. безплатно не искаме. Искаме да си събереме комисионните.

Путин предложи руската ваксина срещу коронавируса безплатно за служителите на ООН Путин да им предложи по един безплатен Новичок.

От Путин и един чай не искат, камо ли ваксина!

А посмеят, а погинаха.

Едва ли САЩ и Англия ще го допуснат. Да не си мислите, че този спектакъл с "отравянето" на Навални се разигра точно, когато Русия регистрира първата си ваксина. Сега ще наложат санкции точно на онези предприятия, които произвеждат компонентите за ваксината. Целта е очевидна - откъде накъде Русия ще изпревари "великите" англоамериканци и ще има и производство, и действаща ваксина преди тях. Че на всичкото отгоре и да я предлага на световния пазар. Неее, доктрината на Студената война, формулирана от Алън Дълес още през 1945, е в сила и днес - "ние ще хвърлим всички сили, всичкото си злато, цялата материална сила за измамване и оглупяване на хората! (...) Посявайки в СССР хаос, ние незабелязано ще заменим човешките ценности с фалшиви, в които да вярват ". С една дума, керванът си върви, кучетата си лаят, а Русия напук на всички започва поредния етап от третата фаза на тестването - ваксиниране специално на хора над 60 год, за да се види поносимостта, въздействието и предпазващия ефект върху точно тази най-застрашена група.

"Сега ще наложат санкции точно на онези предприятия, които произвеждат компонентите за ваксината." --- САЩ им наложиха вече.

крайно време е някой да разбие монопола на Бил Гейтс и сие 'ваксинатори" и да разкрие ужасните експерименти с деца, които са правили в Индия и Африка, и колко загинали и увредени деца има от тяхните "ваксини"

смело слагайте руската ваксина . Навални вече му я сложиха и си е супер.......

Смело слагай американската - ти вече си лоботомиран. Няма да ти пречи, много.

олигофрене, трябва да питаш Меркел и сие какво са му сложили, те са по тая част

По-добре да умрем отколкото да се ваксинираме с руска ваксина.

РАВНОСИЛНО НА СМЪРТ, АКО СЕ ВАКСИНИРАШ С БЛЯДСКА ВАКСИНА! Я ВИЖ БЕЛОРУС , КОЛКО Е "НЕЗАВИСИМА" ОТ БЛЯДОВЕТЕ ? А УКРАЙНА ! КАЗАХСТАН? А ГРУЗИЯ ? ДА ПРОДЪЛЖАВАМ ЛИ ? КОЛКО СА НЕЗАВИСИМИ, А УЖ СЕ ВОДЯТ "НЕЗАВИСИМИ" ?

крайно време е света да се избави от такива малоумни кретени, които всяват само хаос и конфликти

Че умирай, кой ти пречи.

САЩ И ТУРЦИЯ СА СПОСОБНИ ДА ЗАЩИТЯТ БЪЛГАРИЯ ОТ ЗАДАВАЩАТА РУСКА ЧУМА ПО ЦЯЛА ЕВРОПА И В ЧАСТНОСТ НА БАЛКАНИТЕ ! МЕЧТАТА ЗА ИЗЛАЗ НА БОСФОРА И ДАРДАНЕЛИТЕ Е ОЩЕ ЖИВА, В ТИКВИТЕ НА ОТКАЧЕНИТЕ НЕО-ИМПЕРСКИ ЧЕКИСТИ! ПРОЕКТА ЗА ПАРТИЯ НА РУССКИЯТ ШПИОНИН И НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАДЕТЕЛ БОКЛУКА МАЛИНОВ Е ЧАСТ ОТ ГОЛЯМАТА МЕЧТА НА СВЕТОВЕН ТЕРОРИСТ 01, ЗА ПРЕВЗЕМАНЕ НА БОСФОРА! ГОСПОД ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ ОТ РУССКАТА МЕЧКА !

А,ОТ САЩ И ТУРЦИЯ кой ще ни защити?

Е ПА ЦЕЛИТЕ БАЛКАНИ СА БИЛИ ПОД ТУРСКО, ПЪК НИТО ЕДИН НАРОД НЕ Е ИЗЧЕЗНАЛ! 142 ГОДИНИ СМЕ ПОД РУССКО ! СТИГА ТОЛКОВА ! БЪЛГАРИЯ НЯМА НИЩО, АМА НИЩО ОБЩО С БЛЯДОВЕТЕ !

От 30г. сме под американско. Да ти обърна внимание.

ТОВА Е ОПТИЧНА ИЗМАМА ! РУССКОТО РОБСТВО НЕ Е ПАДАЛО ОТ 142 ГОДИНИ! А КАКТО КАЗВАМ, НИТО ИСТОРИЧЕСКИ, НИТО ГЕНЕТИЧСКИ БЪЛГАРИТЕ ИМАТ НЕЩО ОБЩО С БЛЯДОВЕТЕ, КОИТО САМИТЕ НЕ ЗНАЯТ КВО СА, ЩОТО ТАМ СА 100 И КУСУР НАРОДИ! НЕ СЕ УНИЖАВАЙ МОМЧЕ ! КОГАТО ДАДОХМЕ БУКВИТТЕ И ПРАВОСЛАВИЕТО НА КИЕВ, НИКАКВА МАСКВА НЕ СЪЩЕСТВУВА, И ЗА НИКАКВА РАССИЯ И ЗА НИКАКЪВ РУСНАК, СВЕТА НЕ БЕШЕ ЧУВАЛ! НЕ СЕ ИЗЛАЗАГАЙ, НЕ СЕ УНИЖАВАЙ ! ТИ СИ НА 1339 Г, ТЕ СА НА 473 Г !

Вервами - те американците защо направиха бази тука - за прикритие на факта, че сме под РУСКО РОБСТВО. Нъл тъй.

ей малоумни кретени колкото искаш, готови да продадат собствените си майки за жалки зелени хартийки

Не поема ли голям риск, ако не е сигурен въб ваксината ?

Търси си вова опитни зайчета на високо ниво ? Като видяха обаче страничните ефекти при "доброволеца" Навални и тактично му отказаха :)))

Много е ларж джокондата. А ООН май ще пропуснат отровата.

Имат си собствена и трябва да се пласира.

Вярно прилича на джокондата този азиатец.

и от ООН казали: "Не, мерси" :))

В никакъв случай. По този начин иска да ги направи всичките свои агенти като Тръмо

Това не е сащ да пускат отрови под формата на лекарства, след което потребители разболели се от рак да съдят фирмата, застрахователя или майка си.... Русия не би пуснала нешо вредно на 140 млн души

в страшна заблуда си.

Да бе - САЩ са добрички, те сън не спят да мислят за мира, демокрацията, свободата, толерантността и благото на народите по света и у нас. Особено, банкерите, ВПК, фармацията, нпо-рките... същи ангели небесни.

дали? що не питаш хората в Индия и Африка какво мислят за американските ваксини?

Като от чумав бягат от късия

Защото са идиоти.

На кой му трябва на баир лозе да се занимават със синодалните старци от ООН,

От ООН се радват но щяли първо да питат началниците във Вашингтон дали разрешават...

Побървате от завист, господа, засранци.За вас нищо няма!

На Навални няма ли да предложи? Услужлив човек е, не може да му се отрече. Услужи на Немцов с патрони, на Скрипал услужи с новичок, изобщо Плутин обича да прави услуги.

ще кажа"РАссия,господа".

Хитрец бе. Набира доброволци за тестването.

Служителите са отговорили в вдин глас: Thanks, but no thanks...

да се боцне първо той.ххахахахах

Че тя самата ваксина е направена от екстракт от кръвта на Путин! Предпазва от всичко, освен от косопад!