Путин освободи Чижов от поста посланик на Русия към ЕС

В началото на септември дългогодишният дипломат обвини съюза в "разрушаване на мостове"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що ли е освободил Путин този 70 годишен човек ?

ㅤ

"...не спомена основната причина за ниската точка в отношенията - войната на Русия в Украйна." Съжалявам, но това не е "основната причина". Основната причина е безхаберието на ЕС през последните 30 години.

руските диваци ще гледат Европа през крив макарон.ха.ха ще си останат в азиатските блата..ха.ха

Щерев, блатото, в което влиза ЕС, обилно подливано с вода и с тиня от САЩ, е това, което ме тревожи. Защото усещам как ще започне да ни дърпа към дъното, заедно с целия ЕС, за да могат САЩ да се качат на гърба ни и да дишат свеж въздух. Ако не си чак толкова прост, огледай се и успей да забележиш, че единствените, които губят от тази интрига с Украйна, са самата Украйна и ЕС. САЩ печели, Русия печели. Такива като теб, умножени по милиони, са платформа на погрома. Кучета, чиито два нерва в главата са включни на плюене и лаене - срамна интелектуална нищета.

Не може да се формулира по-добре!!!

Няма какво да се гледа на Европа повече . Ще я гледа Авганистанци сирийци африкански . Това е бъдещето европейско.

Не знам дали това е добре или зле. Вземи за пример тия в УК, когато напускаха ЕС ги плашеха с нас а не с пакистанци, авганци и сякакви такива. Та да не се укаже, че те са по стока от нас, а? Щото като ти чета коментар май, май...

Човека стана Пенсионер , няма Креминал ! Байдън да се пенсионира като Чижов ! Слава на русия , укри вън от българия !

за Бойко Методиев Борисов- Строителя на Балкански Потоци!

Евроджендърите не заслужават руски дипломат. На тях им трябва педерастия и кюмюр за зимата

17 години в брюксел, от сега в кочината! родата дали ще се прибере с него, или ще изчака??

Хора на фронта и генерали се сменят/ротират на всеки 6 месеца макс. На политическият/дипломатичен фронт може да е същото.

Каква пък е тази велика новина - на някакъв дипломат му изтекъл мандатът и го освободили. А какво става с контраофанзивата към Херсон и Крим? Защо вече 2 седмици нищо не се чува за грозните разгроми над руснаците?

Чакат да ни изненадат с парад в Москва ;-) Просто глупости си написал а дира още не е паднал толкова ниско.

В смисъл? Нещо не ти схванах мисълта.

В момента най-първа е великата новина, че на българин му станало лошо, че върнали кораба му някъде си. Даже не помня дали точно кораб, толкова важна новина... Но ти си тръгнал да омаловажаваш тази за представителя на Русия, когато е от основните теми днес... Тъпо.

Естествено новината за спасения българин е много по важна отколкото пенсионирането на един охранен руски милиционер.

браво Путя,сега на негово място назначи Соловьов,оня дето постоянно плаши Лондон с атомни бомби,той със сигурност ще ти оправи отношенията с ЕС

На прощалния банкет са присъствали чистачката, шофьорът и любовницата му.

любовницата не е била! ориентирала се е към някой който остава в брюксел!

Любовникът му.

Абе, дирници, това ли е водещата новина от фашистка руzия? Що не пишете за това колко мъже са напуснали страната за последните 2-3 дни, за опашките по границите и за протестите срещу мобилизацията?

Направо да го мобилизира и на фронта...

се е разбеднял и разпищолевил. Цялата му доктрина за всемирно господство пропадна и е бесен. Сменя ги като Ким чен Ун след като ги разстреля. Мамицата им всенепабедимая и всемогучая! Трябва им само един нов "ген. Колев" с конницата си да ги съсече пак в Добруджа........

В стил брежневото безвремие Правоимащ дрогар- чиста проба

"Мобилизацията в Русия е първа крачка, следва голяма чистка." "Чистенето" при олигарсите на Русия не е прекъсвало, след 24 февруари. Започва пресяването на държавната администрация по критерия: ТИ, ОТ ПЕТАТА КОЛОНА ЛИ СИ?, за което се настоява от обикновените руски граждани. (Терминът „пета колона“ се появява в началото на октомври 1936 г., по време на Гражданската война в Испания, когато франкисткият генерал Емилио Мола заявява пред журналисти, че той е повел войниците си в четири колони към Мадрид, и че в Мадрид има и „пета колона“, която ще подкопае усилията на Републиканското правителство отвътре. От този момент словосъчетанието „пета колона“ става нарицателно и по правило носи в себе си отрицателен смисъл, явявайки се синоним на „предателство отвътре“. Терминът става особено популярен в Испания.) Уикипедия