Путин неслучайно предрече разпадане на Европейския съюз

Нищо чудно колелото на историята да се превърти и пак да видим в Източна Европа същите политически процеси като в края на 80-те и началото на 90-те

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гладна кокошка, просо сънува. Първо да приберат децата си от разпадащия се ЕС и тогава да пророкува. Но не го правят защото в Русия им е тъпо.

«Большой брат следит за тобой»(«Big brother is watching you» )!

Дмитрий Бавирин, диверсант, руски шпионин и пропагандьор! Ако сте, чели и други негови статии лесно ще разпознаете, че "Русия е велика, а капиталистите са врагове". Въпросният автор на това съдържание, няма електронна следа, няма нито една награда за журналистика, нито един голям форум. Сега е времето да се запитаме защо повечето български медии го цитират? Кой стои зад името Дмитрий Бавирин? Аз ще ви кажа - руски шпионин и диверсант.

да бе да - всеки иска Европа и НИКОЙ РУСИЯ

гладна кокошка просо сънува

Охоо Дир, вие започнахте вече директно от извора да преписвате. Засега с превод.... после - натюр! Тя понеже Великобритания така лесно излезе от ЕС, ох пардон, още не е. Та затуй и другите са се засилили!

колкото повече такив пророчества толкова по-силен и стабилен съюз

Европейските скапанаци по-скапани от всички други.

Стой си в азиатската кочина и не си ври гагата в делата на ЕС! Понял? п.с. И един съвет - разтърквай между дланите на двете си ръце рублите-банкноти, за да не се замазваш отзад докато се бършеш ...

И след десет години тоз палячо ще дрънка същите глупости поради особености на широката руска душа и избирателната им система ....

Къде е БРИКС Щото даже гуглето не знае къде му е централата ;))

Тоя да земе първо да си изрине кочината и да осигури храна на подопечните му крепостни, пък тогава да дава акъл на тия, дето живеят и могат в пъти повече от него! Оди бос пък се присмива на трандафорите на околните! Аааа, да, бе, как можах да забравя - той бил имал хиперзвукови ракети и самальоти 7-мо поколение! И още нещо, което направо ме потресе оня ден! Той, Самият Свети Самодържец заяви, че Россия трябвало да ЗАПАЗИ ВОДЕЩАТА СИ РОЛЯ в областта на ИЗКУСТВЕНИЯ ИНТЕЛЕКТ! Не знаех, но ВЕЧЕ ЗНАЯ, че Россия е водеща в тази област! Това ИИ, Роботи разни, дето могат да стрелят с калашник, дронове - подводни, подземни, въздушни, космични, че дори и междугалактични, всичкото това бъка от россиянски изкуствен интелект!

На теб лри да вярвам, или на Путин? Ти кой си? Факта, че ти не знаеш не е мерило, че нещо не съществува. Поинтересувай се от има-няма две години искат да купят китайци, евреи и др. от руснаците? На тази тема е - нещо за изкуствено зрение, примерно. Така де, нищо работа, и не е само то.

Господинчо "+359", аз не съм Господ и нямам претенциите за непогрешимост, като твоят идол, обитаващ и господстващ над Мордор! Така, че дали Ти ми вярваш или не ми вярваш, няма никакво значение. Аз съм достатъчно образован и с достатъчно практически опит, за да мога да направя поне елементарни сравнения и то в областта от науката, в която съм се развивал като практик, инженер и учен. Та, давай го по-нежно и обективно, ако обичаш. Защото, ако продължа твоят начин на мислене, ще се окаже, че ти и понятие си нямаш що е то изкуствен интелект, така, както и твоят вожд или по-точно - вожденце, си няма! За да има изкуствен интелект, преди него трябва да има естествен, защото едното е следствие на другото. Трябва да е достигнато и определено технологично ниво на развитие, което да прави възможно конструирането на машини, работещи по сложен алгоритъм, имитиращ евристичното мислене на човека. Изкуственият интелект е само имитация на интелект, нещо, което вие, неграмотните тролове-путинисти, няма как да знаете! Дори и да сте обикновени, редови путинисти - пак същото :) Накратко казано - в Россия лирсват базовите предпоставки за имитация на човешкото мислене! :)

Този персонаж няма ли вече да го махате?

Щом предупреждават за източна европа, ще дойде от западна.

. Той не говори за икономическа криза, а за икономическия ръст по източните граници на ЕС - там просто ще превъртят от охолство. Това е едно от изреченията потвърждаващо глупоста на руският трол аписал обширната опорна точка която е мечтата на Путин и путлераса! Европа да се разпадне защото ще ,,превърти от охолство”

Ммммдааа..... Чрез глад към прогрес! Колкото по-гладни, толкова по-силни! Парадокс на путинизма, господа!...

Абе това всико, което го пише в статията едва ли го е казал Путин, а по-скоро авторът, Димитрий Бавирин, но по същество показва позицията на Русия. Или по-точно я издава! Русия гледа на ЕС като на партньор или по-точно гледа на старите членки на съюза като на парньори, а на източноевропейските държави като на вилает, който си делят с партньорите. Един вид проститутки, за общо ползване. И естествено не им харесва проститутките да се еманципират и да търсят суверенитет, та било то от "партньорите" им. Руснаците не са ревниви хора, за тях е по-важно проститутките да са на улицата, а не в свой дом и семейство. За това и съюза на вишеградците им е трън в очите, както и на ЕС. За това и ЕС и Русия водят активна политика срещу влиянието на САЩ в източна Европа, защото се страхуват, че САЩ може да се намеси и да им развали квартала на червените фенери, който си делят. Но всъщност няма от какво да се страхуват, защото САЩ нямат интереси в източна Европа и най-много и те да посетят някой червен фенер и да побутнат източноевропейските държави в едната или другата посока. Срещу съответната комисионна разбира се! Най-лошият вариант е тези държави да се еманципират и обединят в свой съюз. Дано и сърбите не се вържат на руснаците и да им се предоверят, ще ги изпързалят и предадат, както го направиха по време на югославските воини! Умен е бил Тито да не иска Югославия да е в източния блок, и Димитров е знаел много, щом е искал федерация с Югославия, искал е да ни извади от сладкарницата, за да станем суверен народ, обединени с най-близките ни, съседни народи, но не би! Сред българите има прекалено много предатели, мекерета. Или просто глупаци.

мекере и предател! Но България е просъществувала и същиствува въпреки предатели като теб и подобните ти

хубава компилация си направил! То всеки съюз пречи на някой! Старите членки на ЕС искат самостоятелност и възможност сами да действат, само че не им се отдава без съгласието на САЩ! А Вишеградския съюз се базира на стари съдружия или Австраунгария. Руснаците мислят като граждани на империя, а дали водят сериозна политика в Източна Европа е доста относително . Иначе руските олигарси продават слугите си така както дворяните са продавали крепостните си! По-важно е че напускането на Великобритания означава че формулата на ЕС вече не върши работа!

Путин да си гледа разпадналия СССР

Чудно как така,че до сега тук, не са се изходили по въпроса Прероден Пастиркин,Сюлейман Безродншй,Сандо Нереза и ДрагалЪФския Ай дук!?

Сега кой лъже? Путин или патрЕотите тука, дето викат, че повече внасяме отколкото получаваме от ЕС? Или всички други Източни страни получават повече отколкото внасят, само ние не? :)))

да бе не го пожелавал. Че той за туй си мечтае. Слаби разединени страни които да изнудва с каквито си иска цени на газа.

За какво се хванеме се разпада, смо ние оцеляваме. За справка: I. Източна римска империя- няма я. II. Османска империя- няма я. III. Съюз Рим-Берлин-Токио – няма го. IV. СССР- няма го. V. Американска империя- от 30 г. сме там, но да видим до кога.

Това е много стара коминтерновска антибългарска опорна точка на ,,македонците”. Щот съм възрастен и я знам много отдавна. И сега често я споменават антибългарските и не много умни тролове като теб

Едни държави (Гермния, Швеция, Франция) се опитват да променят до основи други държави (Вишеградските, Италия). Естествено че такъв вид "съюз" няма бъдеще. Ако Германия и Франция не сменят курса на собствените си опустушителни политики накрая нищо няма да остане от ЕС. Но вместо това те се опитват да сменят курса на Вишеградските държави и на Италия и правят проблема още по-голям.

Путин е абсолютно прав, разпадането ще запачне, към началото на 2028 година, когато нямя да го има нито Путин, нито Русия, а на мястото на Русия ще има западнала, бедна китайска провинция!

Все пак ЕС има шанс да оцелее, ако се обедини с Русия, от където ще получава суровините необходими за развитие на икономиката му пък ако трябва и военна мощ. В противен случай икономическата експанзия на Китай (възможно заедно с Русия) ще завладее Европа. Абсолютна грешка към момента е, че Европа се напълни с хора, които изповядват исляма – въпросът не е само в религията, а най-вече във фанатизма и ценностната система на това население. Това обаче е добра предпоставка за държава като Турция например, за да възобнови имперските си желания – т.е., ще има още един важен дестабилизиращ фактор. Да не говорим за това, че САЩ никога не са искали икономически силна Европа. Въобще „картината“ на близкото бъдеще е толкова ясна, че няма как да се сбърка, освен ако разбира се не мислим с главите на някои европейски политици.

Точно така, САЩ никога не са искали икономически силна Европа, затова Планът Маршал направо съсипа следвоенна Европа, докато в СССР и бившите соцстрани се наблюдаваше невиждан икономически и социален възход, който в края на краищата, доведе до пълна деградация и разпадане на социалистическата система! Путин е добър пророк, само че разпадането Европа трябва да се замени с разпадане на Русия! Тогава всичко ще дойде на мястото си!

В русия има много повече ислямски поклонници.

Така е - брюкселските апаратчици замениха старите партийни централи от източния блок.

Историческото взаимодействие на народите от Вишеградската четворка не е отскоро, а още от далечното Средновековие. Стар е осъзнатият им взаимен интерес. Не случайно единственият сериозен европейски опит да се помогне на Балканите срещу османските завоеватели през ХV в. идва от полско-унгарско-чешка обединена войска водена от Владислав Ягело-Варненчик.

Както и спасяването на Виена е с активното участие на полското кралство,поради нефелност на тогавашния австрийски княз.

Дядо а дали от друга страна си спомняте полската връзка в Османската империя които са помагали тогава на Осмаската империя в войната и срещу Русия и срещу нашето освобождение

дядo_star

Помня, още са ми пред очите полските наемници в аскера. Тук тезата е, че тези държави се подкрепят не от днес, за да изпапкат едни пари. А защото са осъзнали, че им е полезно. Въобще не твърдя, че те и ние сме винаги с еднакви интереси.

като чета коментарите на рашистките тролове и на обикновените лузъри, смятащи, че И европа им е крива за кривия жалък животец и си давам сметка, че доста от българите не заслужават днешния си европейски ден. обратно в азиатско-ориенталската кочина, където управляват сатрапи като "провидеца" путин и ердоган! само че, ако е възможно, да ни оставят европейските паспорти, нали???!!!

Всъщност май вие единствено сте трол предполагам от пропагандният отедл на празитните НПО-та. Самото ви мнение е само една пропганда нищо друго

то ти си отявлен трол знаем те но тоя път простотията която си написал е потресаваща

Путин е абсолютно прав. И това за запдняците винаги е било валидно . За запада ИЕ са колониии за източване на ресурси и сигурни пазари. Някой да се сеща за една ИЕ компания от преди 1989 да съществува още . Единствено Шкода ама и тя не е Чешка. Всичко други (може да има дребни изключения ) са унищожени или погълнати от запдни компании за които ИЕ е осигурен пазар.. Западна Европа и САЩ растът поне от 10-15г само и единствено за сметка на дърлговете и нещата стават все по драстични все повече дълг е необходим за 1% растеж.... А без растеж паразитният строй нарече Кпитализъм изчезва. И този проблем не от сега . ИЕ и Русия до 2000г помогна на запада за едни 15-20 години да закрепи положението. Да ама структурните проблеми останаха......

А Русия няма ли дългове или пък е соц. държава?

няма дългове, а сеиозни златни резерви

Фолксвагена ще си прави завода при султана за да продавали в Източна Европа... От кумова срама едвам изчакаха етническото прочистване на султана малко да се забави... Лакомията ще ги унищожи- и после защо турците имат влияние на Балканите... Ами по същата причина по която си правят Северен поток и не им пука за последствията. Де къде има путинци и султани и тичат да правят бизнес с тях, че много е сладко, нали. А Балканите кучета ги яли.

Нито една страна от бившия ИЕ не е подобрила индекса на човешко развитие от падането на комнунизма освен Чехия . Която направи най-умно прехода защото запази огромна част от нещата от комунизма като кооперирането в земеделието на реститутите им дадоха бонове не предприятията . Реално ИЕ всъщност бе и единствено донор за времно развитие на Западните паразити . в момента в който ни изцоцт и им дойдат нагорно ще ги пуснат уж или по-скоро ще ги изгонят. Само дето през 1989 ИЕ беше с развита индустрия ,подготвени и образовани кадри . Сега навсякъде този потенциал е много по-зле. ИЕ реално е източена и съществува само като заден двор на запада и от помощите на ЕС. В момента който те спрат драмата ще е огромна

Времето вишеградската четворка да спре да получава дотации няма да е скоро. Може би ще намаляват. По-турбулентно изглежда бъдещето на Русия , но с едно изречение няма смисъл да го обяснявам.

Цяла ИЕ е просто един оглозган кух скелет който като наркоман се държи само от дрогата на ЕС . Има обаче от там какво да се източи основно квалифицирани кадри.... Тогава когато това време дойде ще видите разликата от това как остави тези държави СССР и как ще ги оставят запдните престъпници

Защо България ни нема в тази схема на написаното ? Естония,Унгария,Полша,Чехия,Словакия достигали вече европейските стандарти на живот с доходите си.Ние с нашите ,,достижения "сме игнорирани.Все едно държавицата ни я няма. Нито тунел нито светлина за българите ,а на дъното в ЕС с авторитарно управление съюзило се с олигарсите,корупция,калинки,рекет,шуробаджанащина и война между управляващи и президент.Не Ви ли писна вече госпожи и господа от простотиите и далаверите за тези 13 години.

Да не би при изброените да е по-различно? Просто са по-големи и по-богати.

И В КАРТАТА ЗА ВРЕМЕТО...

jingiby

Няма вечни империи. Последната империя, която се мислеше за вична и която се разпадна беше СССР. Ще дойде реда и на ЕС и на САЩ и т.н. Но мисля, че ЕС наистина са доста близо до краха си след напускането на Великобритания. Друг е въпросът дали кукувицата Меркел, която предизвика тази британска реакия , не го направи умишлено...

Тук освен псувни и груби и примитивни нападки и в двете посоки не можеш да видиш спокойни анализи пък били те и непрофесионални.Следва се ценния опит на Данко Хайрсъзина от "Бай Ганьо прави избори" на Алеко:НАЙ ОБИЧАМ ДА НАПОПЪРЖАМ НЯКОГО! А че ЕС е във крайна криза и за това едва ли е виновна Русия,че тя надали ще има полза от разпадането му е за мен истина,нищо че е изказана от толкова мразения от някои Путин!Едно е да мразим друго обективно да търсим причините на едно явление,което даже ръководителите на ЕС не отричат.Дано тези заключения на Путин НЕ СА ПРАВИ!

Точно Русия няма интерес от азпада на ЕС.

Мислете му соросоиди, русофоби. Край няма сън да ви хваща гниди!

Чакат капитализма да се разпадне. Продължавайте!

Еми жалко ако се разпадне съюз от държави в които хората живетя доста по добре от останлият свят и остане тая кочина управлявана от група олигарси поечето от които евреи.

Лошооо, тръгне ли ЕС да се разпада и край с евроантлантическите ценности. Един гей-парад няма да можем да направим.

на 9-и май има такъв парад в Москва. Лично Путин го ръководи. И ти и Путин няма да доживеете да висите края на ЕС

той и комунизма щеше да победи ама дръжки. по скоро русия ще се разпадне. давате фира вече. чехите и поляците и унгарците се оправиха вие още глупости дрънкате. сибир едвам държи да не се отцепи от русия. казахстан махна кирилицата. 160 милионна русия не може да се опре на малкия пръст на 500 милионна европа. и на 1, 2 милиарден китай. виждаме последните десетилития на русия.

Той победи вмного западни държави, но целенасочено се разпад. Идва свършека на света

Руски тролове неистово бранят в кометарника, плъхоподобната физиономия на психично болното джудже ….

Кое джудже, това дето ви прекара ли?

как така американското списание Форбс четири поредни години обявява психично болното джудже за най-влиятелния политик в света...Да се чудиш...

Русофилистичната пасмина е във овчи възторг от поредната путинярска полюция … Жалка история ….

Путин да си гледа пропадналата пРосия, а не да си вре гагата в световните мотори - САЩ и ЕС!!! Към редакцията - ако обичате, не показвайте тази физиономия на плъх, че децата преди лягане ще получат нощни напикавания ….

Да помня един виц в който се говореше че през 2022 година ще има тежки сражения по полско китайската граница.

До 2028 г Сибир ще е китайски.

Лъжите винаги умират, а глобализмът и неговите отрочета винаги са лъжи, та и ЕС де също. А, че евреите, които създадоха ЕС, ще го ликвидират е сигурно. Само си правят сметката кога този грабеж трябва да свърши.

До 10 години ел.автомобилите ще са навлезли,цената на петрола ще ппадне и Русия ще фалира.Русите изнасят петрол газ и суровини един пирон не могат да направят некадърниците.Майстори са да грабят окупирани от тях държави но и те намаляха.

Urko, urko smehurko do 10 godini njama da ima nikakvi e-avtomobili i dokatao USA, Arabite ta i dori Rusia imat petrol, a pod zemjata ima oste mnogo tazi zivilizazija shte zivee ot tova. Proceti prognozite za e-avtomobil + litievite baterii (pkazatelen povod Tesla slucaja ako si vaobste zapoznat) Eh Urko, urko URKO shte si ostanes. Ne sam rusofil no za Rusia ne se grizi.

Putin ne sluchaino predreche tova. Toi go predreche poneje e samouveren prostak.

ЧЕТЕ ДА ВИ се не смеят хората.Четете и мислете какво ви казват. "Когато Владимир Путин казва, че разпадането на ЕС може да не приключи с Великобритания, това изобщо не е злорадство, напротив: Русия не пожелава на Евросъюза такава участ, а иска "предсказуем и разбираем партньор". Има си причини за това. Някой вярвал ли е че Велика британия ще напусне ЕС. Ей, там живеят лордове и те не искат да са в една компания с балкански цървули като оня е там горе

"Путин неслучайно предрече разпадане на Европейския съюз" Синоними на "предрѝчам" са- гадая, пророкувам, предсказвам, предполагам. Путин от кога е гадател, та започна да пророкува бъдещето? Да не е станал гледачка? На ръка ли го гледа това разпадане, на боб ли, на кафе ли?

Великобритания "иcka" да напуcне ЕC под непрекъcнатият натиcк и наcтояване на началника cи CAЩ! Това на вcички е яcно. И на вcе повече хора cтава яcно, че CAЩ, Руcия, Турция, Израел играят в един отбор и гонят общи интереcи - разпадане на Европейcкият cъюз и унищожаването му като икономичеcка cила. Те ca инициатор и организатор на планираното заливане на Европа c милиони мюcюлмани-мъже от Афганиcтан и Африк, които трябва да претопят европейcкото заcтаряващо наcеление и да разбият етничеcки и религиозно ЕC, иcлямизирайки го.

Е... Българите стискаме палци на САЩ, Русия, Турция и Израел да успеят в благородното си дело.

Съветският гном с травеститски вид се чуди как да спаси разпадащата се своя империя, смърдяща на лайна и самогон. И, докато се чуди, изтърсва чутовни простотии в медиите, като оная за разпада на ЕС и връщането на Източна Европа обратно под съветски ботуш. Както рекох и преди, джуджето ще го духа по тоя параграф, а заедно с него ще го духат още стотина милиона съветски дебили, които сънуват заедно с вожда си неговите бълнувания на възстановяване на сталиновата империя. Жалко, защото покрай сухото винаги гори и суровото, но мнозинството примати в оная кочина си заслужават катастрофата така, както си я заслужиха и преди 30 години. Само че преди 30 години светът съжали ония нещастници и ги спаси от гладна смърт през зимите на 1990 и 1991 г., засипвайки Ленинград с помощи както през блокадата през ВСВ. Май беше грешка това спасяване...

Слава России! Майната ти на теб и тебеподобните!!!