Путин: Недопустимо е да се жертват хора, за да бъде спасена руската икономика

Федералните власти предупреждават за свързани с пандемията "процъфтяващи измами"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Навални от 1 седмица е дал програма от 5 елементарни точки за да бъдат спасени руснаците , вкл. 20000 рубли на възрастен безвъзмездно и по 10000 на дете. Путин даде парите на фирмите на олигарсите и обрече руснаците. Живея в САЩ и в четвъртък получих чек от Тръмп за $1200.00 като данъкоплатец. Бизвъзмездно.

Навални не може да даде такива пари...ако ги даде, те ще са американски. Затова никой в Русия, не го обича.

бе някой знаели друг държавен лидер освен путин и ким да са се скрили повреме на криза?

два мандата президент след това в Мавзолея до Владимир Илич!

Не вярвам на очите си, какво става - в коментариите го няма дежурното цунамито от червени рублажи...и ?!?

Путин им казал да не работят до 11 май..ха.ха.ха

Жал ми е за обикновените руски хора. Те са много топли, дружелюбни, но така и никога не случват на управляващи, които поне малко да мислят за народа си. Обичам Русия на Пушкин, на Чайковски.

Недейте мила, да ги съжалявате! "Обикновените руски хора", заедно с управниците си, се деряха с цяло гърло "Крим наш". Има мислещи хора и там, но не са много за съжаление.

мислещите хора по цял свят са кът.

Всеки народ си заслужава водачите. Никой не им е го натресъл Шаломов.

Абе друго си е, когато си с рейтинг 99%.

Те с лото им ги избират

Руснаците живеят по-добре от нас, средната им заплата е по-висока от нашата, икономиката и селското стопанство са стабилни, обичат президента си, защото за 20 г. увеличи средната заплата от 100 на 1000 долара, от 2008 г. дава по 10 000 долара на новородено дете, раждаемостта е висока, въпреки голямата емиграция, населението след 2008 постоянно расте, за разлика от България, която е най-бедната в ЕС и най-бързо умиращата в света. Горката България

Защо се измъчвате в този европейски ад? Купете си билет, отлетете и станете "гражаднин Росии". Забравете за горката България! На никой тук няма да липсвате.

1000 долара бабинта ти. Средната заРплата в Раша е под 40 000 рубли. Пробвай пак с математиката.

Да, така е, но имаш грешка дава по 10 000 евро на дете. Но, трябва да имаш впредвид един много интересен факт - дават се за благоустройство на жилището и могат да се харчат в определени магазини, т.е. ти на ръка пари не виждаш. Друг е въпроса, че стигат само за среден ремант на баня 4.5 кв.м. Иначе, написано звучи много добре, ама като ги пишеш тези работи не споменаваш феноменалните цени на една фаянсова плочка в тези "магазини". Не даваш никаква информация за каква корупционна схема на държавно ниво става въпрос. Това е като шанцата за ски скок в Сочи за 10 милиарда долара. За заплатата от 1000 долара не ми се говори, от къде го изсмука това, не знам... Ела и виж преди да пишеш.

Аспарухчо сус бре фантазьор

строителя мигрант от Таджикистан ни информира каква ви е грижата за хората!?

Както постъпват и с нашите гурбетчии в Италия. Ритник от чорбаджията , робуване без заплащане.ха.ха.ха

В Русия открай време много се е цянял човешкия живот. Прекрасен пример за това е тактиката на съветските генерали през ВСВ – „да удавим в кръв противника“. Те пускали пехотата през минните полета, срещу куршумите и снарядите, а след тях минавали танковете през вече разминираното поле. Вярно е, че руснаците давали 15-20 пъти повече жертви от противника, но това е само някаква статистика. Изключително човеколюбиви хора били съветските генарали. Всички знаем, че един танк е заначително по-ценен от някакъв си полк с войници....

еми, кво да правят, като цял свят е бил срещу тях, да им съсипе държавата? и колко пъти, то им е било писнало вече. и при ВСВ са били на топа на устата, директно. освен това, пропускаш да отбележиш жертвоготовността на руснака. а тя е ценно и рядкосрещано качество, не ли?

Целият цивилизован свят се вдигна да им помага и да ги извади от лайната, в които ги вкара Сталин. А "жертвоготовността на руснака" я има само по Мосфилм.

даа, а целият цивилизован свят и дума не обелва за ужасиите на ВОСР. даже наскоро имаше и западни филми в деликатна прослава на великия тавариш ленин. само Сталин им пречи май. що така бе, миме?

Написал си един куп глупости и откровени лъжи.Нищо вярно нито по отношение на историческите факти, нито по отношение на руските хора. Откъде ти плащат? Каква е тарифата?Просто си един завършен идиот!

Е...ти тъпата статия, само интерпретации и никакви факти. Бе вий освен да преписвате от Сульо и пульо за друго пари взимате ли?

Мани мани.. Виж обаче Соловьов (виладжията от милиардерското Комо) да ти напише статия - друга работи ти казвам.

Тоа па кой е? И откъде накъде статиите за русия имат нещо общо с проблемите в териоторията на барба ганьос?

Сериозно?! Лично награден с ордени от слънцеликия и не случайно- наслаждавайки си на въпросната журналистика вожда усеща езика чак в стомаха си.

А през това време, в бугапската кочина е пълна скръб. ха.ха.ха Как да оцелеш при икономика в колапс? Управителят на НИСИ Мая Косева пред Dir.bg

Икономика няма (както няма и демокрация). Има политическа икономика което е всьшност преразпределение на богатството според потеклото.

И какви точно са неземните ти таланти, знания и умения който демокрацията е пропуснала да оцени? Ех, красивия бай-Тошов социализъм - всички равни (само някои по-) безработица нямаше ама никой не си даваше много зор да работи и учи.

ГолЕм СТРАХ го тресе дядката.

Поне си намери оправдание за фалита. Кога човешкият живот е имал стойност в Русия? При царете, или при болшевиките, при Сталин, или в Беслан, в театъра, или в Чечня?

Не ви е в генетичния код ли? Путя, ти сериозно ли бе, товариш? Я си припомни приказките ти, че пак може да повторите 27 милиона убити през ВСв, я си припомни Голодомора и какви ли още не репресии и масови геноциди в името на НЕП на Ленин /т.е. точно на икономиката/, в името на Матушка Рус, в името на болни мозъци като Сталин и други като него и в името на какви ли не идиотщини, които са се случвали в скапаната ви държава. Лъжещ с главно Л.

Ми те казаха хората. Бензиностанциите ще фалират. А Русия е най-голямата от тях.

то пьк една икономика))))))))

тоя евреин съвсем съсипа държавата.

Путин пак цитира Бойко и Мутафчийски ! И показва повече човечност от българските рублофили . А бе тролчетата ! Като протестират в Москва комунистите срещу Путин - вие кого ще подкрепите !?

Браво на Володя! Само ако ББ имаше неговия мозък а радефф неговото мъжество ((само Христос е безгрешен)

Закривай !!!!

За съжаление думата "икономика" е много непонятна и студена за повечето хора, и за това те си мислят че ТЯ може да бъде поставена на заден план. Икономиката е всъщност физическо оцеляване благодарение на материалното, а това не е важно само за хора които са успели да постигнат най висшата форма на нирвана и могат да съществуват само с въздух и малко листа от дървото под което медитират. Имам познат в Русия който притежава цех с 70+ работника и трябва да им плаща заплати с пари които няма - компанията му не е богата и не може да плаща без да печели повече от 1 месец. Какво трябва да направи този човек при положение че не може да уволни хората но в същият момент никой не му дава пари или да работи? Икономиката не е някакво митично животно или нещо което влияе само на определени хора....икономиката е хляба на масата ви, водата от крана и тока у вас!

Вива, икономиката ви си е наред, копането на нефт и газ няма как да спре.

Да си проверявал цената на нефта наскаро? Освен да го копаеш трябва и да го продаваш... п.п. По възможност на печелба...

Поради рязката смяна в приоритетите сега Ростроллнадзор внимателно наблюдава дали някой путинофил оправдава броя на жертвите в Русия с тези в САЩ.

Мислех си, че поне в Русия има малко здрав разум, но не би.

За да ги приказва такива, явно положението с болните и починалите е много по-сериозно от официалното.

Руснака никога не се е жертвал. Винаги е стоял под обсада между жени и деца като идилец.

То па една икономика.... Ква икономика имате бе? Петрол и газ? С какво да я пасявате? Арабите ви надупиха здраво. Джуджето просто умира от страх.

благодарение на товаришч путин, и неговите многоходовочки довели до 9$ за бочка петрол, 80 рубъла за долар и световна изолация на раша, вече никой неможе да изправи российската икономика на крака! само с приказки за перерив, импортозамешчение, обнуление идуховен скреп нестава! российската федерация заминава при ссср!

Иска ти се ама....,само мечти ! А иначе ония дето всичко им е наред и цъфтят : -едните(САЩ) печатат хартия щото иначе са заминали -другите(ЕС) взеха да се разпадат

тъй, тъй, тъй! ти грижи никакви да нямаш! щатите фалират, ессе разпада, а россия просперира в световен мащаб за една рубла дават 90 долара, российския петрол се харчи из цял свят на цена 100 рубли за бочка, което е около 9000 долара, и населението на цялата планета се реди пред российските посолства за червена карта даваща право да се засели в россия!

Чудно ми какво си мислиш,че ватенките не печатат хартия ли?Явно си доста зомбиран и от икономика нищо не отбираш и само да ти кажа,че само тия които са в борд като нас не печатата хартийки но е важно КОЙ ГИ ИСКА НА ЗАРА и как се оценяват-рублите ги ползват на запад за тапети но ти чакай работещите българи да ти плащат пенсията,че ако си в русия вече да си в оня хубав свят където пари няма

Ценностите на Русия, са "Руската майка ще роди други" - за това как властта оставя народа да мре. Не трябва да се допуска пак да се случва.

Ще спре КОВИЧОКА ли?

В обръщение към всички руски граждани вчера президентът Владимир Путин припомни ценностите на Русия и нарече най-висока ценност човешкия живот, пише "Росийская газета", предава БТА. То и Сталин също е "ценял" човешкият живот.

Ха сега червени тролове да ви видя как ще плюете по любимото слънце което мисли точно като Борисов.

Тя пък една икономика! С нефт да я изплакнеш. Поредния спасител в блатото. Всички отивате в заслужен отдих.

не гледайте Путин и Русия, а погледнете себе си, Русия винаги я е имало на картата и пак ще я има, но България се топи и няма да я има!!!

Статията не е ли за раша драги Ми Смехурко?

крепостнико, россия е създадена през 1547г! дотогава я е нямало на картата, щото са били роби на златната орда! а след това крепостни на иван грозни и наследниците му чак до 1907г! после през 1917г россия нацяло изчезна, и нямаше русские, а граждани на ссср!

За година на основаване на Русия се счита 862 г., когато варяжкият принц Рюрик започва да властва над Новгородската земя (а наследниците му овладяват Киевска Рус) и дава началото на династията на Рюриковичите, управлявали Русия през следващите 700 години.

Не гледай България, а гледай Путин. Той ще изчезне от картата много по-рано. Селд 20-ина години ще се е стопил.

Аланкоолу, когато България е била държава, ватниците са били в топките на прапрапрадядовците си. Понял, дурак?

така говорят...

Абсолютно е прав. Евала. Не е редно да се жертват хора заради икономиката, която е нулева. По добре да ги пожертва в Сирия или при инциденти със техника "нет аналогав в мире". Да ме прощават колегите, но съм нов и още не са ми инсталирали рускоезична клавиатура. Казаха ми да си купя една с първите заработени рубли. Да другари за съжаление вече на новите плащат в рубли, а не в омразни долари както на вас.

"припомни ценностите на Русия и нарече най-висока ценност човешкия живот"?!?! От устата на този, това звучи вулгарно! А иначе, руската 'икономика' я пиши бегала, при този спад на цената на нефта. Азерската също, жална им майка.

Е то ако няма хора, няма икономика, ама нещо не успяваме да го обясним на наште политици.

те затова се изнесоха или измряха100 милиона от Раша за 20-30 години!

това джудже що ни го натрапвате всеки ден. Знаете че е мразено от българите и не е никой за българската държава. Да си гледат там руската кочина и не ни интересуват восточната орда...

Вова е "хитрец"? Маладец!

Недопустимо е да се жертват хора - и това го казва касапина от Беслан, театъра в Москва и бомбаджия от съборените жилищни блокове! ГНУС!

"Вселената вече е разумна." Ама че са се изцепили др-рите от Комсомолская-та правда...)) Драги атеисти и теснорелигиозници- Вселената винаги е била разумна. И в случая Путин е прав, но хората служим повече на стомасите , отколкото на разума си, така че - икономиката ще вземе своите колатерални бройки и това е. В консуматорското общество е така, за съжаление.

Икономиката е много важна част от сигурността на държавата. Без икономика настъпва глад, а гладът взема жертви. Преведено Путин е казал "недопустимо е да се жертват хора, за да бъдат спасени хора". Но това не е новина, при руснаците винаги тази доктрина е била актуална.

Зависи кой хора и на кой са хора. Но като цяло за руската икономика не си заслужава, прав е.

Ха сега червени тролове да ви видя как ще плюете по любимото слънце което мисли точно като Борисов.

На Путин! А нашите пръдльовци за 2 завода са готови да изтрепат сума ти народ!

Кви заводи бе. След 89 година нали разграбиха всичко.

Проверете си по-добре информацията за заводите.

Заплашват го, защото, някои с четвьртити глави не са сьгласни с препорьките му!

Комсомол вече няма, но Комсомолская Правда си съществува. Ето това значи стойностен вестник. Обърнете внимание на думите, с които завършва статията. Звучат много разумно. Хората много лоши неща са преживяли. И това ще преживеят.

Абсолютен популизъм.

Путин: Недопустимо е да се жертват хора, за да бъде спасена руската икономика..ха.ха.ха голям майтап. Че Русия има ли икономика? ..ха.ха Да сте видели поне една руска стока по магазините...ха.ха Прав е Путин че за едно нищо не е нужно да се жертват хора.

Пак плачем на чужд гроб....