Коментари - Путин награди с орден "За мъжество" американски астронавт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руската армия се въоръжава с ... надуваеми ракети и танкове Макетът на танк се надува за 4 минути, на ракетен комплекс – за 5От компанията заявиха, че разработването на пневматични маскировъчни макети на зенитни ракетни комплекси и ракетни установки за сухопътните войски на Русия ще приключи в края на 2001 г. - началото на 2012 г. Става дума за макети не само на най-новите системи, но и на модернизирани зенитно-ракетни комплекси и ракетна техника, които са отдавна на въоръжение и по-специално за зенитно-ракетни системи С-300. NEWSru припомня, че през пролетта на миналата година се появи информация за това, че руската армия вече трета година се снабдява с надуваема техника. Беше съобщено, че е невъзможно макетите да бъдат различени от истинските танкове, самолети или ракетни установки дори на разстояние от 100 метра ..ха.ха

Руснаците вече 8 години пращат американци в космоса без да допуснат нито една жертва-спрете се бе нагли американофили за вас думите чест,респект и достойнство явно нямат стойност!

за мен ще е унизително злото джудже да ме награждава...

Ако тоя американски космонавт помага на Русия да РАСТЕ като територия, може да му дадат награда....Чух че пуснали гласа на някаква българка в Космоса. Обаче, ако на Земята дойдат Извънземни, то ще е щото Извънземните са станали прекалено много( както арабите и негрите сега) и ще искат да КРАДАТ от хората на Земята. Тъй че няма смисъл и дори е ВРЕДНО да пращаме сигнали към Извънземни, които ако дойдат ще почнат да убиват хората на земята...А и вероятно ще имат ПО- силни оръжия, щом имат кораби да пътуват из космоса.

Сътрудничеството между Русия и САЩ в тази област се смята за горд символ на общи ценности и аспирации на човешката раса. Затова дори при конфликти между държавите, то се запазва и цени.

Защо повечето от вас си мислят, че в космосът има Русия и САЩ. В космосът е въпрос на оцеляване на човечеството. Но помаците и соросойдите не ги разбират тез неща. Те и космос не занят какво за тях всичко е дупка като главите им.

Интересен случай - травестит с фамилия, указваща женското му начало, дава орден за мъжество? Все едно Чичлина да раздава награди за девственост, тц, тц :)

Обаче как лошо ви пре е ба, а!

Много си тъп. Каква му е фамилията? Ами руска. Поинтересувай се какво означава това на руски.

Явно американецът е бил единственият трезвен на борда, съветските животни са се освинили още преди излитането като комбайнери, и са изцъклили дзъркелите...

Така е, американските астронавти не изцъклят никакви зъркели. Нямат време за такъв лукс. Стават на прах и пушек доста преди да стигнат до земята.

Бае Ганя

Има ли значение за теб, дето си роден изцъклен?

ми то при крепостните има само два варианта: или го награждават за мъжество проявено при редовните аварии, или го пишат в полка на безсмъртните герои!

Преди няколко дни се приземи поредния екипаж, работил на МКС, но май нашите медии не го отразиха. Дарик радио предаваше директно в ефир потготовката за кацане от ТV канал на НАСА.

Когато с US хвърчило стане авария, обикновено награждават всичките 7 астронавти. Посмъртно.

Това 2 пъти!

Това бе първа и нефатална аврия с ракета Съюз от много десетилетия. Доказа се ефективността на безопасността за капсулата и нищо им нямаше. Както коментираха от НАСА, техните ракети на Мъск и Безос, остъпват по 30-тина критерия за безопаснот от руските.

ми то си е нужно огромно мъжество да се качиш на нещо направено от рукожопите! и голям късмет нещото да не те утрепе! наградата си е заслужена!

До той... Кажи ми колко руски ракети изгърмяха при излитането им и колко американски. Преди да отговориш провери в нета.

По-правилно е да се сравнява от колко изстреляни колко са дефектирали;)

тов. , Путин !

Като се задейства САС руснака възкликна: Ну налетали !!!

Току що казаха ,че Хейг се е отказал от американското си гражданство и е поискал руско

Той гледа и в космоса, така че внимавайте, че ви гледа и може да ви награди.