Путин на 9 май: Русия брани неуморно международното право

Всяко семейство свято пази паметта за хората, които са отвоювали победата, каза руският президент в реч по случай Деня на победата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

соросифилистиците умреха от злобядист

"Русия брани неуморно международното право." Все едно да напишеш: Мечка брани безкористно меда на пчелите... Така го бранеха, като нападнаха и завладяха Финландия, Полша, Курилските острови преди 80 години. Или Авганистан и Грузия в по-ново време... Международно право и руски интереси са две съвсем различни неща!

Нали уж самолетите им 5 поколение бяха само на хартия а ги дадоха като си летят ? ....Уж тъпи ватенки не могат един телевизор да направят а вадят 5 поколение....еми не е честно !

И кои са тези самолети 5 поколение, че нещо не ги видях?

Самолет четвърто поколение, прясно боядисан и пилотът трезвен. Те това е петото им поколение.... А пилотите са трезви, защото са ваксинирани и 45 дни не трябва да пият. Задължително изискване при ползване на спутник пет!

Aааа, това е друга работа!

Воюваха руските мужици в Берлин при Сталин за правото внучките им да проституират в Берлин при Путин!

Воюваха, защото сталинските наказателни отряди ги отстрелваха в гръб. Повече руски войници са убити от свои, отколкото от врага.

Положението в Геленджик най-вече варди жужето, ква Русия кви 5 рубли.

Демагог като всеки комунист.

... и ако не беше Международното Положение, руския народ щеше да богатее поне като германския.....

:)))

путинската паплач трябва де се изолира от света - и чебурашките ще си ядът танковете!

При положение, че Русия е най-големия производител и износител на пшеница (39 000 000 тона износ за миналата година), май някой друг ще си яде старите обувки....

Ти крава ли си или кокошка? Щото нормалните хора употребяват съвсем малко хляб в менюто си. Само беднюгите наблягат на хляба!!!

Путин обещал, че следваща година ще направят парада във Вашингтон

Време е братушките да разбият и тази империя на злото

Руския воин е ходил до Париж и Берлин в не далечно минало, време е да подчини и краварите

И като се събудите оставате с усещането , че пет рубли трудно се делят на три а шизофренията си е болест ?

Честит ден на победата, братя!

Добре, че е братска Русия, че да сдържа донякъде американския агресор.

Агресор беше..., сега слагат бързо памперси ако видят руски войник(даже и по телевизора) Спомням си скоро как "агресора" го гонеха като дивеч на сафари в Сирия

И му сваляха сутата като хвърчила ?

Хахаха тоя ме расмя истински..

Русия е един разпадащ се агресор и на путето ще му остане само подмосковието

Повече от 200г такива като тебе чакат братска Русия да се разпадне а тя все по-голяма става.

Фактите друго говорят тавариш !

До кога с този фарс, нима другарят се прави на “умряла лисица”, за тази победа от преди 75 год? Кога ще излезе наяве истината за виновниците на втората световна война, а не да говорят за пешките и марионетките? Нима има все още някой да вярва, че тези са спечелили войната, а не англосаксонците и евреите?

Русия брани твърдо международното право и е готова отново да освободи европейските народи.

"Русия брани неуморно международното право" С зелени човечета и новичок. Крим по кой закон на международното право стана от украински руски?

По който стана и Косово, само, че благодарение на Русия стана по мирен начин. Но има още една разлика, Косово откъсна сръбска земя за да се направи шиптърска измислена държава а Крим си е руска територия, която се завърна в родината.

А окупираните от израел палестински територии ? А анексираните от израел (и признати от САЩ) голански възвишения ?

Всичко е супер, само че ако другаря Путин го беше видял баш шефът му Дзержински с тази георгиевска лентичка щеше да го разстреля на място

А Велик ден беше само преди няколко дни та .... Товарищи, опять Исус воскрес, А так ждали Сталина.

Майкооууу!!!! Бранел той! Крим, Грузия, Чечня... Отвратителни руски свине!

По скоро отвратителни и неблагодарни български свине! Заслужавате да ви бяха оставили руснаците през 19 век да ви шибат турците до посиняване. Та сега щяхте да пикаете клекнали, и щяхте да сте обрязани български свине с чалми.

Изрод и родоотстъпник...

Майко татко това са руски територии и руснаците си ги вземат, това е положението.

150 милиона Русия показва чудеса от военна и космическа техника. Много държави могат само да и завиждат на това.

Завиждам само на държави, в които хората живеят мирно и щастливо. На руснаците съчувствам.

Деби, ти първо съчувствай на нас българите, братушките не ги мисли, те пак са по-добре от нас.

А в същото време кремълското гномче се крие в бункера облечен в американски скафандър :)))

Все едно жена ти те хваща, а ти и казваш, че през цялото време си мислил за нея…

С Днем Победы!

Соросоидите не признават никакъв друг парад, освен гей парада ! На военният парад пред Кремъл видяхме истински мъже с оръжие, а по еврогейските паради поклащат мазни гъзове джендъри с вибратори... Сами открийте разликата в картинката !

И всичките рашки "истински мъже с оръжие" са рожби на безкористната любов между илич и троцки а теб лично брежнев те е раждал ?

Хахахахахахаха

Русия брани международното право?!Анексираха Крим,опитват да анексират Донбас и Луганск,бият се срещу международно признатото правителство в Либия...потдържат военния режим в миянмаризбил 1500 човека с бойни куршуми за няколко месеца.Трябва да си голямо перде за да го кажеш.Заедно с Турция избиват кюрдите като мравки.

От 1881 г, когато руснаците СВАЛЯТ от власт Руския император, ОСВОБОДИЛ България- Александър Втори, след него всички останали руски царе и Съветскити комунисти ПОДКРПЯХА сърбите !!! Затова и през 1885 г, когато се обединиха българите от България и Източна Румелия, сърбите нападнаха България.Но НЕ успяха да ни ооткраднат Източна Румелия.. Но през 1913 г, след Балканската война, руснаците ОТНОВО са подкрепяли сърбите и този път, сърбите ни ОТКРАДНАХА Македония и Българите в Македония бяха 80 години под Сръбско Владичество.. И сърбите, в продължение на 80 години ИЗМЪЧВАХА и тормозеха българите в Македния... За България е ВАЖНО, Путин да ПОДКРЕПЯ обеднинение на България и Северна Македония... В замяна , ние може да подкрепим отново, обединение на Русия и Украйна.. (( Някой по-надолу, писал че Австро- Унгария подкрепяла Сърбия след 1881 г.. ОБаче НЕ е вярно.. Щото, сърбите убиха Престолонаследника на Австро-Унгария през 1914 г... А Русия подкрепяше Сърбия срещу Австро-УНгария и Германия и затова започна Първата Световна война...))

се надуват по цял свят как са спечелили войната, която са започнали. А комунистите у нас са забравили как БКП са подкрепяли Хитлер.

Млъквай, сороска мастийо ! 40 млн жертви е дала Русия в Отечествената война. Млъквайте и си наведете празните продажни еничерски кратуни, долни мизерни боклуци !

а ти помияр долен ,след като те освободиха после докъде те докараха комунистите нещастнико.стоеше със замечтан поглед пред корекома, ако знаеш какво е това.

А, това че са дали 40 млн жертви, при все че досега винаги се спомена ат 20 млн, въобще не значи, че не са започнали сами войната. Цинично е броят на жертвите да се споменава като гола статистика, но още по- цинично е да се оправдават идиотите на комунизма и да се премълчават истини.

След като ни освободиха ни докараха до златните 45г за българският народ. А кажи вие капиталистите до къде ни докарахте?

Преди най-голямата съветска победа – Станинград (23.08.1942 – 02.02.43), когато е разбита 187 000 армия на Оста, американците са спечелили вече грандиозната морска битка при Мидуей (4-7.06.1942), а британците при Ел-Аламейн (23.10 – 11.11.1942)са разбили 116 000 армия на Оста. При това британците воюват от първия ден на войната и за разлика от руснаците, никога не са били съюзници на Хитлер.

При ел Аламейн са загинали 1149 немци и 971 италианци. В битката за Сталинград оста губи половин милион убити и още един милион ранени и пленени.

И още 15 милиона умрели от смях:)))

олеле, много зле .... чул недочул, разбрал недоразбрал

Рашка бранила неуморно международното право... Да се смеем или да плачем? Как го брани ? Като анексира, взривява, убива, трови... престъпленията на джуджето са неизброими. Рашка брани неуморно фашизоидната си диктатура.

По-добре ни кажи как САЩ бранят международното право като разсипват и плячкосват суверенни държави... Разкажи ни как хвърлят атомни бомби над мирно населенние... Разкажи ни как обучават терористи в лагери... Разкажи ни как се "борят" с уродливото си чедо ИДИЛ.... Разкажи ни как лъжат за химическо оръжие и свалят "диктатори"... Разкажи ни как изнасят от уродливата си "демокрация" по света, без никой да им я иска... Разкажи ни, как дето стъпят трева не никне, плачат деца, осиротяват деца, осакатяват деца...как всичко след тях става лунен пейзаж... Еазкажи ни как благодарение на тях и алчните им гъзове, днес Европа мяза на Африка и Близкия Изток едновременно... И чааааак след това почни да дъвчеш с беззъбата си уста политик от ранга на Путин.... И държава като Русия.

и каква държава е русия-кочина. нещо полезно да са дали на света. всичко са крали и копирали. огледай се и изброй 5 неща произведени с патент от русията- едно няма да видиш цяла седмица да търсиш.

Какво каза днес Путин? Всъщност заяви, че ще се съобразява само с интересите на РФ, а не с тези на екипа, който окупира властта в САЩ. При това Путин прави такова изказване за втори път от началото на година. Защо чуваме тези думи сега? Защото в САЩ положението явно наближава точката на кипене, след което Вашингтон само ще отслабва в международен план и ще губи позиции една след друга... и Путин знае това! По мое мнение всичко за което говоря ще започне да става осезаемо дори за обикновенния човек още до началото на м. септември

В блестящото си слово още каза, че днес отново настъпва фашизъм... Ние отдавна го усещаме, само сороските мастии му викат "демокрация", белким ни заблудят.

Велик е тоя! Там е България!!!

Тролчета соросоидни, жалки сте.

Путин още каза, че днес настъпва нов фашизъм... И е прав, както винаги. Заблудените либерастки овце още му викат...демокрация.

Каза го в словото, което изнесе... Беше много силно, както винаги !

Комедиант!

Гледам зарята и съм възбуден Оставям ви, докато свърша

Слабо пич, по мутренски! :)))

Гледал ли си фашистките паради По какво се отличават от руските Знаеш ли По нищо

Ами, като спазва международното право, Русия би трябвало най-много, да приема бежанци от Африка, Азия...защото е най-голямата държава в света.

ПУТИН с наборите на БАЙ ДЪН!

ГЮВЕНДЕЯ, МАМА МИА!

Гледайте зарята за 9 май след 3 мин. РТР и Первой!

На рекети ли се възбуждаш И ти като Путин

И се запени от злоба, че никой не го ебава

Вчест на този ден в старо изостанало военно поделение екзекутирах 250 соросоида ! Поздравете ме !

Не си за поздрав, а за усмирителна риза

Жена не е останала неизнасилена и баба необрана

14 .12 . 1939г. на тази дата ссср е изгонен от обществото на народите! единствената държава изключена от там! това е вследствие на агресията слещу малка финландия!!! на 30 ноември 1939г. вследствие на пакта рибентроп-молотов, сключен на 23 август 1939г в ...москва, ссср напада малка финландия! затова е и изгонена от он! войната е много показателна за манталитета на алкашите! россияните имат четири пъти повече войски пет пъти повече танкове и артилерия девет пъти повече авиация!! войната трае три месеца свободните горди финландци дават 26 000 жертви и 43 000 ранени! крепостниците дават 127 000 убити и 246 000 ранени!

Мачкай, Вова, соросоидните фашисти

Така е най готино, нали, Вовчо

къде това? за 3 цента дават два рубъла! ама никой не ги иска тия рубъли!! а румъния, България, чехия, полша, словакия, гдр, унгария, украина, молдова, и тнт не искат и да чуят за путиландия!

Този не само е дърт но и луд,но в мръсната руска клоака това е ок.

Тя на 30, той дядка на 70 Явно добре и плаща с парите, които краде от нас

Че той направо е младеж в сравнение с Бай Дън

Въпроса е защо си още девствен

Спасибо деду за победу.

Колко бащи имаш?

Изглежда че и без изнасилване имаш много незнайни бащи.

Нещо за спасибо дрънка Значи има нещо руско и него Руски войници са ебали майка му, няма какво друго

Поклон пред паметта на загиналите във войната за спасение на човечеството!Недоправените тиквеничета трябва да бъдат просвещавани и възпитавани.

Независимо, че плати с 40 милиона трупа за ВСВ, която сама разпали, сега пак се пъне за трета световна война. Пак иска да покрие Европа с трупове.

Ами пак ще трябва да се освобождава Европа, но сега цялата.

Стига с тази Русия. Жена ми намерете, защото много дълги са самотните ми луди нощи.

Дето първи излъга, че навални не е отровен днес са го очистили от ФСБ. Не им трябват свидетели. Точно по време на великия парад. Не е глупав Путин

Със заградителните роти в гърбовете си. Без тях руските армии се предаваха масово. Голям героизъм енда воюваш, докато някой ти стреля в гърба. Това и отявлен шизофреник като КГБ го разбира.

Воювали са, да, не са като вас третополови мишлета. А заградителните отряди са били за мишки като вас.

Да не би, защото си луд и импотентен? Някога с жена спал ли си? Дори и болна като тебе? Кажи честно

ТОЧНО ТАКА ЖУЖЕ, ЗА ТОВА НА ПАРАДЧЕТО ТИ ГИ НЯМА ДОРИ АЗИАТСКИТЕ ДИКТАТОРИ. ЩО ТЕНЕКЕ ДРЪНЧИ, А НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ЗА ТЕБЕ.

А доктора Мураховскш къде бе Хуйло?

Ne e za vyarvane tolkova bukluk da imame v Bulgaria

Нали

Мужишки боклук, нали?