17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А, Меркел има ли мандат за преговори. От Тръмп. Да не я издръндят и нея, като иранеца. Още повече, че има достатъчно основания Тръмп да я обяви за троянски кон на ИД в Европа.

Меркел е пратена от Вашингтон да кандърдисва Путин да си трае докато американските разбойници бомбардират Иран. Не са познали нито бабетината, нито Тръмпю. Путин ще я черпи един чай ще й каже на немски - Много си сладка, бабче, пак ми яла на гости! - и ще си я проводи с празни ръце. Путин не е помпощник-комбайнера Горбачов ( това му е образованието, нищо че ходеше с бомбе на кръглата си като бъклица кратуна), нито отчаяния пияница, цеховия начЕльник Елцин.

Меркел на килимчето при НАЙ-ХАРЕСВАНИЯ политик: "Винаги съм смятала, че е по-добре да говорим един с друг, отколкото един за друг" И след това следват санкции. Максимата на Меркел е "Не ме гледай какво правя, слушай какво ти говоря!"

Сигурен съм, че завършването на Северен Поток 2 им е далеч по-голяма грижа от Иран и Сирия ! Само да припомня , че предишния канцлер на Германия Герхард Шрьодер след като го замени Меркел отиде при Путин за съветник именно по “газовите въпроси” и като консултант по Северен Поток 2 .

Да се разговаря с тоя третокласен, кагебейски лъжец е чиста загуба на време. Говедото разбира само от дебела тояга, глад и вързано на верига в кочината.

Кукувица й е изпила мозъка на бабата! Че нали Кремъл беше в изолация, а????

две "бивши" ченгета от двете страни на "барикадата"

Уж от Русия и Путин нищо не зависи, а всички ходят да преговарят с него! Що така бе?!

бъркаш от едната страна на барикадата :)

"....каза Меркел, като посочи две от тях - положението в Либия и Сирия.....":)))) ....кажи , лельо за положението в Царството на Бою Дръвника и неговия хъб???? Ще го бъде ли....

Все едно у нас Цветомир Иванов, водещият на "Семейни вонйни" да бъде избран за президент с подкрепата на Пеевски, примерно.

Някoй

да, обаче има и договори след ВСВ. И те са писани при другаря Сталин.

Европа полека лека ще се отърси от зависимостта си от САЩ и започва да разбира че Русия не е заплаха за никого в Европа. Просто трябва и време. Германия от няколко години показва че не иска повече американските бази на нейна територия. Тръмп си дрънка за 2% военни разходи от БВП, Германия отделя 1,8% и хич не го слушат, само нашия Б.Борисов се изхвърля на 3%.

Че докато Путин се прави на важен и се мъчи да порасне, санкциите си вървят Плати три милиарда на Украйна, спряха северен поток, сега спират и балкански Западните лидери го пускат да говори с тях, ама заедно с това чакат кога Русия ще пукне като ссср

След като срещата "мине очен хорошо" (според руската пропаганда) следват нови савкции за Русия..ха.ха

Русия ще върне и Крим, и Абхазия, които нагло открадна А след това кротко ще се разпадне Неспасяемо

Меркел щяла да преговаря. хахаха... Ама на нея й остава най-много 1 година на власт... може и по-малко. Тя е изпята песен.

Майнуната с ядрената ракета я коткат, както се прави с агресивна и голяма маймуна, ама зад гърба и тихо плетат мрежата

Самоуспокояваш се, а??? :))

а Путин що преговаря като му остава някой месец живот..ха.ха

най-смешното е колко си неосведомен, Газпром плати 3 милиарда които така или иначе им дължеше, а украинците се отказаха от претенции за 7 милиарда и подписаха договор за 5 години по условията на Газпром! :)))) "Балкански поток" няма, освен във фантазиите на Тиквун и пуделите му, има Турски поток. Северен поток 2 ще бъде достроен, и ще функционира по същя начин както и Северен поток 1 - в това има тинтерес и Германия, и Русия. Иначе ти продължавай да си лаеш...

Берлинского Федерального округа Германской Республики Российской федерации, встретилась с президентом , чтобы докладывать о выполнении задач превращения Евросоюза в рынком сбыта россиского газа и "руССкого мира" Аминь!

И какво следва след санкциите? Намаляне на товарооборота с Европа и увеличение на този със САЩ. Толквоа сте кухи, че даже разлика не правите кога вали, кога някой пикае върху вас :))))

Тя ги върна вече.

Ще се разберат Русия да дострои СП2, но за да е справедливо ще спре Балкански поток...

дръжки! двете патки продължават да се строят

И одеколон тройной Голям оборот, няма що

Докато новата София Августа Фредерика фон Анхалт-Цербст не поеме управлението на руската кочина няма надежда за ватенките с това джудже..ха.ха.ха.ха

Използвай хубавото време по основната си професия на околовръстното. С писане на глупости тук нищо няма да изкараш

Риба се лови в мътни води... Значи Северен поток ще стане както стана и Турският... Само Южен поток няма да стане, защото останахме и без вода от дипленето на чуждите чаршафи. Фили и Фоби не градят една страна.

Cezarbg

Не разбрах от кога света се командва отговеда!! И още от кога в бг тоалетните анализатори командват от къде да тече водата!!

Докато е толкова жалък руския лидер, говедата ще командват

Cezarbg

Дали Путин е идиот?? Или вие от ссн и Дойче зеле!!

В началото двамата размениха няколко фрази на немски. След което разговора продължи на руски / Все пак е била комсомолски секретар/

то от рускини и от руснаци не може да се вредят българките..ха.ха идват от богата петролна и велика Русия да печелят за хляб в бедна България..ха.ха.ха

Балкански поток след някой друга година може да стане американски.

Меркел е зомби лидер, каже едно утре друго, няма нито визия нито стратегия! Докато тя е на власт нищо няма да се случи!

Дедо, чети повече. Меркел е завършила висшето си образование по атомна физика в СССР, така, че знае руски.

Дано преди да отиде в заслужена пенсия Меркел осъзнае, че мачът за Крим е отдавна свирен при резултат 1: 0 за Русия. И че заедно с парижкия тарикат Макрон трябва да натиснат Киев да изпълни Минските споразумения. Порошенко достатъчно ги разиграва с намигвания от Вашингтон, но договорите трябва да се спазват. Ако Киев изпълни договорните си ангажименти, в Донбас ще настъпи мир и любов.

Прекланям се пред тебе Путин пред твойта искренна душа теб запада не мож те купи и да те бутне във гнойта коя обвила е заразно меркеловата гнусна лъжа целяща право във плътта на твойта безкрайна доброта. Ти извини се толкоз скромно за чужди грешки и злини и твоето сърце огромно с гореща страст за нас кънти. Меркел с широкия панталон вие с жалък баритон цвили кат разгонен кон защото ти разклати нейний трон!!! Дори в леглото с кисти да лежим ний твойто име силно ще крещим и ще се молим да те има вечно защото твоето оправление е тъй човечно. Обичаме съвецкия съюз а западните подлоги да ядът американски кукуруз.

Птин покани Меркел. Никой не я е изпрращал.

Това състояние явно е силно заразно, защото нашият тулуп се мляска постоянно с нея, а пък аз наивникът си мислех, че му е по рождение!

Е, все някой ден ще отговорим на обстрелите.

немедлено хапчетата!!!

ти от съветския ли опита или от руския?

Господ да им е на помощ на укрите. Амин!

Самото посещение на Меркел в Кремъл говори за капитулацията на запада пред Москва в петгодишната му необявена война срещу РФ!

Това е спец, бе курчо.

Айде пак ,,виенски валс!?

Тая до кога ще твори живота на хората няма ли да излиза в пенсия - е може и следващата да е още по откачена от нея но дано нее.