17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Извинявайте,Русофили,голямо лизане пак падна в тези т.н.стихове.Направо да ви дават награда ПУЛИЦЪР.Но няма да спра да ви повтарям,че от тук лесно се пишат глупости и откровени лъжи.Там се преместете да живеете в някоя задръстена Губерния,после ще си говорим.А и да не забравите да си вземете и децата с вас,та там да пратите на училище и после в Казармата им.

Хей,големи поети са тези Русофили,направо за ПУЛИЦЪР са,голямо чудо,гол

Как така не присъства Тиквата да осигури калабалък...Да ги потупа свойски оттук оттам...

Меркал какво общо има с проблемите в Либия и Сирия ? Т.е. ако Путин каже, че не се интересува от мнението на Германия или ЕС по този въпрос, Меркел какво би могла да отговори освен "разбрах" ? Струва ми се, че тук малко се разчита на стара слава която не съществува. ЕС като цяли е изхвърлен от диалога за близкият изток и това е реалността. Останалото са фантазии.

Че Путин знае немски е ясно, все пак е бил шпионин в Германия, но защо Меркел не желае да приказва на руски, след като той беше задължителен в бившата ГДР ?

признавам си от чиста скука пиша тук - никой не ми плаща . -мое лично мнение за Меркел - след всички глупости които направи последните години - безусловната подкрепа на САЩ нашествията им в Либия свалянето на Кадафи, Арабската пролет и поканата на бежанците . направо незнам Путин как и обръща внимание тя тая бабка да мие чинии и да готви става само

Така си мислиш ти от масата в селската кръчма.... Всички бг доморасли философи сте убедени, че Меркел е тъпа бабка, а вие сте отбрани умници-политици. Само че тя е 3ти мандат канцлер на най-силната европейска държава, а ти си? Кой си ти? А?

Вчера изтече Версайският Договор, който беше сключен за 100 години. Меркел преговаря с Путин за новото устройство на Европа. Не случайно имаше Брексит. Предстоят промени и то големи.

Момчета, за втори път ви моля Някой да ми даде два лева, че от три дни не съм ял. Като свърши смяната тук веднага отивам на магистралата, ама и там не плашат напоследък Праскат ме безплатно, а питате ли ме как боли Много съм нещастен

аз пък още немога да повярвам че има платени форумци - ма то такива глупости че едва ли някой освен скучаещ българин им обръща внимание и то не го приема навътре . аз ако бях Русия или САЩ не бих дал пукнат цент нито пък рубла някой глупендер да агитора за мен в подобен форум

Ужас тези пак се събраха като едно време да поделят територията помежду тях и да направят обща граница. Цивилизованото човечество обаче няма да позволи това да се случи, защото това би застрашило най святото вечните и непреходни евроатлантически ценности и светлото бъдеще.

Единственото, което позволява са нови санкции около ботоксовото вратле на нещастния ни лидер

Стой си в Карлуково и редовно с хапчетата.

Цървул, знаеш ли ,че най-големият кошмар на твоите ценности е да се съюзят Русия и Германия! Точно това става, може да си сложиш въжето ,та да се не мъчиш повече!

SirBob

Единствено укрепване на руско-немските отношения може да са гарант за мирна и стабилна Европа. Дано оттук нататък диалогът между ФРГ и Русия се развива единствено на конструктивна основа, и най-вече да не се влияе от зловредни неевропейски въздействия!

Но трябва да чуем още едно мнение!!!

Бабо Меркел де така? Путин Вика ме сега. Ще се кланям ще се моля Путин ще е доволен И Щерев ще извикам аз Знам го къв е пеераз. В дар ще го даря на Ердо Да го ръчка в дупцето мизерно. 11 януари 2020 година. град Москва Русия

Приключи пресконференцията след срещата. От нея стана ясно, че Берлин капитулира по Украйна и по САР...

Тая до кога ще твори живота на хората няма ли да излиза в пенсия - е може и следващата да е още по откачена от нея но дано нее.

Самото посещение на Меркел в Кремъл говори за капитулацията на запада пред Москва в петгодишната му необявена война срещу РФ!

Айде пак ,,виенски валс!?

Прекланям се пред тебе Путин пред твойта искренна душа теб запада не мож те купи и да те бутне във гнойта коя обвила е заразно меркеловата гнусна лъжа целяща право във плътта на твойта безкрайна доброта. Ти извини се толкоз скромно за чужди грешки и злини и твоето сърце огромно с гореща страст за нас кънти. Меркел с широкия панталон вие с жалък баритон цвили кат разгонен кон защото ти разклати нейний трон!!! Дори в леглото с кисти да лежим ний твойто име силно ще крещим и ще се молим да те има вечно защото твоето оправление е тъй човечно. Обичаме съвецкия съюз а западните подлоги да ядът американски кукуруз.

Браво бе :)

Дано преди да отиде в заслужена пенсия Меркел осъзнае, че мачът за Крим е отдавна свирен при резултат 1: 0 за Русия. И че заедно с парижкия тарикат Макрон трябва да натиснат Киев да изпълни Минските споразумения. Порошенко достатъчно ги разиграва с намигвания от Вашингтон, но договорите трябва да се спазват. Ако Киев изпълни договорните си ангажименти, в Донбас ще настъпи мир и любов.

Е, все някой ден ще отговорим на обстрелите.

Господ да им е на помощ на укрите. Амин!

Меркел е зомби лидер, каже едно утре друго, няма нито визия нито стратегия! Докато тя е на власт нищо няма да се случи!

Това състояние явно е силно заразно, защото нашият тулуп се мляска постоянно с нея, а пък аз наивникът си мислех, че му е по рождение!

В началото двамата размениха няколко фрази на немски. След което разговора продължи на руски / Все пак е била комсомолски секретар/

Дедо, чети повече. Меркел е завършила висшето си образование по атомна физика в СССР, така, че знае руски.

Образуванието ясно но все пак КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАТ НА ЦЯЛА ГДР - платен а нте физик

А бе,ЛУМПЕН,дипломирала се е 1978г.в Лайпциг,

Cezarbg

Не разбрах от кога света се командва отговеда!! И още от кога в бг тоалетните анализатори командват от къде да тече водата!!

Докато е толкова жалък руския лидер, говедата ще командват

Cezarbg

Дали Путин е идиот?? Или вие от ссн и Дойче зеле!!

Риба се лови в мътни води... Значи Северен поток ще стане както стана и Турският... Само Южен поток няма да стане, защото останахме и без вода от дипленето на чуждите чаршафи. Фили и Фоби не градят една страна.

Докато новата София Августа Фредерика фон Анхалт-Цербст не поеме управлението на руската кочина няма надежда за ватенките с това джудже..ха.ха.ха.ха

Използвай хубавото време по основната си професия на околовръстното. С писане на глупости тук нищо няма да изкараш

то от рускини и от руснаци не може да се вредят българките..ха.ха идват от богата петролна и велика Русия да печелят за хляб в бедна България..ха.ха.ха

Ще се разберат Русия да дострои СП2, но за да е справедливо ще спре Балкански поток...

Берлинского Федерального округа Германской Республики Российской федерации, встретилась с президентом , чтобы докладывать о выполнении задач превращения Евросоюза в рынком сбыта россиского газа и "руССкого мира" Аминь!

Меркел щяла да преговаря. хахаха... Ама на нея й остава най-много 1 година на власт... може и по-малко. Тя е изпята песен.

а Путин що преговаря като му остава някой месец живот..ха.ха

След като срещата "мине очен хорошо" (според руската пропаганда) следват нови савкции за Русия..ха.ха

Майнуната с ядрената ракета я коткат, както се прави с агресивна и голяма маймуна, ама зад гърба и тихо плетат мрежата

И какво следва след санкциите? Намаляне на товарооборота с Европа и увеличение на този със САЩ. Толквоа сте кухи, че даже разлика не правите кога вали, кога някой пикае върху вас :))))

И одеколон тройной Голям оборот, няма що

Че докато Путин се прави на важен и се мъчи да порасне, санкциите си вървят Плати три милиарда на Украйна, спряха северен поток, сега спират и балкански Западните лидери го пускат да говори с тях, ама заедно с това чакат кога Русия ще пукне като ссср

най-смешното е колко си неосведомен, Газпром плати 3 милиарда които така или иначе им дължеше, а украинците се отказаха от претенции за 7 милиарда и подписаха договор за 5 години по условията на Газпром! :)))) "Балкански поток" няма, освен във фантазиите на Тиквун и пуделите му, има Турски поток. Северен поток 2 ще бъде достроен, и ще функционира по същя начин както и Северен поток 1 - в това има тинтерес и Германия, и Русия. Иначе ти продължавай да си лаеш...

Балкански поток след някой друга година може да стане американски.

Европа полека лека ще се отърси от зависимостта си от САЩ и започва да разбира че Русия не е заплаха за никого в Европа. Просто трябва и време. Германия от няколко години показва че не иска повече американските бази на нейна територия. Тръмп си дрънка за 2% военни разходи от БВП, Германия отделя 1,8% и хич не го слушат, само нашия Б.Борисов се изхвърля на 3%.

Русия ще върне и Крим, и Абхазия, които нагло открадна А след това кротко ще се разпадне Неспасяемо

Тя ги върна вече.

"....каза Меркел, като посочи две от тях - положението в Либия и Сирия.....":)))) ....кажи , лельо за положението в Царството на Бою Дръвника и неговия хъб???? Ще го бъде ли....

Уж от Русия и Путин нищо не зависи, а всички ходят да преговарят с него! Що така бе?!

две "бивши" ченгета от двете страни на "барикадата"

бъркаш от едната страна на барикадата :)

Кукувица й е изпила мозъка на бабата! Че нали Кремъл беше в изолация, а????

Да се разговаря с тоя третокласен, кагебейски лъжец е чиста загуба на време. Говедото разбира само от дебела тояга, глад и вързано на верига в кочината.

Сигурен съм, че завършването на Северен Поток 2 им е далеч по-голяма грижа от Иран и Сирия ! Само да припомня , че предишния канцлер на Германия Герхард Шрьодер след като го замени Меркел отиде при Путин за съветник именно по “газовите въпроси” и като консултант по Северен Поток 2 .

Меркел на килимчето при НАЙ-ХАРЕСВАНИЯ политик: "Винаги съм смятала, че е по-добре да говорим един с друг, отколкото един за друг" И след това следват санкции. Максимата на Меркел е "Не ме гледай какво правя, слушай какво ти говоря!"

Меркел е пратена от Вашингтон да кандърдисва Путин да си трае докато американските разбойници бомбардират Иран. Не са познали нито бабетината, нито Тръмпю. Путин ще я черпи един чай ще й каже на немски - Много си сладка, бабче, пак ми яла на гости! - и ще си я проводи с празни ръце. Путин не е помпощник-комбайнера Горбачов ( това му е образованието, нищо че ходеше с бомбе на кръглата си като бъклица кратуна), нито отчаяния пияница, цеховия начЕльник Елцин.

Птин покани Меркел. Никой не я е изпрращал.

А, Меркел има ли мандат за преговори. От Тръмп. Да не я издръндят и нея, като иранеца. Още повече, че има достатъчно основания Тръмп да я обяви за троянски кон на ИД в Европа.

че Тръмп иска да разбие ИД...