17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сите Рашки за седмица да се обезкосмят отзад и намажат с вазелин. Путя лично ще ги проверява да не се в вмъкнал вирОСа като разтварят бузи.

Тук няма коментари на антиваксъри.

Дано са го разбрали правилно ! Омикрон не е Макрон !

Хайде и една седмица от мене пък каквото стане!

Навремето като работех в Русия, имахме едно шефче, баш шефчето. Говореше тихо. И като каже, друзья, това да е готово до една седмица, нещото беше готово за една седмица. Между другото това същото шефче изпи сам бутилка водка на моя рожден ден и държа след това съвсем смислена реч ! Та смятайте, ако Путин ви каже , планът да е готов за една седмица, сигурно ще са готови за един ден ! Руснаци :)

И от тогава ли смучеш на ватенките ?

Не. От по- отдавна. Щот ако не бяха те щяхме да учим турски в училище .

Първо тия дето са ни помогнали за освобождението са избити до крак от тия дето си им се нагъзил . И второ такова освобождение че след това ни обявяват толкова воини че да се чудиш какви точно освободители са . И трето ако не бяхме пък ние те нито щяха да имат език нито религия нито писменост а и след 9 са избили толкова много българи че още не могат да ги сметнат

Ха интересно потвърждение че руската пропаганда към русия е за ваксинирането и то много но навън е силно против. Като наи преданата губерняе ние сме и наи малко ваксинирани. Но под статия за ваксинация путин русия няма нито един антиваксарски пост ?!?!?! А путин е ваксиниран много много отдавна ?!?

Ботокса убива всички корона вируси.

Давам една седмица на вируса и му пускам мега хипер свръхзвуковата ракета. Ако и това не подейства звънкам на Румен Радев да ми праща милиционерите които заловиха днес терориста . Те вече си знаят работата.

сам

ако до седмица няма решение сите у Сибир...

е нали имат ракети, ядрени оръжия..ха.ха

Имат, ама ги пазят да ти подпалят зад ни ка когато трябва

Държат ги до тогава в твоят задник ? Нищо чудно , че флацетираш :)

Няма нужда от седмица. Планът е следният: - аспирин - носни кърпички - виетнамско чудо за лигавицата на носа.

ето на кои компании пълним джобовете

Путин се ваксинира, а вие си чешете езиците как ви чипират и нарушават правата.

И сега има много добър 5Г обхват в бункера от който не излиза

Хората хората ви казват че сегашните ваксините няма да са ефективни срещу омикрон, ти под статия за него - ваксинирайте се. Да са ти правели лоботомия ?

Кои "хора" го казват ? Възрастните сиганки от Женския пазар ?

Колкото и Британската кралица и Байдън... Е, Може да има някаква друга ваксина за тях.

Всичко което се представя на хората като:ОФИЦИАЛНА ВЛАСТ,ИЗБОРИ,ИНСТИТУЦИИ,ЗАКОНИ,КОНСТИТУЦИИ,ЧОВЕШКИ ПРАВА....Е-БУТАФОРИЯ!!! ПРОТИВОПОСТАВЯНЕТО...САЩ,КИТАЙ,РУСИЯ-СЪЩО!!! СВЕТЪТ Е ПРЕВЗЕТ ОТ-САТАНИСТИ-ОРКИ!!!

и като се събуди кво стана?

Като се събудя ми е..а на теб! ЩОТО ЖЕНА ТИ,МИ СЕ ОПЛАКВА!

Всяко руско семейство получава по 3 литра водка за вътрешна употреба, но задължително «Поехали!» за да се стимулира и Роскосмос. В допълнение поучават по един албут с песни на Рогозин.

Ей ся вече дебилите ще започнат да си пускат по един куршум в главите ;)))

кой ще ти признае измишльотините които дори не даваш да се тестват и не можете да направите 2 еднакви партиди. Не случайно ти ги върнаха от Бразилия дори... Б-то на БРИКС-а. А К-то въобще не ги искаше. I-to - Индия е приложила по-малко от 943,000 дози от Супника и над 50 млн от Пфайзъра. А вече си ползват дори само тяхната Covaxin.

И още. 19 Oct 2021 - Южна Африка (С-то на БРИКС-а) отказа да регистрира Супника. В същото време направиха завод на Пфайзър дори и произвеждат BioNTech-Pfizer ваксината. Та така... най-близките икономики до Путя я отказаха.

Aве и ти като дявола четеш евангелието. Причината е че ваксината е рискова за хив позитивните а африка изненада е с най много заразени...

верно ли аз го чета като дявола? Случайно да си чел за gag Протеините в Аденовирусните ваксини и че са базирани на HIV? И това е начина за реактивиране на възпроизводството... аре почети малко ЗАЩО вместо да овиняваш, че другите на са го чели правилно. Аман от спецове бе...

Значи пфайзъра не е проблем за спина, а Супника е проблем. що така бе фейк триточков?

аре бе.. некво си лятно грипче... ми да слагат по един пуловер като толкова лесно се гътват. Зима е.