Освободиха брата на бивш МВР-шеф, блъснал младежи

49-годишният Валентин Парашкевов е освободен под парична гаранция от 5000 лв.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гарван, гарвану...как беше!

А сега да прочетем отново доклада на ЕК от вчера, и по конкретно точка 6, където е описан напредъка в борбата с организираната престъпност!

Ko,ко речи?

Мръсни комуняги прикриващи престъпления на свои хора.

Нямам думи! Мафията си има държава!

Ето, и затова протестират хората - и през 2013 и сега, и откакто се помня - все чадъри! Които и политически ку..и да са на власт - все едно и също! Затова протестират хората.

А ние с гайдите като си нямаме брат полицейски началник или вуйчо владика, ще живеем в ареста.

Затова ли ЕК ни хвали Правосъдната система?!?!? Затова,че няма нито един осъден политик и олигарх на затвор?!? Няма!!! И ни слага пред Румъния,слага ни,защото сегашните управляващи не са им удобни,а и те започнаха да съсипват тамошната Съдебна система,която все пак вкара половината политическа сган и една камара олигарси в затвора,а тук нищо не се случва,ама политиците ни тичат вече да се бият в гърдите и да се хвалят,се едно народа е малоумен и не вижда,какво става!!!! Тези ни имат за супер тъповдлъбнати!!!!

То си бе ясно, че ще се измъкне. Трябва по другия закон - Зъб за зъб, Око за око

Ми това е много хубава новина.Пострадалите или техните роднини нема да требва да влизат у милицията и да се разправат там,за да си уредат задълженията.Научават къде живее въпросния "шампион" а що не и милиционера началник и работата е опечена.И да видим след тва как брата на следващия шампион ше бъде Фнимателен за квото и да е.Даже иза тва дето не е направил.Иначе ше ви ебават,ше ви прават на маймуни а вие ше се чудите "ама що така".Разбрахте ли бе народ от селяндури.Ако не знаете тя милицийката е за тва да пази дрОгарЕте ор вас-ми тва са бойните отряди на партията бе,провансали.

Nikos

В тази държава истинските престъпници се освобождават от отговорност, а що се отнася до чадърът разпъван над "нашите" хора-роднини, съпартийци, колеги, то това е българската реалност, закономерност! И понеже е брат на полицейски шеф, пък и служител в съдебната охрана, затова мръсникът се отървава с 5000лв. Не се намира истински съдия от Търговище,който да се осмели да го вкара в затвора,където му е мястото! Българска порнография и правна, съдебна мафия!

Ебана държава,ебано правосъдие!

Ами съдиите дето са го пуснали, да лежат наравно с него. Съдебна охрана ... учителите в малките населени места кой ги пази от роми и надрусани ученици? Да се разформирова това нещо съдебна охрана, един пазач на портал и толкова.

Какви "комунисти" те гонят бе льохман...Те тези братя са били най-много пионерчета и чавдарчета,кога "комунистите" паднаха през '89-та....и днес са явно ГЕРБерчета....там са комунистите !

Е...ти правосъдие, нямат срам съдиите. Чадър та дрънка, дано не им се случи същото с техни близки, да видим тогава, как ще пуснат извършителя. Кога ще променят закона, за да не може да излиза под никаква гаранция убиецът на пътя или пияният, който отгоре на всичко бяга от местопрестъплението?

може и бонус мики маус да му връчат.....нали е брат на някакъв си

Дир, що ни бутате в лицето, че е брат на бивш началник в МВР? Това ли е същественото или искате МВР да присъства във всяка негативна новина, независимо дали има връзка с нея?!

За това Тиквоча е прав, но все пак трябва да се маха и да бъде разследван. Ако е чист като сълзица, а не мутра от СИК, откраднала милиарди от България, няма за какво да се притеснява.

Новината хубава, но коментарът неграмотен.

Скъсахте се да обяснявате какъв е брата на нарушителя! По същата логика, ако майката е к*рва- дай да оправим и дъщерята! Съдът в България, каквото и да се говори за него, все още на никого не е наложил присъда за роднинство! А защо никой не написа какъв е този малък изтребител с моторетката, правоспособен водач ли е, регистрирано ли МПС, минало ли ГТП, били ли са с каски и т.н. По малките населени места редовно бръмчат деца с разни миксери, който са " под 50 кубика и се карали без регистрация, и правоспособност". Да, ама не! Категория " М" е всичко с двигател ДО 50 см/3 и се кара с навършени 16 г., регистрация, каска, ГТП и курс по категорията. Като знам каква беднотия е в този град едва ли таткото е платил 250 лв. за курс на синковеца и му е купил редовно регистрирано возило....

Сънчо, обърка темата! Или ти плащат на коментар?

Иначе как ще ги четат? И трафик няма, рекламите намаляват, пари се губят в Дира. Не може така. Каквото и да ти говорят, става дума за пари.

Масово идиоти не спират на пешеходни пътеки дори в центъра на София.

Как няма да има стачки? Стачките трябва да сринат системата и новите,честни и компетентни хора да я построят! А тия съдиите...те ще си раздадат 13,14,и 15 заплата за Коледа!!!

Няма държава, да идва ВЪЗРАЖДАНЕ и тия да ги изметем!

Много глупости изприказва, а можеше съвсем лаконично и конкретно да кажеш, Брат не брат не е важно- ВАЖНОТО Е ЧЕ Е ПИЛ, ШОФИРАЛ,ПРИЧИНИЛ ПТП, И ДОРИ ИЗБАГАЛ!

Интересно защо премахнаха мониторинга на ЕС върху съдебната система в България?!

Еее да имаш вуйчо Владика, а в случая Шеф на МВР! Бедни изтерзани народе, няма да мръднем по далеч от роводообщинските връзки!

И масово кретени пресичат с мнението , че светът е създаден заради тях .

Защото ЕС не го интересува положението в държавата, а това кой я управлява и дали слушка. ГЕРБ са подлоги на ЕС и в момента управлението им е застрашено. Всички тези мониторинги, субсидии, евро проекти и т.н. са лостове с които да се контролират държавите.

Тия двамата с мотора защо не са успели да спрат? Ако там имаше бебе и то ли щеше да ги бутне? Родителите им сега да решат защо са им дали мотор.

Избягал от катастрофата = Автоматично "Задържане под стража"! Никаква гаранция няма за този - той сам го е показал.

Момче,оправи правописа ми по твоите правила.Мойте са такива а дали ти харесват или не,не ми дреме.След тва се опитай да разбереш кво казвам...ОК?

очевидно младежите са се блъснали в колата на тоя и сега трябва да му платят за щетите!

Ми променете закона ,де

“След като сумата бъде внесена, Парашкевов ще излезе на свобода..." Боже, що за правосъдие е това?!

Ами значи все пак е прав - комуняги са, макар и в ГЕРБ. Ти си го написал, не аз.

не брат. И накрая съдът го пуска срещу 5000 лева. А ако не беше брат?