Пускат ремонтираните виадукти на магистрала "Тракия"

Поправени са пътни плочи, греди, хидроизолация, има нови фуги и тротоарни блокове, асфалтова настилка, маркировка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отлично

Чеврвенобузестия тролетариат газ пик ае, че сегашните управляващи работят за народа си.

правят магистрала заради микре и разград. народа са двама души - гриша ганчев и кирил домусчиев

Бай Тошо не можа да я направи до Правец дори.

Бойко е великан. Това е.

Кога ще започне пак ремонта? Един приятел пита, че ще пътува скоро ...

а участъка от чирпан/оризово до стара загора /хасково КОГА ?

Това само ще е предизборно. Така да знаете!

На 1 Юли сутринта ги пускат, на 1 Юли вечерта им почва ремонта на ремонта на...

Хемус кога? от 2012 година до днес минимум на две места има пренасочване на движението в едното платно! "Похарчихте" пари за 2 нови магистрали от по 400 км и все още е в ремонт!

никога

А АМ Черно море?

Около Чирпан 40-километровата отсечка продължава да е трагедия, в която ограничението е 90, а държавата единствено снима за скорост, не ли?

пътувам редовно и мога да ви информирам, че вече не е само там. новите участъци, особено нова загора до ямбол в дясната лента има пропадания, коловози... наслушахме се на оправданията, че чирпан до стара загора е правен от станишев и тай да си го оправял. ами нова загора до ямбол е правен от лили винетката, дето и викат с другата буква. магистралите си искат поддръжка.

а 30 километровата касова отсечка между Пловдив и Стара Загора КОГА .....

какъв е този инат, години наред да не оправи тази отсечка...

може да е улика в съда. По делото срещу Батко и Братко.

Значи не знам дали пътувате често по магистрала Тракия, но тия всичките виадукти ги ремонтират и преремонтират и пост ремонтират от 5 г насам! Този виадукт дето е точно до бензиностанцията на ЕКО е този го ремонтираха преди 2 години, миналата година пак го ремонтираха и тази година пак е в ремонт! Значи виадукта точно преди него е него го ремонтираха преди 4 години, после преди 3 години пак го ремонтираха и тази година пак е затворена едната лента там! Първия виадук точно след софия по посока пловдив! Еми него го правиха миналата година и сега пак е в ремонт! Еми бах го! КОлко пари даваме за ремонти и ремонти на ремонтите и ремонти на ремонти на ремонтите!!!??? Ай да ви го ......

Пари, не даваме!! Парите, се обръщат в Евра и се диплят на пачки по 500 в шкавчето на Толупа!! А ремонтите Баце ги е нае*ал с 200!!;))

Че ремонтираните виадукти ги пускат утре, го разбрахме. А кога е по план започването на традиционите ремонти на ремонтите?

Ако гледаме съседните виадукти, ремонтирани преди вече 5-6 години, при които още не са започнали традиционните ремонти на ремонтите, то вероятно и сегашните обекти ще претърпят все още неизвестно забавяне.

Няма лошо, но дано да е качествено. Очевидно щом чак сега се прави ремонт, първоначалния му строител е строил качествено. Да видим дали и тези ще изкарат 40 години. Ако и 10 има пак ще съм доволен.

Смешнико, колко пъти са ремонтирани тези съоръжения, за 40 години? Това НЕ им е първия ремонт.

Зевзек

Асфалтът сигурно е подменян, но за конструкцията на мостовете това е първи такъв ремонт.

Не са строени качествено, а са презапасявани по български - с минимум 20% над презапасаявнето на австрийските архитекти, известни като най-добрите в света за виадукти и тунели. А се презапасяваха толкова, защото на архитектите им е ясно кой ще ги строи и с какви материали...

Крайно време беше, остава и да е качествен ремонта.

Само ненормален човек, може да вложи готови пари, за народа.

Браво! Дано да е качествено!

Къде са дежурните плювачи, неядящи, но искащ асфалт - като заблудените от Видин, дето не ядяли асфалт, пък после правиха митинги с искания за магистрала?

Разбирай работили са строителите на ОРС Инфраструктура и др. Автомагистрали ЕАД мост могат да поправят само в мечтите си.