17-11-2017 20-11-2018

Коментари

УАУ! Пускат МАГИСТРАЛАТА! Цели 9км 311м и 21см (+/- 500м)! Какво постижение! Благодарим на партия дроб и лично на нейния лидер (да се свети името МУ) за нечувания успех и прогрес! И на първия помощник цоко тъпото!

Ето това е Фалшива новина ПУСКАТ ама наааа еесен

Имало едно време Северо-ЗападнаЛА България --там магистрала няма,нама и да има,защото скоро няма да има и население.

От там ще има магистрала и тя ще еврокоридор. Тя се прави не за населението, а за пътникопотока от Турция към Европа. Засега през Сърбия все още е много по-комфортно и по-изгодно. Като вдигнат таксите те - тогава ще се строи нещо, евентуално, като резервен вариант! Никой не го брига за населението!

Иди попитай в Брестница, дали проблем е населението или ужасният трафик през центъра на селото! Има си своите недостатъци, вероятно няколко ресторанта ще фалират, но покрай магистралата има условия за нови.

А защо няма население?

Тате каза, че ще ми купи колело... ама друг път!

С отсечки от по 9 км автомагситрала Хемус ще е готова някъде към .... 2063 година

И няма да има кой да я ползва.

По десет километра на година-браво!?Че то около Шумен всяка година пускаха по 10 км.Вместо да се вземат 10 строителя да работят по 30 км и да свършат за една годинал.Браво на екскурзианта.?Затова народа напуска тази държава.

Магистрала май есс!

Ганьо не е по-бъразата работа, работи се бавно за да има работа за поколенията, но за сметка на това некачествено.

Регионите след Витиня до Ябланица са много яки, айдука до айдука. Помня когато построиха магистралата, за 24 часа изчезна телената ограда. Сложиха нова, и нея опоскаха. Ако се разходите по селата покрай магистралата ще видите че всички дворове и кочини са със зелена ограда.

Ремонта кога ше е?

Простият селски цървул, който освен около селото си и най-много до съседния град, другаде не си кара 30 годишния голф, не го интересуват никакви нови магистрали и подобни безсмислени неща! Той е избирател на как КУРнела и новите магистрали не ги яде!

Много се надявам да е техническа грешка, ама село "Калиник" там няма. В тази част на България не говорим меко ;) Селото е Каленик :)

To и акъл много нямате, ама айде. :-). Освен това сте на границата на мекото, у съседно ви село си мекат.

Толкова пари може да отдели България за Хемус на този етап, по бързи темпове иска повече пари, не ни ли ги спряха външното финансиране от Е.U, по времето Орешарски.Ако дойдат пак на власт ще ни спрат финансирането ан всичко и 17милиарда евро ще ги глътнат други страни.

Кога АПИ ще провери фирмите / АБ, АБ Сервиз и Актив Билдинг Сервиз и т. н. / изпълняващи 9 километровото трасе при Ябланица дали се е разплатила с фирмите подизпълнителки на участък "Марица" ЛОТ 2 и дали някога ще се разплати????????????????????????? Как се възлагат нови поръчки на некоректни фирми?????

АПИ да следи кой на кого плаща или не плаща?:))) Има си съд за тези неща, пич! Няма нищо по-лесно от това да си вземеш парите от платежоспособна фирма ако имаш договор и ако си изправна страна по този договор. Не е работа на АПИ!

боце е велик

Става дума за 9 км, не за 90. Голямата работа.

Категорично не мога да приема коментарите излъчващи само мрънкане и недоволство. Та това не е каква да е магистрала. Поради това се строи бавно и трудно. Това е магистрала към нашето светло будеще огряна от светлината Му

Браво!

са за ГИНЕС за най бавно строене в човешката история,бавно но за сметка на това пък най скъпо. С тия темпове България ще има подобие на прилични пътища около 3245 г.

наесен пускат участъка , а напролет ще го ремонтират. ГАРАНЦИЯ !!! :-)

Ще ми липсва борша на българина и украинката, които въртят малкото и хубаво ресторантче в Брестница

Че кво ти пречи да се отбиеш?! Да не би да ходиш пеша или пък магарето ти да е окуцяло?! Това чревоугодните на дребно сте дребни душички.

Нищо не му пречи на човека, само дето като се отбие потока по магистралата и въпросното ресторантче най-вероятно ще затвори....както се случва с много крайпътни заведения след като се построи нов път. Или затварят, или се местят. Ама, ти да си издрискаш тъпотиите, де...не пропускаш, нали? По всеки въпрос се изказваш и винаги ти си най-умния, а другите са "дребни дущички":)) Те ев@ у "едрата душа проста"!:)

Статията е писана само като: РЕКЛАМА НА ГЕРБ !! все пак идват евро избори, а на есен каквото стане, в най-лошия случай някоя "калинка" ще бъде показно уволнена и после тайно повишена ( "калинките " са ценни)

Не вярвам !

Значи по 10 километра в година на избори. Остават още 150, значи трябва, а изборите са на всеки 4 години. Да ни е честито - ще я открием цялата след 60 години през 2079 :))) Предполагам на запад хората вече ще имат соларни магистрали или пък магнитни или нещо друго, но ние тепърва ще откриваме асфалта.

Бойко като направи магистралите, Курнелия какво ще обещава? Вероятно светло бъдеще :)

БСП винаги е обещавало едно и също - ще ви увеличим пенсиите с 20 лева и ще ви даваме ТЕЛК, а вие си трайте за заменките за милиарди.

Прави ги, щото от Европа го натискат да има откъде да минават тировете,. Ама заблудените леки вярват, че ги прави щото обича народа. Аре лелче обясни що Бойко направи десетки стадиони в умрели села, а сега се жалват, че сме нямали нови стадиони да посрещаме големи турнири? Обясни що се откраднаха толкова пари, а все ДРУГИТЕ му виновни.

stankow

Да, но европейските и турските тирове не минават по Хемус. И затова хич не си дават зор ! 9 км за толкова време !?

десетки???:) айде , ако обичаш изреди не десетки, а само десет такива стадиона в умрели села, а! Започвай!

Е как какво? Тя ще обяснява как няма пари, защото Боко е построил с тях магистрали, а асфалт не се яде:)))

Брех то много бе... Близо цели десет километра. И чак до септември... Евентуално...На запад ако толкова работници и машини работят ще я построят до Варна. Тез девет километра ги започнаха преди 20 години и сега Сетември щели да ги завършат ПРЕДСРОЧНО. И с това темпо колко Септември -та ще минат докато я построят цялата

Нищо де, септември пускаме, януари ремонтираме. Играхме го тоя мач. Още ги има снимките как Бойко, Лилето и компания режат лентички на нова отсечка, а след 2 месеца опаааааааа, спешен ремонт.

я пак...кога ги започнаха? преди колко време?:))) големи тапири сте това комундрелите еййй....този участък го започнаха преди 1 година...преди това даже и проект не е имало за тази част от Хемус....

Тъй като тъка и тъка се краде решението на Тиквоний е просто: Отделя едни 1 300 милиона дава ги на държавна фирма /направи го в края на 2018/ . Тази фирма строй с под изпълнители, който хем строят хем "отделят за бат Бойко" както беше досега. Единствената разлика, че става много по-бързо. Какъв е извода? Законът за обществените поръчки е едно ПОРНО, което винаги се заобикаля. Този закон генерира корупция на всички нива. Сега корупцията е "регулирана отгоре" и най-важното хубав или лош пътя става много по-бързо, а и парите от ЕС се усвояват. Бедна ви е фантазията какво може да измисли един дребен държавен чиновник, за да попречи на дадена работа да стане. И като направите сметка колко много са тези чиновничета ще ви стане ясно защо маса проекти се мотаят до последно и накрая се правят в 12 без 5 през куп за грош. Както и да го мислим поне трябва да се избере по-малкото зло. Не мислете, че този метод ми харесва. Но има шанс 11 до 17 милиарда наши пари, които ежегодно се пилеят и крадат поне да намалеят с 20-30%, което пак си е "успех" за нашата мила татковина Р България.

Какви "наши пари", бе, другарю.. Всичко е евро-пари. Ние наши пари нямаме да си сменим чорапите.

само в първите 2/два/ реда имаш точно 10/десет/ правописни грешки....

идете и вижте как се строи магистрала. Машини и техника има, факт! Но специалисти няма и е ужасно нелепо да видиш как 5-6 цигани подпират лопати, с цигари в уста, един от тях човърка нещо, а встрани стоят без действие скъпи машини, които няма кой да обслужва. Ето защо магистралите у нас се строят вече близо 50 години и резултатът е едва някакви си 400-500 км, при това само с две ленти в една посока, ниско качество, избледняла маркировка, изкривени и ръждясали мантинели, а през нощта става страшно, защото не се различават никакви линии... Тука е така...

Ами отиди да им покажеш на циганите как се работи.. то отстрани акъл лесно се дава. Пък от критиката на чужда работа по-лесно няма на Света!

Като си недоволен от работата им, заповядай с лопата на магистралата и доведи българи да ти работят за 800 лева...

моля, моля, кой за каквото е учил

Аз съм спокоен - с толкова много инженери по пътно строителство, толкова много и все качествени политанализатори, толкова гениални икономисти, математици, юристи, специалисти по битови и социални въпроси, познавачи на руското оръжие, американските добри намерения, п.утката на Николета Лозанова, с толкова прекрасни и знаещи спортни мислители и деятели, които всекидневдно ме убеждават в своя гении и неповторимост на страниците на Дир(ник) - БЪЛГАРИЯ ЩЕ Я ИМА (на теория, ама ще я има)!!! Хвала Ви, българи!!!

Още миналата година забеденията до бензиностанцията на Ябланица където се разделят (или сливат) двата пътя от Велико Търново и Плевен бяха затворени и обявени за продажба. Веднага се досетих за причината.

Еййй, верно ли бе! Ти си същински Шерлок Холмс, бе пич! Евала!

Питър Хейтър!

Толкова години си бъркаха по дупките, сега изведнъж 9,8км! Ето на това му се казва АБСОЛЮТНА ПОДИГРАВКА!!

Подигравка, подигравка ма ши караш по тая подигравка

Селтака каквой направил

Браво Боко!

Право в твойто гърло дълбоко...

"Участъкът е с дължина 9,8 км.........". Брей, много дълга придобивка, :)))))))))))))))

Защо имаше ли я досега?

Що Станишев, Виденов, Орешарски и Нинова колко километра построиха?

Прав си другарю, трябва всяка новина да е свързана с визията на другарката Нинова или поне с блядовете от голямата кочина.

Избори идват, започват едни обещания. Магистрали, тунели, АЕЦ-ве, кебапчета.... Добре дошли в България!

Обещание е нещо, дето го няма. Пък в това може да си удариш главата.

И още по-вероятно е да си счупиш колата. Справка - новата магистрала "Тракия" между Чирпан и Стара Загора

Не е малко 15 километра и 260 метра.

... и Борисов да не забрави да покани лъжливата и крадлива "визионерката" Нинова и експертката по пътища интригантката крадла МилиЙончева, както и целият отбор червени лайномети, като Кутев, Зарков, Славчо артелчика, ченгето от ДС/ГРУ Ташко Арменков, Симов-Хрушчовчо, бандита Кирчо Добрев и т. н. Голям майтап ще е, пък и да им връчи по една кирка и да копат цветята около магистралата "Хемус" до "Боаза" - да си спомнят какви комунистически/фащистки идиотщини и убийства са правили на невинни хора в Белене и в другите комунистически концлагери...!!!!!!

Да викне и Лаура Кьовеши, ама като дойде Лаура да види как се краде от инфраструктура, ще се скрие на бърза ръка в Правителствена с кръвно 300/200.:)

9.8 километра за година и половина, т.е. около 500 метра магистрала за месец. Светкавична скорост на строеж! Най-дългият пътен тунел в света Лаердал е дълъг 24.5 км е направен за 5 години - с малко по-малък темп при убийствени условия и е неимоверно по-сложен в техническо отношение. Очаквам да бъде пуснат следващ етап от 1км и да бъде открит с фанфари и голямо позиране пред малоумни журналисти.

И какво искаш да кажеш с тъпото си изказване! Строи се нещо нужно и то ще се запомни, а твоите бъртвежи още утре никой няма да си спомня. Ей злобен народ!!!

На социалистите се забранява да ядат от асфалта! НЕ СТАВА ЗА ЯДЕНЕ! Не се опитвайте и да го търкате като талончетата!

Аз друга... пардон, господоуте, не го търкам, ама той изчезва всякака пролет... Що?

Също така се забранява и да пътуват, защото само злобееят и плюят по труда на много хора изграждащи магистралите в България !

А ремонта,кога?

Д-р инж. Бойко Борисов - строител на съвременна България! Чест и почитания, г-н Борисов!

А я си помислих оня боаз при Търговище

Тази отсечка се надявам други да я приемат и откриват.

Гладна червена кокошка просо сънува. Ще има да се надяваш.

Давайте и карта с по-голям обхват, за да се ориентираме по-добре къде се намира отсечката.

На голям обхват отсечката не се вижда ХИЧ.

договаря сроковете за строителство и обвързани ли са с технологиите на изпълнение господа УПРАВЛЯВАЩИ? как ще стимулирате предсрочното завършване на тези "ударници" господа УПРАВЛЯВАЩИ?

Браво. България върви напред и нагоре!

По Априлската линия на Партията, гордо продължена от другарят Борисов.УРА!!!

Стига с тия магистрали бе. Писна ми да слушам едно и също 10 години. Магистрали, магистрали, магистрали. На Тиквата гордостта и грабежа ... минути за реклама. Колко ви плаща тиквоча?