17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кага ще е откриването?Защото след месец ще е ремонта.Даже от снимката се вижда "качеството"

този ремонт се прави за 4 денонощия а не за 2 месеца

Браво на Фандъкова! Пак ще гласувам за нея!!!

Дано маркировката да позволи да се движат и частни леки автомобили.

Как точно Фандъкова ПРОВЕРЯВА ремонта ? Има ли инженерно образование?

Гледа и пита. Ако не отиде - що не е отишла да види, а като отиде - какво проверявала. И аз не съм строител, ама като следвах чертежите и съм си направил сам грубия строеж на половината къща.

Булевард без 1 дупка се преасфалтира, а има толкова улици които са без асвалт или са лунен пейзаж, но по тях не се прибира Фандъкова след работа.

Почти си прав. Вярно, че тоя булевард си беше в сравнително добро състояние, но пък в Горна баня ни асфалтираха улица с около 400 м дължина, която изобщо не е имала асфалт. Не знам кой е натиснал общината, но преди по нея може да се движиш с максимум 20 км/ч, а зимата беше като на офроуд. Остана още малко от нея на същото състояние, но ...

Г-жо Фандъкова, г-жо Фандъкова, от къде идва тази фамилия. От думата фандък ли. Тази дума е турска, нали ? .... Браво за ремонтите които направихте. Независимо дали са били належащи., Но за всичко което не сте свършили или сте го свършили без контрол, или е правено по 5 пъти, или сте пуснали ФАНДЪК на някой.... за всичко това е задължително някой да влезе в затвора . Не ви е срам. ... всъщност кажете, срам ли ви е ...от нещо свършено или несвършено.

Та казваш някой да влезе в затвора? Примерно обитателите на Позитано 20 и трол групата им?

Много приказки за един малък ремонт. През това време кварталита на София тънат в мизерия. Дупки, няма тротоари, навсякъде грозни бетонни гаражи, стрчът ръждиви стълбове, масово коли на тротоарите/където ги има/, нови ограничителни колчета сложени така, че с ръка могат да бъдат извадени. ОСТАВКА!!!!

Огнянов бе, сега е момента да се кандидатираш за кмет на София. Просто обещаваш, че за четири години ще оправиш всичко и няма да вдигаш данъците. И матряла верващ веднага те избира, и само остава да чака четирите години, та да избере следващ да му верваме.

А дупките по Бадемова гора когааа?

Щом имате бадеми, ще си имате и дупки за гледане.

Аре бе!!! Баста!!! Ремонтира се само центъра!!!! ВОЕННА РАМПА КОГА??? КОГА??? Ремонтират се подстъпите към Бояна, Симеоново!!!! ОБЕЛЯ КОГА????! РЕМОНТИРА СЕ някаква си Южна дъга!!!! А НЕНКОВСКИ, световрачане КОГА!!! ДОСТАТЪЧНО ФАНДЪКОВА!!!!! ВРЕМЕ Е ЗА СМЯНА!!!

Севрната част на София е забравена!!!!! Кметовете на Надежда и Връбница са бездарници, нискообразовани, но ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ВЕРНИ НА ГЕРБ!!!!!

ТАКА Е С КМЕТА НА ОБЩИНА СЕРДИКА СТРАШНО НО ВЕРНИ НА ГРОБАРИТЕ.

Лентичка нешо? Пред камерите у а, няма ли да застанете с бат Б. Бидона? Или да подкара джипарата по новата настилка, ама с десет репортера отзад. Мама ви жална! И ващо време ще дойде, не е далеч!

Кога почва ремонта.

Май имаше кметски избори наскоро или се лъжа?

Имаше избори за евродепутати. Избори за кмет ще има, но пък ако бях на мястото на Фандъкова, щях да кажа да дойде някой друг да става кмет и да го псуват, че да се направи сравнение кой може, кой не може, какво се прави и може ли само един човек да оправя нещата. Ако Мая примерно стане кмет, ще е в постоянна конфронтация с общинския съвет, но пък нали затова е поговорката, да се внимава какво си пожелаваш.

В този асфалт няма ли битум, че прилича на швейцарско сирене? 10 години вече станаха с тези ремонти на ремонта на ремонтите и все един и същ асфалт без битум, без основа, без отводняване, без валиране, с ниски тротоари, с неправилни наклони... Още орез зимата ще е на дупки. с коловози и на вълни. Чакаме да падне и първия дъжд, че да го пробва отбора по кану каяк.

Да живей! Ремонт на ремонта,на ремонта,на ремонта,на ремонта...

От снимката е видно колко "добре" са си свършили работата от Трейс (не че някой е изненадан де). И как скоро пак ще има ремонт на ремонта

Този участък не беше чак толкова зле, та чак за поредния многомилионен ремонт. Обаче има много улици в София, които са надупчени като след бомбардировка, никакво подобрение след толкова мандати на Фандъкова и Борисов преди това. Явно е, че трябва наесен да се изритат мърлявщината и надменността от столицата!

София започна да заприличва на европейска столица.Само гражданите и трябва да се култивират и да пазят,а не да освинват всичко и после да мрънкат защо е мръсно.Мръсотията е от нас,не е от небето.

Кое му е добре бе гербойд. Виж колко е зърнист асфалта. Явно нито е правилна рецептата нито е уплътнен като хората

Кога ще измиете София, Фандъкова?

като завали дъжд, бе!

Ти си от село , признай си.

Има ли дата за предстоящия ремонт на ремонта или още не се знае?

Вероятно още тече наддаване.

Има дата за изборите. Датата за ремонта ще е след това.

След колко месеца ще бъде пак за ремонт?

Разработи се, престана да маха павета, но това ще е до изборите, изберат ли я пак, отново същото като преди. А изберат ли Мая Манолова, очаква я съдбата на Иванчева.