Пушачът поема поне 100 канцерогена от дима на цигарата

А парата от бездимните продукти съдържа значително намалени концентрации на вредни вещества в сравнение с тютюневия дим

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За натъпканите с химикали хормони и какви ли още вредни вещества храни- мълчат ,дума не обелват ! Че ни пръскат от самолети като хлебарки с химикали ,вируси и какво ли още гадости - мълчат,дума не обелват !! Че водата за пиене смърди на лайна- пак мълчат ! Само врякат за тютюна,че бил вреден. Че тютюна се пуши в целия свят от преди около 200 години,ако не и повече !! Ще ви спомена само,че в учебниците помедицина от преди "демокрацията" се казва,че броят на заболелите от рак на белия дроб при пушачи и непушачи е еднакъв!! В нета четох че след големия брой хора отказали се от пушенете в САЩ броя на раковите заболявания са се намалил с нула процента !!! Не ме разбирайте неправилно ,че правя реклама на пушенето .Аз самия не пуша !!

А бе уж трябва да има еднакви условия за пушачи и непушачи пък то ко: 1. Непушача задължително трябва да мине през залата за пушачи. 2. Местата навън задължително са само за пушачи. 3. Сервитьора ти дава пепелник преди да те пита за поръчката и преди да ти даде менюто. На всичкото отгоре този ритуал присъства 99,98% в заведенията в Б-я. Е това ако не е политика на държавата или на бранша здраве му кажи.

Вчера една кифла, направи опит да пита сервитьорката, дали можела приятелката ѝ 17 годишна друга кифла да запали такава фъшкия я залата за непушачи. Заведението предлагаше пушене навън (всички маси бяха с пепелници ) и пушене в обособена зала за пушачи. Та на двете кифли надълго и нашироко трябваше да им обясняваме, че пушенето в залата е забранено и не се дели на видове фъшкии. Двете толкова не вдяваха, че чак като им зададох въпроса, а бе кой изобщо си ляга с вас с тя умирисани отвори, коса и кожа, спряха да философстват.

Интересен ми е факта, че на човек когато му се допърди (човещинка е), търси уединено място или тоалетна и там пуска "ароматите" си. Но когато същият човек го хване никотиновата абстиенция, няма задръжки и пърди върху лицето на всички околни. Как би реагирал ако аз се изплюя в лицето му, нали няма да е по-различно?

Непушачите колко канцерогена приемаме от дима на пушачите. Не ми казвайте "Ми не се навирай при тях!", Защото пушачите са навсякъде и дима им се разнася на доста големи площи около тях.

и аз съм измислил безвредна цигара, не се поема никакъв дим с белите дробове при нея - цигарата е от по-твърд картон и се слага в ануса, като свещичка, и се пали, а никотинът се всмуква през лигавицата на правото черво, правя и джинси с отвор на необходимото място, по желание с цип или с велкро

Чакаме да прочетем колко канцерогени поемаме с храната. От цигарите можем да се откажем, но от храната...искат само политиците ни да ни откажат. Та нещо кажеш моме за канцерогеноста на храните ни и водата която съдържала уран та карат на хората вода с цистерни...?

Наркоманите пак са се събрали да мрънкат под тая статия. :)) Вижте сега, пушете колкото си искате, ама смърдите след това. И дрехите ви смърдят. Знам, че вие не се усещате, ама това е положението. Сега през зимата смърдите още по-силно. Като мокри кучета, ама не толкова хубаво. Ама мокрото куче мога да го изгоня, а вас не мога. Не било учтиво.

кой ти каза че не можеш да ни изгониш . ако кажеш че у вас не се пуши - няма ти стъпя. ако ти смърди в работата - оплачи се на шефа си.

Дали се сещаш през коя част ми е мнението ти?

Абе щом около теб е такава смрад, не ти ли е идвало на ум да се изкъпеш?

че смърдят, сбръчкват се рано, а и умират твърде млади, няма прошка. Лошото е,че страдат близките им.

Производителите търсят начин да ни си избиват клиентите, но и те да не се отказват от навика. Доста хитра стратегия. Иначе е ясно, че не им дреме за непушачите и не биха стимулирали отказването от навика.

толкос писане за една реклама..... не ви ли мързи бре.... отивам да запаля един качак че са унервих

А вървящият за здраве, доста повече от 20-годишните тунинговани печки по пътищата.... аре моля ви се, станахте банални с рекламите си. Оставете хората да пушат щом искат - че то какво остана от живота??? Пък аз не пуша, пестя пари за ковчег, че и те поскъпнаха, пък непушенето не ми гарантира вечен живот.

Нищо, хейтенето ти гарантира вечен живот. :)) Продължавай.

И непушачите и те го поемат..

Според проучванията го поемали само половината.

Продуктово позициониране. Да козиш придоби нов смисъл. Как е тревата през новото устройство?

И като тези хора имам същия подход. Продавам месо, но месото е вредно за зъбите и венците, защото много се дъвче и реших да направя кампания за месоядните как да станат не месоядни. Нищо че от месото си изкарвам парите и печеля. За това карам хората да ядат соя, а след време ще измисля и безместни зеленчукови шницели защото ми пука за хората, а не за печалбата ми. Даже вече наех няколко професора и други продажни специалисти на които платих много пари. А иначе съм си месар и съм готов да говоря каквито и да било небивалици на хората които се тревожат за вредите от месото. На всичко съм готов за да увелича печалбите си и да продавам повече месо. Не си приличаме с тези хора изобщо:)))

Много любимастатия. Звучи като нещо което ще ми промени живота към по-хубаво. Само дето не е обозначена като рекламна. Никъде не прочетох, че пушачите са наркомани и това прави тютюневите компании щастливи. Освен това като традиционните продукти са гадни и вредни, защо продължавате да ги произвеждате и продавате. Защо все още обикновенните цигари се рекламират като модерни, след като има и бездимни. И освен това онзи ден разрязах една такава цигари вътре намерих пласмаса и найлон и някакви хартийки които приличаха на тютюн, но не бяха. Защо всъщност не кажете на хората с какво всъщност ги тъпчете бе хора? И как така една копания предлага продъкт с който хората щели да спрат и да се откажат от продуктите които им се предлагат. Вие наисита ли ни мислите за иди оти бе хора?

Когато разберете, че от пушенето за вас няма абсолютно никакъв смисъл, вие няма да имате желание да пушите, а когато нямате желание да пушите, няма да имате нужда от сила на волята за да се борите с това ваше желание. Ще ви се пуши толкова, колкото, ще ви се пие и бензин. Ето това е една нова гледна точка за отказване на цигарите, за която няма да имате нужда от сила на волята. Няма да ви е трудно и няма да напълнеете или да чувствате празнота в душите и телата си. Вземете свободата си обратно!

Когато разберете, че живота за вас няма абсолютно никакъв смисъл, вие няма да имате желание да живеете, а когато нямате желание да живеете, няма да имате нужда от сила на волята за да се борите с това ваше желание. Ще ви се живее толкова, колкото, ще ви се пие и бензин. Ето това е една нова гледна точка за отказване от живота, за която няма да имате нужда от сила на волята. Няма да ви е трудно и няма да разплачете никой или да чувствате празнота в душите и телата си. Вземете свободата си обратно и си метнете примката!

Скъпи депресиран рибарю, моля не ни занимавайте с вашите депресии, защото ние не ви даваме акъл как да намерите смисъл да живеете. И ако мислите да слагате край на живота си, моля не хабете каквато и да било примка, просто се потопете във водата и потънете. А, ако искате да ни занивамате с вашата личност, разберете, че мотивацията за живот е вътрешна потребност и мотивация!

Това че ми изтрихте коментара, прави ли статията НЕрекламна?

липсва надписа платена буликация

Абе подобна реклама на зарибяващи продукти не е ли леко забранена? Все едно да кажа, че даден производ на гроздовия сок, дори и изпит в огромни количества е по-полезен от производа на царевицата или малца? Айде стига сте зарибявали хората бре, ало!

Ако беше статия, предлагаща да смениш дизеловия си автомобил с хибриден, щеше ли да я приемеш?