17-11-2017 20-11-2018

Коментари

само да умъртвяват, боклуци

Неможаха да унищожат хората та за това вдигнаха мерника на кокошките:(((((

А пичи грип има ли?

Само така

майка ви мародери

схемата е да избият нашите пилци и да вкарат заразени от Полша, които да се изгорят в частни инсинератори :)

0

Браое, детектив

Как ша ги умъртвяват ве. Трябва да ги лекуват. Боко тиквата за вземе да си включне аурата и да ги излекува. И . . . социална изолация на кокошките. Иначе 5000 лева глоба за кокошката.

А НОЩ - национален оперативен щаб - по изтребването на кокошките ще има ли? Мутафчийски може да се окаже че и от кокошки разбира.

на пилета, и трябва да се вдигне търсенето .. .. като със свинското ... едни и същи номера и траем като овце на заколение ... чакайте и зафължително ваксиниране срещу Co19

Всъщност грипът е вър ферма, където се произвеждат яйца за консумация, което прави тази теория меко казано малоумна

ГРОБАРИТЕ НИ ЗАГРОБИХА С КОРОНА ВИРУС, СЕГА И С ПТИЧИ ГРИБ.А УТРЕ БОГ ЗНАЕ С КАКВО.

не се знае дали ще има утре....

Айде бе, още не сме се спасили от короната вие почвате с друго - аман.

За кокошки -няма прошки ! За "мисирки" -само със свирки !

ще продължава унищожаването на Българското животновъдство, икономиката на България, самата България и да бъдат Българите принуждавани поради липсата на поминък да бягат от тази територия...

Чудесно! Пореден знак от природата за спиране на месото. И май ще стане по трудния начин...

щото зеленчуците и плодовете отдавна ги спряхме, истинските поне

Имам един въпрос: тези от БАБХ освен да умъртвяват, нещо друго вършат ли? Защото ако правят и нещо друго, никой не е разбрал. И е странно как всяка година поне по 2 епидемии едновременно морят българския добитък. По мои сметки, тази година освен птичия грип трябва да има и луда крава. Що се отнася до "хуманното умъртвяване", него го видяхме, когато бяха снимали един от тези идиоти да скача върху вързани в чувал кокошки.

# същества "разумни"???? или наведени до гъз???? :-)))) ако бех Апостола на Свободата щех да се питам.. как биха се движели удобно, тези същества "????" без да лижат задника на предходящия си/му . ууу ... :-)))

Ами щом е птичи грип защо е подминал 240- тях кокошкари?

като гледам парите, хвърлени за протести се сещам за бедността на децата на протестиращите и се радвам, че нема да дами четвърт цент за дарения!!!!

ние, Аз, де!!!! :-))) си имаме взаимоотношения с разни "идеали" от други вероизповедания, форуми, изказвания и международни клики...филантропи-людоеди, чрез изпразването на африкански фондове...папи, мами и зелени-педофили.... може би се четем, а може би не! но при всички положения знаете, кога вие не сте прави, а ние безправни рая!!!! гугъл капчата ме постави в позицията на безправен, въпреки, че не съм негър. не е ли това расизъм. не е въпрос!!! :-)))

Не разбрахте ли че най-големия и опасен нагъл вирус това е вирусът Борисов и ГЕРБ. Докато ги има ще има и птичи грип и свински и чума по свинете и всякакви измишльотини ще ви сервират за да ви докарат до фалит, кредити и просешка тояга! Докато тия изчадия безчинстват ще има МОР по Българската земя!

ооо, "младите", "хубавите" и най-паче "умните" сте по-голема заплаха от тлъстака борисов!!! как е джендъра радан? а розовобузкото, дето паланджоса половин българия с помощта на сорос и луканов? :-)))

сега не мога да се сетя точно, кои са четирите подвластни за съществото разумно, та то да се гърби, като роб пред парите на злощастните идиоти, които никога, никога в историята не са довели света до нищо добро. на практика... ?- ?- ?- ?- на теория всеки може да стане дори и баща на "нацията"... :-))) ? ? ? ? # # # # :-)))

при тази постановка на вседадебата обстановка се сещам за един стар, стар пре-стар виц, още от времето преди "демокрацията" да нахлуе със сатъра (не на сатирата), а с манипулацията си у домовете ни... а именно: питали радио ереван, дали на марс има живот???? а радиото им отговорило: -И Там Нема!!!! :-))))

нема, повтарям за недъгъвите мозъчно джендъ-психопати, разрушили света: нема!!!! по-страшно бедствие от политиците на този свят и техните султани, купуващите ги на кило, за любимата им дрога. нито един вирус, както и да се нарича той не може да направи повече поразии от днешните "богоизбрани".. :-)))

ги умъртвяват хуманно ? Пускат им Деветата симфония ли? И след това какво ги прявят -загробват ги с 20 см пръст или ги пърлят с ония , скъпите инсинератори, за които целокупния български народ плаща по 30 милиона годишно ?

приликата между Апостола на Свободата - Левски и Иисус е, че и двамата бяха продадени от народа си, и на двамата не се знае гробът и етц.. но единия, евреите го възкръснаха, а другият и до ден днешен турската, неграмотна цензура на гугъл-педерсатите го души.. :-)))

Е...хте майката на народа

изчезналата птицечовка, със спринцовка... идил, главорез, джурналята в стрес.. милиардери-психопати, плащат за постановка, дете удавено от собствения си баща...

малко, лирично отклонение: ако джимо, който пише над чертата, при всевластната цензура на психопатите и жалките им, подвластни идиоти, иска да знае какво е имал предвид Апостола на Свободата с четирите ???? то погледнете и другите препънателни знаци! като този: ! - изправен човек! ? - прегърбени от робуване... дори оной времещният султан е бил прегърбен от слугуване.. :-))) та, quo vadis? :-)))

джимо, анадънму бе????

Умъртвяването на птиците е важно и всички скърбят! Умъртвяването на свинете е важно и всички скърбят! Умъртвяването на негър в САЩ е важно и всички скърбят! А умъртвяването ан 2 милиони българи не е важно и никой не скърби! Въпрос и: Колко български живота струва живота на една обикновена кокошка? А на Една щастлива кокошка?

за август ли се планира?

ДА ТРЕПЯТ ЖИВОТНИТЕ В ЗАДНИЯТ ДВОР ... ЩОТО ЗНАЯТ, ЧЕ БЪЛГАРИНА СЕ Е ХРАНИЛ, ХРАНИ И ЩЕ СЕ ХРАНИ ОТ ЗАДНИЯТ ДВОР!

tonk11

Абе за 70к пилета, бая двор ще да е. Ти мислиш ли преди да пишеш или....?

'Задния двор' е много двусмислено понятие.

ДИР,нямате Cojones(испански лаф),за да бъдете флагман на промените,след като сте забранили коментарите пд новината за Методи Бачев

Ще плюскаме салмонелозното от Полша нали са съюзници в НАТО па евроатлантическите ценности споделяме. Защо да не им подпомогне птицевъдството. Само да питам нас населението кога? Ама по бързо и без брифинги.

изчезналата птицечовка, със спринцовка... идил, главорез, джурналята в стрес.. милиардери-психопати, плащат за постановка, дете удавено от собствения си баща... :-))))

Михаил Белчев - Младостта си отива Текст Младостта си отива и е ясно това не от белите жички по мойта глава, не от ситната мрежа край мойте очи, младостта си отива - туй по всичко личи. Всеки осем цигари съкращават със час отредената възраст на всеки от нас, ако пазя диета и спортувам през ден ще се чувствам, разбира се, сто на сто подмладен. Младостта си отива, ала не от това, и каква съпротива да окажем, каква? Младостта си отива, Боже мой, не върви да нагазя отново посред морски треви, да разтворя пак шепи и да видя във тях как искри сред водата златен лунния прах. Младостта си отива, преметнала сак, в стари джинси обута до крайпътния знак. С ръка неизменно в безпаричния джоб, хей, хей младостта си отива на един автостоп, хей, хей Младостта си отива - ето хлопва врата, пред разумния довод за всички неща, за всички неща, за всички неща. Младостта си отива, ах как помня това, уволнена си тръгва, но с горда глава, с уста си подсвирква, не поглежда назад, не и пука от нищо пред смълчания свят. Младостта си отива, пие чаша коняк незаконно щастлива край бургаския бряг, изпотена от ласки, цяла в пясък и сол младостта си отива с песничка в си-бемол. Младостта си отива и дори без тъга, няма даже емоции - накъде, докога? Може би до тогава, докогато умрем Младостта си отива не съвсем, не съвсем. Младостта си отива и дори без тъга, няма даже емоции - накъде, докога? Може би до тогава, докогато умрем Младостта си отива не съвсем, не съвсем...

Страхотна песен. Но защо е при птичия грип,драги приятелю?

защото, ако можеше да четеш, щеше да разбереш, защо питанка недъгава мозъчно, и проста! но пък цензурираща мненията с гугъл капчата! :-)))

Сега ще унищажат всички кокошки в България, за да внасят от ЕС. То бива-бива...

Птичи грип в Асеновград, умъртвяват десетки хиляди кокошки - като не се получи с хората пак подкараха животните !!! И накрая ще трябва да пасем трева, защото месото ще изчезне !!!

окей, няма да споменаваме, че цензурата на турската-гугъл, неграмотна цензура е дервиш и се върти като пумпал! това няма да споменаваме!!! шшшшшт!!! че ще има гугъл капча за всекое свободно мнение, както имаше танкове на тянънмън!!!

уж изчезналата птицечовка, със спринцовка... на линия бе!!! праснала ми цели три минуса, да я светят другарите костов и радан!!! :-))) и серж, и серж... платил милиарди данъци... :-)))

ало, джихад-джендърите на дира, защо сте забрадили коментарите под М.Белчев? един поет, който много ценя. заради искренноста му в стиховете. оке, интервюто е малко нескопосано, но да не забравяме: задай тъп въпрос и ще получиш тъп отговор, джурналета - безграмотни и самонадути кукли на статуквото. без капка самодостойнство на Изправен човек. а не на прегърбена рая! :-)))

Птицеферма нуждаеща се от солиден ремонт, добра застраховка - ПТИЧИ ГРИП! Очаквани резултати- ремонт на фермата, усвояване на пари за справяне със заразата (ох, че сладко), и в крайна сметка и най важното-- ПОВИШАВАНЕ ЦЕНАТА НА ПИЛЕШКОТО МЕСО И ЯЙЦАТА! УРА! Да им е честито на кокошкарите, знаят как да работят, не им е за пръв път!

луда крава, свински гриБ, изчезналата птицечовка, със спринцовка... идил, главорез, джурналята в стрес.. милиардери-психопати, плащат за постановка, дете удавено от собствения си баща... и всичко туй е в името на човечността.. и любовта към по-големите печалби. и любовта към голямата известност. която води пак до власт и пари, пари, пари... и кир Михалаки... на Историята вече и става зле, да я въртят, както пумпал, или дервиш. :-)))

Ами тия кокошки ше ги изнесат като ПИЛЕШКО със СПАРТАНА за ДУБАЙ на връщане фурми

Не бойте се ще внесем от братска Америка.

Тигри, зайци, кокошки, коне, различни породи жени и мъже...

Ще се оправим от заразата мигновено, тогава когато хунтата отиде там, където й е мястото

Ха Кой те в таз робска люлка люлее, бедни народе?

Сложете маски на кокошките и да спазват дистанция 1.5 метра. До хранилката да се допускат по една кокошка.

Корона грип, птичи грип, пичи грип... следват бунтове на тъмнокожи. Движим се по план!

Овце Свине Хора Птици

Птици Свине и Хора Овци