Психологът Христо Монов: Българинът се чувства прецакан, озлобен и гневен

Заради Covid-19 над 60 процента от сънародниците ни са на ръба на психичното оцеляване, категоричен е експертът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И ний се чудим, к'во сме направили грешно? Нали машините ни са били точни, пускаха се и се изключвали навреме. Клиентите останаха доволни, другите пък що мрънкат?

Регистър на сътрудниците на Държавна сигурност Христо Монов агент ''ГОГОВ'' е преподавател по психология в Софийския университет. Практикува като семеен психоконсултант и терапевт, оказва кризисна психологическа интервенция. Трябва да се приеме закон: на агенти на Държавна сигурност е забранено да практикуват психотерапия и да обучават студенти. https://agentibg.com/index.php/bg/2014-02-18-16-17-16/181-2014-12-26-18-07-17?fbclid=IwAR0x09HELXTdepVrRguhUuUQ0mnZueze-Rd2mtC-cJL-r5S3OT-AeS8iO1Q Привлечен по линия на ВУЗ Въпреки, че досието на Христо Монов е прочистено, в него са запазени няколко основни документа, които дават важна информация за неговата дейност като агент на Държавна сигурност. От запазезения строго секретен рапорт за извършена вербовка се разбира, че Монов, който от 1985 г. е асистент в Софийския университет, е привлечен за сътрудник по линия именно на висшите учебни заведения (ВУЗ). Сведение за организация за преустройството в Софийския университет Преди вербуването му ДС го проучва и го води като кандидат агент под псевдонима „ПЕДАГОГА". Срещата, на която е привлечен като агент, се е състояла в предварително подготвен кабинет на общежитие в бл. 21 (вероятно в Студентския град). По време на срещата освен оперативният работник е присъствал и зам.-началникът на 11 районно управление. От строго секретния рапорт се разбира, че още преди да бъде вербуван Монов е предал на срещата с двамата офицери от ДС сведение за създадената в Софийския университет организация за подпомагане на преустройството. Монов е разговарял с офицерите и за политическите възгледи на студентите във Факултета за детски и начални учители (ФДНУ). Предан на делото на Партията От документа става ясно, че реди вербовката той е имал повече от една среща с представителите на ДС. При привличането му е разяснено, че „органите на ДС използват предани на делото на партията и народа честни граждани" и че в „негово лице ние виждаме такъв гражданин".

Ми то това е целта на сатанистите.

Между сатанист и комунист няма разлика.

Примитивът неудачник винаги се чувства перцакан, озлобен и гневен. Той затова е и примитив неудачник и през целия му нещастен живот все някой друг му е виновен.

През 1999г моя интимна позната ме заведе на гости зад кино "Изток" на улица "Пушкин". Едно от местата на червения елит. Моята позната имаше уникален нюх да се свързва с хора имащи влияние. Та, седим и пием кафе в апартамента на видна Другарка от Службите. Бела женена 2 пъти за генерали шефове на ДС. Първа "ИЗЕБАВАЛА" новите "Мердседеси" в гаража на УБО. А тогава, през лятото на 1999г, направила едни $5000.00 за 5 минути ....ОБАЖДАЙКИ СЕ НА ПОЗНАТИ НАЧАЛНИЦИ НА МИТНИЦИТЕ....едни момчета да били пренесли през България едни пакети. В края на август заминах за САЩ със Зелена карта. Върнах се в края на ноември да си закрия фирмата в България....Другарката от ДС била ритнала ПЕТОЛЪЧКАТА. От сладка старост. Беше поне на 80г.

ще се чувстваме по този начин. Тон за това дават най-висшите управници на тази територия т.н. България. Постоянно от медиите струи чегъртане, преследване, нахлуване, поръчкови проверки и удряне на някой. постоянно от телевизора някой се заканва на друг къде ще го вкара и какво ще му направи. И всичко това от хората които ни управляват, а на безмозъчната рая, малко и трябва.

А смазани .За 41г.стаж с 40лв преизчисление ,а като махнат после и ти 60лв нищо А ЦЕНИТЕ НЕНОРМАЛНИ В СРАВНЕНИ С ДОХОДИТЕ.ДОСЕГА ВСИЧКИ САМО НИ МАЧКАТ.ЕТО ЗАТОВА НЕ ДАВАЙТЕ НИЩО НА ТАЯ СКАПАНА ДЪРЖАВА,ЗАЩОТО И ТЕЗИ ДЕТО СМЕ ДАВАЛИ И ТИЯ ПОД МАСАТА НИ ИЗРАВНИХА.КОМУНДЕЛСКИТЕ УРОДИ НАПРАВИХА В ТОВА ЧИСЛО И БОКО СОЦИАЛНИ ПЕНСИЙ ,А НЕ СПРЯМО ЗАСЛУГИТЕ.НЕ БЕСЕН ,ГНЕВЕН СЪМ КАТО ВИДЯХ ,ЧЕ И ТИЯ СА МЕ ОЩЕТИЛИ

Двадесет и пет години след „падането” на комунизма България все още е посткомунистическа страна, и „пост” пред „комунистическа” е по-скоро за благозвучие. Знам колко яростно ще реагират на подобно твърдение българските политици и придворните им анализатори, но знам и колко ирационални ще бъдат аргументите им „против”. Няма да ги изреждам вместо тях, само бих задал риторичните въпроси: · щеше ли да бъде възможно политическата и съдебна власт на всички нива да е толкова корумпирана; · щеше ли да бъде възможно комунистите да не бъдат наказани за престъпленията си; · щеше ли да им бъде позволено да установят почти пълен контрол върху медиите; · щеше ли да е възможно да бъде подменена, ако не и изцяло скрита, истината за миналото; · щеше ли да бъде така деморализирана неукрепналата българска демокрация, ако комунистите още не бяха на власт?

тариката - българин си направи държава, в която ВСЯКО НЕЩО, независимо какво е то е лъжа и несправедливост

А как се чувства българката и каква е промяната в българската жена за тези 32 години?

Определено в леглото хич не я бива.

Българинът се чувства ПРЕЦАКАН, ОЗЛОБЕН и ГНЕВЕН. Има си хас чувствата да са по-различни в ДЪРЖАВАТА на ДВОЙНИЯ АРШИН и ДИСПРОПОРЦИИТЕ; В НАЙ-БЕДНАТА ДЪРЖАВА с НАЙ-ГОЛЕМИЯ РЪСТ на МИЛИОНЕРИ... КЬОРАВИТЕ водят ОКАТИТЕ. :( Но БЪЛГАРИНЪТ се отличава с ТЪРПЕНИЕ!!! За добро или зло. ... В контекста на КОВИД пандемията не само българинът се чувства ПРЕЦАКАН. А българинът е ЛЪГАН толкова много ОТ БОГОИЗБРАНИТЕ - българи и евроатлантици, че е придобил ЕСТЕСТВЕН ИМУНИТЕТ срещу ЛЪЖИТЕ. КОВИДЯСВАНЕТО е ФАКТ - САМИ в ПАРКА с МАСКИ; САМИ в колите С МАСКИ; Всяко КИХАНЕ е съпроведено със ЗЪЛ ПОГЛЕД... 2 ГОДИНИ Маскариада... Чашата на ТЪРПЕНИЕТО ПРЕЛИВА - по света и у нас.

Ми стани и ти милионер. Но за него се иска мозък и знания. Няма как да стане с тролене за БКП.

Казвам ви аз, че сте комуноиден олигифрен...

2022-01-11 12:40:27 Temenuzhka (нерегистриран) А аз ти казвам, че си проста гъска. Някалва анонимна безмозъчна продавачка седнала да коментира човек с образования. Сиктир. Потапяй се в кочината си.

В страна, в която жена може да изкара повече пари с бедрата си, отколкото човек с ума си, в тази страна не може да се говори за никакво развитие.

Това е така, но на "УПРАВЛЯВАЩИТЕ" сега не им пука. Обаче на още на необявените избори през месец май, може би да им потрябва "бял автобус" за пътуване до ЦСЗ, съгласно "присъда" по законът на Капитан Уилям Линч.

Лесно ще разберете нищожествата назначени от престъпната комуноидна сган да се представят за антикомунисти. Щом дърдорят за медицински фашизъм или определят страна която тероризира гражданите си като фашистка, това доказва че пред нас са завършени комунистически престъпници, съветски подлоги, интернационалисти, съучастници на комунистическите убийци във войната, която болшевишките майкопродавци са обявили на нормалните човешки създания.

Като видиш държавен служител с много висок стандарт на живот бързо ще ти се отворят очите. Такъв е или доносник или комунистическа измет. Е, не на всеки му се става доносник - комунизма е по наследство.

Комунистическата измет фабрично е и доносник.

Българина се чувства прецакен, озлобен и гневен заради последните 30г А НЕ заради Ковид19. Ковид19 само изважда натрупаните негативи...огромните маси от антиваксъри и любители на конспиративни теории - готови да повярват че по скоро земята е плоска, от колкото че "тея отгоре" им казват истината или че им мислят доброто. И макар такива да има по всички народи по света, само в България и Източна Европа те са осезаемо мнозинство, което само потвърждава тази теория. Но не е необходимо да си психолог за да стигнеш до това заключение....

Здравей колега.

До някаква степен е прав Монов . Преди всичко трябва да си оправим съдебната система . Трябва да има справедливост , за грабежи и предателство . Първо Цацаров , после Гешев . И шайката на тиквата на съдебната скамейка .

Само комунягите слагат минуси. Те без лъжа не могат.

Глупости, с изключение на няколко изгладени ковидиоти и либерастки дебила, болшинството от българите си ядът и пият, събират се по къщи за гости, по селата, шибат си и им е през оная работа.

Лъжете или така ви се иска.

Ами с мойте приятели и обкръжение, имахме една от най хубавите години. Вместо да харчиме пари по Гърция, Испания, Турция и да пълним гушите на фармамафията за тестове, открихме прекрасни места по Родопите, Пирин, около София, из цяла България. Мога да ви светна и как да си набавяте екологично чиста храна вместо да купувате замразено мумифицирано краварско и изпрано с химикали за да изглежда прясно.

Прав си Криваков, и аз преоткрих прекрасните места като хола, спалнята, кенефа... за к'во ми са места като Гърция, Турция, Австрия, Италия, Испания. Няма нужда от ваксини и да се почнем пак да ходим там.....

След като над 30 години всичко кадърно напуска България, в страната са останали над 80% катили. И вече много си личи.

Отношението на катили/нормални е винаги едно и също - към 10-20% стават, останалото е за боклука (в БГ и в чужбина). Проблема в БГ е, че 80% са с много ниско ниво и теглят средното надолу ... Иначе има едни 10% много будни и възпитани хора - но са прекалено малко ...

Българинът си е така по принцип.

точно така е. докато психопати прилагат мерките, то нормалните ще започнат да приличат на прилагащите мерките и понеже ввторите са мнозинство можете да предположите какво ще им се случи на ппървите

Прав е, разбира се. Но трябва да се добави, че българинът се оказа доста по-устойчив психически в сравнение с повечето други държави. Тези които пътуват ще потвърдят, че почти навсякъде другаде мнозинството от хората се поддадоха на масовата психоза. Две години поред от медии и правителства се сипе черна пропаганда за смърт и страх.

В името на какво?

Тоя като какъв влиза в новините?

Нито е някакъв авторитет в психологията нито това, което е написано има някаква стойност. Общи приказки в категорията мозъчни пръдни. Без фоерверки българина не можел и не бил като немците и шведите ... еми мерси за експертното мнение ... у лево.

В България на 90% не им пука за пандемията. Никой не спазва мерки и всичко е на самотек. Това със сертификатите също е ташак. На мен до сега никой не ми е искал сертификат. Пише на вратата - "достъп само със сертификат" ама никой не го проверява. Другото пък са маските. Носят ги под носа или направо под брадата. Онзи ден бях на заведение на "жълтите павета" - вътре всички без маски, вклюително и персонала. Познайте дали ме питаха за сертификат.... Та така, стига се дърдорили глупости!

Мене одеве не ме пуснаха в библиотеката без зелен сертификат.

Щото е държавна, в държавнит явно се престарават.

Предупредих ви че ако изтриете коментара ми с фактологически анализ на др.Кампбел (който редовно го включват любимите ви ДВ) ще го разпространя навсякъде. https://www.youtube.com/watch?v=fA-fvyGw-cc

Егати тиража си му пуснал на тоя коментар, та и ги заплашваш ДИР-ниците каот че ли им пука кво дращиш по форума им - нека има кликове ...:)))

Българинът се е чувставал така откакто се помня... Добре, че вече и лекарите започват да го осъзнават и да обясняват на обществото за проблема. На това чувство се дължи непрестанната агресия, крадене, прецакване и т.н. Хигиенният минимум на отношенията в БГ отдавна е ударил дъното ...

Българинът е бил озлобен и прецакан и преди пандемията.

Тоя па си мисли че всички са като него …

Как е положението, червени кратуни? Щастливи ли сте с новата Промяна, обещана от Кокорчо Офшорката и Лъжеца?

Аз се радвам,че ти си щастлив! Я сподели какви са плановете за днес? Колко трябва да набочкаш и колко трябва да умрат. Нали всяка сутрин ви инструктират.

Това във ФБ ли го прочете, че ни инструктират? Ганьо, Ганьооооо.......

до NeXu s (нерегистриран), Ама поясни какво е това ФБ! Да не е мястото от където ББ управляваше държавата.

"Най-добрите" български политици за всички времена : Иван Костов,Меглена Кунева,Бойко Борисов,....и още техни лакей....!!!

Българинът винаги е прецакан, щото е голЕм тарикат

Българинът все се чувства прецакан, защото той сам прецаква приятелите си. Мързелив, мнителен, неспособен към интеграция и промяна.

Това е защото българинът няма развити меки умения, както и не изпитва емпатия към останалите единици от обществото.

За меки китки ли говориш?

Тва и Киро Променлиева също не случи на народ, както преди него Ваньо Костофф, Крадлив Дедо, СтаниШеф Тройной и Боко ... но нищо, благодарение на техните усилия скоро народа тук ще бъде съвсем друг и като език, и като вяра и даже на десен. Со манге?

Кажи прецакан от КОГО бе нещастник? Или комунист и отговорност в едно изречение не се ползват?

КВИ КОМУНИСТИ ТЕ ГОНЯТБЕ АБДАЛ ПРОСТ. АКО СЕГА ИМАШЕ КОМУНИСТИ, НЯМАШЕ ДА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ

Я се огледай добре в президентството бе боклук.

Кой се чувства озлобен бе, боклук? Кой бе? Ела като си толкова смел да ти напукам шамарите! Само такива пеераси и проститутки като теб ме прецакват в живота.

Искам да поставя следния въпрос: Кога българинът не се е чувствал прецакан, озлобен и гневен? Преди 10 години? Преди ЕС? След Комунизма? По време на Комунизма? Преди Комунизма? По време на Цар Борис III, или Цар Фердинанд, или Княз Батенберг? Преди Освобождението? Кога? Винаги се е чувствал такъв? Няма значение кой управлява.

БЕЗ ПОПУЛИЗЪМ И ИЗЛИШНИ ЧУСТВА... НОУ СЕНС........ БЪЛГАРИЯ И НАРОДЪТ И СА ПРЕЦАКАНИ ОТ ШЕПА ПОЛИТФИРМЕНИ МУТРООЛИГАРСИ.... МАЛКА ДЪРЖАВА С ОГРОМНА ИСТОРИЯ, ВЕЛИКО МИНАЛО И НЕЗАБРАВИМИ ГЕРОИ... ЧЕРНО МОРЕ.....ЗЛАТНИ СА НИ ПЯСЪЦИТЕ И ПЛАЖОВЕТ... ДУНАВА....ПРИРОДА, ПЛАНИНИ, ГОРИ, ЕЗЕРА, РЕКИ, ЗЛАТО..... А НАРОДА БЕДЕН, УБИЙСТВЕНА СОЦИАЛНО ОСИГУРИТЕЛНА И ЗДРАВНА СИСТЕМА...... КОТИРАТ СЕ БАНДИТИ,ЕНИЧАРИ-ЧОРБАДЖИИ, ПЛЪХОВЕ, МАГАРЕТА, КОЗЕЛИ, ТИКВИ, АЗИСИ И СЕКВИ ХИБРИДНИ СОРТОВЕ ЕВТИНИ ИБРИКЧИИ, БЛЮДОЛИЗЦИ И СОЦИАЛНИ"ФЕНОМЕНИ" МУТАНТИ ПРЪКНАЛИ СЕ ОТ ЛАБОРАТОРИЯТА НА ДС-БКП, ДПС, СДС, ГЕРБ-ПЛОДЗЕЛЕНЧУК ЕДЪР РОГАТ ДОБИТЪК И СКОТ... ПРОДАВАЩИ ВЯРА, РОД, НАРОД, ДЪРЖАВА ЗА 30 СРЕБЪРНИКА.... А УЧЕНИТЕ И ИНТЕЛЕКТУАЛЦИТЕ... НАРОДА-ЕЛЕКТОРАТА.. СА НАТИКАНИ У КИШЕТО КАТО "ИЗЛИШЪК" КОЙТО СТАВА НУЖЕН ИМ ПРЕДИ ИЗБОРИ. ПРАДЕДИТЕ НИ. УПРАВЛЯВАЛИ ТАЗ ДЪРЖАВА... ПОИЛИ ВЕКОВЕ ТАЗ ЗЕМЯ РОДНА С ПОТ И КРЪВ ЩЕ СТАНАТ ОТ ГРОБОВЕТЕ СИ УГНЕТЕНИ И УНИЗЕНИ ЗА ДА НАКАЖАТ ПРЕДАТЕЛИТЕ И НАРОДОУБИЙЦИТЕ....

Хубаво е децата да ходят на училище, ама ако бяха деца на бели хора и имаха дисциплина да спазват мерки . У нас картината случая е друга , става дума за невъзпитани и разхайтени отрочета на натурални и урбанизирани несоциализирани селяни. Дори в училище трябва да им повтарят по пет пъти на час да спазват меки, а в градския транспорт не съм виждал ученик с маска. Никой не е длъжен да социализира несоциализираните отрочета на несоциализираните родители за сметка на живота си.

В смисъл държът се като Беларусчета, русначета, молдивчета не като европейци! Да така е! В руска губерния народа се държи като в руска губерния властите се държът като в губерния, власт имащите се уволняват и назначават от Кремъл!

Обезверяването, както и масовата емиграция, са резултат от постоянното ограбване на страната. България е като човек, болен от рак. Силите й са изцедени от безкрайното крадене и вместо да тича, едвам диша докато лежи. Липсата на перспектива е смазваща. Трябва да си безумен оптимист, за да продължаваш така, но и това е до време.

Много правилно го е казал. И е обърнал внимание на много важно нещо - надебеляването под карантина. В щати в САЩ отчитаха, че най-голямата смъртност им е от дебелеенето. Като нищо от това само, по света ще умрат милиони. Ама нали са много умни. Ако сте обърнали внимание, огромна част от ранно починалите с ковида са с наднормено тегло.

това е идеята на пандемията от китайската настинка. Да убият много хора както могат

Вече не се издържа. Пет седмици сме затворени в апартамента. Жена ми, и аз, нейният любовник и моята любовница, съпругата на нейния любовник и съпругът на моята любовница, любовникът на съпругата на нейния любовник, и любовницата на съпруга на моята любовница, съпругата на любовника на съпругата на нейния любовник и съпруга на любовницата на съпруга на моята любовница.

А от кого са децата знаете ли?

от съседа

Тоя психолог ми прилича на псохопат.

Психологът Христо Монов: Българинът се чувства прецакан, озлобен и гневен - защото е прецакан и оттам - озлобен и гневен !!!

Верно е, голямо примирение и голямо навеждане !!!

Казахстан решиха да не се чувстват повече прецакани и всички видяхме какво се случи - дойдоха да да подкрепят ама не прецаканите , а прецакалият ги ! Човекът взе парите , каза чакай малко хвана самолета - дръжте му петите !

не бързай с изказванията... въобще не знаеш какво се случи в Казахстан (освен, че застреляха няколко стотин души).

Тези прецакани бяха от Афганистан, Уйгури и от ИСИС, там убиваха и рязаха глави. Едно е истинска революция, друго цветна. ;)

Добър ден, Радо! -Вълна пера, Иване!

Странно, аз кал не се усещам прецакан и гневен? Дебилчетата били стояли пред компютъра и плюскали? А родителите им къде са? Всичко са оправдания, а нещата започват от родителите, създават дебилчета с недоразвити мозъци, чиято цел в живота е 15-годишна таратайка, айфон на кредит, телевизор за 150 лв - пак на кредит и алкохол до несвяст. Дебилна и мързелива нация - логично е да е последна в Европа. Ниска здравна култура, слушат троловете във ФБ да не се ваксинират и мрат като мухи. Всяко нещо има логична и логическа причина и се обяснява научно. Логично е необразован дебил да живее бедно и с нисък стандарт. Смешно ми е някой да ми каже Нямам пари за хубав лаптоп/тв, а да пука кафета и цигари за над 200 лв/м.

Абе тъпако Защо българина като замине в чужбина работи много по-добре отколкото в България? Всичко си опира до тъпанарите експлоататори наречени работодателите които не плащат нормални заплати в България и се оправдават с производителността на труда. Но това време скоро ще свърши.

Защото там не се смеете по цял да висите с цигарите и кафето на сладка приказка. Я пробвай да го правиш в Германия и да криеш данъци и осигуровки. Искаш ли да пробваш?

NeXu s (нерегистриран) И ти така правиш нали криеш от данъците от осигуровките не плащаш на работниците си заплати а му караш луксозни автомобили и ходиш лято в Дубай. Знаеш ли Колко ви обичам такива а! Умници работодатели е бе ти си п майна.

Кои българи? Има едни българи, които и тук и там са организирани и производителни. Има и едни други, които и тук и там са си мърди и непрокопсаници. Първите остават там. Вторите ни ги връщат тук.

022-01-11 10:46:16 K1reel (нерегистриран Не си съвсем прав. 80% от работещите навън са общаци. Не са хора на умствения труд и науката. А ако човек има акъл и реално образование с вървежна професия, има си голям шанс и у нас да се реализира.

Аре генерализатора. Да си кажеш тежката дума. ЕПМ на такива разбирачи като тебе. Има хора, които са бачкали и учили, и на края им е дошъл акъля, че не могат да се преборят с кретени като тебе и ДС и отиват някъде където има истински условия за разтеж. А Българинът е прецакан, не се чувства само така. Но е малодушен и не иска да пролива кръв на изедниците от ДС. И за това ще изчезне като нация от картата на света. И да цитирам dp: Ей не се наврещя, щатен врякалник.

А какво е раЗтеж? Доста си неграмотен. Ако и "ученето" ти е като "грамотността", нищо чудно, че си беден. На Ганьо винаги друг му е виновен. А защо не потърсиш грешката в себе си?

Друго е да вземеш отговорност, като продадеш ближния си за пари и предадеш страната си, като теб.

Нексус, вие сте комуноиден олигифрен!

Колкото по вече ни лъжат, толкова повече не вярва българина.

изумително е, това становище на г-н Монов! Странно как не е забелязал, че много преди да се заговори за КОВИД българинът е на ръба на психическото оцеляване заради натрупаният гняв и злоба, че е прецакан. И тук се изказвам с уговорката, че "на ръба" е усреднено понятие! Много българи за преминали границата на психическото оцеляване. Любопитното е, че въпросният гняв не е избликнал по някакъв начин масово, но поне според мен това се дължи на вкоренената доктрина на снишаването.

а българина не е ли прецакан и нима няма за какво да е озлобен и гневен

И беден

българина кога е бил богат? ако това е единствената причина да е гневен и злобен, значи народа никога няма да познае щастие. Тъжно.