Психолог: Пелов е отчаян, дано не убие невинен

Избягалият затворник Владимир Пелов е хитър, пресметлив, дързък човек, който е изключително интелигентен, но и изключително отчаян, защото няма алтернатива.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя психолог може да го уволнят , няма по тъпо изготвен профил дето съм чел :)

Да му писне на човек от нароилите се ''психолози, психотерапевти'' абе психо с една дума..Много станаха и за това явно и много от народа ''психяса'' от такива професионалисти.. Щях да го призная ако беше казал ''ще се самоубие с нож в гърба или изстрел пак там'' защото на такъв ''неуравновесен'' човек това може да му хрумне според психото едва ли не..

Какво значи да нямаш "алте"? Моля за пояснения.

дайте им пари на тия глупаци още и пари които взимат от затворниците и заплатата ще им стане 1200 лв нека им е лошо ,а престъпниците ще бягат

Ако тоя застреля Корумпирания крадец- министър Б. Борисов ще направи добре. А и доста пари ще вземе.

Айде и тоя ще го САМОУБИВАТ при задържане. Вече взеха да подготвят почвата.

И аз така си мислех - Пелов всъщност е един интелегентен човек, на който не са му издържали нервите и системата от корумпирани глупаци в МВР и прокуратурата го е засмукала. Друго си е МВР да те прикрива - я самоубийство, я няма доказателства, или да нарочат някой клошар или нещастник, който не може да се зщити.

Въх, горкия! Наистина е много отчаян - в такава "дупка" се е заврял да си ближе раните, че 8-ми ден вече доблестната ни милиция и следа не може да хване...;) А дано се пребори с отчаянието, да изпълзи на светло, че да помогне на органите;)

Браво на професор Радулов - утре или ще вали или няма да вали. АКо не го хванат по горещи следи, това ще стане случайно.

А баш виновните продължават да управляват подобието на държава. Вместо отдавна да са в пандиза. Няма здрава система в България не поразена от тумора на ГЕРБ..... Докога ще се туткаме с ПОЧИСТВАНЕТО?! Е затова тук е територия. Държава няма, има овце...

Бо-оже! Те стотици хиляди емигранти избягаха през границата и никой не чу и не видя, вий - 60%....

Кой вече не знае ,че България не е Държава? Това е една територия управлявана от престъпници ,където нищо не работи по правила. Нищо,само Мафията работи тук добре. В затворите ,охранителите са чиста формалност,както и навсякъде.

Децата вече си играят на чистачки и апаши...

не харесвам изнудвачите , но харесвам интелигентните хора..на Колев съчувствам...раздвоен съм

Никой не го търси. Ако го търсиха трябваше софия да потъмни от полиция.... но не. Вероятно бягат от някоя голяма тема и заради това дигат шум за тях....

По-добре да непопадате на този "психолог" ! Със сигурност "много отчаяния беглец" отдавна е пресякъл най-вероятно българо-гръцката граница и то не на някой от пропускателните пунктове! Същата може да я пресече половината население и никой от пишман полицията няма да разбере! Както всички разбараха /без очевидно "супер психолога"/, бегелеца дълго се е подготвял физически за това, а снабдяването с пистолет е просто завършващ "щрих на комбинацията"! А в Гърция яхтени пристанища бол....Беглеца без съмнение си е подготвил и осигурил съответните документи.

В дълбока руска провинция пътува с автомобила си мъж. Навлиза в града и... на първото кръстовище ошашавен вижда, как един катаджия седи в поза "партер", със събути гащи в средата на кръстовището. Потресен продължава... същата сцена на второто, третото и така до последното... Изумен, спира и пита един местен: - Човече, какво става тук? Какъв е този цирк с катаджиите? - А бе, наблизо има затвор... избяга един пед*раст рецидивист и му поставиха засади навсякъде...

ами да убие виновен,само че кой ще определя кой е виновен и кой невинен

-рнатива бе Гацо.

Да прескочи до мин. съвет и парламента...

Хванат случайно, те това ме утрепа!!!

2004 г., когато стъпваше в Кремиковци за да не бастиса невинен. Това няма да е човекът, който тръгне да го залавя, подчерта психологът.

И аз си мисля,че никой не го търси.Той може да е пред очите им ,те няма да го видят.Но за привелегии и заплати очите им като "домати". А и нали все "ресурс "нямат. Боже,пусни малко ресурси и на България ,че престъпниците във власта всичко оглозгаха. От Рай превърнаха България в пустиня само от кражби.

Ако те сърбят ръцете и искаш да убиваш,убивай правилните хора поне. Та и ние да се зарадваме.

Очевидна е липсата на кадри в затворите! При това на КАДЪРНИ кадри! Ако бяха назначили достатъчно чистачки, този човек нямаше да избяга!

И на края като видях името на Цецка разбрах че е ялова тази работа.

Абе тия психолози се появяват все както се казва след дъжд качулка.

Какво напрежение, бе, тия тумбаци надзирателите и съдебната охрана само се чудят къде да се сврат да спят по време на дежурството си, за да могат после да са бодри на частната работа. Затова стават издънките, после недокомплекта им бил виновен. На всичко отгоре Мутрата им вдигна заплатите преди един месец, да не го излагат с протести пред чужденците. Смешници!

Има хляб в твоето предложение;) Днес един от синдиката на надзирателите вика срам ни е, ама заплатите ни са под средните за страната. Демек - под 1070 лв. Чистачката със сигурност е на минималната. Върти парцала и гони бегълци през парадния вход - сигурно щото са изцапали;) Значи още някоя и друга чистачка си требе, по две на надзирател се пада - хем на минималната, хем две в едно работа върши, пък това си е любим прийом на всеки бг работодател;)

също както дирниците нямат нямат алте и са продават кат антилопи

Пууууу, че не се бях сетил. Прерових всички тълковния речници и загубих 4 часа. Добре, че ме светна, ама да го бяха написали както трябва. Уж са "медия", само уж, де. Журналисти пишат, редактори, редактират, но само уж...

Абе какъвто и да го изкарват важното е че избяга и то през парадния вход, при това буквално!И че няма да го хванат е повече от ясно, човека ще се спотайва нейде на сигурно, пък може и да се срещне с братя Галеви някой ден и да им носи много здраве от демократична територия България.

За Министър на правосъдието е назначена една некадърна във всяко едно отношение лелка с рабфак, която не само за министър не става, а както се видя, и за магаре на ББ, като онова недоразумение, метеорологичния фен! Като резултат - издънки от подобен род! И никаква надежда за пположителна промяна! Ама каква промяна може да се очаква от герберска калинка? Те са свикнали само да папкат под "крилото на Партията", отчитайки "процента на спокойствието" си за политическото чадърче над тях!

Какъв престъпник е тоя? В сравнение сполитическите ни айдуци във властта, тоя си е направо херувим! Тия дебили намалиха населението на страната за има-няма тридесетина години с около 2 милиона без война, окрадоха милиарди от държавата и са на свобода! Та какво повече трябва да извърши някой човек, че да се окаже с основание зад решетките?

Тя щото пък предишната беше супер кадърна нали? Сега се подвизава като външен министър. Всичко що е гербер си е брак и провал, ама нали всички са възпитаници на старата партийна БКП школа няма какво и да се чудиш защо са такива министрите на ритнитопковеца.

едвали някой от вас ще иска да върши работата на надзирател, това не елек труд .И макар че за тези двамката да съм раздвоен в мнението си. Законите трябва да се спазват и греховете да се изкупуват.

Е, ако пуснат чистачката да го търси, все пак има някаква надежда!

Този трябва да го направят главен надзирател в софийския и да ги строява всичките..........

Господ здраве да им дава и дано имат късмет да офейкат в Северен Кипър.Защо в тази държава за убиство на човек дават 30години,а на един Айдук, живеещ в Драгалевци и убил милиони българи дори разследване не се проведе!?

Смешници защо настройвате хората с лъжи срещу тези - каквито и да са. Отчаян бил, нали е избягал и е свободен сега сам отрябва да почака няколко месеца и да се изнесе нанякъде. Топло е вече , мислите ли че случайно е избрал момента , аз не мисля.

Калинчо, да вземеш да си върнеш дипломата.

Гаф след гаф - бегълци, убийства, а ЦЦ и компания се борят с "тъмните сили" ???

С това "да не се изложим" затриват и последното останало у нас - всяка простотия подписват, с всяка простотия се солидаризират, ...

Отчаяни сте Вие, а човека Ви се присмива под мустак.