17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо, когато някой направи голяма беля и веднага - психично болен?

Човека явно е проверявал дали има господ ...

Баце да отпусне 30мил. евро средства да го поправят

От библейска гледна точка,човека не е направил нищо страшно... Втора Божия заповед. Не си прави кумир и никакво изображение на онова, що е горе на небето, щото е долу на земята, и що е във водата под земята; не им се кланяй и не им служи. В самата заповед е обяснено, че кумир или идол е изображение на някоя твар: небесна, земна или водна, на която се покланят и служат вместо на Бога. За съжаление официалната църква продължава да спазва човешки наредби....но в края всичко ще си дойде на мястото. Жалко за хората,те им вярват сляпо,без да прочетат какво пише в Божието слово. Това също не е проблем. Бог ще съди всеки,според знанието.

Понякога наистина психично болни хора правят големи бели, защото държавата и тях ги е изоставила на произвола.

Психо болните затворени не по улицата -

" От библейска гледна точка,човека не е направил нищо страшно " Светото Писание и Светата Православна Църква го изобличават в грях, а ти поощряваш този кощуник, грешник и престъпник, понеже и ти като него си еретик - ИКОНОБОРЕЦ! Иконоборството НЕ е от вчера, тази ерес е вредяла и на Византия, уви, и днес тази ерес има свои " подръжници". Тези, които са ПРОТИВ почитането на светите Икони и Изображения на Господ Бог и Спасител Иисус Христос и на Светиите, са врагове на Самия Господ Бог Иисус Христос, на Пречистата и Преблагословена Негова Майка - Пресвета Богородица и Дева Мария и на Християнските Православни Светии. Доколото до тоя кощуник, той има нужда от спешна психиатрична помощ и да бъде под домашен арест. Това, което е направил е престътпление и посегателство към Вярата, която е съхранила и България. - Православието.

" Понякога наистина психично болни хора правят големи бели, защото държавата и тях ги е изоставила на произвола. " И все пак това НЕ е причина тоя ненормален човек да посяга на Християнски светини, НЯМА НИКАКВО ПРАВО да прави това ! Няма и оправдание, понеже за втори път върши такова престъпление!

Лудо копИле

Само религиозниците можете да сте така тъпи, жестоки и безхаберни, че да обвинявате човек с доказано психическо заболяване (пратено от измисления ви бог според собствените ви суеверия", че е "кощуник, грешник и престъпник". Християнско милосърдие и православни ценности до дупка.

Човекът си е бил доказано психично болен и преди да направи белята. Да почупи поредната сграда на БПЦ, която нагло са си позволили да построят посред гората (и не плащат и лев данъци за нея) е спорно дали е голяма беля. Няма нужда навсякъде да си демонстрирате суеверията пред всички.

И НИЕ ТРИЕМ ПРОПОРЦИОНАЛНО И РАЦИОНАЛНО https://www.youtube.com/watch?v=Z_tgCSlXyDM https://www.youtube.com/watch?v=TPC0tK8QHH8 египтяните и те триеха.... и бяха арогантни!!! персите, монголите, римляните,рицарите, инквизицията, византийците, османлиите, монарсите, нацистите,масоните, комунистите, капиталистите, мафията, терористите, арогантно триеха....!!!! Ковид не ви ли вразуми, агресията е пропорционална на мутацията.......и жертвите!