Проверяват лекарство против акне след серия самоубийства

Броят на регистрираните в MHRA фатални случаи е 5 пъти по-голям от предходната година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе причината не е в лакарството. Причината е в мъглата и мрачното и дъждовно време, рядко виждат слънце! След това ДИПРЕСИЯ И САМОУБИЙСТВО!

Пълни глупости. Роакутан е лекарство познато от десетилетия. В цял свят. Как пък само във Великобритания се самоубиват от него.

Не е само там,освен самоубийствата са регистрирани оплаквания на неадекватно поведение при много пациенти.След като в листовката е упоменато за психичен риск ,използването на това лекарство е безпредметно,и най добре да го спрат.Никой не може да прецени при кого как ще се отрази.Другото е,че може да се подменили някои съставки с по евтини,често се прави мимоходом,точно от фармацевтични лидери.

Лекарството е срещу акне, вероятно огромна част от пациентите са пубери с бушуващи хормони, а там състоянията на духа се сменят за милисекунда. 10 самоубийства от 30 000 или 70 000 пациенти (статията така е написана, че не става ясно колко са) ... успех с доказването.

За първи път научавам за лекарствен препарат, който би могъл да отключва и задълбочава депресия до самоубийство. МИсля, че е зловещо. Със сигурност производителят е знаел за резултата, защото всеки препарат се дава на хора, които го ползват върху себе си преди да се пусне в мрежата за продажба. Такива препарати се пускат в експериментални центрове в дъжави от третия свят, както и в България и доброволци се подлагат на опити, като им се обяснява, че препаратите са много готини и трябва да ги употребяват върху себе си, за което ще получат възбаграждение.

за цялото състояние на държавата са виновни такива като тебе

Ако ме разбираш нещо или просто нещо си дочул, по-добре не коментирай. Изказването ти е меко казано смехотворно за хора, които наистина са наясно с темата.

Основната съставка може да отключи психично заболяване.Това е голям риск,защото повечето мислят ,че няма да се случи ,а и става дума само за един крем..Но чак до самоубийства,минава границите и това са млади хора.Тази фирма Рош е проблемна от доста времеКакто върви трябва да се ползват повече природни средства,прекаляава се с химията и консервантите.

лекарство против акне ли? Ми преди години гаджето настояваше да и се празня на лицето, щото спермата имала не знам какви си свойства. Та така

Айде вземи се ограничи до коментарите под Брекзит статиите, не че много разбираш и от тая тема, че съвсем се излагаш с просташките си изпълнения.

Путин ходи и цръцка по една капка Новичок

Нормално е хората с тежко и нелечимо акне да са силно депресирани и сред тях да има повече самоубийства.

Не е достатъчно,основната съставка може да дояеде до психично разстройство.Изобщо не е трябвало да им разрешаяат да го продават.

Run away.

Дано повече комунисти и руски курви ползват този продукт!

Да бе да, дръжте си отровния капиталистически боклук.

...комунискически отпадък

Не разбра ли,чи само пидаруги кат бебе си мажат гъза с него и ефекта е явен.

А бе идиот...и по въпроса за акнето ли се изака да ти го начукам в тъпанарският трол долен .

Днес колко заработи,за хляб поне изкара ли?

В другити държави веднага съобщава продукта и фирматаа тука нашата СМРАД сакън да ни обиди йофтинити вириги за боклуци.

тази кака на снимкака към статията не е Британка, гарант!

Не Е от продукта , а от начина ни на живот: стрес, страх, неудовлетвореност, несъответствие с желание и реалност, липса на самочувствие. Всичко това води тежки депресии и сходни резултати.

мното си тъп

Изглежда има ефект, убило е акнето.