Коментари - Проверяват има ли замърсяване на реките след скъсването на дигата в Перник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този днес заяви, че ще продължи да работи с това хранилище и да го пълни, явно в България докато няма жертви няма и реакция.

Дори след изтичане на част от съдържанието се вижда, че хранилището е пълно догоре. Така ли не се сети някой орган да мине и провери по-рано?

Проверете всички хвосто, шламо и нано хранилища и където не са наред затваряйте, защото скоро ще отровят всичко.

Естествено няма виновни . Няма калинки които не са си свършили работата но прибирали заплата.

Вода газят, жадни ходят, що е то: https://www.youtube.com/watch?v=0YwMNI130KY Само не разбрах това последно хвостохранилище ли е или шламохранилище или май си е пепелохранилище ;)

PEYTSCH

Нали ревяхте за вода? А сега от вода ?

IDIOTS...

Нито реките са замърсени, нито нищо.Даже много добре стана, сега дигата е като нова.Още 50 годин може да изкара.Некой обаче се опитва да вкара Емил Димитров като Нено Димов у ареста.Не можете, той е от стара коза яре, даже - две.А от Дивотино до Банкя е една храчка разстояние.

Така е Гербави хубавини за всички. Особено за Перничани. Скоро и ток няма да имате. И не само вие.

За два метра направиха проблем все едно е залят цял Перник .Кой разреши там да има къщи като от горе има вода и отрови.Това блато понякога трябва да се чисти .

Гаранцията на съораженията изградени при социализма изтича , от сега на там ни чакат много такива новини. Имахме нещо добро , но го оценяваме след като го загубим .Жалко за такава "държава".