17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джипсенчета може би? Бъдещето на страната?!

До това водят делигираните бюджети и псведолибералните реформи!

Поредния пиар нескопосан колко са ''принципни и работливи'' шайкаджойската администрация, седмица преди края на учебната година.... Клати краци цяла година, харчейки мангизите дето баламите плащат и сега видите ли ''проверки''...

Според мен, ако са повечето не бели, разбирай "роми", то съм на страната на директорката.

Ми то е сигурно, че са от тъмнолилавите. Няма нормален българин да не иска детето му да ходи на училище.

Ти просто нямаш представа за какво иде реч - там просто няма бели!

Полиция в училището, е ударихме дъното

Де да беше само в това училище... А гербавите се хвалят колко ученици били върнали в класните стаи.

Аз пък не съм на страната на директорката. Цялата проверка е, защото на хартия всички присъстват, а като се отиде там няма жив ученик. А парите са платени. И така неграмотни роми се бутат до завършване и всичко точно, а после, че не могат името да си напишат - няма значение.

Циганите БЕЗПЛАТНО ОБРАЗОВАНИЕ не ИСКАТ!!! Те искат БЕЗПЛАТЕН ТОК, ВОДА, ДЪРВА! Разбира се подплатени с ПОМОЩИ и ТЕЛК решения!

Трябва ли да се напъваме за да познаем че това са цигани?

Разбирай коняци, водки и бири ... но не и ЦИГАНИ!?!?!??

Ама май държавните служители са по големи цигани от тях след като никаква работа не са вършили през годината, првевеждали са пари на бройка а не на успеваемост както правят навсякъде и така изведнъж ''голчмо изумление''....

Ни мой да бъди

И шофьорски книжки получават

Значи...да ходят към училище с гранатомет....Ма да гледат да има повече от кафявите, да не е зан

Има ли смисъл да гадаем от кой етнос са?

от калинки какво очакваш?

Ми то на училище се ходи само заради социалната закуска! Вие не знаете ли?

учат в чужбина. По неволя. Децата на партийците в България са уредени в "елитната" софийска МГ. Без конкурси. Останалото е сигани на държавни издръжки. Българщината е там, къде българите сами си строят черквите и училищата към тях. Върнаха ни 300 години назад....бившите комунисти.

Навсякъде по БЕЛИЯ свят можеш да видиш ДОСТА ЧЕСТО наблюдаваща полиция на паркинзите на гимназиите и дори униформени лица в сградата.

Още преди 30 години, когато за тази сган маше т.нар. цигански училище в градове с повече роми, стаите бяха празни и се провеждаха уроци с по един двама 18 годишни в 6 клас, т.е. когато все още се повтаряше. Те след трети клас започват да се размножават, вие на училище ги търсите.

Така е и в повечето университети !

В университети и болниците е същото, парите следват ученика и болния :)

При тая сган и Господ да слезе от небето няма да ги научи да ходят на училище! Те се интересуват само от правата си и социални привилегии!

В тая държава всеки втори е икономист, културолог, юрист, етнолог и т.н. Нека да има и хора за работа - кой ще бърка утре цимент и пясък? Който бърка таблицата за умножение, кака кой?:)))))

Че все пак някой ром се е научил да чете и пише минуси.

Да пизнаеме циганско училище, директора лъже за да го спаси а циганките лъжат че децат им ходят на у-ще за да цицат помощи и детски! Нема такава държава!!!

Ботевград отдавна е едно западнало гето, не знам как все още има някакви млади хора които седят там и си мислят че имат чудеше измежду цигани, пенсионери и селски алкохолици....

Това е фалшива новина, защото се представя само част от истината, а цялата истина е, че проверяващите начело с тази Росица Иванова са влезнали в българското училище с пет полицая, като на полицейска акция за задържане на опасни престъпници ?????????????? В 21 век в страна от европейския съюз да влезнеш в българско училище с пет полицая е недопустимо и комплексарско от страна на проверяващите и за това незабавно министрите на образованието и на вътрешните работи трябва да си подадат оставките, НЕЗАБАВНО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Всички знаят,че учениците не посещават училище,но получават дипломи за основно и средно образование .От МОН са направили "велико" откритие!

Що за олигофрени не си пращат децата на училище??

Цигани и училище?!?! Няма такова нещо!!! Докато държавата не им спре помощите на циганите ако не посещават училище няма да се оправят!!! А директорите на училища, които лъжат че имат деца учещи всеки ден без отсвия да ноят НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ! Учителите да пишат отсъствия и то истински не да прекриват циганите!

Докато не им се спират детските, ако не ходят на училище ще е така. И докато директорите ги прикриват, за да не им затворят училището трябва да се наказват дисциплинарно. Има закони, но няма КОНТРОЛ и наказания без изключение. Това е разликата с Германия. Там българските циганско деца ходят на училище без изключение. И не им дават социални, ако не правят опити да си намерят работа.

г-жо директор, ама и вие сте я подкарали през просото. Нищо фалшиво няма в новината, ако ще и с десетима полицаи да дойдат.

В парламента ни, колко% ходят на работа? Търсете проблема в себе си, приятелите, съкооператорите и съгражданите си, а не сред древните! Значи системата не работи... или си работи, нали?

"Откритие"! Що не проверите изненадващо всички училища? Преди проверка /а се знае, кога ще има/ учениците ги събират с есемеси. Неграмотност, неграмотност, липса на интерес у децата, но заплатите на учителите са приоритет на държавата. Затворени са очите на държавните институции и за сивия сектор при частните уроци на учителите!

Малолетните не носят отговорност, а родителите... Всяко дете е богатство, независимо от етноса... Важно е възпитанието, културата и човешките ценности за развитие, еволюция, опазване на околната среда и родолюбие (изключвам бялата Златка и компания)

Всички директори лъгондрят, че часовете се провеждат при наличие на законен % ученици. От личен опит узнах, че това е система във всички училища. А защо? Защото има норматив, едно училище да е минимум с осем паралелки. Ако не се изпълни норматива, училището следва да се закрие, е учителите да отидат на борсата, което те НЕ ЖЕЛАЯТ, а предпочитат да вписват присъствия на реално неприсъстващи ученици.

Училищата са зависими от броя ученици.Зора е да се запишат в началото на годината,След това 85 % от децата ги няма.Една голяма част са в чужбина , а се водят на училище и ще си получат диплома. Докато не с е премахне субсидията да зависи от броя записани ученици този процес няма да се пресече-раздават се дипломи-след това книжки със самоубийци в колите. Порочен кръг - всички са доволни. Ученици в седми клас не могат да си напишат името !!!!!

Гена си е ген. От калайджия инжинер не става! От коняр поет не излиза! От копанар доктор няма да стане!

Началничката на РУО обвинява директорката !? Какво може да направи една деректорка срещу циганите , след като и властта не може да ги накара да ходят на училище ! А самото управление какво собствено е направило -нали управляват ?Това е демагогия и вменяване на вина на невинните !Г-н Министър , виж си кадрите !

Много коментари, а повече от половината са с правописни грешки. Чудя се Вие как сте завършили основно образование?

Тъй зер, тъй! Тая седесарска тъпотия ще разсипе българското образование! Вие не сте ли чували, че каквото пипне демократ, фъшкия става. Делегираните бюджети са седесарска глупост, която убива българското образование! Съвсем същото е и с болниците, които станаха търговски дружества. Гледат да те вкарат в отделението и да ти напишат една камара процедури, половината от които не са правени. Как се чувстваш ти и дали си по-добре, не е толкова важно! Демокрацията ще затрие България. Вече сме под 7 милиона, няма деца, а школските директори се чудят какво да правят, за да не ги затворят. В София не са чували затова, но и до тях ще стигне.

Един приятел се отказа от учителската професия и то с мотива: 1. Искат от мен да няма убити, ранени, боища и сеири. Сякаш е война. 2. Искат от мен децата да ходят на училище и да присъстват в общи лини. Обаче - НЕ ги интересува какво преподавам, НЕ ги интересува КАК преподавам. Тва учебни планове, тва успех, тва домашни, изпитване - мижи да те лажем. Жертви и ранени да няма. ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ при сегашната власт. Не, че те го направиха, ама 10 години се влошава. Нямаме образование. Факт.

трябва да си човек на директора щото училището не е българско, то е герберско.

Ами може да е политическа акция срещу директор от не управляваща партия или пък просто директор дето не е герберастин. Министура в този случай е на колене. Иначе и него. Реалността е такава.

Става...става... Щом може от : -сервитьор...банкер да се стане - от борец - МУЛТИбизнесмен - стругаро-фрезист...Шеф на НС - от комунист - десен евроатлантик -от СДС-ар -демократ/приватизатор ... ляв социалист България на превъплащенията и народ от ...ФОКУСНИЦИ....

.

Ами то и да бъркаш цимент и бетон се иска поне мъничко акъл. Ако нещата се правят по рецепта, де.