17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нова глава в правото - Образованието като форма на организирана корупция и източване на държавата Или за какво им е на манга*ите да учат и кой прибра парите

Как няма какво да направи директор сигнализира инспектората, ако не вземат мерки има министерство и прокуратура и медии, някой трябва да поеме отговорност, но тук само заплати поемат нищо не ги интересува, не само в тази гимназия,има и други подобни

Като не ги пускат сигнализирайте госпожа, но не нали субсидията за деца тече, какво ви интересува бъдещето важно е да върви заплатата, сега я върнете за всички години назад

Росица Иванова е първа братовчедка на Цветан Цветанов! Изключително подла!

От децата или от чааветата?!

Бъдещето принадлежи на тези които се размножават... Азиатските спасители го знаят и инвестират успешно в новите българи ... Територийката не е за изпускане...

По-голямата част от децата в това училище са роми. Преди известно време директорката назова проблемите в прав текст и затова е неудобна!

По-голямата част от децата в това училище са роми. Преди известно време директорката назова проблемите в прав текст и затова е неудобна!

Един приятел се отказа от учителската професия и то с мотива: 1. Искат от мен да няма убити, ранени, боища и сеири. Сякаш е война. 2. Искат от мен децата да ходят на училище и да присъстват в общи лини. Обаче - НЕ ги интересува какво преподавам, НЕ ги интересува КАК преподавам. Тва учебни планове, тва успех, тва домашни, изпитване - мижи да те лажем. Жертви и ранени да няма. ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ при сегашната власт. Не, че те го направиха, ама 10 години се влошава. Нямаме образование. Факт.

трябва да си човек на директора щото училището не е българско, то е герберско.

Много коментари, а повече от половината са с правописни грешки. Чудя се Вие как сте завършили основно образование?

.

Началничката на РУО обвинява директорката !? Какво може да направи една деректорка срещу циганите , след като и властта не може да ги накара да ходят на училище ! А самото управление какво собствено е направило -нали управляват ?Това е демагогия и вменяване на вина на невинните !Г-н Министър , виж си кадрите !

Ами може да е политическа акция срещу директор от не управляваща партия или пък просто директор дето не е герберастин. Министура в този случай е на колене. Иначе и него. Реалността е такава.

Росица Иванова е първа братовчедка на Цветан Цветанов! Изключително подла!

Училищата са зависими от броя ученици.Зора е да се запишат в началото на годината,След това 85 % от децата ги няма.Една голяма част са в чужбина , а се водят на училище и ще си получат диплома. Докато не с е премахне субсидията да зависи от броя записани ученици този процес няма да се пресече-раздават се дипломи-след това книжки със самоубийци в колите. Порочен кръг - всички са доволни. Ученици в седми клас не могат да си напишат името !!!!!

Тъй зер, тъй! Тая седесарска тъпотия ще разсипе българското образование! Вие не сте ли чували, че каквото пипне демократ, фъшкия става. Делегираните бюджети са седесарска глупост, която убива българското образование! Съвсем същото е и с болниците, които станаха търговски дружества. Гледат да те вкарат в отделението и да ти напишат една камара процедури, половината от които не са правени. Как се чувстваш ти и дали си по-добре, не е толкова важно! Демокрацията ще затрие България. Вече сме под 7 милиона, няма деца, а школските директори се чудят какво да правят, за да не ги затворят. В София не са чували затова, но и до тях ще стигне.

"Откритие"! Що не проверите изненадващо всички училища? Преди проверка /а се знае, кога ще има/ учениците ги събират с есемеси. Неграмотност, неграмотност, липса на интерес у децата, но заплатите на учителите са приоритет на държавата. Затворени са очите на държавните институции и за сивия сектор при частните уроци на учителите!

В парламента ни, колко% ходят на работа? Търсете проблема в себе си, приятелите, съкооператорите и съгражданите си, а не сред древните! Значи системата не работи... или си работи, нали?

Цигани и училище?!?! Няма такова нещо!!! Докато държавата не им спре помощите на циганите ако не посещават училище няма да се оправят!!! А директорите на училища, които лъжат че имат деца учещи всеки ден без отсвия да ноят НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ! Учителите да пишат отсъствия и то истински не да прекриват циганите!

Малолетните не носят отговорност, а родителите... Всяко дете е богатство, независимо от етноса... Важно е възпитанието, културата и човешките ценности за развитие, еволюция, опазване на околната среда и родолюбие (изключвам бялата Златка и компания)

Гена си е ген. От калайджия инжинер не става! От коняр поет не излиза! От копанар доктор няма да стане!

Става...става... Щом може от : -сервитьор...банкер да се стане - от борец - МУЛТИбизнесмен - стругаро-фрезист...Шеф на НС - от комунист - десен евроатлантик -от СДС-ар -демократ/приватизатор ... ляв социалист България на превъплащенията и народ от ...ФОКУСНИЦИ....

Senator1

Всички директори лъгондрят, че часовете се провеждат при наличие на законен % ученици. От личен опит узнах, че това е система във всички училища. А защо? Защото има норматив, едно училище да е минимум с осем паралелки. Ако не се изпълни норматива, училището следва да се закрие, е учителите да отидат на борсата, което те НЕ ЖЕЛАЯТ, а предпочитат да вписват присъствия на реално неприсъстващи ученици.

Що за олигофрени не си пращат децата на училище??

Докато не им се спират детските, ако не ходят на училище ще е така. И докато директорите ги прикриват, за да не им затворят училището трябва да се наказват дисциплинарно. Има закони, но няма КОНТРОЛ и наказания без изключение. Това е разликата с Германия. Там българските циганско деца ходят на училище без изключение. И не им дават социални, ако не правят опити да си намерят работа.

Всички знаят,че учениците не посещават училище,но получават дипломи за основно и средно образование .От МОН са направили "велико" откритие!

Това е фалшива новина, защото се представя само част от истината, а цялата истина е, че проверяващите начело с тази Росица Иванова са влезнали в българското училище с пет полицая, като на полицейска акция за задържане на опасни престъпници ?????????????? В 21 век в страна от европейския съюз да влезнеш в българско училище с пет полицая е недопустимо и комплексарско от страна на проверяващите и за това незабавно министрите на образованието и на вътрешните работи трябва да си подадат оставките, НЕЗАБАВНО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

г-жо директор, ама и вие сте я подкарали през просото. Нищо фалшиво няма в новината, ако ще и с десетима полицаи да дойдат.

Ботевград отдавна е едно западнало гето, не знам как все още има някакви млади хора които седят там и си мислят че имат чудеше измежду цигани, пенсионери и селски алкохолици....

Да пизнаеме циганско училище, директора лъже за да го спаси а циганките лъжат че децат им ходят на у-ще за да цицат помощи и детски! Нема такава държава!!!

В тая държава всеки втори е икономист, културолог, юрист, етнолог и т.н. Нека да има и хора за работа - кой ще бърка утре цимент и пясък? Който бърка таблицата за умножение, кака кой?:)))))

val58

Ами то и да бъркаш цимент и бетон се иска поне мъничко акъл. Ако нещата се правят по рецепта, де.

При тая сган и Господ да слезе от небето няма да ги научи да ходят на училище! Те се интересуват само от правата си и социални привилегии!

В университети и болниците е същото, парите следват ученика и болния :)

Още преди 30 години, когато за тази сган маше т.нар. цигански училище в градове с повече роми, стаите бяха празни и се провеждаха уроци с по един двама 18 годишни в 6 клас, т.е. когато все още се повтаряше. Те след трети клас започват да се размножават, вие на училище ги търсите.

Че все пак някой ром се е научил да чете и пише минуси.

учат в чужбина. По неволя. Децата на партийците в България са уредени в "елитната" софийска МГ. Без конкурси. Останалото е сигани на държавни издръжки. Българщината е там, къде българите сами си строят черквите и училищата към тях. Върнаха ни 300 години назад....бившите комунисти.

Ми то на училище се ходи само заради социалната закуска! Вие не знаете ли?

Има ли смисъл да гадаем от кой етнос са?

Трябва ли да се напъваме за да познаем че това са цигани?

Ама май държавните служители са по големи цигани от тях след като никаква работа не са вършили през годината, првевеждали са пари на бройка а не на успеваемост както правят навсякъде и така изведнъж ''голчмо изумление''....

Ни мой да бъди

Циганите БЕЗПЛАТНО ОБРАЗОВАНИЕ не ИСКАТ!!! Те искат БЕЗПЛАТЕН ТОК, ВОДА, ДЪРВА! Разбира се подплатени с ПОМОЩИ и ТЕЛК решения!

Де да беше само в това училище... А гербавите се хвалят колко ученици били върнали в класните стаи.

от калинки какво очакваш?

Полиция в училището, е ударихме дъното

Навсякъде по БЕЛИЯ свят можеш да видиш ДОСТА ЧЕСТО наблюдаваща полиция на паркинзите на гимназиите и дори униформени лица в сградата.

Според мен, ако са повечето не бели, разбирай "роми", то съм на страната на директорката.

Ми то е сигурно, че са от тъмнолилавите. Няма нормален българин да не иска детето му да ходи на училище.

Ти просто нямаш представа за какво иде реч - там просто няма бели!

Значи...да ходят към училище с гранатомет....Ма да гледат да има повече от кафявите, да не е зан

Аз пък не съм на страната на директорката. Цялата проверка е, защото на хартия всички присъстват, а като се отиде там няма жив ученик. А парите са платени. И така неграмотни роми се бутат до завършване и всичко точно, а после, че не могат името да си напишат - няма значение.

И шофьорски книжки получават

Така е и в повечето университети !

Разбирай коняци, водки и бири ... но не и ЦИГАНИ!?!?!??

Поредния пиар нескопосан колко са ''принципни и работливи'' шайкаджойската администрация, седмица преди края на учебната година.... Клати краци цяла година, харчейки мангизите дето баламите плащат и сега видите ли ''проверки''...

До това водят делигираните бюджети и псведолибералните реформи!

Джипсенчета може би? Бъдещето на страната?!