Проверките на ЕК по Механизма за сътрудничество за България и Румъния остават

Следващите доклади за състоянието на върховенството на закона се очакват през юли

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази територия под Мунчовото управление няма бъдеще ирано или късно ще премине към руската федерация. Чалгариучете руски. Ние си го знаем .

Какво стаа бре нали просперирахме под ръководствотто на Тик Вун.

Отказаха се от христянските корени на Европа, но пък гейщината била основна ценност, още повече да бъде пропагандирана сред деца. Затваряйте го този гейсзкю съюз, историята е показала, че покварените цивилизации изчезват!

В Ек не са слепи, накъде отиват нещата в България.

Чалгопитеците си счупиха сами държавата.

Нито има върховенство на закона нито спазване на някакви права на жителите на евросъюза. Показателно е от кое време сме изпълнили изискванията за шенген и нищо. Сега по време на пандемията всяка държава си поставя всякакви свои изисквания и няма нищо общо със изискванията на съюза. Сега с тоя сертификат нали ваксините са по желание и хоп ограничение на основни права ако нямащ ваксина или сертификат не може да пътуваш да ходиш на ресторант на кино и какво ли още не . Същото е и с приемането на макетата и шиптърите , всички се опитват да ни дават акъл и ни натискат , ами нема да стане . Докато евросъюза не си изпълни задълженията които е поел защо ние да изпълняваме своите ?

До момента особена полза от тези проверки, поне до настоящият момент, за България, нямаше