Проверката за починалите родилка и бебе не започна заради инфаркт на лекар

Гинекологът от София, който тази сутрин пристигнал в МБАЛ-Благоевград, вече е опериран и са му поставени два стента

Обратно в новината

Коментари - Проверката за починалите родилка и бебе не започна заради инфаркт на лекар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Недолекуван Ковид 19 от февруари месец !?? А болничните за Ковид 19 са 2 седмици?!? Като с пилота Терзиев , тя си е виновна . Наша си е грешката , че стойм в България !

Откога острата дихателни и сърдечна недостатъчност са предизвикани от упойка, те са следствие, а не причина!

Прочете ли какво написа ?

този инфаркт на български доктор е "нелеп инцидент"??? а на онзи футболист беше "ужасен инцидент" спирането на сърцето му... кой ги учи тия журналя???

Много зачестиха тези инциденти със сърцето на маса хора напоследък.

Във всяка следваща статия за тази родилка научаваме все нови и нови неща. Първо беше прекарала ковид, но нямала оплаквания, след това се оказа, че силно са увредени дробовете й, а сега четем, че е имала и много други увредени вътрешни органи. Току виж, утре напишат, че когато са я поставили на операционната маса, тя вече е била умряла. И няма да има виновни. Впрочем, би могло още в началото да се каже, че в духа на ясно формулираната обществена мисия на болницата, смъртта на тази родилка е "на равнището на добрата медицинска практика". ""МБАЛ – БЛАГОЕВГРАД" АД - гр. Благоевград има ясно формулирана обществена мисия: Да осигурява качествена и достъпна стационарна и консултативна помощ, насочена кьм диагностика и активно лечение, възстановяване и укрепване на здравето на населението, снижаване на заболеваемостта и смьртноста на равнището на добрата медицинска практика;" http://www.mbalblagoevgrad.com/

Какво пречи да имаш увредени органи, но без оплаквания? Тежките алергични реакции много често биват отключвани заради възпаления. Случва се на хора, които имат някаква алергия, но при нормални условия ще им се появи една пъпка на бузата или на прасеца и толкова. Пример за възпаление, което относително често води до утежнена реакция е болен зъб.

Вече всяка лекарска немарливост ли ще се оправдава с Ковид. Анестезиологът да носи отговорността.

така реши? За да твърдиш нещо такова трябва да знаеш повече за конкретният случай от проверяващите и извършилите аутопсията или повече от тях да разбираш от аутопсии, но пак не е редно да даваш заключение без да си наясно с конкретните детайли. Ако не е така си длъжен да си траеш. За подобно обвинение, ако си с името си зад него и съдебна отговорност се носи.

"Според аутопсията причината за смъртта на родилката е остра дихателна и сърдечна недостатъчност, поради силно увредени бели дробове и възпаления на вътрешните органи, причинени от недолекуван Covid-19" Страшни глупости!?! Искат най-сериозно да ни кажат, че според аутопсията жената е била наполовина мъртва в следствие на "недолекуван" Ковид за последните !!!4 месеца!!!(това трябва да е някакъв световен рекорд!) без да има видими симптоми за всичко това?! То някой пушачи се съдират от кашлица само заради цигарите, а какво остава за човек със силно увредени бели дробове и органи. Или при хора като родилката симптомите се проявяват само след аутопсията??? Най-безсрамно го замитат с ама Ковид. При това даже бил ?недолекуван?, как не!? А този който е трябвало да извърши проверката и той ли така с недолекуван ковид ама 10 месеца щом е било необходимо поставянето на цели два стента!?

Веднага се набиват в очи две неща. От една страна колко може да се разчита на журналистически писания за да се правят изводи. Стентове не се поставят с операция. Многократно попадам на подобни неточности и неверни неща и ги хващам или защото са принципно неверни но и защото част от нещата просто лично съм видял или знам че не са така. А колко от нещата, които ми сервират няма как да проверя или да видя лично? Другото е че жадната за кръв, озверяла тълпа няма как да и се угоди, понеже е склонна да приеме само каквото предварително е решила. Като ме се направи аутопсия - защо не е направена, като се направи - не ни харесва заключението. Не мислите ли че не се прави аутопсия и принципно не се разследва каквото и да е за да ви се хареса, а за да се види какво всъщност е станало. И бъдете благодарни и се надявайте да е така, че никой не знае в какво може да го обвинят, а стане ли така изведнъж се вижда, че презумпцията за невинност е останала заклещена в някой дебел учебник по право и не може много да се разчита на нея на практика.

в подобни случаи винаги разни търсят отмъщение. Нищо чудно че човекът е получил инфаркт.

Стент не се поставя с операция.

Тов кожид е бил от щама "алергия"

Ковид е много удобно и неоспоримо доказателство.

все ревете за аутопсия бе. Сега като направиха пак недоволни. Очевидно нищо не разбирате. Не мога да разбера с какъв акъл имате претенции. Наглостта не може да компенсира невежеството. Редно е да има и малко смирение в този живот. Не съди за да не бъдеш съден е казано.

Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци... Вече РАЗБРАХМЕ че Боклук Б.Б. Банкя-лията е Педдераз и затова носи АРАБСКА маска, както Евнух, Педдераз, Роб в Харема на араби- Мюсюлмани.. И точно затова, Фандъкова пуска групи от педдерази да се събират, да обикалят из София и да РАЗВРАЩАВАТ малките деца... На изборите за парламент, в изборните секции, НЕ трябва да има МАСКИ, за да можем да ВИДИМ - Кой иска да гласува... Чух че Боклук Б.Б. давал БГ паспорти на маймуни и китайци.. Така че , ако някой види такива да приближават Изборните секции, трябва да ги ИЗГОНЯТ към Турция.. САМО араби, негри и КРАДЦИ, и мошеници може да влязят да гласуват с маски !!

За всичко е виновен Ковид... Жената се е възстановила от Ковид преди половин година, но не, сега няма как да не е умряла от него... Иначе те документите се фалшифицират, колко му е, дошъл е човека от София и по документи няма да открие нередности, всичко ще е точно, точно,. точно, но младата жена и детето й са на два метра под тревата...

зъб да те боли и путка да сърби-не е работа

Инфарктът е поредно потвърждение, че някой е направил магия на семейството!

сигурно е бил ваксиниран с каква ваксина?

Ей добре, че е Ковид, за да може да се оправдаете. Повръща ми се от вас.