Акция: Проверяват скенерите на летище София ?

Служители от "Гражданска въздухоплавателна администрация" проверяват скенерите на летище София.

Обратно в новината

Коментари - Акция: Проверяват скенерите на летище София ? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хем министерството не знае, хем е част от някакви мерки. Издънката е на гранична полиция, а се проверяват скенери, дето не са към гранична полиция. Логиката на ДИР-а е уникална! Някъде е станало нещо и дай да пишем нещо, така че никой да не разбере нищо. Това се казва информиране!

каде покрихте статията за непроверените патници,а, ?ще има ли наказани?

А НА ВАРНА СКЕНЕРИТЕ НА ЛЕТИЩЕТО КОГА ЩЕ ПРОВЕРИТЕ?!ЛЕТЯ ОТ СОФИЯ ЗА ВАРНА ,МИНАВАМ СКЕНЕР-НИЩО НЕ ПИЩИ,ВРЪЩАМ СЕ СЪС СЪЩИТЕ ДРЕХИ И НА ВАРНА ВИНАГИ ПИЩИ И МЕ ПРОВЕРЯВАТ ПАК.ТОВА Е ВИНАГИ.ЛЕТЯ ПОНЕ ПО 2 ПЪТИ МЕСЕЧНО ПО ТОЗИ МАРШРУТ.

100% вярно! На София си минах като пич и на връщане във Варна скенера полудя! В чантата с документи съм сложил 1 рекламно макетно ножче! Вероятно преди 2-3 месеца! Въобще съм го забравил! Ма на София си минах без проблем! А можех да оперирам целия самолет барабар с пилота!

Пълно е с корумпета на летището, те тръгнали да проверяват... скенерите. Типично по герберски. Добре, че никой не иска да прави терористични актове в България. С тази полиция и служби сме със свалени гащи. В затворите огнестрелно оръжие, хората си минават границите както си искат, на летищата я има някой да проверява, я няма - както дойде. Анархия на 100%!!!!! Чукайте на дърво и се молете Богу горещо. Няма друга надежда.

През Терминалите 1 и 2 а и откъдето пожелаят в "най-правовата държава" на ЕС България могат да влезнат без да ги забележат стадо слонове тържествено да се разходят из Централния затвор да похапнат в столовата му и излезнат безпрепятствено през парадния му вход! Независимо от това горчивия плач на министър председателя Борисов че не го щат в Шенген ще продължи!

Хората, хората проверявайте, не техниката. Непроверените пътници са по вина на хората, а не на техниката. Да не говорим, че точно рентгените се проверяват редовно и сегашната операция прилича на закъсняло търсене на извинение за отсъстващите гранични милиционери.

Аз откога разправям за скенерите-убийци и специално за 3Д скенерите за цяло тяло, тип "Нази чембър". Убеждават, че били безопасни, но са много опасни. Сканират обаче - само плебеите, ВИП-аджиите що не ги сканират? Ако в Софийския пандиз имаше такива скенери - нямаше да могат да вкарат пищак и нямаше да може да се изкара нож от кухнята, и с наркотиците щеше да им е по-трудно, защото е необходимо да ги поглъщат и после ...се сещате!