Изследване: 72% от българите смятат, че ситуацията е нетърпима

Близо три четвърти от гражданите на България смятат, че положението в страната им е "нетърпимо", сочи изследване, цитирано от британския вестник "Индипендънт".

Обратно в новината

Коментари - Изследване: 72% от българите смятат, че ситуацията е нетърпима | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А, търпимо е, как да не търпимо. Ето на стимулира се циганската раждаемост - бъдещето на България - не сбърках Циганория, 5 лв за народа и 25 лв за "олигарсите" от електриката. Отново 150 за хората - 850 милиона за "нашите" хора. Всички наши роднини и мафиоти на добри държавни постове - винаги готови за далавери нови.

Ами като е нетърпимо какво чакаме и защо още търпим?

Повечето от мненията против живота в България идват от Великобритания. Това показва, че англичаните стоят зад протестите и имат интерес от срутването на поредната българска власт. Положението как може да бъде търпимо? Ние трябва да повишим износа си 3-5 пъти и да се появи такова количество евро, че днешните цени да ни се сторят нормални, а това означава да изнасяме и произвеждаме поне 3-5 пъти повече продукция. А когато ни разоряваха по времето на Беров, Жан Виденов и Костов какво ни говореха да попитам само? Казваха приватизирайте всичко, унищожавайте каквото не носи печалба в момента и така стана да нямаме никакво производство. Комунистите ядеха и пиеха със западняците и получаваха мълчанието им срещу народния гнет. Егати гнусотията!

Тези отворковците ще ги обявим за извънземните и туй то.

Извинете, това изследване пред парламент ли го правихте или е от преди 4-5 месеца?

ТАКА СИ Е КАКТО ГО ОПИСАЛ"винаги мутри и ...." ЗАТОВА БИХ ГЛАСУВАЛА САМО, КОГАТО НЯКОЙ ИЗЛЕЗЕ С ЯСНА ПРОГРАМА ЗА ПРИОРИТЕТИТЕ-ЗДРАВА И ОБРАЗОВАНА НАЦИЯ С МИН. ЧАСОВА СТАВКА-7,80 ЕВРО(КАТО ВЪВ ФРАНЦИЯ НАПРИМЕР-ДЪРЖАВА С ГОЛЯМ ДЕФИЦИТ) с две ръце ще гласувам за него. ТОВА ТУКА, КОЕТО СЕ ПРАВИ ОТ ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА СА КЪРПЕЖИ И ЗА ТЯХ НЕ СЛЕДВА ДА СЕ ХАРЧАТ ПАРИ. НА ТОВА МУ СЕ КАЗВА РЕСТАРТ. ДА СЕ ЗАПОЧНЕ С КУФАРЧЕТАТА И НЕ ВЪРНАТИТЕ КРЕДИТИ, ДА ПОНЕСАТ СЪОТВЕТНИТЕ ЛИЦА ОТГОВОРНОСТ И ДА С ПРОСЛЕДИ КЪДЕ И ПРИ КОЙ СА ИНВЕСТИРАНИ ПРЕДИ И СЕГА ТЕЗИ ПАРИ. ЯСНО ВИ Е ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ ТЕЗИ ДЕТО СА ПРОСПЕРИРАЩИ СЕГА -90% ИМАХА ПЪРВОНАЧАЛНИ КРАДЕНИ РЕСУРСИ, ЗА КОИТО ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРИ НЯМАХА ИДЕЯ. НО БЪДЕЩЕТО Е ДА СМЕ ЗДРАВИ И ОБРАЗОВАНИ ДА СИ ПОКРИВАМЕ НОРМАЛНИТЕ НУЖДИ, А ТЕ ВКЛЮЧВАТ ОСВЕН СМЕТКИ И ХРАНА И ОБРАЗОВАНИЕ, КВАЛИФИКАЦИЯ, ПРОФИЛАКТИКА, ЛЕЧЕНИЕ, А И ДОМ-ПОНЕ 1. ПРОСТИ, БОЛНИ, ЗАТЪНАЛИ В БИТОВИЗМИ И ЧАЛГА ХОРА-ЛЕСНО СЕ МАНИПУЛИРАТ И КРАДАТ.

Поредните евреи (бесепари), които се опитват да яхнат протеста.

ХАХХАХХАХАХАХАХАХА- ЯСНО Е КАТО БЯЛ ДЕН !!! ХОРАТА УСЕЩАТ , ЧЕ Е НЕТЪРПИМО... НО САМО ТОЛКОВА.... КОГАТО СТАНЕ ДУМА ЗА ПРОМЯНА- ДРЕБНИТЕ ИМ МОЗЪЧЕТА НЕ ВДЯВАТ - ЗАЩО Е НЕТЪРПИМО... ОТКЪДЕ ИДВА ТОВА .. И ИЗОБЩО ПЪК И НЕ СТИГАТ ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ И ЗА НАЙ-ВАЖНОТО :- "КАКВО ДА НАПРАВИМ ВСИЧКИ НИЕ , ЗА ДА ПРОМЕНИМ СИТУАЦИЯТА КОРЕННО ??? ..." КАТО ДОКАЗАТЕЛСТВО - АКО ГИ ПОПИТАМ ТИЯ 72 ПРОЦЕНТА - АКО ИМА СЕГА ИЗБОРИ- "БИХТЕ ЛИ ГЛАСУВАЛИ ЗА НЯКОЯ ОТ ДОСЕГАШНИТЕ ПАРТИИ БИЛИ В ПАРЛАМЕНТА- НАД 95% ОТ ТЯХ ВЕДНАГА ЩЕ ИЗБЕРАТ - Я БСП , Я ГЕРБ .. Я ДПС ИЛИ АТАКА ,... Я СДС.. А ВСЯКАКВИТЕ ТАМ ЧЕРВЕНИ ПОЛИТИЧЕСКИ ЛЮСПИ... КОЛКО ЗАБЛУДЕН И ЗАДРЪСТЕН Е БЪЛГАРИНА-АКО САМО МОЖЕ ДА СИ ПРЕДСТАВИ САМ ... АМА НЯМА КАК- ЩЕ СИ ТЕГЛИ ТОВА С ВЕКОВЕ... РОБА СИ Е БИЛ ВИНАГИ РОБ... РОБИЯТА СИ МУ ХАРЕСВА НА БЪЛГАРИНА -НИКОГА НЕ Е БИЛ НАУЧЕН ДА ЖИВЕЕ СВОБОДНИ И ДОБРЕ ...- ИЛИ СМЕ РОБУВАЛИ НА ТУРЦИ ИЛИ НА РУСНАЦИ.. ОТСКОРО - ЗА ПО-МАЛКО ОТ 4 ГОДИНИ- БЯХМЕ РОБИ И НА ТЪПИ МУТРИ- ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ.. КОЙТО НЕ Е РЕШИЛ- НЕ НИ Е МАЧКАЛ И ГРАБИЛ... ТАКА Е-КОГАТО НЯМА ПАТРОИТИ И РОДОЛЮБЦИ.. А ИМА САМО ПРКЛЕТИ ПРОДАЖНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ СВИНИ В ПОЛИТИКАТА НАРИЧАЩИ СЕ ЗА БЛАГОЗВУЧИЕ- СОЦИАЛИСТИ ГЕРБЕРАСТИ , ДЕПЕСАРИ АТАКИСТИ ..... А ВСИЧКИ СА КОМУНИСТИ КРАДЛИВИ , ЛЪЖЛИВИ , АЛЧНИ , - А НАРОДА СИ ГИ ХАРЕСВА ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ........ ДА МУ Е СЛАДКО.....

На хартия всичко е възможно-Помисли за енергията !

Чичо ти Сорос изпълзя от сянката и показа кой стои зад протестите

Наистина е доста напрагнато в цялата държава, но за мене лично и господата и госпожите от Отворено общество имат много да обясняват пред нас по темата за олигархията. И хич да не се правят на "независим барометър" на общественото мнение.

ПО-ГОЛЯМ ПАРАЗИТ ОТ ТАЗИ ТАКА НАРЕЧЕНА ФОНДАЦИЯ, ЗАД КОЯТО СЕ КРИЯТ НЕЧИСТИ ИНТЕРЕСИ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ НЯМА!!!! ПАРАЗИТИ!!!!

На много траещи си ни писна от писването на остакаджиите, от насъскването чрез медиите, от търсенето на сензации за конфронтация и от жегата. "Затворено общество" не беше ли нещо, подпомагащо олигарсите (не червените)?

Нетърпимо е една мафиотско-спекулантска организация да се меси във вътрешните работи на страната. Така смятат 90% от българите. да се махат, време е да вземем пример от Индонезия, Ю. Корея, др. и да ги обявим извън закона.

"Отровено същество" най - сетне си показаха гнилата морда. До сега се криеха зад свои марионетки втори род. ПРАВИТЕЛСТВОТО ЯВНО ПРАВИ ДОБРИ НЕЩА, ЩОМ ТАЗИ МАФИЯ СЕ Е НАЗЛОБИЛА.

Анкетата е на институт "Отворено общество"! Има ли смисъл от коментар?

Абе.всъщност от Индепендънт са искали да кажат,че тия от Отворено общество са нетърпими/паразити/и минимум 72% от българите не ги понасят!

Изобщо не е вярно това! Аз например съм доволен от живота си и познавам много, които същ не се оплакват. Всичко е ок :) А такива протестиращи мизерници ше ги има винаги докато се намери кой да ги почисти!

И защо сме толкова бедни никой не коментира?

защото в тъпата държава няма ред- гърците пръднат, нашите дрисльовци се наакат

Един младеж бяха захапали от Атака - от главните организатори на протеста. Та му бяха изровили колко пари е получил и откъде. Под 100 000 бяха от на Сорос фондация неква.

Индипендънт ги съчиняват тези новини като питат някой колега да си намисли едно двуцифрено число и после слагат него в новината. Че аз съм работила за проект свързан с училищен вестник и бяхме по добри журналисти от тях. тези са като българската жълта преса.

Май не си яла какаляшката?

Само не разбрах,къде ги изкопаха тези 290 евро?За да бъде един човек спокоен за себе си и семейството си трябва да има заплата поне 2000 лв.!

минимум...и то ако не изплаща ипотека

ами стани депутат. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ми те затова са там протестиращите - всички са кандидат депутати. Като гледам вече 45 дена идея си нямат как иначе да да се подобри ситуацията... Така че, това е предложението - да се свика Великанско Народно събрание и всички българи с право на глас - депутати!

Отворено общество ли? Казах Ви че зад протестите седи Ванката Костов....

Aми то ако е само Ванката,с мед да го намажеш,както казва народното творчество,но натиска е най-вече отвън,такива като Ванката,Бойко са смо добре платени и поставени изпълнители.Изверги

Дежурните комуноидни дръскачи, с комплекса "Жавер", които с революционна бдителност обругават всеки мой пост, могат да бъдат спокойни. Генетично натурата ми е независима, осигурен съм финансово и посвещавам времето си на разобличаването на азиатско-мужишките режими и туземните им слугинажи.

Ти си най-обикновен провокатор, не се надценявай.

Не, той е най-обикновен олигофрен с идиотски манталитет. Щом казва,че осигурен значи е беден като църковна мишка. Интелекта му е като 3 годишно дете, повтаря едно и също. Генетично,при него е такава каша,че пуританите в древна Англия биха го изложили на показ,като маймуна в зоологическата градина.

Че са туземни слугинажи туземни са, ама обслужват не само Русия. Не забравяй,че Първанов, Доган и Станишев, дадоха няколко военни бази на "омразните" им САЩ за да тероризират наред. А Руските олигарси от 90-те са подбирани от американски икономисти. В руските министерства и ведомства е било пълно с американски съветници както тук имаше съветски съветници. Така се установява руската държава.

Ха, ха, изкуфял дядка си тииииии

Да дадем факти на Индепендънт: 1) Има два свята в България-този на долната земя, където са над 75% от българите-голяма бедност, жестоко ежедневие, те бързо и рано умират, нямат радостите на нормалните хора. Долната земя е с безхаберие, тях не ги интересува защо в София протестират, защо се сменят политици. Част от долната земя гласуват ако някой им даде 20-40-50 лева-така продават себе си и бъдещето си. Но хората на долната земя са добри, природно интелигентни и много от тях образовани. До бедност и депресия гии доведоха тези от ГОРНАТА ЗЕМЯ. 2) Горната земя е от политици, свързани здраво с олигархията, измамници, продавачи на дрога и забогатели от това, грабители на национални богатстства, облечени в тоги като съдии и прокурори-някой по-богати от олигарсите, ДЕПИУТАТИ, МИНИСТРИ, управляващи. Те са около 25-30% и към тях се добавя като малък слой-разделителен между долната и Горната земя-този на интелигенцията-артисти, лекари, учители-част от тях живеещи добре и работещи много. 3). Българи от най-долният слой на ДОЛНАТА ЗЕМЯ живеят като грешници, като тези в книгите на Юго, например-Виж Клетниците. Те са около 40%-много бедни като хора поставени от управляващите в черен тунел на близка смърт. Живеят като през 17 век-в страх, ужас, немотия, не виждат изход и нямат пари.

И като доБавиш, че същите тези бедни хора имат памет отпреди 23-4 години на разграден двор, като сравнят, че тогава имаше ред, че тогава нямаше глад, че тогава грижата им беше в кой ресторант да идат вечерта и т.н. може и да им кипне в определен момент и да идат да накарат тия със свирките да си ги глътнат и да започнат да говорят като делфини.

искам просто да си дадът оставката

40% от хората не само искат, а се молят на Господ да могат да напуснат България! другите 50 искат, а останалите 10 са политици и разни техни боклуци и приятели на бат Сали. Аз съм от тези 40% само да кажа!

Е-е-е,тия лъжат повече от гербаджиите!

Нетърпимо и недемократично е 2-3 хиляди платени и статисти да затварят улици, да пречат не само на правителството, избрано по демократичен начин, но и на десетки хиляди други, ползващи софийската инфраструктура. Не 70, 99% са недоволните. А в основата на бутафорния протест е именно Отворено общество с поредния си проект за унизяване на държавността в България.

Какво "работи" правителството? Признава предварително загубата на арбитража за аец беляне. Рестартира съмнителния проект аец беляне. Емитира един милиард нов държавен дълг, за да се разплати за фиктивните държавни поръчки и източения ддс от комуноидните фирми.

Ти май си от старите рестетути и навремето комунистите като са ви взели имотите бая лобут си ял ти и капиталистическата ти черга....:)

личи си че си наблу!дател и това ще си останеш целя неадеквате празен живот изживян в българия, колко е жалка думата набл!удател .....но това такъв като тебе бездушник едва ли може да разбере....просто човече....

неефективни,корумпирани, безскрупулни..В Булгаристан(Абсурдистан) Темида е сляпа, Управата глуха, червената мъгла е навсякъде, но народа е буден, не спи, защото във вените му тече кръвта на Ботев, Левски......българина винаги е бил търпелив, но когато стане нетърпимо се обединява и си извоюва правата, не се оставя да го тъпчат, историята ни го доказва, така че Господа Политиците, страхувайте се...:))))

де да беше вярно това което си написал,нямаше да сме наи-бедната държава в ес

Кой граби България? Търговско салдо с: - мужишкия окупатор, минус 6 /шест/ милиарда us dollars; - USA, плюс 250 милиона us dollars. Толкова ли сте тъпи, че се ловите на комуноидните лафове за ран-ът, сорос, мвф, световната банка,...? Всяка божа година азиопските мужици ни прибират повече от 6 /шест/ милиарда долара. В САЩ газът е 60 долара, а братята-мужици ни го продават за 400 и повече долара. Затова нямаме промишленост и изнемогваме. Кой ни граби, тъпаци загубени?

ЗАТОВА ПЪК БРАТЯТА АМЕРИКАНЦИ НИ ПРОДАВТ ТОКА ПО 18 СТ ЗА КИЛОВАТ А БЪЛГРСКАТА ТЕЦ НИ ГО ДАВА ЗА 4 СТОТИНКИ.ХА СЕГА ДЕ ??

Американнски ли са "американските" марици 1 и 3, тъпо комуноидче. Мога да ти кажа чии са, но могат да ме санкционират за търговска тайна. Знай, че офшорката регистрирана в УСА, няма нищо общо с Америка.

господин ирече маи живееш в 18век и си изпуснал демонократичните промени и прочети малко за прехода кои какво кога и защо унищожи почти всичка!замини са америка и купуваи евтин газ и живеи охолно без да работиш и питаи там кои те граби

Хахахахах затова ли градовете в америка обявяват един след друг фалити,за това ли МВФ е частна еврейска фирма....мноооси тъп вееее....малко бой сте яли навремето семейството то и ти ....долно капиталистче....плюя на теб и идеологията ти-соросоиден БОКЛУК!!!

Станахме за смях подигравка и съжаление на половината свят с тези управляващи боклуци!!Време е да се намесят умни хора в нашата държава и да се промени изборния кодекс

Което потресе интернет отново : youtube. com /watch?v=tAjD7ow7bPQ И един много, много любопитен клип, който показва, че е напълно, ама НАПЪЛНО възможно прозорците на автобуса да са били избити, внимавайте! ОТВЪТРЕ! Същият този автобус, с който депутатите се разходиха из протестиращите! Гледайте и си правете изводите сами! Ако случайно сте снимали с телефони или камери давайте записите, да докажем или разсеем съмненията, че полицаите ВЪТРЕ, в автобуса са избили стъклата. С каква цел може да е това и дали смятате, че е възможно? youtube. com /watch?v=tAjD7ow7bPQ

Филма е Мистификацията "ТУР ЗА ОВАЦИИ" 23.07.2013г. Ама ясно се вижда преди и след като се счупва стъклото, че хвърчат бая камъни от външната страна.

Кое се вижда ясно бе, олигофрен? Ясно се вижда, че полицаят от първи ред чупи стъклото, идиот недоклатен!

Мужишките агитатори продължават елементарната си агитация. Нямало комунизъм, нямало социализъм и т.н. Комунизъм значи посредственост. Това, че група гангстери, поради тъпотата на азиатско-мужишката популация са заграбили природните ресурси на част от азиопа, не ги прави нито капиталисти, нито предприемачи, а си остават най-прости болшевишки гангстери. Дори сегашният им главатар пиздин не е напуснал кпсс. Тия вредители дерибействат над крепостното си население, изнасят богатсвата на територията и ги инвестират в империалистическия запад. Това че формална притежават собственост нищо не значи, защото ако се опитат да мръдна и на милиметър от англо-сакските правила, те отиват на кино.

да напомним че виновни з а сегашното положение на Българския народ са и Натовски шпионски централи които не престават с организрани акции срещу нашия народ. Вкл ползват и международния валутен фонд и Европейския съюз..

Най-вече татаро-мужишките окупатори и туземните им комуноидни лакеи.

Да, ситоацията е нетърпима!По цяла вечер да викат,да крещят - наистина е нетърпимо.Поне да знаеха какво искат.Или пък крешят да си заработят надницата.Явно това е най-новия бизнес в момента.

мдааа, ситОацията при теб е наистина нетърпима- да си комунист е лошо, но да си неграмотен комунист, това си е чист кретенизъм!

Отдавна твърдя, че социализмът има нещо общо със СПИН. Предимно се предава по наследство и по полов път. В нашата партия е нормално наследниците да стават социалисти просто заради бащите си",

Воят на соросоидните протестиращи във форума е направо забележителен! Кефите ме! колко сте се изнервили, уплашили и озлобили! Айде давайте още постинги преди да тръгнете на протеста - да духате свирки ли, супа ли...

прост комунист

"Прост комунист" е по-добре от "изтрещял соросоид".

На Позитано 20 и днес ли работите?

.. ВИЖТЕ ГО ТОВА ЛАЙНО - СТАНИШКО ... ГАВРИ СЕ С БОЛНИТЕ МОЗЪЦИ НА ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА КАТО ТЕЛЕФОННИТЕ ИЗМАМНИЦИ, ЩОТО МУ Е ЯСНО , ЧЕ НЕ СА НАРЕД С ПСИХИКАТА ... НО ЛОШОТО Е, ЧЕ ТОЯ ДОЛЕН ТЪРГАШИН ЗАГРОБВА БЪЛГАРИЯ, ЩОТО НЯМА НАЦИОНАЛНО САМОСЪЗНАНИЕ ! --------- НЯМА ОТЪРВАНЕ от ТИЯ ИДИОТИ ! НЯМА ОТЪРВАНЕ от ТИЯ ИДИОТИ ! ---- МНОГО НАГЛОСТ, БЯСНА НАПАСТ ! СЪВЕСТ и ДОСТОЙНСТВО - НИХТС !

Положението било зле. Ама българина единствено знае да лежи на дивана и да псува пред телевизора. На българина все някой друг му е виновен. Той е най добрия, най работливия, най умния, най способния..... Но нещеш ли се появили едни лоши хора и му изтръгнали бибероната от устата. Глупавите и елементарни хора винаги ще търсят вината за собствената си мизерия някъде навън. Винаги трябва да имат враг, който да мразят и да обвиняват, заради собствените си неудачи. Няма никакво значение дали става въпрос за турци, евреи, американци или руснаци, или пък извънземни. Резултата е един и същ. Каквото сам си направиш никой не може да ти направи.

В края на 80-те и през 90-те години, комуноидната номенклатура "изпраща", крадени от бг народа пари, своите отрочета да се "изучат"на запад. Но там императорския указ "на правах южных славян" не действа и поради генетичната си тъпота, отречетата се връщат насрани, с разни хартийки-дипломи от десеторазрядни килийни колежи. От бликва справедливата им омраза към американския империализъм, който не признава техните гениалности и заложби.

Деде, затова толкова много деца на БКП номенклатурата ги спонсорира набора ти Сорос...

Прочети в Нета за науката генетика. Който и да те спонсорира, като си генетично тъп, не подлежиш на развитие. Прочети в уикито "The Bell Curve", за да разбереш, ако генетично ти се отдава.

Да го духат тези 72%. Всъщност това им е сигурно. Искаха ЕС и НАТО и каквото поискаха, това и получиха. Глупостта не е оправдание и за нея се плаща рано или късно.

Така е - за глупостта СоциалиЗъм все още плащаме горчиво!

отрочетата на утаиката от соцялизма и днешни лумпени новобогаташи с промити мозаци не виждате ли че живота ви отминава само в бля бля и се борите за интересите на боко и неговата клика,но не сте дорасли за да разберете това.

Абе виждаме как минава живота на червената върхушка - например вожда Соришеф! Следване задължително в Москва, блестяща дисертация за военната униформа, подскок начело на Партията, не ходим в казарма, не работим нищо - такива ми ти работи!

Някои май(юли)муни май не разбират. Изследване на Отворено общество, публикувано от Индипендънт, позоваващ се на южноафриканска пресасоциация. Я да видим колко е "независим" Индипендънт: Александър Евгениевич Лебедев (на руски: Александр Евгеньевич Лебедев) е руски предприемач и политик.собственик на Индипендънт и много други.Завършил МГИМО и Института Андропов на КГБ. Работи в Института по икономика на световната социалистическа система на Академията на науките на СССР. От 1983 до 1992 г. е на работа в Министерството на външните работи на СССР, включително на дипломатически длъжности в съветското посолство в Лондон.Успоредно работи и в Първо главно управление на КГБ на СССР и наследилата го Централна служба за разузнаване на СССР, откъдето се уволнява със звание подполковник през 1991 г.

Та същият този Лебед в Лондон притежава (само между другото) Independent и Evening Standard...

Роман Абрамович пък притежава Челси... А тук някои хора са паднали от Марс и още продължават да делят света на комунисти и антикомунисти!

Ами нормално е - 100% искат, 20% знаят как, 10% могат да го направят и само 5% успяват да го постигнат на практика!

Не мога да разбера защо има толкова много българи из Европа и САЩ и толкова малко в Русия и Китай? Тия братски народи защо не ни помагат с безработицата? Защо не искат да поемат част от нашите роми? Или май сиренето навсякъде е с пари - само приказките са различни!

Китайците идват брат, готви се.

Кой отвори инкубатора за роми в БГ?!Западната демокрация и ценности. Сега ще ни помогнат да ги изхраним. Сорос и Отворено общество са първи защитници на ромите. От къде на къде Русия и Китай ще поемат нашите роми?

Ами щото са наши братя и другари. Приятел в нужда се познава, или само ни обичат заради милиардите отрицателно търговско салдо, което имаме с тях?

Искаш да кажеш, че при соца нямаше роми, каруци, кражби, гета и по 7-8 чавета? Кога си роден чадо - я гледай някой стар соц. филм - щото аз съм ги живял ромите и през соца и сега - разлика няма! Сега просто има повече информация - вилата ми я разбиваха циганите при бай Тошо, разбиват я и сега!

В омразните им USA, над 500 хиляди българи. В Европа, още толкова. Колко заминаха за любимите ви ръша и чайнъ?

Ако може всички любители на седарстията, педерастията и американската лицемерна демокрация да отидат в САЩ ще е супер. Така ще се спаси БГ от тези национални предатели и геноцида над БГ ще спре.

Да не реши,че Европа и САЩ са се загрижили за хората в България?

Не съм - ама пък други са решили, че руснаците са се загрижили!

какув ви е проблема с моето мнение че чуждестранните медии не са професионални? и обективни? само митриете мнението *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Вие шегувате ли се с нас?! Това проучване е правено от терористичната организация "Отворено общество". Вън отворено общество от БГ. Защо на бг земя ще има еврейско американска терористична организация, която за втори път след 97-ма прави преврат в БГ. Освен това подготвя марионетки, които управляват БГ и са подчинени на Сорос и ЦРУ.

Е, защо крякаш тука - бегай пред офисите им да протестиращ! Или си пъзлю и форумен боец?

Следващото е въоръжаване на протестиращите и временно правителство! Изпитана тактика ....

Изпитано на 9.09.1944, а преди това за загрявка едно леко взривче на църквата "Света Неделя"!

Положението в БГ е толкова зле вече 24 години, но западните еврейски медии не пишеха нищо по въпроса. Сега нещо много са се загрижили за БГ. Личи си помощта, която се опитват да окажат на американо еврейското лоби, за да вземе властта в БГ отново, но няма да стане. БГ няма да бъде повече западна и американо еврейска колония. Защото след 24 годишен геноцид БГ е на път да изчезне. Заврете си шибананата западна демокрация и лицемерни западни ценности отзад.

Само така, право го каза!

Браво адмирации за точното описание!!!!

Абе на бай Ганя каквото му дадат все ще го омаскари - и социализЪм, и дИмокрация и кОмунизъм! Добре , че овреме се изнесохме от тая кочина - сега вие сте с навряни задници!

Положението е зле защото на българина така му харесва и това е заслужил! Или се бориш или всеки те използва - червен, син, жълт, пемпян, комунист, олигарх!

китаиската с купичка ориз за работника или руската където са като крепостни селяни и чиито руски олигарси са едни от най-богатите в света? или кубинска/севернокорейска такава-аз избирам европейска

Wikipedia: 'The Independent is a British national morning newspaper published in London by Independent Print Limited, owned by Alexander Lebedev since 2010.' АЙДЕ ПОМИСЛЕТЕ КАКВИ ИНТЕРЕСИ СЕ ОБСЛУЖВАТ!

ГЛЕДАТЕЛИ, КВО СТАВА ТУКА: ... АЛЕКСАНДЪР ЛЕБЕДЕВ , а ????? ЧЕРВЕНИ ИДИОТИ !!!!!!!!