Коментари - Процентът на положителните тестове за Covid-19 за последните 24 ч. скочи над 8 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде антиваксърчета, утре идва и вашия ред за моргата.

ДОЙДЕ ...ЗНАЧИ ТАКА Е ПИСАНО ...

Ти пък, в болниците били ваксинираните, а починали били "с ковид".

Такава ли е заповедта, бе Дир? Всеки ден със стресиращо заглавие. Като няма рекорд по заразени или починали, почвяте с процента положителни тестове. Засрамете се, бе маскари! Нанасяте по-големи щети на общественото здраве от самият коронавирус. Да не ви подгони прокуратурата за всяване на паника? Малко вероятно - тя гони неудобните на властта за всяване на паника. Я за липса на лекарства в аптеките, я за алармиране за некачествен кашкавал...

Мен пък кръвното ми скача като видя сутрин поредната доза измислици на съдистичните Ковид Зелени психари!

Яааа, то имало някакъв вирус и не било световна конспирация?! Виж ти, виж ти!

Ти гледай още днес да, не станеш част от историята, че денят е дълъг..

Мишката ми беше застанала на ф-то и го прочетох инжекцията.

Това некадърно правителство ще затрие държавата.

Добре де, на тебе кво ти пука за другите? Ти нали си добре и ще живееш.

Заблудените, докога ще вярвате на някви медии? Във фейса е истината - с факти и много свидетели!

ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ Е СЪЩОТО ... НЯМА ДА ПРОМЕНИШ ХОРТА !

За съжаление, много от пациентите не са за хоспитализация, но НЗОК принуждава болниците да ги приемат, иначе няма заплати за медицинския персонал, и им извива ръцете и ги противопоставя с пациента!

jingiby

Нито имам фейсбук, нито чета глупости....

Софийския щам, Ама Радевия щам май се оказва най- смъртоносен.

АКО ИМАШ ЪЗДАДЕНИ АНТИТИЛА И СИ НАПРАВИШ ТЕСТ - ЩЕ СВЕТНИ ТЕСТА "В ЧЕРВЕНО" ?

Може и повече.... След като всички са решили да не спазват мерки и правила да се спасяват кой както може! И без това е пълно с народ, който не заслужава нищо хубаво, малко редукция ще е от полза...

jingiby

МатрЯла е с най-ниското възможно качество в Европата. Тикви, Репи, Картофи и секВи други чалгари...

ЩОТО МАЙ НЕ СЕ ИЗРАЗИХ ДОБРЕ - АКО ИМАШ ИЗГРАДЕНИ АНТИТЕЛА И СИ НАПРАВИШ ТЕСТ, "ПОЛОЖИТЕЛЕН" ЛИ ЩЕ Е ТЕСТА ??

Като теб надали на някуму ще му е жал, ама от 5-7% от жертвите ще са и деца. Е там нямате никакви доводи , хуманоиди такива.....

Ако Нямаше политиканстване и политиците гледаха в една посока, хората щяха да имат респект. А сега Стойчо - антиваксара, ще налага мерки. Нестава!

Не.

Мангър Баш Доктор, ти ли си, бе?!

Колко от тези случаи са на ваксинирани и колко на изкарали вируса? Нека е пълна статистиката.

Напред, дебили! Още може! Покажете на света на какво сте способни, преди да изчезнем като нация!

Човече, болниците скоро ще са пред колапс от претоварване, за какво "принуждаване" бълнуваш.

Да обаче ще останем и без доктори. Леченивто на болните е денонощна грижа. А докторите са уморени вече. Освен това има и други болести освен ковид.

И да е пълна имаме работа с мутация на вируса, която причини много смърт в други страни. В Индия беше страшно преди няколко месеца.

%-ЪТ "ПОЛОЖИТЕЛНИ" ПРОБИ Е СКОЧИЛ, ТРЯБВА ЛИ НЕПРЕМЕННО ДА ПЛАШИ ? АКО СЕ НАМИРАМ В СТАЯ С ПУШАЧИ, ДАЛИ АКО ИЗЛЯЗА ОТ СТАЯТА НЯКОЙ НЯМА ДА МИ КАЖЕ - "АБЕ ТИ ПУШИЛ ?" АКО СЕ НАМИРАМ В СТАЯ С АЛКОХОЛИЦИ, И ВЪВ ВЪЗДУХА МИРИШЕ НА АЛКОХОЛ И АЛКОХОЛНИ ИЗПАРЕНИЕ, ДАЛИ, АКО ИЗЛЯЗА ОТ СТАЯТА И "ДУХНА" НА ДРЕГЕРА, НЯМА ДА "СВЕТНЕ В ЧЕРВЕНО", ВЪПРЕКИ, ЧЕ НЕ СЪМ ПИЯН И НИЩО МИ НЯМА ? М?

Мижитурко мръсна, къде са навременните и адекватни мерки? Всичкия този хаос без дори да са отворени училищата.

Ако имаш антитела и си направиш тест за антитела (кръвен) ще е положителен. Ако си направиш ПСР или бърз атигенен, няма да е положителен.

Ваксинирах се, за да покажа ни малкия как се лепят монети на ръката - провал. После го накарах да дойде с майка си да ме изпратят на летището, да види как се задейства метал-детекторът - и там провал. Когато най-накрая телефонът ми хвана 5G, ваксината не ъпдейтна чипа. Та така, ваксините са пълно разочарование.

Molixan® е лекарствен продукт с метаболитно и регулаторно действие, който съдържа естествени метаболити на тялото и следователно употребата му е напълно безопасна, като е от значение на всички етапи от развитието на COVID-19: Навременната, ранна употреба на лекарството Molyxan® при първите симптоми на COVID-19 ефективно предотвратява тежкото протичане на заболяването, развитието на дихателна недостатъчност и съкращава периода на заболяването до седмица. Употребата на лекарството в случай на тежки прояви на заболяването намалява тежестта на хода на COVID-19, намалява тежестта на симптомите (задух, треска, неразположение, слабост), намалява продължителността на лечението, необходимостта от кислородна терапия и интензивна терапия, в тежки случаи - намалява риска от преминаване към механична вентилация. Molyxan® е показан за лечение на забавени здравословни проблеми, свързани с предишна коронавирусна инфекция (белодробна фиброза и др.).

След години ще се види резултата. Но няма да може да се хвалиш...

Изхода е само един. Зуека ви показа. Терминал 2! Избягах по времето на Виденов, а като гледам сега младите, ще видят, какво е Виденова (Радева)зима.

18% да станат и да му мислят анти ваксътските ГОВЕДА !!!!

И как да стане тази работа, като умишлено не се регистрирате, за да не ви карантинират?

Вече си изчезнал.

Кацаров=ботокс Ама едно към едно Втория обвиняваше хората че се заразяват щото горят маски, първия същото, но щото не се ваксинират Двама идиоти.

Намерил пък къде да отиде. От трън на глок, че по-висок.

Щом си плащат за фалшиви ваксинационни сертификати, дали си плащат за фалшиви тестове? Едно време в даскало цигани продаваха въшки. Децата си купуваха въшки и им даваха болнични. Баси кефа. Сега същите въшкари са и върли антиваксъри

2021-09-09 07:11:56 Жоро (нерегистриран) Напред, дебили! Още може! Покажете на света на какво сте способни, преди да изчезнем като нация! ----- ДА ИМА "ПРАВИТЕЛСТВО", КОЕТО ЦЯЛ МЕСЕЦ "УМУВА" ДАЛИ НЯМА ДА СЕ МИНЕ, АКО ДАДЕ 120 ЛЪВА НА ПЕНСИОНЕРИТЕ И 50 ЛЪВА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ПЕНСИИТЕ, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧА 20 МИЛИОННИТЕ ЗАПЛАТИ ЗА ЦЯЛАГА ГОДИНА НА ТИЯ КАПУТИ, БЯХА ГЛАСУВАНИ ЗА 1 ДЕН ! ВМЕСТО ДА ВДИГНАТ КОРПОРАТИВНИЯ ДАНЪК НА 50% И ПАРИТЕ ДИРЕКТНО ДА ОТИВАТ ЗА СОЦИАЛНИ ПЛАЩАНИЯ, ТИЯ УМУВАТ ДА НЕ БИ ДА ИМ СПАДНЕ ПЕЧАЛБИЦАТА НА ЛИЧНИТЕ ФИРМИ, КОИТО ДЕРАТ БЪЛГАРИНА ПРЕЗ ХИПЕРИНФЛАЦИЯТА , ОТ КОЯТО СЕГА ШЕ ПЛАТЯТ ВИСОКИТЕ ПЕНСИИ - Т.Е. ПАК "МАЛКИЯТ ЧОВЕК" ПЛАЩА ПЕНСИИТЕ, А НЕ БАНДИТА С МИЛИАРДИТЕ КРАДЕНИ ОТ ЗАПЛАТИ! ЗАСЛУЖАВА ЛИ ТАКАВА НАЦИЯ ДА ИМА "УПРАВЛЯВАЩИ" ... ТЕ ВЕЧЕ НЕ СА И УПРАВЛЯВАЩИ

тия дават данни как си искат, като затварят се качва процента, като е отворено се правят 32 000 теста.. ония тъпанари рестарантите все са се ненаяли ..

За летището не знам, но за монетите излъга, лепят се , дори двулевки.

Ако е така, значи заразените са много повече,освен това много хора не се и тестват...

Къде видя хаос бе, капут.

.

Мачка. Така ще бъде смачкан и Чернания боклук със зелените чорапи.

Прав си за мармота и шоколада. Аз предлагам и потвърждение от умрелия, че е умрял от ковид

А магаретата дето бачкат по болниците няма какво да му мислят.