Процентът на положителни COVID тестове продължава да расте

Добрата новина от последните 24 часа - няма нито един смъртен случай

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разсмя ме но и това пробвах.Истината че стана с четене и самолечение. --------------------------------- Амиии (нерегистриран) Ваксината е всяка сутрин по една лъжичка "Майната му". Повярвай ми - това е истината. :))

Един приятел с три пфайзера е болен. Голяма работа са тези ваксини, да знаете !

Трябват спешни мерки или България ще пламне. Ще ни сочат с пръст от ЕС. Болниците нямат капацитет за огромния брой болни .

бОли ме фара за ес

Погледни колко заразени има в държавите от ЕС - Германия, Франция , Италия - все са с по 100-200 хиляди на ден. И после обяснявай ке е пламнало и кое не.

Да се повторя пак , тези експериментални ваксини повече ме разболяха отколкото да ми помогнат. Три ваксини и страдания за мен и въпреки докторите оцелях. затова зададох този въпрос. Въпроса ми е коя е тази ваксина която не ни прави ненормални и по болни ?!

Ваксината е всяка сутрин по една лъжичка "Майната му". Повярвай ми - това е истината. :))

Да се цитирам пак : Никой никога не е предлагал или правил извършването на потенциално смъртоносни тестове върху здрави хора, за да се види дали несъзнателно са болни от грип. Всеки, който желае да си направи PCR тест, трябва да прегледа главата си – професионално – за да се увери, че има нещо вътре. А болестта, известна като covid-19, е просто обикновен или градински ребрандиран, скъпо продаван грип. Аз си задавам два въпроса : първо защо се правят тестове и второ как така 361 са "растящи" случаи при 643 на 07,07,2022.

Ще ви ваксаме докато не станете от 8 милиарда на 800 милиона !

Супер. 1 отрепка на всеки 5 кашлящи отрепки, пръска ковид.

Ти нали си със шнорхел и противогаз и живееш в бомбоубежище !

Дир коментаторите от месеци знаеха че цифрите ще скочат, но нищо не направиха да спрат преди проблемът да се задълбочи. Уж се биеха в гърдите че са по-добри от политиците и че трябва да ги сменим, обаче излиза че са на едно и също ниво. Политиците само говорят и нищо не правят. Дир коментаторите само говорят и нищо не правят.

Айде стига с тоя Ковид. Дори и най-малката настинка я пишат Ковид

Въпроса ми е коя е тази ваксина която не ни прави ненормални и по болни ?! ---------------------------------------- Чичо (нерегистриран) Т.е. вървим към връщане на маските и мерките. Няма лошо (ако броят на заразените се покачва). Добре ще е обаче, който дойде на власт, на най-накрая (и с огромно закъснение) да направи ваксинацията задължителна!

Чичото е поредния дебил.

Дания определи , че ковид не е социално опасна пандемия в разгара на вълната от Омикрон още преди около 6 месеца, през време на която масово боледуваха ваксинирани. Последваха я и други държави най-вече от Северна Европа.

Т.е. вървим към връщане на маските и мерките. Няма лошо (ако броят на заразените се покачва). Добре ще е обаче, който дойде на власт, на най-накрая (и с огромно закъснение) да направи ваксинацията задължителна!

Няма как да стане задължителна преди да е одобрена напълно, макар, че в последно време в световен мащаб всеки с малко повече власт прави каквото си иска без да се съобразява с нищо. Отделен въпрос е, че не е ясно дали въобще трябва да става задължителна - според мен не. Казвам го като човек с три дози и обмислящ четвърта - въпрос на личен избор.

Като те е страх ходи се ваксинирай и не ни натрапвай мнението си

Не разбирам как може да се правят изводи с толкова малко тестове. Даже 5000 теста е малка бройка.Само стесирате хората ,които ви вярват .

Това са таргетирани тестове на хора, които са търсили помощ, защото вече са били болни от нещо. Но много малко хора реално ходят на доктор като се разболеят от нещо и още по-малко от тях се съгласяват да им направят тест. Това означава, че реалност ковид е много по-разпространен и затова специалистите ти казват, че скритата заболеваемост е 10 пъти по-висока от регистрираната.

които се изредиха по телевизията заявиха, че вирусът не е толкова опасен. Признавам, че не съм специалист-вирусолог, за разлика от уважаемите съфорумци, които имат задълбочени познания във всички сфери на науката, политиката, спорта и културата. Щом не е толкова опасен и няма да се задръстят болниците, защо журналистите изобщо го правят на въпрос? Ами, защото днес не е имало катастрофа и/или не са убили някой /за сега/. А иначе мен си ми беше добре - хоум офис, празни улици, доставки до вкъщи и прочие. Спестих пари от иначе глупавите ми харчове. Дори в заведенията, когато работеха, беше много по-добре. Сега пак масите са една до друга - всеки те ръчка, слуша ти разговора, а сервитьорите пак почнаха да се ослушват. ка, че защо изобщо се прави на въпрос.

Не ме интересува! Платени подлоги на всяка власт! Страха и измамата ковид трябва да върви нали?

бай Шииле президент президент затвори оцете в кошарата сложи им маските тия овце това заслужават идите с Кунчев на гръцко море пийте си узото и се смейте на дообитъка

Ако спрете да пишете за тая настинка през 10 минути - няма да има никакъв проблем. Ама ви плащат да пишете. Дано си харчите парите само за погребални свещи.

ТЪП, ПО ТЪП, НАЙ ТЪП ! ЗА КОГО БЕШЕ ТОЯ ПОСТ ?! МАЛОУМНИК . --------------------------------- АЛАРМА (нерегистриран) Това е регистриран и осъждан рецидивист-педофил! Пазете си децата!

За мен. Това е един от дежурните по НПО, spiritus mallus се пишеше. Под статиите за Украйна го хванахме да точи лиги по “малките” на прииждащите украинки без бащи и сега се опитва да маже. Целия им офис са наркоманизирани педофили и участници в прайдове. Та сега върти сучи и вика “дръжте крадеца” крадливата отрепка. Оттогаз смениха и никовете.

Нагоре по ла-нята река без гребла.

Аз да попитам, ей така, знаещите "професори" ... Какво стана с: - Летния грип (като зимния, ама лек и минава за ден -два) - Летните вируси (абе нещо като летния грип, ама не е грип) - Морския вирус (който дойде на морето се осира) - Зимния грип (класика) - Зимните настинки (подсмърчаш, покашляш, обършеш сопола и си готов) - Вирусните зимни пневмонии (и такива неща имаше преди КОВИД-а) Сега всичко от гореизброеното минава за КОВИД с наставка от гръцката азбука, може и цифричка! Добитък!

Ще ми е интересно, президента какъв служебен здравен министър ще назначи и каква ковид политика ще води. Миналата година той започна добре, но свърши зле, с въвеждането на фашистките сертификати след натиск отвън. Ковида толкова отслабна, че не си струва, дори да се споменава вече!

ㅤ

И на мен ми расте дедовия, ама не се хваля.

На мен ми пада и ми казаха, че е постковиден синдром :)

Предполатам от по леките щото не се оплакваш. -------------------------------- Мхм (нерегистриран) Да, като почти всички хора по земята.

само не става ясно кой ходи да си прави тестове посред лято , като всички са на почивка , поредната стъкмистика

Правят си тестове хора които трябва да постъпят за болнично лечение. Все още теста е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН, и е преди всички останали процедури и изследвания. Аз също правих преди да ме хоспитализират преди малко повече от месец. Това са доста хора да знаете.

С тия пЛандемии и всякакви други издевателства, ще надминат всички тоталитарни режими от миналото!

И НА БАБИТЕ ПО СЕЛАТА ЩЕ СТАНЕ КРЕЩЯЩО ВИДЕН ЦЕЛИЯТ МАСКАРАД НА МАСОНИТЕ - ОТ КОРОНАТА, ПРЕЗ "ВОЙНАТА", ПРЕЗ ХИПЕРИНФЛАЦИЯТА И КОНТРОЛИРАНИЯТ ГЛАД, МОР И ХАОС ...И ЧАК ДО ФИНАЛА - ИЗРАСТВАНЕТО "ВЕЛИКАТА ГЪБА - "В ИМЕТО НА В ИМЕТО" И ПОДЧИНЕНИЕТО НА ОВЦЕТЕ НА "ЦИФРАТА" - "СЕРТИФИКАТА ... "ЗА КАЧЕСТВО НА ОВЦАТА! ПОНЕЖЕ "ВОЙНАТА" СЕ РАЗСЪХВА ... ПУСНАХА ПАК ИНФОРМАЦИОННАТА КОРОНАТА ... ИНТЕРЕСНО КАК "НЯМАШЕ КОРОНА" ПРЕЗ МАРТ, АПРИЛ, МАЙ И ЮНИ ...КОГАТО БЯХА "ГОЛЕМИТЕ ВЕЛИКИ БИТКИ В УКРАЙНА", СТИГНАЛИ ЧАК ДО САМОПОТАПЯНЕ НА КРАЙЦЕРЧЕТО "МАСКВА" , КОЕТО ПОТАПЯНЕ ДАЖЕ ГО ИМАШЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО НАРИСУВАНО В "МЕТОДИЧКАТА" ... ВСИЧКО Е ЛЪЖА И ИЗМАМА !

По-долу казаха причината 700 милиона гласувани миналата седмица за "ваксини". Старите плашила, които държат на хранилка бяха изкарани, за да се оправдае това. Сега, като навено, трябва да се пласират, тоест ще ги изкарват още и ще говорят само за "ваксинация" и колко е страшно, като и ще се налагат мерки, които ще се отменят за приелите продукта.

Проблема не е във ваксините, а в типа ваксини който се налага. Аз твърдо против иРНК технологията от която се генерират огромни печалби за сметка на безопасност. И най лошото е, че този тип хетероложна експресия на всякакви вирулентни и активни протеини сами по себе си в абсолютно всички тъкани на тялото ще бъде наложена за всички ваксини. Заради печалбата.

Абе ГОТИН ти боледувал ли си от някои от тези вируси щото аз съм и никак не ми е било до смях. ------------------------- Да (нерегистриран) Грип не съществува вече според тестовете. Ето списък с 52 вируса, които могат да причинят PCR тест да даде фалшиви положителни резултати: (Тази информация е включена в листовката с инструкции за PCR тест) H1N1 (2009) Сезонен грипен вирус H1N1 Грипен вирус H3N2 Вирус на птичия грип H5N1 Вирус на птичия грип H7N9 Грип B Ямагата Грип В Виктория RSV Тип А RSV Тип B Ентеровирус А Ентеровирус В Ентеровирус C Ентеровирус D Парагрипен вирус тип 1 Парагрипен вирус тип 2 Парагрипен вирус тип 3 Риновирус А Риновирус В Риновирус С Аденовирус тип 1 Аденовирус тип 2 Аденовирус тип 3 Аденовирус тип 4 Аденовирус тип 5 Аденовирус тип 7 Аденовирус тип 55 Човешки метапневмовирус Вирус на Епщайн Бар Вирус на морбили Човешки цитомегаловирус Ротавирус Норовирус Вирус на паротит Вирус варицела-зостер Легионела Bordetella pertussis хемофилус инфлуенце Стафилококус ауреус Пневмокок Streptococcus pyogenes Klebsiekka Pneumoniae Mycobacterium Tuberculosis Mycoplasma Pneumoniae Chlamydia pneumoniae Aspergillus Fumigatus Candida Albucabs кандида глабрата Cryptococcus Neoformans Cryptococcus gutti Pneumocystis Jirovecii (PJP) Коронавирус 229E Коронавирус OC43 Коронавирус NL63 Коронавирус HKU1 Коронавирус MERS Коронавирус Sars

Да, като почти всички хора по земята.

Нещо не схващам,войната и ковид у нас да не са на състезание,започва война в усрайна и ковида отстъпва и изчезва,вижда се че войната е към края си и усрайна може да изчезне в досегашният си вид и хоп ковидо пак настъпва у нас,с малки реклами,по големи реклами и т.н явно на тоз ковид му е голяма далаверата,ами ако се прогони шибаното сзо предполагам че ще се излекуваме моментално и от ковида,за парички да мъчиш народа си и да си съсипваш мизерната икономика тоя мазохизъм не мога до го разбера

не е мазхоизъм а садизъм. Не си го причиняваме сами, а ни го причиняват...

700 милиона. 700 000 000. Това е сумата гласувана миналата седмица за ваксини. Сещайте се що е тоя ковид спам отново и защо наркоманизираните тролове се напъват отново.

Преброяването през септември 2021 година отчита 6 520 314 човека в България. 107,35 лв. ще ни струва на всеки българин (включително пеленачета и всички под 18 години). Отсега мога да кажа, че ще се изхвърлят. В същото време няма пари за лечение на децата ни, както и на възрастните.

В здравеопазването ни се наливат около 5 милиарда ежегодно. С никаква ефективност. А дезорганизацията при лечението на ковид показа и сериозни дупки в медицинската практика, квалификацията на лекарите и методологията на прием и лечение на болни. Така ще е, докато на входа и изхода на тази система седят фармацевтични компании, на които им е важен плюс минуса в баланса на банковите сметки, а не стратегическия приоритет за здрава нация и достоен живот.

Значи тези 700 милиона за експериментални бъркочи се равняват на 14% от парите, които се дават за здравеопазване!

Това е регистриран и осъждан рецидивист-педофил! Пазете си децата!

Само тия ПРИДРУЖАВАЩИ да не са от лабораториите на ХАамериканците. ----------------------------------------- регулировчик (нерегистриран) "Ковида" ПРИДРУЖАВА един куп болести.

Нема се пУашите, бе, сухи съчки такива! Нема страшно! Чайче, супичка, чайче, супичка... и по едно аспиринче за десерт!

Че наистина няма от какво да се плашим. Чували, трупове, детски площадки, Адът да земята, мани мани. Направо изчезна човечеството, бубонната чума ряпа да яде.

Точно това направих и съм жив и здрав без никакви последствия. Благодаря на един от малкото, които ни казват Истината - доц. Мангъров!

Никой не се плаши освен хипоходриците :) Чайчето и супичката работят! Умирате вие от страх и като ви текне носа бягате в болница, а там ви убиват! И ви бройкат всеки ден!

Никой не се плаши освен платените тролове!

Добро утро, антиваксъри-идиоти, Тръби в гърлата за вас, прости получовеци!

Ти как още си жив от тия амфетамини дето са ти изгорили мозъка…

Експерименталките ви правят агресивни. То и аз щях да съм агресивен, ако 3 пъти съм си бил експерименталка без очаквания ефект. Ходи се набий сам. Друг не ти е виновен.

И ваксите се разболяват пич, духай.

Тромби и некрози след набождане с експериментални био продукти водят до нечовешки желания. Вижда се какви сте.

Имам сложени три дози от тея помии и чисто новички 4 тумора в дясната гърда! Всяка година си минавам на профилактични прегледи и преди ваксините тая гад не беше там! Та, да.. .разкажи ми за антиваксърите, аз ще ти разкажа как се лекува тумор в гърда!

А, нещо летен грип остана ли... така, или "ковида" го изеде и него.

Грип не съществува вече според тестовете. Ето списък с 52 вируса, които могат да причинят PCR тест да даде фалшиви положителни резултати: (Тази информация е включена в листовката с инструкции за PCR тест) H1N1 (2009) Сезонен грипен вирус H1N1 Грипен вирус H3N2 Вирус на птичия грип H5N1 Вирус на птичия грип H7N9 Грип B Ямагата Грип В Виктория RSV Тип А RSV Тип B Ентеровирус А Ентеровирус В Ентеровирус C Ентеровирус D Парагрипен вирус тип 1 Парагрипен вирус тип 2 Парагрипен вирус тип 3 Риновирус А Риновирус В Риновирус С Аденовирус тип 1 Аденовирус тип 2 Аденовирус тип 3 Аденовирус тип 4 Аденовирус тип 5 Аденовирус тип 7 Аденовирус тип 55 Човешки метапневмовирус Вирус на Епщайн Бар Вирус на морбили Човешки цитомегаловирус Ротавирус Норовирус Вирус на паротит Вирус варицела-зостер Легионела Bordetella pertussis хемофилус инфлуенце Стафилококус ауреус Пневмокок Streptococcus pyogenes Klebsiekka Pneumoniae Mycobacterium Tuberculosis Mycoplasma Pneumoniae Chlamydia pneumoniae Aspergillus Fumigatus Candida Albucabs кандида глабрата Cryptococcus Neoformans Cryptococcus gutti Pneumocystis Jirovecii (PJP) Коронавирус 229E Коронавирус OC43 Коронавирус NL63 Коронавирус HKU1 Коронавирус MERS Коронавирус Sars

да посочиш от къде взе тази информация! Ако някой разполага с тази листовка, моля да я сподели! Коментарът ми не е ирония, наистина ми е нужна!

Провери в Танзания, където правителстово направи тестове и излизаше положителен ковид тест със сок от папая.

Новината е, че след 5 дена на около 10 ХИЛЯДИ "излекувани" на ден, днес имаме 49 "излекувани".

Мда много дълго време се поддържаха фалшивоте списъци за да боядисват областите по поръчка в червено. Изобщо грозна и долна машинация и измама. Вирус има, но мерките не бяха срещу него, а срещу нас.

Няма такава комедия с тея данни!

Щото в петък не спираме да ядем прилепи, но не ходя на доктор да се регистрирам, за да не им качвам процентите зазаразени. Возя си се нормално насам-натам, ходя на работа и т.н. Е, имам по малко температура, ама с тая настинка друго няма.

361 са случаите с положителен тест. Нищо повече. Положителен тест за ковид не означава болен човек! Реално тежко болните в цяла България са тези 37 човека в интензивни отделения. Вероятно тези хора са с куп други придружаващи болести. Акцентът би трябвало да бъде на лекото протичане на този вариант, защото, извинете обаче течащ нос, болно гърло и евентуално температура, са симптоми, които по няколко пъти годишно съм имал откакто се помня. Не е сериозно заради това да, се стресира народа вече 3 години ще станат

"Ковида" ПРИДРУЖАВА един куп болести.

Ама верно ли ви е слаб акъла само " грипче " ви е в главата , много други болести ще има от тези "МИРНИ " лаборатории.

Отиде Омикроня у ряката...

Естествено, че ще е по - висок процент. С тази изкривена статистика, която водят . Става въпрос за случаи от събота, все пак. Кой какво регистрирал в системата.... Куче влачи, диря няма. Във вторник ще ги насвяткат накуп и отново ще излезе ужасяваща новина. Вече трета година е така. Болните, хоспитализирани са изключително нисък процент. В интензивни отделения също, слава Богу. Починалите с ковид, за огромно щастие също са много малко. Единствено ми е чудно, защо не съобщават починалите с какви придружаващи заболявания са.

Другото е, че починалите, които се обявяват, че е от ковид, имат средна възраст над средната продължителност на живота в България, която е 73.6 години.

Тъпанар какви 10 бе , ти ще пукнеш преди това бе ! ------------------------------------------------------------------------- КВО СТАВА (нерегистриран) Нали си напракаха по 10 бустера

Време е за новата въ'лна ! Стригането на стадото да започне Сега !

Нали си напракаха по 10 бустера

Мдааа истерия та започва пак с треторазрядно театро. Алооо набоцканите с 4 ваксини от какво се пУашите нали сте бетонЪ? Най много да ви боцнат още 4 пъти.

Че сме психясали е верно но лабораториите продължават да работят,тия от усрайна се премистиха в българия, ама вие верно сте идиоти че вярвате че китайците са измислили вируса.

Тоя филм сме го гледали вече - не свърши добре за подкрепящите тази психопатия. Да психопатия, а не пандемия.

Идиот не разбра ли че докато има лаборатории американски и 10 ваксини няма да те спасят и съм само на 3 и какво от това те не помагат. ------------------------------------------------------------------- Хах (нерегистриран) Ти нали си набоцкан с четири дози бре, кво са плашил.

ураааааа! ще се мре и край с мизерията, демокрацията, изборите, оставките, цените, европата, натотото... отиваме в рая!

Да наглнетяването и активиране на ковид психозата съвпадна с успешния вот на недоверие на американските марионетки наречени продължаваме промяната.

Никой не казва от какво е провокирана в средата на лятото поредната ковид вълна, което навежда на мисълта за човешка маипулация на вирусите.

Освен това дали има "ковид вълна" освен по т.нар. "медии" и това не е сигурно.

Абе, няма страшно - тез, които желаят да си сложат маски, каски, паласки, да се набодат като таралежи с ваксини, бустери, антибиотици, цялата аптека... Пък нас да ни оставят да мрем, може би. А?