17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За последните дни има толкова излекувани колкото нямаше за предните месеци

Обясняват ни го с ниския % ваксинирани в бг, но за какво говори увеличаването на "случаите" във високо ваксинираните страни?

Продължава се с това "излекувани". Който и лекар да питате ще ви каже, че лечение няма. Просто оздравели.

Мангърчета, слагайте си тенисистки ленти на главите, да не ви се залепят лъжици по слепоочието, че самолетите постоянно пръскат с графен! Пълно е с бели след в небето!

Ей педерунгел, стига с това копи - пейст бе! От едната мозъчна гънка само това ли успя да сътвориш?

А КОЛКО УМРЯХА ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ОТ ДРУГИ БОЛЕСТИ, ОТ ЛОШОТО ВИ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И СТРЕСА?! ЕДИН БИЛ УМРЯЛ! ПОГРЕБАЛНИ АГЕНТИ ГНУСНИ!

Айде промивката на мозъци пак е под пара. Ще се затваряме май?

"Излекуваните за последното денонощие са 13 442." ехаа, това е чудо на чудесата. Преди 10 дена да има 200-300 заболели, а днес като им изтече карантината да има 13 442 изелкувани. :-)

През изминалото денонощие е регистриран един нов случай. Починалата е жена на 79 г. с диабет и сърдечно заболяване. Средната продължителност на живота в България е 73.6 години.

Продължавайте с пропагандата и ще докарате на власт Копейкин на бял кон на следващите избори.Тези ги видяхме колко струват, герберастите също и тормозът на Ботокса и денонощно грачещите лешояди от щаби също, клоуниите на чалгаря. Ще докарате Копейкин като нов спасител, ясно е като бял ден.

Внесете Паксловид, че старите хора имат шанс от компликации и смърт и при омикрон!

Те по-принцип от всичко имат шанс от компликации и смърт, всички сме така. Нека не умираме всеки ден от страх, а само един път. Шансът да е от ковид е под 3.2%, а под 60 години без сърдечно заболяване или диабет е под 1%.

Трябва ли да ходя постоянно с каска, защото има шанс от компликации и смърт при удар от метеорит?

Айдеее пак се почва!... Да си дойдем на думата - войната вече не е актуално събитие, та да се върнем на любимата тема за Ковид-а... Ама нещо, взе да става банално вече!

Още пари има за усвояване! Отреоки!

Целта е да се измести вниманието от войната в Украйна и отново да се почне със старата полоча позабравения Ковид. Интересно, но това се случва точно в момент, когато руската армия печели победа, след победа на украинска територия. Случайност или не??? А може би фирмите производителки на ваксини имат залежала стока пред разваляне и е нужна спешна ваксинация за непослушни нации, като нашата например.

Избори идват също, трябва да се подържа страхът, че да може само машините контролирани от сащ да гласуват.

Тази глупост пък как я измисли. Машините са Венецуелски и САЩ нямат нищо общо. Ама идиоти като тебе тролят здраво.

С Венецуелски микропроцесор, памет и т.н? Я ми кажи какви са компютърни компоненти и къде са произведени, колко задни вратички, сложени от производителя имат?

Проектирано със скрит достъп в сащ, произветено в Китай.

Аз съм с бустер на /трета/ и две години нямам проблеми, просто не се завирам в мутрите на хората по магазцините, изчаквам ги като видя, че не схващат и ми примигват тъпо. Пред касите също - слагам количката странично и така не могат да ме доближават колкото и да им се иска. живея на чист въздух и не ми е нужно да се вра в цЦентъра и задръстванията, пазарувам си от малки квартални магазинчета, още си спазваме изискванията на собственичката. Какво повече? Ям си и си пия всичко приятно /не ме интересува колко е полезно/ и не хабя нерви да обяснявам на полуграмотниците кае как трябва да става. А вие продължавайте все в същия дух и се дърляйте кой крив, кой прав. Защо не вземете да се видите на живо и да си спретнете едно масово меле, а? Така по-Бързо ще ми се разрешат и оставащите проблеми, като оредеете хептен, ха-ха-ха. Какви хора сте, карате Кю-7-ица и мачкате наред, а не можете без да си подлагате и следите с пръстчето една страничка да прочетете в живота си. Това ли ни оставиха читавите емитгранти, когато си заминаха?

Пропуснал, че вече има втори бустер или четвърта доза. Изневеряваш на ковид религията. Какво правиш, когато примигват умно?

А, идва нова българска вълна. Да не би да идват избори и да не съм разбрал?

Пропагандата на правителствата, ЕС и СЗО все още набляга на ползите от ваксинацията за Ковид. И това въпреки факта, че протичането на вариантите през последните три четвърти от годината е по-леко от това на средния грип. Но те безсрамно продължават да твърдят, че тя е "ефективна и безопасна" и че бебетата също трябва да бъдат ваксинирани - град Виена дори създава маршрути за ваксиниране (!) на бебета и малки деца - за да преживеят следващата зима в добра форма. В това няма нищо вярно. Току-що публикувано в Nature проучване, https://www.nature.com/articles/s41467-022-31401-5 озаглавено „Age and sex-specific risks of myocarditis and pericarditis following Covid-19 messenger RNA vaccines"-"Възрастово- и половоспецифични рискове от миокардит и перикардит след ваксини Covid-19 messenger RNA", показва колко неточно е това твърдение за всеобща полза. Проучването установява повишен риск от миоперикардит през седемте дни след ваксинацията с мРНК както при мъжете, така и при жените, който е особено висок при мъжете на възраст 18-24 години. Рискът от хоспитализация поради това сърдечно заболяване е вероятно по-голям от риска от хоспитализация поради ковидна инфекция в тази възрастова група. https://tkp.at/2022/07/02/risiko-einer-mrna-impfung-kann-risiko-eines-spitalsaufenthalts-mit-covid-uebersteigen/

Как е възможно при направени 5189 теста да има 13442 "излекувани"? По какъв начин се определят "излекуваните"?

Много добри въпроси. Някой знае ли? Таймер ли има "излекуването"?

ЗЕВЗЕК, къде се покри пак. Скучно е без тъпите ти платени драсканици. Колкото до тестовете - това ако са тестове - аз съм трамвай и ще возя цяла София безплатно . Умопомрачителна тъпотия да се тестваш, та да знаеш дали си здрав! ПРОСТ ЧОВЕК И СИЛЕН ВЯТЪР СПИРАНЕ НЯМАТ! Сполай ви и успех!

Сега спряха паричните посоки за ковид тролове. Подозирам, че наесен пак ще го видим.

Хайде стига паника и манипулации. Като са решили да точат още пари от ЕС, да намерят начин, без да засяга хората. Който го е страх, да се капсулова някъде щом иска, няма цял живот с намордници да ходим. Каквото ти е писано..ще стане, с намордик или без. Маса ваксинирани измряха.

Кого си мислите че заблуждавате бе?! Само зомби с промит мозък би повярвало на тея глупости. Що не казвате колко души са починали като цяло и от какво? Ей това му се вика безпристрастна статистика. А така, само да посочвате едно заболяване е малко тъпо. Ако хората узнаят колко умират от инфаркти и рак ще им се прииска да напуснат планетата. А тея дето умират от собствената си тъпотия са още повече.

При другите няма промяна, затова. Сашеее. Влизаш в НСИ и ровиш каквото те интересува. Не всички са като теб че да пишет по новините това, което на теб ти е скимнало, че е важно в момента.

Стига с тия глупост изроди такива. Аман от вас.

13 хиляди излекувани, как пък за вчера и днес над 23 хиляди излекувани, с какво се излекуваха, след като над 4 месеца стояха в графа активни, а сега изведнъж за 2 дни се излекуваха, при все че предните седмици бяха поп между 100 и 500 на ден, закривай сводката, твърде много неверни данни.

Нищо не разбираш ти. Американският президент каза, че септември ни очаква още по страшно заболяване от което няма измъкване. Аз мисля, че се казва ТЪПАНАРЩИНА.

бил гей тс същото каза, но 2020 още. Десет пъти по-лошо щяло да бъде. Те от един сценарий четат...

Вълната си върви, засега не е страшно. Да видим дали пак ще изпуснем положението и ще стане страшно или ще имаме акъл и късмет.

Да Ева тоя вирус на 40 градуса и нищо му няма! Май е единствения толкова държив.

А нещо за “излекуваните”???? Или викате - тва не е важно, работата е паника да има.

В Израел имат 12,939 нови случая, а вчера имаха 7 починали, a оня ден 19 починали. От седмица нямат ден под 6000 нови случаи. Там са над 69% "напълно" набодени. България е с над 29% "напълно" набодени, което по логиката на ковид свидетелите от последния ден, би трябвало, да значи, че трябва да сме над 2 пъти по-зле от тях. В същото време имаме само последните два дена над 550 нови случаи и дори последните дни са под 950 (тоест десетки пъти по-малко от тях) и общо 10 починали за цялата седмица (Израел имат 42 починали, тоест имаме над 4 пъти по-малко). Нали са набодени? Нали "ваксините" ги пазят? Нали имат грипов "ваксинационен" имунитет, като СЗО дори промениха определението, за да има само такъв?

Искаме ЕС, кака Урсула пак ще плува в пари а нас кучетата ни яли

Двама свидетели на ковид от последния ден ти сложиха минус, защото не може да се говори против спасителните ваксини :)

В Израел имат 12,939 нови случая, а вчера имаха 7 починали, a оня ден 19 починали. От седмица нямат ден под 6000 нови случаи. Там са над 69% "напълно" набодени. България е с над 29% "напълно" набодени, което по логиката на ковид свидетелите от последния ден, би трябвало, да значи, че трябва да сме над 2 пъти по-зле от тях. В същото време имаме само последните два дена над 550 нови случаи и дори последните дни са под 950 (тоест десетки пъти по-малко от тях) и общо 10 починали за цялата седмица (Израел имат 42 починали, тоест имаме над 4 пъти по-малко). Нали са набодени? Нали "ваксините" ги пазят?

2022-07-06 08:20:09 аяве (нерегистриран) Ясно е че изпълнявате поръчки ------ просто изпълняват "проекта" - те работници, общаци, носещи "кофите с варовият разтвор" , за да иззидат къщото , проектирана от "великият цифров архитект ... на безсмъртието" !

Сега нарочно ще започнат да надуват изкуствено броя на хората в интензивни отделения за да върнат маските щото така им е заповядано от СЗО

2022-07-06 07:28:54 Тръгна се пак.... (нерегистриран) Щом лятоска го докарахме така,не ми се мисли есента кво ще е... ----- дъното на битият кон и влизане във финалтата 5-а вълна !

"Излекуваните" за последното денонощие са 13 442! Има 866 нови случая. Това са над 15 пъти повече "излекувани", отколкото нови случаи. В болниците има 417 хоспитализирани и 33 в интензивно. "Излекуваните" само за последното денонощие са близо 30 пъти повече от тези в болнични отделения! Това разбира се не е новина.

Не лъжете.

Стига тормоз на хората! Ясно е че изпълнявате поръчки

На запад ваксинираните тъпаци мрат като мухи. Те са 99.99 процента либерасти и това е добре. Планетата се пречиства.

как пък изведнъж броя на излекуваните от стотина премина в хиляди лъжливи стакмисти?

Дано много хора прогледнат

Дават един простак от Бургас Чакал за 2ри бустер :)))))) Цял Израел стана за смях с тия ваксини...

Слушам тоя случайник Симидчиев Кунчев и работна група Преработвали Плана Скоро всички 5 ковид района ще светнат в жълто И после в червено... Не се наядоха тия

Бе не ме занимавайте с глупости бе...

Медиен слугинаж долен!

Ми нормално - войната в украйната скоро приключва, Путин си взема каквото му трябва и истерията по вирусчето ковид отво е на дневен ред да плаши стадото, то балъците са повече от китайците

Починахме ли а?! Айде по кошарите... Тия идиоти ще ни докарат зорлем рашистан копейкин...

От новини в 17:00 12 минути 5 минутен ковид репортаж И за капак Радка Аргирова в 20:00 Пропандират “ковид” Нещастници

Трябва да си мазохист, щом гледаш тези телевизии. Там всичко до последната думичка е в интерес на някого, дали новини, филми или реклама, няма нищо чисто.

И какво трябва да следва от цялата тази статистика ?! 2 години стояхме заврени в домовете си и изплашени - малко ли беше ?!

Но баламите свършиха Няма ковид Има схеми

Абе я си таковайте таковата!

Защо ми се струва че на есен пак ще има маски и затваряния?

Този път ще играе пръчката

Не се уволни онова плешиво лайно От ВМА Китайският грип Ще се връща всеки сезон!!!

Заради такива, като тебе.........

Го има само по btv Сериозно ви казвам

Активните случаи от 1 година насам са около 40.000. В същото време - по 13.000 “излекувани” на ден… нещо не се вързва.

Къде намират по 6000 балъка на ден да се тестват???????

Къде се намират балъци, да вярват, че има 6000 балъка на ден.

Излекуваните за последното денонощие са 13 442 Значи, преди няколко седмици, е имало по 13 442 заразени на ден ... тоест сега намаляват заразените, а не се увеличават! Хехе, съвсем се оплетохте в лъжите!

Активните пък си стоят на около 40.000 :)