17-11-2017 20-11-2018

Коментари

9500.участници представляват 4% от населението на Кемниц, което не е никак малко, още повече че хората се страхуват от перманентната и агресивна намеса на властите в полза на незаконно нахлулите т.нар. „бежанци и мигранти”, почти всички мъже в боеспособна възраст и най-вече-доказани фанатизирани ислямски джихадисти и терористи. Ама така е, в днешните условия на брюксело-меркело-соросоидна демокрация, която налагат и на нас като страна от ЕС, понеже на мъдрите ни политици им е толкоз акълът.

Крайните портивници на чужденците в Германия са местните комплексари, които не могат да си намерят полагащото им се място в живота. А на местния полагащото се място е да е шеф на пришълеца. Националистите у нас са същите - хора, които отказват да бъдат шефове. Те искат някой да ИМ ДАВА висока заплата и в същото време хора от техния етнос да им вършат работа за жълти стотинки. Не познавам нито един националист, който да е с широки пръсти ако трябва да си плати за услугата на друг българин.

не е случайно, че сред ченгетата национализмът е широко разпространен - те цял живот са свикнали да им дават и в същото време да тормозят собствения си етнос. Ама не може всички да сме ченгета....

Днес е Кемниц, утре кой германски град ще се вдигне?! Не съм против сиганите или арабии негри, но всеки да си знае гьола!!! Хора с толкова различни култури трудно се понасят !!!

"...Не съм против сиганите или арабии негри,..." (цитат) Аз пък съм ПРОТИВ, когато тези уж спасени от глад, мизерия и войни джихадисти и талибани се опитват да ни налагат мюсюлманската си религия и порядки на чужда гостоприемна земя!

Господи, как е възможно човеци да изпитват такава омраза, злоба и мъст - от една страна пощръкляло-фанатичните източногермански сталинисти с изпран мозък, а от друга - драскащите комплексари тук, които явно ги е хванал съклетя от липсващ сексуалeн живот. Има ли правда, има ли Провидение на тази Земя? Вече започнах да се съмнявам жестоко..... Нямам думи за жестокостта и антихуманността на източногерманските подивели, пощуряли тълпи с изцъклени зъркели от брутален шовинизъм!!!! Как е възможно да протестираш и оплюваш бежанците - спасителите на Европа?! Как е възможно да мерзко да се гавриш с двадесет годишни, мургаво-надарени афганистанци? Вместо да им направят около 1000 метана от благодарност, те биват хулени, блъскани, удряни, щипани, гъделичкани и ментално изнасилвани като евтините булгаристански жрици на любовта, напълнили Германия до пръсване! Ще перифразирам или "облека" молитвено-скръбните си слова-жупел в един булгаристански израз, за да ме разбере разяренат тълпа: "Защо направихте така, неуважаеми германски националисти, та покрай сухото да изгори и суровото.? С какво ви е виновен, например, този нещастно-набожен афганистански младеж, кому е навредил той, кого е намушкал, наръгал или ударил с мъжествено-напукааните си от черно-робски труд ръчици, намазани с ритуално-обредната КЪНА на прогреса и милозливостта? Нямам думи за тази антихуманно-античовешка бруталност, плача и ридая от ужаса , сковал ме като прогнила дъска към разбита порта с ръждясало-гангренясалите, ментални гвоздеи и пирони на Омразата и Духовното нечистоплътие!!! Дори хитлеристите и сталинистките комунистически изверги не си позволяваха подобни волности!!! А форумните посеричи се разбесняват още повече, ако някой нещастен бежанец-мюсюлманин е едновременно и хомосексуалист, недай си боже пасивен, какъвто беше случаят оня ден в Каталуния! Как не ви е срам да бъдете такива мерзки ксенофоби и отявлено-разярени хомофоби?!? Нека всички честни либерастки и толерастки издигнем мощна гръд в защита на мигрантите-хомосексуалисти! Всички на протест!

Марешки пак е изнесъл някакви жизнено важни хапчета от българския пазар....

Брво Мавродиева! Ти колко мургави младежи взе удома, направи ли им молитвен дом в хола? * осинови Мудж(ихидин) е програма, пропагандирана от Джон Макей през 1985година в САЩ. Целта била заможни привърженици да осиновят по един от "борците за свобода" срещу социалистическата тирания, които в последствие се превръщат в основатели на Ал Кайда. Това, което Мавродиева ви пропагандир не е нищо ново под слънцето, измислено е още преди години, за да има повод войните по света да продължават.

"...Как е възможно да протестираш и оплюваш бежанците - спасителите на Европа?! Как е възможно да мерзко да се гавриш с двадесет годишни, мургаво-надарени афганистанци?..." (цитат) С какво са "надарени" мургавите афганистанци? Може би с големи...паламарки, мечтата на всяка незадоволена помиярка, немкиня или българка! Само стой и гледай, когато тези гнусни талибани, които не са виждали жена през целия си предишен живот, дойдат да изнасилват или да режат глави, както са го правили досега в държавата си! Само националистите немци и руснаците са способни да ни предпазят и освободят от тази гнусна гмеж!

Елитите на западния свят открай време са били изключително лицемерни и високомерни. Спомнете си от историята как европейските елити са стояли на страната на османската империя против нас по най-циничен начин във вечната си омраза и битка срещу православието, т.е. Русия. Колко високомерни към нас са били тогава. Същото високомерие беше фашизмът-раса на свръхчовеци унищожава подчовеците. Сега това високомерие е мутирало в "ценности", които най-нахално натрапват на "нелибералните демокрации". Броени години след разгрома на Хитлер Германия размахва поучително пръст на Русия. Днес едва 5% от германците са чували думата Сталинград, а тези, които са я чували вярват че СССР и фашистка Германия са един дол дренки и нямат никакво чувство за вина. Западните общества имат сериозен проблем-те са дълбоко инфантилни и невежи, поради което на власт идват и високомерия. Фактът, че немалка част от германското общество са "антифа" и че продължават да избират Меркел, означава че са дълбоко инфантилни и безотговорни. Дълбоко безкултурни, въпреки претенциите че са върха на културата. По същия начин Хитлер е заблудил немските овце, както сега Меркел и нейните либерали. Същинските престъпници са безмозъчните хора според мен, не елитите. Хитлер не е убил и муха, милионите избити са убити от милиони убийци-също толкова глупаво надъхани като сегашните дисциплинирани и мултикултурни "антифа". Фашизмът като инфантилност днес е мутирал в либерализъм. И затова са отговорни хората, които не мислят с главите си и търпят и подкрепят негодници. Предстои тепърва да страда Германия и ще е така, докато има безмозъчни, подкрепящи високомерни.

Много истини и някои несъгласия.Меркел и Макрон не са избрани от народа.Там са еврейските античовешки и антихристиянски "ценности".Щом победителите от ВСВ отодоха да искат заеми от победените, защо да не им размахват пръст.Наистина германците не трябва да чустват вина."Хмлер-Май фщрер, много комунисти се включват в нашата партия.Хитлер-Няма нищо страшно, нашите идеологии са абсолютно еднакви."-е как да чустват вина.Всичко е следвоенна еврейска пропаганда и пренаписване на историята.Да не забравяме, че СССР и Германия си поделиха Полша.Едно е вярно.Всяка жаба да си знае гьола.това поголовно мигранство не само от Азия и Африка, а и от източна Европа, трябва да се спре и всеки да си гледа корена,Нека живеем в мир, без да си бъркаме патъците.

Афганистанец в Кемниц. Ама нали в Афганистан от десетилетия са смелите американски и натовски воини, за да се борят с талибаните. Страната би трябвало да е цъфнала и вързала. Но май са цъфнали само маковете и са вързали пачките с долари от опиума. Пък и като се замисля - с какво оръжие стрелят по мирните хора талибаните? Май не е с руско.

След НАПОЛЕОН ,фРАНЦИА и ХИТЛЕРОВА ГЕРМАНИА, двете страни са готови за 4ленове на АФРИКАНСКИИЯТ СЪЮЗ,сега са в 4акалната за 0ДОБРЕНИЕ.

Каквото повикало, такова се обадило. Мути вкара милиони арабели и черни, то повече не се трае. Даже много търпеливи излязоха немците. Ако не се направи нещо. изнасилванията и побоищата над коренното насление от пришълците ще продължава. Как е възможно изобщо да допускат тая отврат в Европа?!

Нищо ново за немците за пореден път от много години все лошите чужденци са виновни за тази нация!

много добре им познаваме ''добрината'' на точно тия чужденци, дето по пет пъти дневно блеска кухи кратуни в земята. Пред друга аудитория, дето не ги познава, ще имаш по-голям успех..

Хитлер се върти в гроба, а Справедливостта напира...

БГ.свинете са болни от Влашка 4УМА , 4акат депутатски отстрел .Минаваме на ОВНЕШКО ,КУРБАН .

Източно-европейските немци не са свикнали да траят и затова протестират против престъпниците - мюсулмани. Немците от бившият град Карл Марксщадт никак не искат да си живеят в мюсулманска държава, в която убийства и изнасилвания се случват всеки ден. Но таз и реакция е много трудна за разбиране от българите, които траят с наведени глави.

"Каквото е било, пак ще бъде, и каквото се е правило, пак ще се прави - няма нищо ново под слънцето." ................................................... "Каквото е било, то е и сега, и каквото ще бъде, то е вече било, - и Бог ще повика назад миналото. И още видях под слънцето: място за съд, а там - беззаконие; място за правда, а там - неправда." Eклезиаст

Аз не съм политик и не разбирам от политика.Но като европеец разбирам че дрогираните и татуирани немски свине за трети път съсипват континента Европа !!!

Случайно да се казваш Ахмед или Айджин. Европеец не си бил и няма да бъдеш никога.

КАИН уби АВЕЛ ,БОН унизи ; ОЗИТАТА ,БРУКСЕЛ прави от ЕУ афроазиатски модел с латино имениа и кланове ,а Наште са като оркестара на ТИТАНИК ,надуват докато мустука се напълни с вода .

Немеца се събуди и разбра какво му сготви Меркел и Евротолерастите.40 процента от населението не е с немска кръв.Емигрантите от Африка и близкия изток не работят и са дошли на гости.Вземат помощи и се размножават по-бързо и от плъхове.Исляма не търпи другите вероизповедания и в Германия ще има много убийства и изнасилвания от араби и африканци.

Тези немци много ранобудни Миленче. Положението беше ясно на къде върви още през 2013-та, а те кога се събуждат, като онодят за трети път ли?

ЗАПАДНА ГЕРМАНИА третира ОСТДОИ4ЛАНД като КАТО НЕУДА4НИЦИ,СМОТАНЯЦИ,ИМА 2/3 ПРЕВЕС ,в брои политици в БУНДЕСТАГА,и си набира Камилари ... КОИ управлява ЕУ , endlich ,bitte ....

НЕОСМАНИСМА заобиколи ВИЕНА и си направи СТОЛИЦА БЕРЛИН. МЕРКЕЛ даде клю4а на града .

Толкова много години Европа без война не чувано време е вече.

Някои казват имало Видов ден.Ето това е което се случва.Колко години трябваше да минат ,за да ни допуснат за легално пребиваване в Западна Европа вкл. и Германия.Да християни сме ,бели сме що годе културни и благи хора .Над всичко работливи и кадърни.През това време ,що измет се изля от цял свят .Но за нас имаше всякакви условности.Сега трябва да си го припомним за да има справедливост....как мислите ?

В началото, когато меркел покани милионите мигранти в германия, скърбях за германия, защото над 20тина пъти съм посещавала дворците на Саксония и Бавария. След това, когато разбрах, че всяко изказано критично мнение по този въпрос в германия, означава лепването на етикета “ксенофоб, расист и фашист“, реших да преустановим туристическите си пътувания го германия. В момента за мен германия няма нищо общо с онази държава, в която семейството ми беше постоянно на екскурзии. Германия стана емигрантска държава, която е рай за нископлатените работници/ служители, от арабскомюсюлмански произход, с по 10 деца. Вече германия е АД за хора, упражняващи висококвалифицирани професии от горния слой на средната класа, защото данъците, които германската държава събира от тази категория лица, са около 50% .Т.е.- при овявена брутна заплата от напр.10 К евро, германската държава удържа чрез данъци около 4.8 К евро, а българите не сме глупаци, за да работим за германската държава и да издържаме с труда си 1 немски пенсионер, 2 арабомюсюлмански мигранти и 3 арабомюсюлмански деца и въпреки това германците да гледат на нас- висококвалифицираните източноевропейци- като хора 2ра ръка. Чао, чао, германия- от поне 4 години вече не виждаш и 1 евроцент от моето семейство дори за туризъм!

Бих съчуствал на немците ако викаха "исляма Вън" но не мога да съчуствам на Хора които викат "чужденците вън".Татуираните и дрогирани немци заплашват 100 годишния мир в Европа! Такъв мир не сме имали от времето на Римската Империя !

Не сменят имената -777, European Ясно е че си речник. Седи си в потурите и си трай. Анадък

в гдр хората запазиха свободомислието си, за разлика от зомбитата в западните провинции

Като оставим настрана факта, че Каменица е стар славянски град наричан от германците и ДИр-а "Кемниц", историята там е много по-сложна и дълбока, отколкото ни обясняват. Пробва се решителността и реалната сила на марионетното правителство на Меркел. Германския колос не може да бъде държан вечно вързан, а Германия - окупирана от американски войски. Това е въпрос, който вероятно ще бъде повдигнат при успех на народното движение. Второ - компенсации от Чехия и Полша за отнетите домове на 13 милиона немци прогонени от родните им места, 3 милиона от Судетите в Чехия и 10 милиона от Померания, Източна Прусия и Силезия, които Полша си присвоява.

А на нас турците и гърците платиха ли ни компенсации за отнетите домове и земя на хиляди българи, населяващи земите на Източна Тракия и Беломорието?! Българският колос не може да бъде държан вечно вързан, а България - окупирана от американски войски и НАТО!

Поредната забавна и пропагандна статия на осверипял либерал в стил неуважаймата журналистка Циганолюба Бенатова или Дийче Зеле. Тъпо написан бълвоч за нарасстващия гняв и загубеното търпение на обикновените и нормални хора по Европа, от което да ти стане гнусно от прочетеното. Напълно в духа на неокомунизма - който не мисли като нас е расист, нацист, фашист, отрепка, която не заслужава да живее. Грозно е да наричаш собственият си народ "освирепяла тълпа", „неонацисти“, само защото е излезнал да изрази недоволството си срещу правителството си за мигрантската политика. Но като гледам продалата се на НПО-тата бабичка Меркел е по-загрижена за състоянието на мигрантите, отколкото на народа си, все едно е български политик под прикритие. Дано завинаги да е минало времето на добре режисираните възгласи: „Добре, добре мигранти. Идвайте, ще приемем всички, защото се нуждаем от вас!“ В първите редици се виждаха руси, синеоки девойки махайки дружелюбно на пристигащите вагони с освирепели физиономии с инжинери и лекари примати, които съвсем нямаха намерение да работят. Само за слабоумните все още не ясно, че бе раизграна поредната драма от лицемерния евро-гей-неолиберален елит, които цели унищожаването на Европа. Така изведнъж местните хора се оказаха по-опасни от бежанците, макар да не са убили никой, докато горките маймуни избиха стотици и изнасилиха хиляди жени и деца. Според джендърите политици, меснтите хора, които се защитават са много по-опасни от пришълците кроманьонци. И всичко това услужливо се подкрепя и натяква от сорсоидните медиите, докато болните мозъци на запад не повярват, че е истина! Така, че по-добре "анархия", въстания или безвластие, отколкото власт на гадове под прикритие на толерантни, демократи, либерали, чиито цели са унищожаването на бяла, християнска Европа.

Давай, трол, давай !!! Някога сталин е загубил втората световна война , защото не е успял да окупира целия свят !!! Смърт за всяка диктатура е, поданиците на царчето да имат някакъв достъп до демократично общество !!! Понеже не може да цензурира интернет, путлер си купува огромно количество плювачи, които използват нормалните проблеми на хората, за да създават някакви апокалиптични картини !!! Най-смешното е, че Русия е пълна с бедни пришълци от Азия, които създават същите проблеми, както и бедняците от Африка и Азия в Европа !!!

Искрено ме разсмя, дори като казах на Путин за теб и той се зарадва на интелекта ти.

"Грозно е да наричаш собственият си народ "освирепяла тълпа", „неонацисти“, само защото е излезнал да изрази недоволството си срещу правителството си за мигрантската политика" Абсолютно вярно.дали тая дебела тъпоумница ще дочака да я оправят като една друга дето препоръчваше като няма хляб да се ядат пасти? когато даже няма пари за хляб?????????

Бах ги тия неонацисти ве! Не се предават! Глеам ги всичките тия бабки, лелки, дедовци и младоци носещи каски на СС и крещящи Зиг Хайил!! Дори факлени шествия правещи!! Опааа...сори, нещо се обърках с руината Крайна!!!! А тука по снимките нещо не виждам никой който да развява знамето на Третия райх или да носи портрети на Адолф Хитлер! Странно защо ли! Доста странни крайнодесни са всичките тия лелки и дедковци!!

ще ядем х.. , заради една леля.

jingiby

Гдето е текло, пак ще тече! Опитите да бъде унищожена Германия от лудата бабичка са обречени на провал. Лошото е, че махалото е в едната крайна точка и предстои да премине постепенно в противоположната крайна позиция. Но друг начин за разчистването на 10 милиони навлеци, включващи араби, цигани, ердоганизирани турци и т.н., няма да е нито лесно, нито бързо...

Германците изчезнаха през 1945г.!Сега се правят плахи опити отново да има такива в Германия.Но защо са забранени нацистки символи и поздрави,акомунистическите не?Значи със сърп,чук и петолъчка може,а с пречупен кръст не?Дали жертвите на комунизма/социализма не са толкова важни колкото тези на национал-социализма?Дори голямата глава на Маркс не са махнали и това е показателно за управлението!Защо им се вменява вина на сегашните жители на Германия,че са били виновни без да са били живи тогава!За децата и внуците на АБПФК в България няма лустрация и са във всички нива на управлениев законодателна,съдебна и изпълнителна власти!Те са горди с "геройствата" на роднините сии успешно материализират това в т.нар."демокрация".

Имунната система избива здравите клетки в организма, за да даде превес на раковите образувания. Колко демократично, чак се умилих!

Карлмаркс Стадт!!

Значи могат да извадят полицаи срещу демонстрантите, а когато става въпрос за издевателствата на "бежанците" полицията никаква я няма. Заминава си западната цивилизация.

Да си замине! Това са гробокопачите на Източна Европа и на държави като нашата в частност. Идва време да се играе мача реванш за западните ни убийци.

За съжаление не ми прилича на мач реванш, а на друга среща. В която източноевропейските страни няма да участват.

Живеем във време на фалш и лъжи. Демокрацията е изчерпана до край. Останаха само приказките и заклинанията за демокрация. За сега в Кемниц се ползва водно оръдие. А след това ..., съобщенията от този германски град никак не са добри. Интересът винаги е бил на първо място. Печели само този, който може да защити интересите си и да наложи своята ,,демокрация".

А стига с тая демокрация, а! Демокрация = народовластие. Ама народът никога на може да държи властта, поради причина, че не може всички да управляват. Управлява винаги едно миниатютно малцинство. Демокрацията се разбира единствено като възможност народът да избира кое малцинство да го управлява. Обаче за да можеш да избираш каквото и да било, са необдходими три условия: 1. Да има повече от една алтернатива. 2. Избиращият да познава всички алтернативи. 3. Избиращия да притежава нужната компетентност да ги сравни. И от второто условия излиза, че демокрация е възможна единствено в човешки общества от около хиляда индивида максимум, където всички малко или много се познават. Демек - може да има демокрация на село. В града вече е невъзможно. Да не говорим за цели държави. Демокрацията, такава, каквато ни я пробутват, никога не е съществувала. То няма и нужда. Защото народът никога не е отговарял на третото условие.

И според теб е редно да изберем Бойко Методиев Борисов за диктатор? Тъй като народът е прост дай да ограничим правата му. Като почнем с твоите, защото си най- мотивиран да не ги ползваш... Демокрацията има косури, но просто останалите форми имат повече...

Спри се , трол, не те ли е срам ?????????? :(((

Каква демокрация ви се привижда? Глобалните либерасти са по-свирепи и от болшевики.

Предлагам ти да си основеш една държава някъде из сибирските полета !!! Можеш да си намериш и поданици при добро търсене !!! не ти ли е тъпо да плещеш глупости за пари ????? Умен човек си , обаче моралът ти е много зле :((((

Борисов добре направи, че отказа на Меркел да връща мигранти в България.

Може би си бил на разговори и затова знаеш с сигурност нали -ели така казват тъпо.

Значи сме отказали официално, път Пловдив и София кроманьонците се множат. Хм, как ли ще започнат да се множат, когато започнем да ги приемаме? А иначе не Буда, а НС гласува да не се приемат уж!

Има си проблем с чипа тази нация и това си е. От една крайност в друга. АКО не е Хитлер, ще е лудата Меркел - на другия полюс. С едно общо нещо - мания да командват цяла Европа.

Плодовете на политиката на Меркел. Беритбата тепърва започва. А тя си заровила главата в пясъка и въобще не осъзнава какво е надробила. Хак им е на германците.

Немските евроатлнтици защо бият, арестуват,и използват водни оръжиия срещу народа си?! Как е възможно полицаи в пълно бойно снаражение да бият сънародниите си,които им плащат заплатите,и да защитават лудите политици?! Полицията днес в демкратичните страни действа като лична преторианска гвардия на самозабравилите си луди политици. Диктатура е това,пир това фашистка,а не демокрация.

От 1944 насам в България един-единствен път властта е вадила военна техника срещу хората - 19.02.2013. Обърнете внимание на датата - целта беше да бъдат спрени хората да с едоближат до паметника на Левски, където росица плювналиева да може да си развява хухуто!

Грешиш.Чочоолу е пращал танкове или БТР срещу циганска махала,имам лош спомен,а нямам време да ровя.Възродителния процес.също.

Тантето излезе по-голям диктатор от Путин, Ердоган, Ким, Асад и китаеца взети заедно! От колко години е на власт без прекъсване - 16, 17... но това не прави впечатление на либералните "демократи", на които по комсомолски изпълнява желанията! Сега смазва със сила протести, които казионните и медии наричат удобно "фашистки"! "Демокрация" в действие!

Ми, Тантето е министър от 1990 г. и както казва Х.Кол - най-разочаровалия го негов "ученик" в политиката, за разлика от Орбан, когото Кол посочва като "най-добър". Та от тогава, Танте, а по-късно Мути (както я наричат мигрантите) Меркел е все във висшите ешелони на властта в Германия. Номенклатура "от А до Я" - от Младежкия комунистически съюз та до ХДС. Дялан камък - ЩАЗИ са били много добри.

Не си разбрал, братчет - ДЕ-МО- НО-КРАЦИЯЯЯ!

На снимката виждам само нормални мъже и жени, облечени с нормални дрехи и изглеждащи съвсем нормално! За какви нео-нацисти и скинове ми приказвате!

ЕТО И ФАКТИТЕ 1 НИКАКВА ЖЕНА НЕ Е ИМАЛО 2 НИКОЙ ОТ УЧАСТНИЦИТЕ НЕ Е НЕМЕЦ 3 ДВАМА РУСНАЦИ И ЕДИН КУБИНЕЦ ЗАПОЧВАТ ПИЯАНСКА СВАДА С ПИЯАНИ АРАБИ 4 РУСНАЦИТЕ И КУБИНЕЦА СА МАЛЦИНСТВО 5 В МЕЛЕТО ВАДЯТ НОЖОВЕ И ЕДИНИЯ ОТ РУСКАТА ГРУПИЧКА Е УБИТ. 6 СЕГА ПОКАЗАХА, КАК РСУНАЦИЕ ПОЛУЧАВАТ СМС ПОДСТРЕКАВАЩИ КЪМ БУНТ НЕ ВЯРВАЙТЕ НА РУСКИТЕ ТРОЛОВЕ! ВСИЧКО Е ФАЛШИВИ НОВИНИ

А нацистите? Кого защитават нацистите? Те немци ли са?

Ако беше нормален щеше отдавна да обърнеш внимание, че не фърфиш, с простотиите и да спреш да се напрягаш и досаждаш.

Добре бе, що като си толкова уверен, не пуснеш някой линк - да видим материал, доказващ твърденията ти?! :)) Щото ти самият си фалшив от опорна точка 1 та до опорна точка 6. Трол и то руски си ти самият!

Странно... Според "либерални" майнстрийм медиите (окупирали около 90-95% от медийното пространство) всеки, който протестира срещу очевидно провалената имигрантска политика на Меркел е "крайнодесен екстремист" или "неонацист". А Меркел се е вкопчила във властта с не по-малка упоритост от широко критикуваните Ердоган, Путин и Ким Чен Юн. Но за "либералните" майнстрийм медии това е просто демокрация...

Сега обърнах внимание... Нацистите, естествено, протестират с германския флаг. Контра-протестиращите - с друг един флаг. С повече цветове. С много цветове.

НАЦИСТИТЕ НОСЯТ И ВОЕННИ ФЛАГОВЕ И КРЕЩЯТ НАЦИСТКИ ЛОЗУНГИ. ТИ ПРОСТО СИ ПРОСТ И ХЕМ НЕСМИ НЕ ЗНАЕШ, ХЕМ СИ РУСКА МАСТИЯ И НЕ ТИ ИЗНАСЯ.

Randall_Zwinge

Аха... Ти, демек, си под другия флаг... Нормално. То си беше ясно.

Aми какво да крещят - 'Аллах акбар'ли?

ПО НЕМСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ПОКАЗАХА 5 РУСНАЦИ ДОШЛИ ПИЯНИ ДА ОТМЪЩАВАТ. С ЕДИН КОЛЕЦ СЕДЯХА НА ПЛОЩАДА САМИ. Е ТОВА Е КАРТИНКАТА НА ТИЯ ПРОТЕСТИ.

Верно си любител - поне да се беше сетил, че във времето на стриймовете почти всичко се предава на живо. Ама то в чалмосан либерастки резняк къде да има мисъл за стрийм!? :))

Верно си любител - поне да се беше сетил, че във времето на стриймовете почти всичко се предава на живо. Ама то в чалмосан либерастки резняк къде да има мисъл за стрийм!? :))

АБЕ ЩО НА ВСЯКЪДЕ ПРИ ТИЯ ИЗПЪЛНЕНИЯ ВСЕ РУСНАЦИ ИЗНИКВАТ РУСНАЦИТЕ СЕ СБИЛИ С АРАБИ ПРЕДИ ВРЕМЕ РУСКИНЯ ИЗБЯГА ПРИ ГАДЖЕТО СИ, ТЕ РЕШИХА ЧЕ Я ОТВЛЕКЛИ АРАБИ ТЕ РУСКИНИТЕ В ГЕРМАНИЯ МИЛО И ДРАГО ЗА АРАБИ ДАВАТ...

Абе, не разбра ли, че крещенето (главни букви) на опорните точки няма да ти помогне. Още повече, че половинат са направо смехотворни, особено на българска почва. Отмина времето, кагота все се намираше по някой заблуден да ви повярва. Вие сте направо обсебени от Русия и Путин! Какво да се прави - тресе ви здраво Едипов комплекс. Толкова здраво ви тресе, че явно с мисълта за Путин лягате и смисълта за Путин ставате. Не се хаби напразно - няма да я бъде вашата, няма да го бъде лелеяния от вас ЕСССР!

Това е нещо, което бръмчи в твоята глава само. Не е реалност, затова не се газирай за глупости. А има и медикаменти.

ква полиция е тая щом не гони пришълците ами бие правоверните арийци?

ТЕ ВСИЧКИ УЧАСНИЦИ СА ПРИШЪЛЦИ, ЕДНИТЕ СА ОТ СССР-Е ТО ДЕТО СЕ ДОМЪКНАХА 1991, ДРУГИТЕ СА АРАБИ. КОЙ ПО-НАПРЕД ДА ГОНИ.

Нещо си си загубил медикаментите ли що ли? Или просто в неделя пускат нет в лудниците?

Статийка от НПО центъра. Същата я има спусната и по други медии. Няма какво да коментираме проапаганда.

1 НИКАКВА ЖЕНА НЕ Е ИМАЛО 2 НИКОЙ ОТ УЧАСТНИЦИТЕ НЕ Е НЕМЕЦ 3 ДВАМА РУСНАЦИ И ЕДИН КУБИНЕЦ ЗАПОЧВАТ ПИЯАНСКА СВАДА С ПИЯАНИ АРАБИ 3 РУСНАЦИТЕ И КУБИНЕЦА СА МАЛЦИНСТВО 4 В МЕЛЕТО ВАДЯТ НОЖОВЕ И ЕДИНИЯ ОТ РУСКАТА ГРУПИЧКА Е УБИТ. НЕ ВЯРВАЙТЕ НА РУСКИТЕ ТРОЛОВЕ!

... И никакви протести няма. И никакви изнасилени жени. И никакви заклани. Всичко в ефропа си е мирно и тихо. Путин лично пуска фалшиви новини, щот завижда на ЕСССР.

СЪС ЗАПЛАТА 2 ПЪТИ ПО-НИСКА ОТ БЪЛГАРСКАТА ИМА ЗА КАКВО ДА ЗАВИЖДА.

ТОВА Е ПИЯНСКА СВАДА МЕЖДУ ДВАМА РУСНАЦКИ, КУБИНЕЦ И АРАБИ ТАКИВА ИМА ВСЕКИ ДЕН ПО КРЪЧМИТЕ НЕ ВЯРВАЙТЕ НА РУСКИТЕ ТРОЛОВЕ

Германия започна да се събужда?

Меркел обявява всички,които протестират срещу нея за фашисти... Всички,които защитават родината си от напастта дошла от Африка и Азия са фашисти според Меркел... Всички,които се обявяват за християни в Европа и не искат ислямските нашественици са фашисти....