Протестиращите блокираха движението по бул. "Цар Освободител" и "Дондуков"

Днес е 100-ния ден откакто демонстрантите са на улицата и се провежда петото Велико народно въстание

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мая, Маджо ги нямаше защо ли.

Тия паразити трябва да бъдат линчувани.

_stankow

След Ал.Невски шествието блокира улицата пред телевизията и скандира за оставката на Кошлуков около 2 часа. Имаше и кратки сблъсквания с полицията. Статията е непълна и манипулативна. И снимките не са от снощи ...

Не разбрах кое му е великото на това въстание,дали е изобщо въстание или безсилие на шепа мечтатели да станат депутати като пръскат пари за транспорт от страната на подръжници. Ако се вгледате в лицата на тия преброени 280 възрастни хора, ще откриета свои съседи,уредили се със апартаменти като деца на активни борци против нещо си.И тези угрижени възрастни хора,уплашени да не тръгне народното възмущение срещу техните привилегии при комунизма тръгнали да протестират. Избройте ги поименно-познавате ги. Не ви щем да връщате взетите с превилегии имоти,махайте се от очите ни-това, което правите се нарича нагллост. Не ни провокирайте да не ни дойде наум да искаме ревизия на цялото това ваше привилегийно комунискическо щастие,коли с привилегии,апартамени на деца и внуци на борци .То ,ако е имало толкова борци преди девети,колкото се писахте заради привилегиите,девети да беше станал на първи Септември. Заблудени и подлъгани хора,прибирайте се по къщите си и не се заразявайте-никой не ви иска да умирате по-рано от даденото ви свише. Мислете за себе си ,а не за тия,които чрез вас ще станат депутати и 4 години ще са на хранилката,а вие пак ще дремете навън в дъжда.

Децата на България, студентите, са на протеста. Хайде дружно да ги плюем!

Внуци и правнуци,че и пра-правнуци на активни борци,живеещи в апратамени придобити чрез привилегии на на активните борци ,на престижни места в София на техните комунистически предци ,заразени по полова линия с комунизъм,решили да бранят делото на дядовците си партизани от Рило-пирдопския партизансти отряд. са тия младите пред софийския университет.Вместо да се потулят и да се разграничат от престъпното комунистическо минало на предците си ,решили да излязат да протестират. Кои влизаха с привилегии да следват право в този университет-само отрочетата на комунистическата върхушка.От там поизлизат и проблемите ни в съдебната система,полиция и прокуратура.

Заглавието е некоректно. Протестиращите не блокират никакви пътища, понеже нямат толкова човешки ресурс. Всъщност полицията ги блокира. Знакова снимка от протеста - 20 полицая с две патрулки препречили пътя понеже един лешпер с колело се е цопнал напречно там и вече протестиращите блокират разбираш ли...

Ти, ако искаш, първо се смей, а после плачи.

полицията блокира движението по улиците за да могат "въстанниците" да се разходят спококно и традиционно

трябваше да има евродепутати, чужденци. Не зная дали е имало, вероятно да. Не разбрах също, дали в тяхно присъствие са се хвърляли яйца, риба, павета, дали се е спорило с полицията, дали е имало неподчинение на полицейска заповед, дали е имало пререкания с полицията. Дали е имало заклинания с бесилки и ковчези. Не за друго, а за да бъдем обективни пред евродепутатите.

този път не е имало вуду магии заради дъжда инъче можеше да се покаже на евро депутатите как вещиците могат да свалят правителство

вероятно отдавна са оставили вуду магиите в средновековието, но ние сме все още в минали векове. Добре, че ги повикаха, да ни водят сеира и акъла.

Пусто е. Площада остана без хора. Само триото чува гърма на Аврора. Въстание няма. Въстаници малко. Отчаяно ревнаха: Моля, другарко! Пишат доносници. Царе на лъжата. Вчера за съседа, днес за страната. Джендъра Кънев и злата Елена - Юда в Брюксел. Доказват си гена! Изменници, слепи слуги на хазарите. Клепат нашите и хвалят господарите. Лицемери, плюят западната система, а децата с парите в Лондон и Виена. Ден последен. В София дъжд заваля. Може би да отмие на преврата срама. Прибраха се всички. Парите са кът. А без пари им се затри и меракът. Метежът умря и страх Мунчо скова, защото за рапорт го чакат в Москва. Ще дава отчет на Белград и Дубай, а прокурора ще тури точка и... Край!

Оставка, съд и затвор за мафията !

на една от фирмите на педала Божков да му е......... м ...........четох че за доста милиона лв бг. съд му свалил запора - платил свалил-за нас нормално-ми да даде на протестиращите по нормални надници , повече лешпери да се включат в протеста, то в момента станахме за смях пред гостуващите евро депотати- и на тях да им ......от репертоара на Х. СТОИЧКОВ. С две думи - пълен ташак С три думи- велико народно въстание

Бабикяни, не пляскайте минуси, че от това нито Бабикян ще започне да изглежда нормално, нито някой НОРМАЛЕН ще ви повярва, че не сте прости мекерета на Божков!

Успешно или ншеуспешно беше 5-тото осиране?

Успешно... се осраха, а главният дрисльо дори го направи в ефир - в Панорама!

До ''2020-10-16 22:14:09 MoneyII Хората седят под дъжда и протестират! '' 1. Това не са хора, а платени лумпени 2. Ако бяха нормални хора със завършено средно образование, щяха да са учили ей този материал за 9ти клас по биология и щяха да знаят, че не е цивилизовано да поставят здравето на близките си на директна опасност, защото в момента сме в пик на ковид-19 пандемията в България https://ucha.se/watch/373/Virusi---vidove-i-ustroystvo Щяха да носят маски, ръкавици, очила и да стоят на разстояние поне 2 метра един от друг 3. Ако бяха хора, а не злобни животни, нямаше да започват ''въстанието'' си в час пик- 17;00 ч. и нямаше да затварят Дондуков - целта им е да пречат умишлено на всички непротестиращи граждани, Впрочем- много правилно го каза Любен Дилов-син- хората просто НЕ СА нито гладни, нито жадни- НЯМА такава бедност в България, каквато беше през 1997г. през Жанвиденовата зима, а това доказва фактът, че българите НЕ СМЕ нито бедни, нито клошари, нито бедняци , днес- 2020 г., което пък разбива всички протестърски тези за ''бедните, гладни, мършави '' българи...

Бе, нема ли някой полицай да им бие по един шамар и да си бегат разревани бабикянчетата от площада.?!

Протестърите не били малко просто пазели дистанция заради корона вируса, остава и маски да сложат, че то един от идеолозите им Мунчо Радев сложи маска а уж него вируси не го ловят.

Рано или късно Мутрата и Каскета ще правят компания на бай Ставри ! Това е неизбежно !

Бий си злобарка, бе! Малко да олабиш тая злоба! После ги духай на Черепа! .!.

се убедих че има акъл на мандраджийско кандидат студент внуче ... с простата си кратуна мисли че света се върти около него ... ха ха ха .

Бабикяне, иди в Нагорни Карабах да помагаш на братята си. Що щеш тука?

Черепа намали заплатите и лумпените не щат да протестират.

Ами то парите даже и крадени си имат свършек. пък се говори, че емира на Дубай е оскубал до голо Черепа като кокошка за да го пусне от ареста. Май най печеливши ще се окажат смрадливия, подъл арменец дето купи на синчето си - впрочем гнусно като него - къща в слънчева Гърция за 190 000 евро, Хаджитейов дето изпрати и второто си копеле/знаем кой в махалата оножда жена ме/ във Англия да събира ум и разум и минетков дето издържа алчна млада любовница - пък вие им ходете по акъла и си викайте.

за адвокатчето и дъртия склуптор, че ний във прованса нищо не знаем.

От трите прасенца, какви ли прасета ще излязат. Борисов направи добро Правителство, трябва да го оставим да работи... Къде е по розаво? Франция? Та, там днес обезглавиха учител. Русия? САЩ? И в САЩ е пълно с проблеми... Хайде, момчета по разумно :*

Забелязва се, че когато има подобни "велики народни въстания" антипротест менията преобладават рязко. Обяснавам си ги с това, че антигербаджиите са на площада. Което значи, че това което е на площада, горе-солу е цялото велико въстанничество. Толкова са. Не повече.

Панагюрското въстание, Велико ли е? Ами, Ботев на Дунав? ... След тези велики подвизи... Историята ни се срамува.

Да идат в Панагюрище, Копривщица, Перущица, Батак и други селища герои от Априлското въстание и да обяснят какво велико народно въстание правят. Жалки смешници.

Се опитва да зарибява мазния толстолоб барбакян, но мечтите са безплатни

MoneyII

Хората седят под дъжда и протестират! А тук във форума лумпените от герб злобеят в защита на вожда си от Банкя! Това не е парадокс. Защото "ПРОСТОТИЯТА ПРАВИ СИЛАТА" е веруюто на привържениците на герб! ОСТАВКА!!!!

Хората никой не ги кара насила да седят под дъжда и да крещят, това си е техен проблем

Черепиньо дава талончета за търкане, с обещание като се върне да поднови лотарията, Тия на площада са лотарийно зависимите.

Това обяснява защо тук преобладават предимно хейтърските мнения. Проссто всички протестъри сте в момента на площада. Което значи, че просто сте това и нито човек повече. Това сте. Няколко хиляди. Толкоз.

Никой не съм упълномощила да протестира от мое име! Айде чупка от форума!

Панорама , гледах Бабикян , и какво видях ? Тъпо неблагодарно , нагло и просто арменско добиче ... Това ли ви е воеводата бе празноглавецо ?

но този субект е срам за арменския етнос в България .

"... този субект е срам за арменския етнос в България." Напълно съм съгласен с теб. Израстнал съм в квартал, в който имаше различни етноси - арменци, гърци, евреи сефаради и ашкенази. Никога не е имало напрежение между хората. Всички бяха почтенни и работливи люде. В прогимназията седях на един чин с арменче. Баща му беше кварталния ни обущар. Като си сетя за това семейство, пък и за всички други арменци, които съм срещал по-късно през живота си, се чудя от къде се е пръкнало това чуденце.

Бабикяне, иди в Нагорни Карабах да помагаш на братята си. Що щеш тука?

В панорама Любо Дилов му каза в очите на Бабикян, че протест има само в София, в цялата страна няма, защото хората там ги вълнуват други неща, бабикян бая се беше зачервил, никой от присъстващите в панорама не се изказа ЗА протеста

Бабикяне говориш пълни глупости дори за средно интелигентен избирател . Остават ниско интелигентните там е конкуренция с БСП

Вероятно тази клеър дейли може да бъде забелязана в гей заведенията в София тази вечер;0

БАБИКЯН СВИНЯ ДА СИ ОТИВА В КОЧИНАТА! Похватът разделяй и владей не работи , за жалост на олигарси, екс генерали, трафиканти, хазартни босоже, зелени , либерали, русофил комунисти, анархисти, гей лесбо и други ! Чужди сте на българина и на нормалните хора. НИЕ ИЗБИРАМЕ ПРЕЗ МАРТ, НАПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ!

Къде е кочината? Ако отговориш, признаваш за ....

Ма то страшно "велико народно въстание" бе, ма то страшна работа, бе - не стигат Божковите мекерета даже и една мандра да оберат като предците им червените терористи. 280 души - не стигате и по една свирка да направите на поличайчетата дето ви охраняват. Аре у лево. Не искаме вече Лукановата зима, не искаме вече създаването на мутрите при Беров, не искаме заплати по 5 долара и долар за по 3500 лв. и фалита на 15 банки при Гечев и Виденов, не искаме заменките при триглавата коалиция, не искаме отново фалити като този на КТБ, не искаме осрани арменци като оня смръдльо - божковото мекере да ни казват какво да правим. На пролет отново ще гласуваме за Бочката и то не защото го мразим по малко а защото мразим вас повече. Ха сбогом и да ви е приятно под дъжда белким отмие смрадта от небръснатите ви муцуни.

Именно!

Хахахаха:) Въстанието приключи безславно: Ирландската Манолова и Бабикян дезертираха от протеста Хулещата България евродепутатка Клеър Дейли щяла да говори утре, при по-благоприятни условия Чаканата от всички протестъри реч на ирландската евродепутатка Клеър Дейли в София не се състоя заради дъжда. Тя по-всяка вечер ще има възможност да излее недоволството си от България утре вечер, пише Трибюн бг. Поради силния дъжд евродепутатката Клеър Дейли няма да може да се включи в днешния протест, съобщи скулпторът Велислав Минеков от "Отровното трио". Тя ще бъде заедно с протестиращите утре в 17 ч..."" ХАХАХА- тази е някаква СБЪРКАНА ирландка- в Ирландия вали мнооого по-често, отколкото в България, а щом я плаши софийският дъжд, значи я плаши и ирландския морски ветрец;0

Тази страда от хидрофобия, яаа ще се намокри :)

смешенплач1

Тогава да не мрънка на нормалните хора и да не ги обвинява, че имали хомофобски убеждения, но НЕ дискриминирали глбти.... Ненормална идиотка- хем зелена, хем радикална комунистка, хем ирландка... Това е нещо като горещ лед...

разигравайки цирк, двете части на 76 годишната династия на червената дс-буржуазия , се опитват да "наелектризират" , да "полялизират" пак овцете , та белким на престоящите "избори" да отидат "да гласуват" , легитимирайки пак "властта на мафията" това е една от целите на този протест - да предизвикат "вълни на повърхността", които да задвижат пак "лодката на мафията" ... другата причина е - създаване на гъста , покрИвна маъгла върху окупационната тръба на путлер , чрез която с кредит от самият него, му строим тръба, с която той безусловно на 90% да има достъп до централна европа, за цели 20 години! да не говорим за скритите условия , които сигурно са със ужасяващи неустойки, ако следващо правителство дръпне шалтера на тръбата, а нищо чудно тръбата изобщо да е не българска собственост , с което 16-ата реССпублика фактически е погребана! това са двете цели на този протест , организиран от двете български крила на "единная раССия"! по делата ще ги познаете , е казано в библията ... а делата са красноречиви - 16-ата реССпублика вече 142 години, продължава да е в позиция "партер", продължава да работи и прако да обслужва и финансира интересите на мечката стръвница за взривяване на европа "отвътре"! продължава да склѝчва договори, които не могат да бъдат реализирани, на пък гарантират изплащане на неустойки от джоба на българина! българия продължава да няма вътрешната сила, да счупи веднъж за винаги тази "вечна повинност" наложена преди 142 години от оня кон в центъра, продължава да няма силта да "удари публично по масата" (както направиха много други уважаващи себе си държави), когато бива публично унижена, злепоставена, рекетирана от подивялата и исторически нереализирала се империя на азиатският москал !

Бабикян гола вода издокаран с блуза мутри вън, браво на Любен Дилов, добре го затапи много пъти!

Абе дъжда измил бая б:оклуци от центъра. Много простируиращи имало издавени

Те седят пред БНТ и викаха оставка

?! на Бабикян ли викат оставка ?!

Бабикян да отива на фронта срущу азербайджанците, а не да дрънка глупости в София...

Това беше финала на "Великите въстания". Пълен майтап с 300-400 души. И края на протестите . .

Бяха Милиарди Лумпените Бабикяни Вервайте ми Не ги ли видяхте?

Този неуспял руски преврат си има водач, и той се казва Радев ози неуспял, руски преврат си има движеща безродна сила и тя е БСП .. НИКАКВО ГЛАСУВАНЕ ЗА РУСКАТА КОШНИЦА .. БСП, " Има такъв (глупав) народ" 13/28 дългучни сценаристи " Боецки" посрещачи на "православни среднощни вълци - рокери" от Варна " Възрожденски" Костя Копейкинци " Маджовски "градски десници" " Идиотски " майки, водени от НАРУШИЛАТА В ДЕНЯ ЗА РАЗМИСЪЛ през 2013 година ЗАКОНА ЗА ИЗБОРИТЕ и лично отговорна за настъпилата две-годишна дестабилизация и ДВЕ ГОДИШНИЯ ПРОТЕСТ НА ДОСТОЙНИТЕ ГРАЖДАНИ И ДОБЛЕСТНИТЕ СТУДЕНТИ 2013-2014 година ОмбудсМая и всичките им "метаморфозни" азбукари з размиване на гласове и цялата буквално медийна система обслужваща външни и чужди на ЕС ионтереси на КТБейци и Дубайци криещи се от Прокурора зад грзница и разните там Офшорни Ленчета, криещи се в ЕС от заедените им дела от Съдебната Система внедрени от БСП в Европейския Парламент. и така.. Лека нощ..❤️

ДрОзя, ПУЧа ви оттече в мръсния руски канал, а дъждът изми остатъците от вонята ви на самогон.. чАо

не виждам разликата ? дали 52 щат или 17 република ? терора над населението е същия , боклуците с власт същите , мизерията по голяма

Тези съвсем приключиха.....

проблема с протестите е лесно решим , ама от владая до своге трябва да пътувате с лодки

Жалки смешници .

Ирландската комунистка не се появи, Манолова също.

Минеков каза че утре щяла да дойде в София, да обяснява колко са лоши Бойко и Гешев

Не ме притеснява оставката на Борисов, а тези които ще дойдат след него !!! Дали не се готви нов фалит на държавата...

е нали гласят краси , от вашите е

Фалит придружен от еднополова любов, гей осиновители и пълна деградация на обществото, плюс цигански официален език и македонско малцинство.

Протестъри, обичате ли сиренце ? ... обаче НЕ може ! хи-хи-хи

Бесплатното сиренце е само в капана :)))

❤️

ти сиренце ли сънуваш ?

Kръстиха ни гербери цветенца отваряме усти течат лайненца с цинизми и тъпизми осрахме нета културата ни по-ниско и от на циганета

Или се разкапа вече от дъжда?

е моят татко, комунде ще съм и аз.

тия протестиращи явно са платени от ГЕРБ – очевидно е вече, че работят за това, Бате Бойко да спечели изборите отново

777_

250 метежника са преброени днес, това е абсолютен майтап и тия претендират че цяла България ги подкрепя. още по-голям майтап.

100:0 за бате ви Бойко.

Дрогаре, предлагам да атакуваме мандрите!!!

Ма много бе,пак хиляди,милиони.

Пълен фарс !(въстание, протести) .Така се изложихте ,че Борисов ще изкара още един мандат .