Протестиращи ще дежурят пред входовете на Съдебната палата

Символичната блокада цели да не попречи на главния прокурор да влиза в сградата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В тази държава има ли полиция? Какво още чакат, за да не разкарат тези гадни привратаджии. Съдебната власт е независима, главният прокурор е законно избран по конституционна процедура. Човекът си върши работата съвестно. Каква оставка сънувате???

Тъй като дните на Каскета като Главен Каскет са преброени, затова има коментари само от гербаджийски тролове. Но прави впечатление, че доста е намалял броя им. И те усетиха накъде духа вятъра.

Същите платени боклуци, които протестираха да вкарат мутрите в управлението. Скапани нещастници Полицията и жандармерията да разкара тия палячовци.

време е полицията да си влезе в роля и да въдвори ред.До кога ще се разрешава на такива малобройни групи да пречат на софиянци и на работещите служители от прокуратурата да си вършат работата и да живеят нормално.

Няма да минат номерата на помиярите платени от Черепа и Василев.

Хаджигенов да покаже при сашо диков, че подслушват тези пред съдебната палата... Дионисий много мрази да пости и откри нова професия...

Какво точно работят тези протестиращи ? Заплата, пенсия, рентиери или някой богат плаща ? Аман от изроди.

Ами нормално то това на тях им е работата. Това са професионални протестъри. Те освен да протестират друго не работят. Това да искаш оставка на съдия или на прокурор с двайсетина професионални протестъри е меко казано наглост.

А аз казвам така досежно третирането на тази гнъсна паплач от дефективни малформанти: Айде, от мене да мине ... Без бой ... (въпреки, че си требе), без насилие ... НО С ПОЕДИНИЧНО ИНДИВИДУАЛНО СНИМАНЕ С ЛИЦЕВО РАЗПОЗНАВАНЕ, С НЕПРИСЪСТВЕНО ТЪРСЕНЕ И НАЛАГАНЕ НА МАКСИМАЛНО ОПРЕДЕЛЕНАТА АДМИНИСТР. И ФИНАНСОВА ОТГОВОРНОСТ ЗА ИЗВЪРШВАНИТЕ НАРУШЕНИЯ ... Па като вземат да получават есемеси за наложените им и дължими дебели глоби, ще се разбегат като бити пидираZи, каквито са си и всъщност ... Та така ...

Полицията да си влезе във функциите и да започне да пише актове и глоби!!! Не може няколко луди и платени от Черепа безработни да пречат на държавни служители да си вършат работата, за която плащаме всички данъкоплатци!!! Ако всеки, който нещо не му е кеф излезе и почне да блокира квото му хареса-означава ли, че държавата трябва да блокира?!?! Освен това "протестърите" са малко по-идейни, скоро да се изнасят пред преЦеденството!!!

Бой трябва, бойй!!! Като по европейските държави!

Пратете Каннчето Рачева да си поизмисли малко, че тези 5 палатки са много малко. Само Каннчето може да разкраси историята и да ги представи като целия български народ!

А бе протестъри , не разбрахте ли че вашия спонсор иска справедливост от прокуратурата да не е в списъка Магнитски.Ами пречите да го оневенят.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Дира, защо триете неудобните за Тиквата и Каскета коментари? Нали знаете, че спасение няма вече, за вас продажници също :-)

Посерковците от палатките са излезли да бранят Черепа от ръцете на закона?!? Тези 5 палатки народа ли са, пак?

за мунч0 мая и сие да

и шоуто пропуснах извинявам се а и зайка

Това са безработни, на които им се плаща за дежурството. Сериозните хора имат сериозна работа и изобщо не се интересуват какви намерения имат лентяите по палатките пред съдебната палата. Те са презирани от болшинството български граждани.

Бира и кебапчета осигурени ли са им!?

Тези действия на протестиращите могат ли да се окачествят като възпрепиятстване на правосъдието?

Всъщност могат да им се предявят по няколко обвинения.