Протестиращи нападат български камион във Франция, шофьорът се паникьосал

Година затвор за двама от "жълтите жилетки", упражнили насилие над полицаи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь ь

Един ден когато и тук има такива протести може да има надежда за истинска промяна.

Французите я разкриха че е Ротшилова държанка

Ми вандали, какво друго може да се очаква от тълпа без задръжки по Коледа?

Абе, хората се борят за своите социални права, какво им пука за педали като тебе

Да погледнат първо задълженията си и приноса си за обществото, преди да искат. Че иначе става като при циганите. Искаме, ама не даваме нищо.

На снимката изглеждаш повече като Димитринка Динкова,сменил ли си си пола или се правиш на мъж ,като Макронесата?

макронесата е некрофилка,обича мумии,има разлика

Първите протести започнаха в отговор на избиването на опозиционен политик в един южен град. Хиляди хора излязоха на улиците на сръбската столица Белград за трета поредна седмица, за да протестират срещу правителството на президента Александър Вучич. Повече от 5 000 души са тръгнали към сръбската държавна телевизионна компания РТС в събота - широко възприемана като подкрепа на Вучич - преди да се премести в централата на правителството. Протестите, които започнаха в отговор на избиването на опозиционния политик Борко Стефанович по време на митинг в южен град, се увеличиха и сега включват призиви за по-голяма отчетност и повече свобода на словото. Стефанович бе привлечен от група млади мъже с качулки, които разбиха главата му и го събориха за кратко в безсъзнание. Марк Суботич от "Ал Джазира", който докладва от Белград, каза, че броят на протестиращите в събота надвишава този, наблюдаван през предходните седмици. "Това беше най-големият протест на гражданите, защото те не са организирани от никоя политическа партия, а всъщност бяха организирани от някои обществени фигури и студентски организации, макар и подкрепени от опозиционни партии в Сърбия", каза Суботич. "Те ще се върнат следващата събота, за да кажат на президента Вучич, който е на власт от шест години, те не са съгласни с настоящата ситуация в Сърбия, особено че няма свобода на словото, а лидерите на опозицията не могат да бъдат чути на национално телевизия, включително обществената служба на Сърбия. " Вучич се подигра с първия митинг в Белград, като каза, че е малък и че "дори и да има пет милиона" той няма да отстъпи на техните искания. Вторият протест се проведе под номер 1od5miliona (един от пет милиона). Макар че Сърбия е номинално демократично общество с политическа опозиция и свободни избори, твърдата власт на Вучич затруднява опонентите да чуят гласа си или да отговорят на вербални изблици срещу тях. Вучич публично осъди нападението срещу Стефанович и полицията бързо арестува нападателите, но опоненти като Драган Джилас казват, че той е създал "атмосфера на насилие", която направи такава атака възможна. Неговата прогресивна партия доминира на трите парламентарни избори от 2012 г. Вучич започна петгодишен мандат като президент миналата година. Сръбската опозиция, отслабена от вътрешни конфликти, корупционни скандали и ниска експозиция към държавни и проправителствени медии след превземането на Вучич, беше напълно маргинализирана.

Нали сте наясно, че към реално протестиращите, се е присламчила всякаква измет - от болшевишките "антифа" до неонацисти?

"Анархия, мать порядка!" Анархия (от др.-гр. ἀναρχία) "безначалие, безвластие или не подвластност, независимост, не подчиняване на властта, безредие, произвол", което представлява само по себе си идея за отсъствие на власт в обществените отношения, групи от лица или отделно взет човек. През 1840 г. Пиер-Жозеф Прудон е използвал този термин за наименование на новата до този момент политическа философия — анархизъм.

анархията ше стане мать на порядката , когато цъфнат налъмите тоя урок се учи вече няколко столетия и още не е научен, мдам

На вниманието на всички четящи и пишещи тука. Хора "отваряйте си ушите и очите " - бягайте . Бягайте бе. Не се заблуждавайте че като успявате някак си да си плащате сметките, да си купувате храна с несигурен произход и подозрително съхранение, да ходите на кръчма където ви сервират приготвени по съмнителен начин ястия и ви обслужват индивиди събрани от кол и въже, живеете добре и това е от което имате нужда и заслужавате. Бягайте от България населявана от лоши хора и прокълната територия. Спасете се както много други го направиха .За да не си скубите косите след време .Вие и близките ви. От държава в държава ако се налага ходете докато се установите. И тогава ще си спомните за мен и ще ме споменавате. Аз и моите приятели сме готови да помогнем на всеки който не е доволен от това което се случва с него и около него . / на злобните и "философите" казвам че това което пиша тук е "моята и моите приятели кауза " ,ще го напиша и на другите места и няма да спра докато неизмъкна от блатото възможно най-много хора . Защото вече доста време го правим и виждаме че си струва . Разбира се всеки има своя избор и ние го уважаваме./

тука, до дупка. нищо й няма на територията. прекрасна е, най-прекрасната на света. сам народецът се е самопрокълнал. ама ще се оправи. ще се оправи и хоро ще играе. )) да напускат лошите, да се връщат и да остават добрите- а дано и ние да сме сред тях. амин, дай Боже.

Не,Не,Не,Не,Не и Не.Това мога да кажа аз на съветите на Бай Ганьо да бягам от милата родина, която е земен рай.Ние не сме скитници-номади.Ако той не може да си продаде тук розовото масло , да ходи да го предлага в Северна Корея или на Северния полюс.Ако и след това продължава да мисли по същия начин, познавам някои добри психиатри , които ще му помогнат.А на мен тук ми е най-добре.Моят дом е моята крепост.Особено ако имам повече от един дом.В чужбина където и да идеш си винаги като в романа на Хектор Мало - т.е. "Без дом"/със или без кавички по преценка на Бай Ганьо/.Весела Коледа на всички !

Каква мила родина бе братле...? Каква крепост...?! Какъв дом имаш и докога . А децата ти дали ще имат? А дали ще искат да останат в тоя дом? Или ще си изберат дом другаде по света?! Телевизия гледаш ли , интернет ползваш ли ?! Ходиш ли по улиците , оглеждаш ли се в лицата на хората, разговаряш ли с тях?! В кой свят живееш бе момче ..?! Имаш ли представа къде е "милата ти родина" на картата на света във всяко едно отношение? Какво ти предлага и какво можеш да очакваш от нея. Ти и семейството ти . Аз предлагам помощ на тези с плюсовете които искат промяна и немогат повече да търпят нещастния си живот в "милата родина" . И на такива като теб с минусите т.е. отрицателните ще помогна ако захвърлите цървулитте и пожелаете нещо повече от тоя живот . А ти не ми търси психиатър ами спри ракията и посещенията в селския хоремаг.

Пфууууу, стачкоизменик!

Ами да им покажем на полицаите кака се правят тия работи. Не да ги парфюмират с газ и да бягат от тях. То тия наркомани газ не ги плаши бе. Газ трябва ама на педала. Егати и полицаите на смешници ги правят тия шмекери. Само бой, стриган и сръбска музика ще ги опрай и Гатю ще им покаже как става!!!

Изтокът любезно връща на Запада услугата, наречена "комунизъм".

Тогава такова нещо беше немислимо. Живот спокоен, кеф.

за кого?

Това което се случва там вече започва да прилича на бандитска блокади. Няма да късно времето, когато Бандити прикрити като жилетки ще почнат да плячкосват камиони по пътищата.

Ами те плячкосват. Има стотици случаи вече на обрани камиони. Протеста в центъра на Париж как мина - с всекидневно плячкосване пак.

Много яко. Управляващите трябва да се научат на контрол.

Тия жълти жилетки започват да приличат на анархисти, което е много зле. Много от исканията им са неразумни и неизпълними. Вандалстват, нямат уважение, тъпа история. Ще ги оставят да рушат, доколкото могат и накрая ще ги яхне някой мръсник.

ами не точно на анархисти. на обикновени криминали.

Щом нашият е пробил барикадата,значи са слаба ракия.

,,...започнали да го замерят с камъни и топки за петанк..''....то тези топки са като гюлета,ако те светне в чотурата и си до там

ей за това трябва да има оръжие. няма да смеят.

По Коледа навсякъде почиват само българските мърши работят, затова навсякъде ги замерят с камъни, за друго и не заслужават.

Всеки работи когато си иска, тъпанар.

Напротив! В БГ всеки работи, когато го накара началникът му с лъскавите ланци и анцуга.

Ако работите за шеф с 'лъскави ланци' и 'анцуг' значи толкова Ви е капацитета, и няма защо да се оплаквате :))

Мърша ще викаш на баща си!

Трябвало е да спре. От уважение към протестиращите. Французите са смел народ...

Той е спрял, но са почнали да му теглят някой от кабелите. Ако се опитват да му повредят нещо той да стой и да дреме ли?

Нито са го нападали,нито се е паникьосъл ! Нашият е видял,че ще изтърве керията и решил да нападне,за да не загуби парите !

Ама моля видемонстранти! Защо правите така? Тука в България, българските комундета се изпотрошиха да ви хвалят, пък вие взехте да ги закачата нашите. Я се стегнете! Се пак една хранилка ви храни!

Ами ние си ги хвалим, както хвалихме ги нашите "протестиращи" като запалиха Партийния дом и като почти превзеха парламента, хвалихме ги Майдановците в Киев, хвалихме протестиращите в Тбилиси, плюехме полицаите че използвали несъразмерна сила срещу демократично протестиращите ... че защо да не хвалим и протестиращите във Франция! Като сееш Майдани, жънеш жълти жилетки .. тъпигьозино!

Майданите сами си ги правите! Речника ти е под всякаква критика! Дори името си, "Тъпогъзино", си го написал с малка буква!

Дэртия трол гаргамелиус/гаргана е превъртял и съй насро0ал!

Франсетата , само нашите авджии ще ги натръшкат. Обаче Макарона трябва да поиска официално помощ.

Вива ла революшън

Да мрат жълтите жилетки!! Та толкова са лесни мишени че......

Макроне, ти употреби сила срещу протестърите Говорят, че си педераст, но нашия "пич"Бойко и това не маже - страх го Значи, един френски педераст е по мъж, от един български пич!

За тия жълтурковци требва не сила а изнасилване бой и сръбска музика . Повечко полицаи и силни водни струи тогава ше им мине мерака за протести и пречене на нормалните хора.

Заради такива (комплексирани тъпанари) като теб България е на това дередже. Понеже обичаш да те клатят ти харесва да си на стойка ПАРТЕР цял живот. Вие нали оправихте България, чуждите проблеми вече ще разрешавате. Хората си искат тяхното, не им харесва да ги клатят на ПАРТЕР.

Това все пак са потомците на весготите, които опустошиха Рим. А тук там и някой африкански потомец.

A nie kato sme potomci na Han Asparuh,nqma logika,prosto tova sa hora ot srednata klasa, sega vremenata sa drugi nqma baza za sravnenie

викат ме:"ела за малко"..."и почвам да бегам, бате"

Що ги търпят тия незнам. Повечко бой и вечерен час докато се озаптят и ще им мине да правят простотии! А за путинофилите дето организирват това - еднопосочен билет за Сибир. Ако успеят да се върнат оттам живи после ще ги видите дали ще си продават задниците на руските олигарси.

Чувам, че за малката ти буба пак са виновни руснаците.

"жълтите" са проект на сащ за сваляне на Макрон

а герП е боикопроект за разпад на България.

Цивилизация.

Ако визирраш Русия като цивилиация, бегай там! И по бързо се разкарай, само не се връщай, яе вече смърдим бая тука от такива като теб!

Малоумници! Жълтите боклуци!

Тия както ги е яд на нашите че карайки у френско подбиват цените на труда щяха да изгорят камиона заедно с шофьора. Изобщо не се е паникьосал ами им е теглил една майна и е взел най-правилното решение да се спасява.

Хора, БДЕТЕ !!! Жълтото е новото червено !?

Zulto po gashtite im

Малко ги бият тия лумпени.

Редовно имам срещи с протестиращите Не бързаш ли, големи са сладурани "каките"

Ми той нашия не се е сетил да каже като Боко- Всички тука парле ву франсе- ама ние българите пъърлено не пърлено се го ядем...

Какво законно има, да се пречи на някой... Луда работа!

Статията е за български шофьор, който е попаднал в лош момент на този път. Той все пак има някакъв маршрут и надали е имал голям избор какво точно да прави. Той отговаря за камиона и каквото е превозвал. Какво щеше да направи някой от вас в такъв момент освен да се изтегли безопасно. Да сте чули тия жълтосаните да са гарантирали на някого, че няма да пострада ако попадне на такова място? После каквото се случи с камиона и товара му се струва на тоя човечец на главата, а многото от тях наистина ще се чудят какво да правят. В случая съм на страната на шофьора и разберете, че където стават размирици икономиката се срива, а след това ще се чудят къде да работят и как да живеят. Анархията е много близко до тея.

да не е бил Рожиерин?

да си носят по едно френско знаме и видят ли зор....развяват го и викат.... Да живее Франция, Да живее революцията обаче на френски... лесно е, шефа да не дреме...........и всичко ще е шест.

Като развее знамето да вика против Макарона!

Пак добре, че още не са го обявили за ислямски терорист, който е тръгнал да гази свободните французи с тира си.

Ако в Русия бяха ги осъдили така за протести, то щеше да се вдигне врява за човешки права. Браво на французите които не отстъпват. Меркел и Макарона са вече бити карти, но нахалството на всички псевдополитици е станало безгранично. надявам се един ден те да бъдат съдени за тормоз над собствените си народи.

Марсилезата,щяха да го пуснат и даже щеше да има овации....

Добре че е Макрон та да видят нашите тираджий бял ден

tonk11

Що ли нашите шофери не мислят така? А да питам само-ти тир на живо виждал ли си? Или само на картинка?

Ще видят, как ще се скитат немили недраги в чужбина. Ще им плащат по малко, няма да виждат месеци наред семействата си, но пък ще работят "на запад". Нали това иска Микрона...

Такава Европа искаме, съюз на свободните нации, в който всяка нация да отстоява собствените си национални интереси! Не искаме Европа на солидарността!

Такава Европа, дето ти я искаш, за един век е направила две световни войни и ред други по-малки. В Европа на 20 век България е водила ЧЕТИРИ войни, губейки стотици хиляди млади, здрави и прави мъже - цветът на нашата нация! Мерси, но няма нужда да се връщаме в пещерите.

Само боя ги оправя тия жълти жилетки.

"Българският" "шофьор" българин ли е Въобще!

Прди две седмици един поляк прегази един от тия тиквуни

Френските ГОВНА трябва да се осъзнаят и чуят ПЛЕБСА накрая.

Да не дойдат накрая да те учат на "Любов".