17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не разбират: падне ли цената на бензина - веднага ще го изкупят от чужбина за да го продадат в тамошните бензиностанции с печалба. Така ще върнат опашките по бензинджийниците от 1990 г. Така е - като си тъп, това е задълго.

Да вземат да организират един протест и срещу природните бедствия!! То май друго не остана!

Хората няма какво да ядът а тези за бензин протестират

За бога братя - не купувайте бензин, дизел и газ!

Колата не е задължителна

току що даваха по новините сбирката в Благоевград 10 коли някои облякли жълти жилетки - е това е организирано от Франция

Професия Протестиращ - 50 лв на ден

Има нещо странно в тези протести. Трябва да си много мотивиран, за да протестираш по улиците в тези студове, а пък сега и в защита на кметицата на Младост. Явно или на някои хора много им се протестира, ама защо в студа, или някой ги дирижира и полага големи усилия, протестите да изглеждат спонтанни и искрени. Не че исканията им са неоправдани, напротив всичко е много на място и това в комбинация с променливи искания и национална мащабност при такова време навява мисълта за някаква подмолна организираност. Въпросът е кой има интерес да клати управлението на България в момента? От друга страна наближават евроизбори и обсъждането на бюджета на ЕС за следващите 5 години.

Съдът да освободи незабавно всички крадци! Това искат протестиращите А след това ще протестират защо е пуснал крадците, че няма закони, че няма ред, че няма държава и т.н. Този тип протестиращи рушат държавата и трябва да бъдат озаптени с всякакви срредства.

Чудя се оти процентите на ГЕРБ всеки път намаляват след всяко из_акване на Цвръки !?

Капиталистко не се връщай .Публикувано във факти.бг: Завишение от 400% и цена от около 1200 лв. при настоящите условия за задължителната застраховка “Гражданска отговорност” ще плащат само 0,6% от собствениците на коли, или близо 18 хил. души. Това показват разчетите за ефекта от въвеждане на системата “бонус-малус”, съобщава "Труд".

ЕХ на времето в България въздуха е бил толкова много чист без прахови частици.Явно че трябва да преминем през царско време на екологично чисто придвижване.Няма данъци няма винетки няма такси .Предлагам да се снабдим с каруци,каляски,карета .Да се открият занаятчийски работилници за карета,каляски,каруци така ще се намалят и ПТП тата .Като не искат да се махат следващия митинг може да е с каруци пред парламента.

Въх, не думай! Гумите на кончетата и магаретата (подковите) се правят от Ковач. Ковашката работилница работи на въглища. Ша има още по-яки данъци ! И между другото боба също трябва да се обложи с акциз, като А95.

Кога е имало протести за обвиняем човек? Май всеки може да си прави протести? Виновна или не ще се произнесе българския съд?! Греша ли? Утре, ако реша, че детето има продължителни болки в гърлото да излизам да протестирам и аз, че въздухът мръсен...и не му минава ...

Защо БСП/БКП/ със своите активисти блокират магистрали и важни кръстовища? "Паяците " в общините да работят и в неделя, да вдигат колите от кръстовищата и налагат глоби! Така ще се пълни бюджета

Тези които блокират магистрали няма нищо общо с Курнелия набий си го в главата

Ненавиждам комунетата,а подкрепяме протестиращите,ако не сега на изборите,предадохани от алчнотия само от бедните,а олигавените не ги пипат.

Гражданската е задължителна, само не разбрах от къде решихте, че и колите са задължителни? България е 6 милиона население с 4,5 милиона регистрирани автомобила. Ако махнем децата под 16 години, то всеки има пари за автомобил, но няма пари за данък и застраховка

Тия дето имаме стари коли,дори и на газ,няма да можем да си платим целият рекет и така ги спираме от движение,особено ние бедните пенсионери,но на изборите ще ги спрем и ние.Сега се гаврят с нас ,после ние с тях ,все е едно кой ще ни пие кръвчицата

Корнелий

Спрете ги сега! И без това е достатъчно задръстено! А за изборите - едва ли ще има промяна. Пак за старата кранта ще си гласувате!

Само така. Ще го направим.

Колата не е задължителна, беден маргинал

Време е вече твърдо да предявят политически искания. Смешно е да не го правят, защото причината е политиката на Герб. А явно няма опозиция, която да иска да вземе властта. Всички днешни политици ги устройва безнаказаното крадене в особено големи размери, което е резултат на политическата система изградена от 20-тина милиционери след преврата през 89 г. Групичка от 300 човека взима безумни пари, даже само като заплати да ги броим, без да има някаква отговорност, някаква обществено полезна функция, просто защото са номенклатура. А се "бореха" срещу номенклатурата на ЦК на БКП, която беше значително по-малка.

Ще ме искефи за за една година три застрахователни компании да фалират и който се застрахова от едната в другата в третата това са 3600 лева колко сносно китайско електромобилче.И ще видите мутрата как с 300 км в час ще се изнесе от България.

Пише се "иЗкефи" неграмотнико!

Руска ми е клавиатурата

Сега па и за иванчева протестират.Другата седмица ще е за Деса НСО-то.

Браво!

Аз протестирам срещу една друга Деса, много речовита - сети се коя!

Защо Бойко няма да даде оставка: разпределят се 10 млрд., избира се главен прокурор и идват най-важните избори.“Фатално” важните събития през 2019- а, заради които кабинетът “Борисов 3” ще стои, за да контролира, са три: предстоят разпределянето на 10 милиарда, избор на нов главен прокурор и местни избори – най-важните за крепенето на властта.Първо, защото има два важни избора: първо, европейските на 26 май и, второ, местните в края на октомври.Освен това, изборът на главен прокурор ще започне в края на годината,друг, много силен, мотив на членовете на правителството да останат във властта: “големи пари има да се разпределят догодина – 10 милиарда, включително 1 милиард за Кресна. Поръчката не е спечелена още”. Вариант с предсрочни парламентарни избори би бил крайно неприемлив за правителството на Борисов, защото това би означавало три месеца сегашната власт да “бъде на друго място” – два месеца ще отидат за подготовка на изборите, още един – за конструирането на нов кабинет. ЛАПАНЕ МУ Е МАЙКАТА!!!!!!!!!!!!!

Протеста е срещу убииствената експлоатация на работиците в България. Хората работят здраво но са бедни , защото шепа тарикати трупат богатства на техен гръб.

Май всеки протестира за нещо разлино, а? Едните за прокуратурата, другите за съда, третите за иванчева, четвърти за застраховки, пети за данъци . . . тоя за експлоатация . . . Що не минете под общото мото да протестирате - "Некадърни, мързеливи и неграмотни искат по десет бона на месец!"

ЩЕ МИ НАМАЛЯТ ЗАПЛАТАТА С ХИЛЯДАРКА???? Я веднага крачка пред строя! Падни за 109!

Закриване на застрахователните компании.Една единствена Държавна застрахователна компания и плащане в савета застраховки,данък и пътен данък.Какви минетки какви 5 лева и тол такси на магистрали изградени с парите на народа както си беше навремето.Премахване на ДДС на лекарствата и основните хранителни продукти.Намаляване на ДДС и акциз на горивата и премахване на пътна такса от тях.И още и още...............

Ъхъ и дед Мароз по Нова година а не дядо Коледа по Коледа !

деде, социализЪмът си отиде...Когато и зомбитата, които той създаде си отидат, моите правнуци може и да се завърнат в Родината си!

Твоите правнуци изобщо няма да са българи а и с промити мозъци изобщо няма да са от полза за България

И? Радеф вчера каза да се протестира и излязоха не политически мотивираните протестери да искат пак нещо безплатно. Интересно от къде пари за кола, като няма пари да я обслужва.

Кой Ви гарантира че като се застраховате за 1200 лева тази компания няма да фалира питам аз ?

А бе спамер малоумен, аз в Австрия не плащам толкова. Кого се опитваш да лъжеш комуноид нещастен!

Откачалка чети ма кво ме интересува къде си колко пъти да ти пишат в сайтовете че 1200 лева .

tonk11

Трябва като във Франция да ги позкарат с вода и газ и готово.

Вместо да драскаш тука като гербер може да захраниш с газ Турски паток

ТЕЗИ С ПРОТЕСТИ НЯМА ДА СИ ХОДЯТ ! СПОРЕД ТЯХ НЯМА КОЙ ОСВЕН ТЯХ който да управлява държавата! АМИ ДА НАПРАВИМ ИЗБОРИ И ДА ВИДИМ ДАЛИ Е ТАКА! Какво са 40 милиона за едни избори, Къде не сме ги дали Нали с 43 милиона извадени от Бюджета, Борисов плати дупката във Варна на ЧЕРВЕНИЯ МИЛИОНЕР Гергов НОВЕ ИЗБОРИ НОВИ КАНДИДАТИ избрани от общините , а не издигнати от партиите !! Тези партии не са нищо друго освен едини ХОЛДИНГОВИ СТРУКТУРИ НА МАФИОТСКИ ОРГАНИЗАЦИИ, които ще е най добре ПРЕЗИДЕНТА ДА РАЗПУСНЕ!

След две години мечтата ти ще се сбъдне . Кофтито е , че Боце ще бъде преизбран за пореден път докато няма четава алтернатива .

Дет се вика аз съм прост .....! Сиреч да дойде мишо бирата! Първенци сме по добив на тикви!

А бедния Горанов живее в апартамента на "кръстника". Да му събираме пари на протеста и за кола.

Ами тия тарикати-застрахователите като са на загуба нека да спрат да правят тия застраховки или понеже адвокатите излязоха по-тарикати от тарикатите, сега балъците ще покриват щетите им!

Хора вижте какво става Направиха си съд ,правят каквото си поискат Крадат милиони ,а тормозят хора за измислили неща.Умишлено настройват хората срещу лекари и сестри Насочват умишлено вниманието към други неща.Това е геноцид ОСЪЗНАЙ СЕ НАРОДЕ!!!

геноцида е в болната ти глава...лекувай се...

Премахваме напълно “Гражданска отговорност“. Когато обаче някой тарикат, който сега мучи против застраховките убие няколко човека, да плаща от джоба си по 100000 лева на всеки роднина на убитите вместо застрахователите. Или се напие и потроши паркирана кола за 50000 лева - плаща всички щети от джоба си, вместо застрахователите. Става ли?

Глупак!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tonk11

Ми ако не може? Роднините пият по една водица а кой от къде е а?

Като неможе си ги отработва в панделата , аха .

Сега застрахователите да не би да плащат по толкова?

Ко прайми ся

Ми ко да прайми Нищу

със смяната на системата? Нещо твърде силно замириса на Радев и президентска република, та подстрекателите се усетиха, че се издават, май а? А свинята Иванчева трябва да изгние в Сливенския. За една година тотално осра подреден квартал като Младост.

Не ние,а Дюлгеров трябва да лежи в затвора! Този гаден посредник и комисионер не само че поиска 20% от уговорения подкуп,но и настояваше да правим групов секс.Долен безсрамник!

Ама какво го извъртате данъци застраховки хората искат ЗАБРАНА НА ГРОБ С ЗАКОН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ами те като забраниха със закон бспто кво стана ? НишТо , пак са си на хранилка !

16 милиарда източено ДДС, 1,5 милиарда източени от здравната каса, 2 милиарда откраднати чрез схемите на Джи Пи гейт, 2 милиарда годишна печалба на Лук-ойл, но 0! платени данъци, 43 милиона за Гергов, 2,4 милиона годишно за охрана на Пеевски, 3,5 милиарда от КТБ... Това е само на повърхноста. И от къде да се вземат още пари!? От най-бедните и измъчените! До кога ??? И като прибавим безконтролния разгул на монополистите; ВИК, ЕВЕРГО, Топлофикация.. Постоянно повишение на данъци, задължителни такси и застраховки. Абсолютен спад в инвестициите. Никаква перспектива по отношение на енергетиката на страната. Страшна демографска криза. Разгул на циганската престъпност. Абсолютен срив и пълно недоверие в съдебната и правораздавателна система. Посстоянни корупционни скандали. Все постижения, за които не протести, а направо революция си трябва.

Ама как така, не бива такива постове.. БСП са виновни за вси4ко

Ице , ако случаЕно пак прочетеш поста на човека ще осъзнаеш , че именно неща извършени от лУбимото ти бсп споменава ама от де толко мозък ?

Спомнете си колко дълго издържа Орешарски на протестите, а Бойко е тройно по нагъл от него.......и без да сте политолози може да сметнете !

И на тая данъкоплатецът ще плаща решения на Страсбург заради малоумията на тиквата и пъпеша....

ако искаш защо не влезна на нейно място да ти платят и на теб?

Гледам голяма мобилизация на тролове от едната и другата страна. Чак с умиление чета как с обиди и ниска култура защитават работодателите си. Жалко за България.

Страните с напреднала демокрация ползват демократични методи за справяне с анархистите - маркучи с вода и газ. Ние, като по изостанали и глупави ги чакаме по кръстовищата, докато измислят за какво ца седнали там.

Бойко ми е интересно, как сега не подава оставка, след като 2016 се самосвали самичък без никаква причина.........А сега има 1 000 000 причини и се държи като удавник за сламка за кокала и не пуска....

"Факт е, че бяха намерени половин милион бюлетини, че сигналът ми се потвърди. Сега бюлетини се печатат само в БНБ с идентификационен номер..." Отговаря на въпроса ти!

елементарно, тогава президента беше на герб съответно и служебния кабинет тоест пак са си на власт. Но сега президента е на червените и много ги е страх че някой може да влезе в затвора ако подадат оставка

да е жив, но иска да прав.

прав

Тъпи говеда. Писна ми от тия.

Протестирате срущу корупцията ,а защитавате тия ,където крадът, дори със задниците си, като Иванчева и сие!Никога нема да се оправите!Тотални олигофрениЕдни боклуци защитават други боклуци!

Понеже и аз бях от 2013 година в положението на Иванчева. Началниците пък решиха да ме унищожат професионално. Както и да е. Но......съдбата на Иванчева е показателна за всеки, който ИСКА ДА НАПРАВИ ДОБРО ЗА България. Свестните хора, КОИТО изпълняват обществените настроения и морал, са по затворите. Каква нечистоплътна власт!

Смешници.

Светът някога ще свърши, но идиотите няма да свършат!

От правителството ри имаш предвид- съгласни сме тогава.

Щом не намалиха данаците на колите с газови уредби, които по чистота се сравняват с електромабилите, значи това е поредното ограбване, а не борба за по-чист въздух.

tonk11

А кой определя кога караш на газ и кога не?

Убиите Иванчева Спасете Прокуратурата

Иванчева ши я пишат в Гинес... Най-големия корумпираш държавник и най-бедния Милионерите са недосегаеми...те с Цацаров одят по офисите в Цум

Цацаров, екзекутора на Иванчева

Протести в почивни дни няма да накривят капите на властващите защото те действат само когато бъдат притиснати а в почивните дни пак ще ядът и пият на държавната софра и ще се смеят на тия дето протестират, защото знаят че с натериалноата инжекция на силоваците са си осигурили спокойствие..