Протести в Москва заради изключването на опозицията от градски парламент

Демонстрантите днес скандираха лозунги като "Ние сме властта тук" и "Путин е крадец".

Обратно в новината

Коментари - Протести в Москва заради изключването на опозицията от градски парламент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

прави се проверка на събраните подписи в списъците (с посочване на точни данни на подписалите) - ако нелегитимните (менте) подписи надхвърлят 10%, кандидатурата се отхвърля. Това е неразрешен протест на некласиралите се поради подправени подписи. Собянин в момента е кмет на Москва - Путин е за парлама, той няма нищо общо с местните власти. протестиращите са искали да разпънат палатки - но не им се е уредил въпросът, и са се разотишли по скъпите си апартаменти (повечето от ощипаните не са нуждаещи се, заработват добре от чужбински грантове, именно те са сред около 25-те задържани в крайна сметка).

Не са били хиляда, а 5000 души, освен това в едно нормално общество-хората имат право да искат избрани от тях представители в общинските съвети, а не както в руския обор-хората на пУтлер казват, че няма да допуснат кандидатите на народа, а ще сложат фенове и зомбита на диктаторчето....

не си играй на дребно. събрали са над 10 % менте подписи в листите си за участие в кметските избори твоите хора от НПО-то, субсидирани от разните ходорковски и сорос фондове в чужбина, затова не са допуснати до участие лешперите грантаджии. Добре се знае що за стока са - и да ги допуснат, за тях ще гласуват шепа хора. Кажи мерси, че много културно са задържани към 25 човека и никой не им е пускал сълзотворен газ.

Ето две много добри статии, за да се ориентираме в днешното житие-битие: - "Сегашната демокрация е най-висшата форма на манипулация и диктатура" - "Медиите под тотален контрол на Циона" За ментето "демокрация", което ни пробута еврейо-американските неоколониалисти. И втората, как чрез фалшивите медии се промиват мозъци. И защо в България всиочко е копи/пейст от амглосакския мейнстрийм. И поради което нямаме никакви шансове да научаваме истината по тези канали.

Тия хилядата арестуваха ли га ги съдят като ония вчера в Англия? Не? Ето, нали ви казах, че в Русия няма демокрация.

То и парламент не им трябва в този случай на руснаците, няма смисъл да се прави имитация на демокрация(управление на народа) когато няма такава.

И как определи, че няма демокрация в Русия? Дойче веле ли ти каза? А ти въобще имаш ли поне най-обща представа, какво е демокрация? Абе, идиот, не разбра ли, че вашите американски номера вече са ни твърде добре известни. Това, което ни натрапихте и сега се опитвате да пробутате в Русия се нарича ХАОС! И не е никаква демокрация. И никога не е било. Вашето е кръгла диктатура на малцинство. Има ли закони - има. Защо тези не ги спазват. Това ли искате, да царува беззаконието в Русия. Това ви е целта. Колкото митинги са получили разрешение, на така наречената "опозиция" в Русия, толкова пъти са били проведени без проблем. И колкото пъти са правели делата си незаконно, толкова пъти са били пресичани. Какъв е проблемът тогава? Да си правите каквото си искате и законите да не важат за вас? Айде стига и сиктир в аймериката. Мецду другото. "опозицията" по една чиста случайност е на хранилка на САЩ и Великобритания. Те са най-големите донори. Айде у лево. А на руснаците успех, да размажат всякакви свои сънародници, продали родината си за пари. Изметът винаги ще си остане измет. Където и да е.

какъв парламент? за градски съветници. тая шайка заработва от грантове и всичките ги мързи да гледат. и трябва да се върши работа, конкретна. никой не ги ще в общината.

Каква демокрация може да има в страна, където полицията не употребява сълзотворен газ срещу участниците в незаконна демонстрация?

Соросите пак са почнали да пикаят газ, но скоро ще е последната им капка кръв – парите ще бъдат спрени, а имената им обявени на който трябва и след това инфаркти, инсулти, катастрофи, но ще има останали и живи, но състоянието им ще бъде по-лошо на тези в психиатрията, което ще е добра отплата за предатели!

И аз съм Щерев :)

В 16-17 милионна Москва излезли около 1000 шматарока да се правят на интересни.хаха

вече го разбрахме че Масква е очен балшой горад, а как така една незначителна част са тръгнали да протестират, това е гротескт :)

да бъркат в кацата с мед - грантовете са нищо пред перспективата да присвоят от фондовете на Москва.

сега за да се хареса на дежурният пути-нист, протестиращите са били финансирани от вън, най мого пари е дал Сорос :)

изтрити коментари днес при факта че царят е гол :)

Хаха Прозападната опозиция - с ГУЛаг !

Нормално е да има и хора, които не са съгласни . Нека протестират. Като спазват правилата и законите обаче. Могат да изразят мнение, но няма как 1000 души да кажат на мнозинството какво да прави. Дори 10 000 да са, това едва ли ще впечатли някого. Знаете ли колко милиона е Москва? Тогава за какво говорим? Та това са един файтон хора.

Там в кочината нямат право на мнение от 100г.

Гледам в демократична Франция такива протестиращи ги бият и ги пръскат с газ. Та къде е точно кочината че не ми прилича да е в Русия?

байновата говорим си за факта че Масква е толкова голяма и една незначителна част са тръгнали да протестират, той и жужи е малък пък голям го вади :)

Протестиращи има, но като гледам фотографите и журналистите са повече.

На какъв език скандираха, на английски ли, като Каспаров "Help me!".

... ами къде търсите демокрация при ченгето от КГБ, гнова Путин бе руски другарииииии...?!?!?! Е не ви върви на вас на водачи от сифилистика Ленин, та и до сега при КГБ изчадието тиранин другаря Путин - все от кохортата комунистически изверги...!!!!!!

Това е позицията на всички педали

Опозицията иска Русия без Путин. От това няма нищо по просто. Достатъчно е да се преместят в Украйна. Там това точно си е Русия без Путин.

Теб никой не иска да те трие,тя природата го е направила.

там,разчитаща на една мумия да им плаща

14 октомври 1915 година остава една от най-черните дати в българската история. Руски кораби и самолети вероломно нападат Варна, бомбардират морската столица и Добрич. Тези драматични събития обаче години наред се крият от тоталитарният режим в България, който представя Русия и СССР като нашите единствени спасители и закрилници. Преди 101 години обаче българите изпитват реално силата на руската „любов“. От неочакваните бомбардировки жителите на Варна изпадат в стрес. Ужасени бягат по улиците, спасяват се по мазета и подземия. Грохотът от срутващи се къщи се смесва с викове и стенания на ранените и убитите. Без да се намираме във война със Съветския съюз и без каквато и да било причина или повод, град Добрич е бомбардиран от съветската авиация.

през 1915 имало ли е ссср,това соросите верно требва да минавате на психотест преди да се редите за помия

А по турско време , имало ли е сесесере бе мурзилке ?

А що не почнеш с началото на историята бе историк? Или не ти е удобно? Всъщност истината е че 13 дни преди това на 1 България официално влиза в 1 св и то на страната на Германия. Тоест България и Русия са официално противници във война. И изведнъж историята ти придобива друга светлина май? Да те еб.... в историка. Нали всъщност историята трябва да предава на поколенията истината за отминали събития?

Тъпунгер кво общо има ние на коя страна сме ве? България нападнала ли е Русия? Вие русофилчетата вярно сте много големи идиоти! Нападението срещу Русия идва от Германия а не от България! Ако трябва да се бият трябва да го направят срещу ядрото Германия а не да нападат околностите който даже не участват във войната! Лошото е че простото ти мозъче изобщо не може да мисли!

Балчик не е Добрич. Това е все пак Първата световна война, а ние сме противници и сме успяли да потопим техен кораб. На война като на война. Лесно е всичко да използваме за всичко и в мъглата да изглеждаме авторитетно.

как „мирно” руската войска там зиме драпа през снега. И братът белорусин даже намерил би какво да каже, че на изгаряща цена дари им братството Масква когато с ордата си зла Суворов палеше села. Попитай техните поля – кръв непокорна ги поля. Попитай ти Украйна "братска" защо от любовта славянска и от прегръдката на "брата" защита търси днес при НАТО. "Миролюбивият" Иван обстрелваше Афганистан и в градове, и във села не мир донесе, а беда. Деца, вдовици във Чечня руснакът иска ли война попитай и ще чуеш сам руснак как „миротворства” там.

и оловните кофчези кротко си летят към сащ с утрепани деца зарад демокрацията на света

Сега чакаме новината, как 3 милиона са излезли в защита на Путя, но снимките ще са от манифистациите при Брежнев, че иначе няма как да събере и 3 хиляди

Близо 1000 души се събраха в централната част на Москва днес с искания опозиционни кандидати да бъдат включени в изборите за градския парламент на Москва през септември, предаде Асошиейтед прес и БТА. Проявата бе обявена като среща между опозиционни лидери и техни избиратели, след като подписи, събрани за няколко кандидати, не бяха признати от избирателната комисия на Москва. Демонстрантите днес скандираха лозунги като "Ние сме властта тук" и "Путин е крадец"......1000 ПРОДАЖНИ ПЕДАЛА!!! И ТЕ СА ВЛАСТА?! НА ФОНА НА БЛИЗО 15 000 000 човека живеещи в Москва?! ЕБАСИ НАГЛИТЕ ПРОДАЖНИ ОТРЕПКИ!

Сорос да не е закъсал с парите? Само на 1000 протестиращи може да плати явно?

москва...не виждате ли в какви л.....а сме потънали ние българите....за тях сте се закахърили...то бива бива дебилизъм ама.....не ви ли е ясно,че българинът не го интересува в момента това....измислете си нещо друго,кат журналя....

Това са новини и са за обща култура и да си информиран. Това, че искат да си гледаш само своята кочинка и не те интересува нищо извън нея не е много похвално и е признак на ниска интелигентност. Успех с излизането от л......та!

и поснали в туба отрепката, как е на хранилка при посланика на Хамерика в Москва? Как уговаряше какъв точно ще е размера на гарантите за които продава Русия продажната твар!

Москва, 15 милионен град ли беше? Чудно, как 1000 човека са властта?

Останалите напускат и мигрират в Киев - тозицентър на свободата и благоденствието.

Нарича се да живееш в диктатура.

на 1000-та човека?

Значи българите бягат заради диктатурата. Аха.

време Льони с колко челавека е започнал ревалюцията :)

странно! кагато в московията протестират 1 000 ти се виждат нищожно малко, когато в софия десетина викат оставка чакаш правителството да падне!

Направо заглавието трябваше да бъде "Русия въстана!".

Какви протести бе... ))) Това е щепа на откачени либерасите. Нормални хора изобщо няма на тези "протести".

Щом хората на снимката наричаш ненормални, мога да си представя ти на какво приличаш.

Платените амеркански клоуни се събрали да искат Русия да бъде управлявана от американското посолство, както е в Украйна, Грузия и България - трис страни, образец за тотална бедност и рарзуха.

Ако разбереш, че "платените кроуни", НЕ са нито платени, нито клоуни, ще се гръбвеш ли ?

Ами дай списъка на присъсътващите, да видим колко души са там и коло подписа има.Лъжата на либералите ще лъсне веднага.

Браво само така , то и Борисов включи Ал. Йорданов , ако беше излязал сам ,никой нямаше да гласува за него , но в кюпа го избраха за сметка на други ! Никакъв не е опозиционен Лидер Навални , той с парите на Сорос и ЦРУ си игре , а всъшност го хванаха че е крадец на стотици милшони Бюджетни пари ! Много смешна ситуация , Сорос и ЕС подържат един престъпник , както и българските !

Демонстрантите днес скандираха лозунги като "Ние сме властта тук" и "Путин е крадец" --- Убиец е! Световен терорист №1!

Би ли се обосновал?

Няма нужда от обосноваване, така каза американския посланик Мохамед ли, Ибрахим ли.

За вас Каракачанките е Убиец ! Върнете Българските паспорти

Колко е смешно всичко това имало пише 1000 човека , други казаха около 100 ! Хванаха Фабриката за фалшиви потписи с видео и доказателства и ги анолираха ! Как може фалшиф кандидат да бъде включен в списъка за кандидати , а Криминален престъпник да бъде Опозиция и аз съм опозиция , но кой ме е … !

Шило

Че да се включат, кой им пречи?