Протести срещу зеления сертификат в цялата страна

Работа няма абсолютно никаква, хората са много притеснени, заяви шефът на Алианса на туристическата индустрия Ричард Алибегов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да си промените мотото от: "Всички ЗАЕДНО! За здраве, работа, бъдеще, сигурност!" не "Всички ЗАЕДНО! Без да ни пука за здравето на хората, стига мангизи да падат"

Задължителна ваксина и няма проблеми.

Радев не противоконституционателствувай!

Няма да отменят зеления сертификат защото Радев е подлога на Еврогейския съюз. Каквото кажат от Брюксел ,Радев веднага изпълнява.

Турско да стане ,няма да се ваксинираме. В САЩ започват четвърта доза да бият. Ние Антиваксърите ще останем чисти.

Аз не съм ваксиниран И никога няма да бъда

Добро утро, Ганьовци! Можете да прочетете за себе си в следните публикации: Бай Ганьо тръгна по Европа Бай Ганьо се върна от Европа Бай Ганьо прави избори Бай Ганьо журналист Бай Ганьо в двореца Бай Ганьо в депутацията Бай Ганьо и опозиция – ама де-де Дружество „Въздържание“ Писмо от бай Ганя до Константина Величкова Из кореспонденцията на бай Ганьо Балкански

ПЪЛЕН ЛОКДАУН трябва алибеговци Живота е по важен от кръчмарския "бизнес"

Крайно време е броя на кръчмите да се редуцира. Няма заварчици, монтажисти почти на всичко, оператори на машини в производството. Щото на топличко в ресторанта е готино и една идея по-лесно. Същото се отнася и за всички политолози, водещи на шоута, партийни хора. Който има акъл да се преориентира, а пък държавата заедно с бюрото по труда да започне тотална реклама на всички търсени специалности. Само за сведение - с перфоратор и дрелка един монтажист на парапети може да докара по 200 лв на ден

Забавно е, когато неваксинирани инспектори и полицаи правят проверка за зелен сертификат.

Комендианти!

Не мога да подкрепя този протест, защото исканията им са отвратителни! Не искат пълно премахване на дискриминациония сертификат, а искат да се наложи навсякъде! Разберете го мили ресторантьори - с тези искания клиенти няма да си докарате. Аз съм преболедувала и имам тапия, но няма да ви посещавам докато исканията ви са тези. Това е моят осъзнат избор, с който изразявам позиция на недискриминация!

Щото не можеш.

Revolutio !

е в главата на д билите.

изумен съм колко много слабоумни има на тая територия

Не разпознавам Алибегов като борец за свобода. Ако зависи от него, държавата да задължи всички да се ваксинират, за да ходят на заведения.

И ти ставаш дебил, когато засегнат и теб...

Една проста задачка (не е подходяща за малоумни професори математици от разни щабове): Миналата година по това време България е била към 7млн. Едва ли се е увеличила до сега. За една година досега контакт с вируса са имали поне милион и повече хора. Миналата година нямаше ваксинация, а сега по официални данни има 30% оваксани. След като населението не е се увеличило, а преболедувалите и ваксинирани са в пъти повече ОТКЪДЕ ПО ДЯВОЛИТЕ СЕ ВЗИМАТ БОЛНИТЕ??? И защо са повече от преди година? Има 2 варианта: 1. Ваксините и естественият имунитет не действат. 2. Някой финансира шоуто и лъже с бройките. има и 3ти бонус вариант - има едно вирусно заболяване, за което няма траен естествен имунитет и ваксина - до скоро му казвахме грип.

Се дават безплатно на България от ЕС а хунтата на Мунчо и каруцара ги продават . Съд и затвор за" почтенните " измамници. Цяла пролет, лято есен дремаха и мислеха как да краднат.

TheBeast

Явно не знаете какво е фашизъм ! Слаб 2 по история !

Благоевград протеста трябва да е срещу аквариума офис на Мунчо в кафето пред общината.

В България всичко е изкривено! Ние се мислим за тарикатите на Европа и затова ще си унищожим държавата! В България под свобода се разбира тотална слободия! Всеки си мисли, че може да пре...бе дявола! Затова на власт идват най-некадърните, най-слабоумните и най-крадливи субекти, петимни за постове и пари! Да си крадец се смята, че си много предприемчив и кадърен! А когато си нахален и имаш малко чене си готов за Премиер!

От парите които дават на бялата мафия. Ако нямаха бюджет нямаше да има вълна. Като им дават една заплата отгоре и никой няма право да ги контролира, естествено е да има болни. Изобщо не са заинтересовани да лекуват. То се вижда че първото което затварят са клиники за сърдечни заболявания, от които заболявания се умира най-много.

от партийте... ХАХААХ разбирам ако беше протест на гражданите....а те излезнали членвете на няколко партии да протестират....жалка история. Фашизъм въобщще знаете ли какво е?

ФАЛИТ!

Гушкайте букета, не ни пречите!

въведи я де! кво плашиш...ама да не бегаш презглава в чужбина...

Да се мисли че Европа ни мисли доброто е най-голямата заблуда. Никога досега не са направили нищо, абсолютно нищо, в наша полза. Европа иска на ни купи и пороби. Това че харесват земите ни не значи че харесват и хората, които ги притежават. Трябва да устоим на Европа, както сме устояли на турците и византийците.

Как да им устоим, като оставим на естествения подбор ли? Ами най-добре и на лекар да не ходим нека природата да решава ? Прост народ слаба държава...

... тези кръчмари, ей!

Задачката наистина е проста и професорите и математиците отдавна са я решили. Виж, предубедените любители на конспиративни теории никога няма да я решат, защото не искат. Към 2011 г. по официални данни от преброяването на населението тогава, България е имала 7 364 570 жители. Всяка година населението в България намалява с между 50 000 и 60 000 души в следствие на миграция и отрицателен прираст. Следователно миналата година сме били с приблизително500 000 души по-малко от 7 364 570 т.е. населението е било около 6 850 000 души. По официално водената статистика заразените са 587 765 души към края на вчерашния де. Тази цифра следва да се умножи по число между 7 и 10, за да се получи приблизителният брой на всички заразени (има заразени, които не са в статистиката, защото изкарват леко заболяването). Така получаваме около 4 700 000 души изкарали заболяването. Уточняваме, че поне 23 594 вече не са между живите - това по официалната статистика. Ваксинирани със завършен цикъл по официална информация от вчера са 1 466 012 души. Като съберем 4 700 000 + 1 466012 = 6 166 012. От това число трябва да извадим около 24 000 починали, както и неизвестен брой фалшиви ваксинационни сертификати, а също и преболедували, които са се ваксинирали. Но и без да вадим нищо пак се вижда, че има едни около 700 000 души, които нито са преболедували, нито са ваксинирани. А ако извадим някакви цифри за фалшивите ваксинационни сертификати и ваксинираните преболедували числото на хората в риск потенциално да се заразят ще се увеличи още. Допълнително следва да уточним, че нито преболедувалите, нито ваксинираните имат траен имунитет и след време те пак са в риск от заразяване. Така че има огромен резервоар все още от хора, които да се заразяват и да препълват болниците.

какво значи "принципно за зеления сертификат"!? това винаги е предпоставка за различни тълкования и варианти! или "за" или "против" ! няма малко бременна! а моето мнение е против, защото са безмислени и неефективни! в хранителните вериги е без, а в голям мебелен магазин с двама клиенти със сертификат! за аптеки да не говорим, където са само болни!

Лицемерието. Само у нас много партии поставят здравето и бъдещето на хората на второ място. Важно е да вземем гласове... Но после като/ако дойдат на власт, ами то нещата се промениха !!! Мислете ако ви е страх от ваксината, тествайте се. Ако като го хванете и оцелеете пак ще имате сертификат... И пандемията ще мине, важното е в каква държава искаме да живеем. Европейските доходи идват с образование, работа и спиране на кражбите...

лекарите и болниците искат да има ковд!

Ако няма друг начин, да. Да го минем всички. Защото приемайки германски сертификат, приемаме че само германците ще могат да се разхождат по улиците ни, а ние ще сме робите им. Ваксините сега и само в България ги пробутват като вечни, но са за година. А колко и за кого ще има ваксина го определят именно германците. Те спряха доставките през януари. Свободата на всички или робство и смърт. Това е избора. Германски лакеи като Кацаров, Радев и както виждаме Борисов, винаги ще се намерят. Докторите както виждаме са продажници, цената им е 1300, но сигурно има и между тях честни българи, които биха лекували дори и нелегално.

Европейските доходи са химера. Освен Германия, която смуче от всички останали, всички европейски доходи са обвързани с европейски доживотни дългове. Европейците нямат много, имат само големи заеми. Доживотни заеми. Доживотно робство. Българите имат имотите, земята си и свободата си. Загубим ли свободата си, загубване всичко. Зелените сертификати са начин да ни поробят. Кой е по-голям крадец? Бойко, който строи Хемус и дава на български фирми или харвардите, които подписват цена на тока, която облагодетелства само чужди компании?

Абе пич ти пиеш ли си лекарствата редовно?

Здравето и бъдещето на робите само служат на робовладелеца. А за грижата за здравето от страна на слугата на Мунчо, Кацаров, който не взима мерки на време, дава пари на бялата мафия за да "лекува" само една болест, и затваря първо сърдечно-съдови отделения, хайде няма нужда. Военен, научен да убива, при това обучаван в САЩ да се грижи за здравето на българите...

ами любимия ви толуп като затвори цяла държава заради трима заразени? Като те караше да носиш маска дори на открито, като ти исаха глоби за това че излизаш в парка на разходка? А като поръча АстраЗинеката???? доказано ужасна ваксина??? Ама сега Бочко го няма на власт и дай да обвиняваме Радев за това че ваксини има а 80% от гражданите не се ваксинират.

По скоро обратното. Държавата да задължи всички да ходят в заведенията му за да се ваксинират. Аб е друго си е държавата да ти е дистрибутор, като на фарма мафията или на Ковид болниците.

хахаахаха очевидно скоро не си шоофирал

Докато не се ваксинират, работа няма да имат. Колко тъп трябва да си, че досега да не ти уври тиквата? Какви туристи чакат, като за същите цени ще отидат в далеч по-безопасните Гърция и Турция? Грам не ми дреме за депутатския туристически сектор. От 10 години не съм има дал и лев, и смятам така да продължа. Всеки нормален човек отдавна се е отказал да им пълни ненаситните гърла, колкото инпатриотични тъпани да бият.

Днес видях снимка на пациент с МАСКА, който си поставя ТРЕТАТА ДОЗА. Въпросите са: 1. Ако двете дози са ефективни, защо е с маска? 2. Ако двете дози са неефективни, защо си поставя трета?