Протести срещу застрояването по Черноморието

Министрите на земеделието и на туризма трябва да се произнесат за промяната на предназначението на пясъчните дюни, твърдят от МРРБ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

30 години сами си застроявахте за печалби с идеята, че ще си оставите едно местенце дето да не е осрано.. и да си е само за вас. Да ама не - и това място ще изчезне. И всичко ще е едно и също на Черноморието .. но пък вече имам избор. Море колкото искаш в съседни и други близки държави.

Вие си протестирайте, протестирайте..... Как беше там - за кервана и кучето...Имала тая България още да пусне, като я стиснеш.

Аз отивам на море , заради морето. Интересува ме само морето и плажната ивица. Ако ще хотелите да са като китайска стена, няма значение. Важното е ,че има къде да се изкъпеш и спиш. Който иска природа , да ходи в планината! Аз искам хора покрай мен да виждам, да са пълни кръчмите, щото като са пълни и храната е прясна!

Така ,така ,ами достигнали са вашето желание и хотелите са като Великата китайска стена ,заедно с всичките и разклонения , а следствие на тази стена ,водата е вече кафява

Строителството по Черноморието ще продължи.Както и интимната близост между хотелите ,за да могат почиващите да се наслаждават на прострените дрехи на разстояние от 4-5 метра.Целта е на вътре в сушата застрояването да достигне до Добрич,шумен,Айтос, Грудово,а като се достигне тази линия да започне бетонирането на морското дъно ,е поне в континенталният шелф.Там да бъдат построени китни наколни хотели ,а водата ще придобие автентичен кафяв цвят с характерна миризма.Така се се прави туризъм по български и така се развива хотелиерство.Казват ,че безумната алчност и беззаконието са "добър" съветник .Българските хотелиери и другата измет край тях не са будали като гръцките.Ами те вдигат хотели ва 3 етажа с големи тераси,оставят улици широки по 20-30 метра и ги строят най-малко на 100 метра от плажа.А между плажа и хотелчетата има цветя и много широка алея за разходки с пейки, а като допълнителна екстра този плаж е широк като на "Албена" и дълъг някъде към 3-4 км,няма нито един концесионер .Срамота.Няма вечно да има ограничения заради корона вируса.Та в сравнение с Черноморието ,обитателите на ,Манастирски ливади и Малинова долина се радват на невиждан простор

Защо никъде не видях,освен,,море,пясъчна ивица,алея за разходка ,градинки и тогава хотели.У нас ходиме по принуда.Бетон и на пясъка,ден година храни и чалга

Има една песен на Георги Минчев "Някога, някога... толкова някога "" ,та някога ,някога имаше и градинки ,и алейки, и кътове за релакс , и най-важно ,о ,чудо бяха безплатни.

Устието на Камчия е купено от руското ГРу и там се провежда обучението на руските шпиони у нас

умен и проницателен ...като Алена.

Да на бетона и стъклото по черноморието! Който иска природа, да ходи в Странджа! Ние искаме урбанизация! Море, плаж, хотел, бар , песторант. Това ни е дала природата!

морето се доставят и фекалиите!

Мутрите застрояваха цялото Черноморие, защо не стачкувахте, ве, мамули?! Даибъ и тъпото племе, Даибъ

На Буджака си печа аз двата Баджака и се лижем взаимно с бившата на Баджанака

Когато по времето на НДСВ и после на Тройната коалиция се бетонира всичко си мълчаха , сега предизборно реват ,

старите собственици на хотели не искат конкуренцията на новите хотели. Искат да си скубят скъпо. За туй са тези протести.

Бетономорие, лайноморие - да, но черноморие...

Аман от зелени терористи

Има си тъпанари ...не трябва много търсене. Срещу 30 лв. И протеста ти е готов. И тъпите телевизии ще се надпреварват да показват глупостите Леле в каква страна живеем. На тоталните идиоти.

ТУК И БЕЗ ТОВА НИКОИ НЕ СТЪПВА !!!

Охоооо,стъпват и още как.Ти явно не стъпваш,затова твърдиш лъжи.

И по колко получават, за да симулират подобна "загриженост"? Прибирах се пеш поради блокирания Орлов мост и имаше 10-на човека, всички с кенче бира в ръка.. Мизерни алкохолици.. да ги натръшка короната всички до един.

Пускайте булдозерите

Мутринските Хотели празни и с пандемия и без пандемия. Поне като нямат морал на обслужване си казвахме навремето...майната му гамени са но пък природата ни е хубава.Сега вече и това няма,Пълен банкрот.

БанкрОт???!!! Бухахха!!!

Мутренските хотели ,може да са празни,но малките почивни бази в Камчия и Шкорпиловци никога не са.

да станат.

Тия са същите от лятото. Безработна сган с кенче бира в ръка. Цял ден съм на работа. Прибрах с в седем и почивам. Как цял ден ще блъскаш и после ще си развяваш гащите по улиците? Аман от такива паразити.

Абе, защо Софиянци и пловдивчани протестират, а хората от черноморието си мълчат? Това НПО - та ли са, що ли?

Подробности:)))) Ами криза изкарват някой лев хората:))))

Когато мутрите бетонираха черноморието протести нямаше. Пък сега протестират разни хора в София. извинете вие от черноморието в София ли дойдохте или бяхте в София отидохте до черноморието видяхте го там и дойдохте да протестирате тук?? Когато бетонираха 90% от черноморието-явно на никого не му е направило впечатление.