Близките на Желяз Андреев готвят протести

Близките на Желяз Андреев, който е в ареста след искане за екстрадация в САЩ, готвят протести.

Обратно в новината

Коментари - Близките на Желяз Андреев готвят протести | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изобщо не е виновен! Той просто е работил като ....... контрабандист!!!

Земята на Ботев и Левски отново е робска земя, Върлуват тук янки гротескни - отровна, коварна змия. Народната мъка разпали в сърца ни нестихващ пожар; да скачаме, роби заспали, да смажем жестокия звяр. Със Ботевски пламък в душата, на Левски с духа несломим, да търсим с убийци разплата оковите си да строшим. Министри предават народа, закони продажни коват; от робството трупат изгода, за слушкане само зоват. Подлярски души, лицемери предават невинен Желяз. До вчера се гавриха с Гери, А утре сме ти или аз. Кой люби народа поробен и пази великий завет завета на Левски бунтовен, да дойде при нас на протест!

Еха :)

Цацаратурата пак се е омазала....Значи според американските закони ще обвиняват някой дето е работил по трудов договор по българското законодателства на българска територия в американска фирма регистрирана по българското законодателство???По тази логика иска цацата и тези около него да бъдат съдени по румънския закон за манипулации и закононарушения барабар с техните ментори защото според румънското законодателство подлежат на затвор..

Понеже работя в българския офис на голяма американска фирма, нещата не са толкова прости и еднозначни: 1. Ако филиал на американска фирма по света наруши корупционни закони, то АМЕРИКАНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО глобява АМЕРИКАНСКАТА ФИРМА, освен ако тя не е обучила работниците си, че това не е правилно. 2. При постъпването си на работа подписах един уникален документ, с който се задължавах да не осъществявам търговки и бизнес връзки с Иран, Судан и не помня още кои страни. И това при положение, че аз съм ИТ съпорт и по принцип работя по договори, които някойдруг е сключвал преди това. Предполагам, че и тук е било така. Стига да не му извадят нещо, подписано от него, винаги може да се измъкне, че не е знаел, не е инструктиран и т.н. Ако не - дупе да му е яко - ще го опукат по пълна програма. А нашето правителство обича да слуша "великите сили" и да се снишава. Така че ако дойде помощ, то тя ще е от страна на ЕС, не на България.

Само дето списъците с клиенти и стоки му е даден от шефовете а не си ги е измислил той....Ще го опукат ама на куков ден защото бая им се насъбра да подлагат българския задник на пангара заради техните интереси..

Много знаеш от кого са му дадени и какво точно е правил. Това само следствието ще докаже, но най-вероятно се е занимавал с контрабанда и е нарушил и българските закони. Иначе нямаше толкова да пищи!

Ако това момче е толкова виновно, както един трол тук твърди, защото незнанието че са му наредили и учавства в престъпление не го оневинява - добре, приемам това, но тогава говорим за СТЕПЕН НА ВИНА - 20 години затвор!?!?!?, то аз пък тогава да попитам А КЪДЕ СА СЛУЖБИТЕ НА ДЪРЖАВАТА - и на България и на САЩ!?! Къде са ДАНС, МАНС, разузнаване, контраразузнаване, международното сътрудничество по тази линия на службите и защо те не са идентифицирали и предотвратили ТЕЗИ ЗАМИСЛЕНИ от шефовете и ръководството на американската фирма престъпления!?? Защо не са знаели? Незнанието хе ги оневинява, още повече че точно това им е работата, да знаят, те са били длъжни да знаят! За какво разполагат с всички ресурси и възможности, вкл. за следене и подслушване? Само за да се манипулират избори ли, и да се сплашват хората!?!?

Някой знае ли българска фирма, работеща в САЩ, при нарушаването на българските закони ли ще бъде санкционирана или при щатските?

ще бъде санкционирана по законите на страната с по-голяма тояга.. в случая САЩ.

От това, което попрочетох и разбрах нещата стоят горе-долу така - да поясня за да не се палят някои и дежурните тролове да не ни снасят за стотен път дежурните си опорни точки. Нещата могат да се разгледат от две страни. От американска гледна точка - американската съдебна система и политика е прекомерно репресивна в някои отношения, и с акценти в определени посоки, като например по отношение на тероризма, националната сигурност и питенциалните или реални опасности и ВРАГОВЕ, и това донякъде е разбираемо. Те отлично са наясно кое, как и защо е станало в случая и при това престъпление, арестували са виновните и сега изграждат обвинениетл с ДОКАЗАТЕЛСТВАТА и свидетелите! Един от традиционните им прийоми е да сплашват свидетелите, за да говорят и им разкажат всичко - затова често може да се видят прекомерни присъди за по-дребни престъпници и големи бандити, които отървават кожата с по-леки или никакви присъди и доказани в съда обвинения, често отиват и на извънсъдебни дискретни споразумения. От българска страна нещата си ги знаем... Накратко казано - онзи,, който е спечелил големите пари, милионите, той е двигателят и в основата на това престъпление! Няма как момче от кол център в България, на което са му казали да свърши определена работа от горе - понеже всичко е замислено отвън, но са решили да го направят през България, защото от Америка е било невъзможно, Та няма как това момче, което е било на заплата да е отговорно за далаверата на шефовете му!

Ето това са троловете опорни точки. Несъм юрист но мога да чета. Отвори си Наказателния кодекс на РБ и прочети текстовете и определенията за престъпление, вина,умишленост, действие, бездействие итн да ти се изясни, че когато едно деяние е описано в закона като състав на престъпление незнанието на това не те прави невинен. Може само да намали санкцията. И друго: всеки отговаря персонално за действията си. От тук нататък продължавай да тролиш..

Абе идиот, точно ти ли, от България ще ми говориш за закони, вина и знание на закони, бе трол! Ти, дето главният ти прокурор Цацаров е мамил държавата вписвайки десеторно занижена цена на закупени от него и жена му имоти, мисля лозя или ниви! И който разписва незаконни СРС-Та по доказани и в съда ИЗЦЯЛО ЛЪЖЛИВИ изработени обосновки от прокурора на ДОС и мафията Роман Василев, понеже ... НЕ ЗНАЕЛ, че са такива!?!? Защото ... не си бил направил труда да ги прегледа, да ги прочете и разбере, нямал време.., и при положение, че нито това му е било работата (разработката д била с София, а не в Пловдив) нито такава е била практиката - не му е това работата на председателя на съда! Ти ли, бе нещастник, ще ми говориш за закони, вина и знание, когато не друг, а председателят ти на Конституционния съд твърдеше (и така направи кариера - бившият) че т.н. Народен съд бил справедлив и оправдан, и че изобщо това нечувано престъпление може да мине и да се назове съд!!! Я се скрий някъде в дупката, от която си се пръкнсл, бе трол! Твоят премиер обяви от трибуната на ПарлаМента, че Хидромелиораторът Доган го бил поръчал, к ти ще ми говориш за закони, тъпак!

Това момче са го били издирвали с червена или черна бюлетина, с Интерпол, без то да знае (нали един рецидивист го търсели 8 години а той ги изненадал, като ... си живеел в къщи, в същата къща, където са го арестували по други престъпления, издирван от Интерпол руски магиот - Циганков го видяхме на снимки от мачлета с ... премиера Борисов, а този бил бис на мафия и търсен за куп престъпления и убийства...), искат му 20 години затвор и това д обвинение, което никога не падало - тоест цял живот му стои.., Защото ... бил нарушил дмбаргото със Сирия, получавайки ... заплата по 1000 лева на месец! Скрий се накъде бе глист, който можел да мете, но явно има проблеми с главата, с мисленето и морала. Я ми кажи, бе дебил, когато масово и тотално се нарушаваше ембаргото в Югославия ЗА ДЕСЕТКИ милиарди само в петрола, например, и цяла България знае от кои, вкл. и в правителство, МВР и службите с чадъра им, кой бе реално подведен под отговорност и осъден дори и за година, бе долен трол и идиот! Значи този момък излезе най-големият престъпник к нарушител на ембаргоъо, а? Нито го знам, нито го познавам но боклуци като теб са ми пределно, до болка ясни.

Като прозападно настроен гражданин считам създадената ситуация за крайно абсрудна и недопустима. При все негативното ми отношение към Путин и неговата банда, ако изпадна в подобна ситуяция, след пускането ми под гаранция моментално бих поискал политическо убежище в посолството на Русия.

Прехвалените кол центрове, които са бъдещето на техническа България. Където млади и образовани българи, знаещи чужди езици, ще изкарват добри пари. Бля-Бля. Всеки може сам да си върти бизнеса и телефонните обаждания от едната точка на света до другата. Посредници като тези фирми у нас са необходими, само когато се заобикаля закона и се търгуват ембаргови и други опасни и забранени стоки. А нашите деца, работещи там, са поредното пушечно месо за Запада, което да изпира пешкира - както винаги досега. Навремето с пушки, сега с имейли, докато те си трупат печалбите. А за екстрадицията ясно. Марионетките нямат думата - те са длъжни да предават поданиците си на господарите щом поискат. Освен ако не скочат да си защитят интересите и с оглед да не се вдига шум, нещата се потулят.

Ами за никакъв запад не е работил. Пропуска да отбележи , че работил за иранец, иран и нарушаване ембаргпто в Сирия. Западът го съди, България е покровителствала иранеца и дори разследване няма Грозна българска картинка.

"Иранецът" е регистрирал фирма в сащ. Там има всякакви. Трябва ли на всеки черен да искаме паспорт, че е американски гражданин.

Повдигам обвинение към гражданина Д.Тръмп и неговата администрация затова, че системно нарушават суверинитета на свободна държава и тормозят гражданите и. Настоявам за неговото екстрадиране в централния софийски затвор. Б.Б.

Орбан дали би го екстрадирал? Не политици, а пълни жалкари и дупелизци имаме!

Орбан отдавна да го е осъдил, много преди американцире, щото е работил за иранец трафикант , да заобикаля ембаргото..Само Ганьо твърдо вярва и отстоява правото си на престъпление и воюва за правотата порочното си мислене и престъпни навици

че кой и кога е забранил да се търгува с тия части ???

Човека е абсолютно невинен. Притеснен съм за властта на САЩ над бг народ,от липсата на справедливост,в която ни се налага да живеем вече 30 години.

Значи човека е звънял по телефона на потенциални клиенти по списък. Нито ги е търсил, нито е закарал частите в Сирия. Откъде да знае фирмите дали са сирийски, талибански или американски. Има си работодател който му е дал телефон да продава.

Пулни глупости , уреждал е сделки с ембаргови технологии за иранец, кой умишлено не споменава.. Сега се прави на телефонистка и неразбрал, . От Луфтханза само като са чули историята му и са го уволнили. Хората не са толкова наивни

Дебил, негова работа ли е да търси досие на иранеца,фирмата му и на кой се обажда? Какво прави тази американска фирма в БГ? ДАНС не следи ли кой идва да работи в БГ,с кой работи,и защо не се защитават бг граждани? Значи бг оръжие се намира 100 пъти при ИД и нищо,но този без вина виновен. ?Що за справедливост е това?

За да урежда сделки трябва да е бил на поне мениджерско ниво. Иначе как ще подписва договорите. Мислете малко.

Га яде кифтета беше убаво а?За разлика от тука в САЩ правосъдната система работи.

Такива като тебе са ни докарали турския башибозук за 5 века.

Ами тоя Желяз е работил за Иран , за и иранец трафикант , вероятно от службите и родните му покровители, които 5 години едно разследване даже не са почнали срещу иранеца.

Видяхте ли какви са краварите, имат ни за животни, без никакви права. Само да кажат пратете ни онзи, и нашите подлоги веднага ще го направят, както пратиха и оня турски учител, за кеф на Ердоган, да си го убие в Турция като куче. На ви САЩ, Русия никога не е искала това, бяхме по свободни от сега!

Е кво е тва право на контрабанда . Право на престъпление , може да му се привижда само на дълбоко увреден български Ганьо и Андрешко.

По-голямо "право" от това да ходиш и да бомбиш суверени държави заради измислени аргументи, а всъщност да им ограбваш природните ресурси и да ги "демократизираш" и "възстановяваш" после - здраве му кажи! Или като ти потрябват кинти да си ги напечаташ в мазето... Ама това е запазена марка на твоите кукловоди, а не на "андрешковци" като нас...

ЕЕ КИНТЧЕ МНОГО СИ ЗЛЕ МОМЕЕЕ! Като искаш лижи им .... на американцте

В Добрич съдиите и прокурорите в рабфака ли са завършили юридическото си образование? Да прочетат чл. 25 ал. 4 на конституцията на РБ и ще разберат, че цялата процедура е противоконституционна, ако няма международен договор , ратифициран от парламента, регулиращ екстрадацията на български граждани в чужбина, извършели престъпление съгласно законите на страната, подаваща иска за екстрадация на даденото лице. Не се знае какви договори са подписали Надето и Саломончо, когато са били на отчет във Вашингтон . Говорителката на Цацаров едва не осъди момчето по бързата процедура.

какви са тия сащ?????и искат наш гражданин да съдят-малоумници и психопати като тоя дето ги управлява!!!!!!не си давайте човека българи на тия нещастници.искат насякъде да се бъркат

егати единомислието до тук...значи никои не мисли а истината че тоя е виновен ..много добре е знаел какво и на кого продава...а и парички са направили а вие ревете тука мишки

Ми тогава да го съдят по българските закони да видим дали ще се докаже вина!!! Той е български гражданин не американски.

Очевидно е никой не го е търсил да го съди тук. Контрабанда със Сирия не се върши без висше покровителство, затова и не е търсен. Като са видяли, че мигрантите же да пропее пред американците, мишоците от далаверата са се активизирали и уплашили и сега и пробутват тъпи истории като за малоумници.

Германия не екстрадира Пучдемон, защото по германските закони не е извършил престъпление, въпреки че по испанските го е извършил!

Какво има да се мисли нашият е продавал части от оръжия ползвани за убийство. Стоките са забранени от българските, американските и европейски закони. Ако не е знаел за това какво продава - какво прави в тази фирма.

РАБОТИ! А КАКВО ПРАВИ ТАЗИ ФИРМА ТУКА НАЛИ ИЗКАРАЛА РАЗРЕШЕНИЯ ЗА РАБОТА В БЪЛГАРИЯ

Елементарно, Уотсън :)

Такива роби както сега не сме били и през турско.

Вчера по новините казаха, че щели да го съдят за предателство към САЩ. Представяте ли си. До каква степен сме заробени от САЩ. Аутсорснат РОБ, Българин предател на Американската държава. А кога ще съдим Американец предал България?

Да не им се е клел във вечна вярност? Трябва много да внимаваме - по погрешка да не предадем и извънземните, та и те да ни съдят...

Момент ... човека до 25 години в затвора, понеже сащ така искали? България е свободна държава, може да си търгува човека, ако според българските закони не е забранено това. Това че на майна си през 100 планини в 101 имало ембарго, тяхна си работа. ИДИЛ от де взима американски оръжия, да не би бай Иван да им ги произвежда?

Ами в България , както в Сащ има забрана търговия със Сирия от октомври 2012. Това, че иранският му шеф е пробил ембаргото точно в България и 5 години тук няма разследване и сега представят историята за иранската ембаргова фирма превратно като кол център и лична драма не ти ли е позната до втръсване българска история за едни хора с власт, които са много насрани, щото са покровителствал престъпленията на иранеца.

Интересното в случая е че фирмата е регистрирана в САЩ , мислиш ли че не са знаели много отдавка какви ги вършат, ако мислиш обратното си много наивен. Американците такива игрички си въртят че въобще не можеш да си представиш, сега си търсят изкупителни жертви ....

Момчето е продавало части за бойна авиация за Сирия. Няма човек, който да не знае, че това е забранено. И е прехванат от американците, защото има международно ембарго. Да се правим, че не признаваме ембаргото, означава да повтаряме грешката на Цартсво България от Втората световна война, когато сме обявили война на САЩ и Англия, защото са далече. Да казваме, че не знаем какво се случва- също е лъжа. Да смятаме, че ще ни се разминава понеже сме бедни е безподобна глупост. Лично аз не съм съгласен момчето да бъде съдено в САЩ и да бъде осъдено ако това не е посочено като престъпление в нашия НК, но няма как да не призная, че е налице нарушение на ембаргото, защото има нарушение. Не може да се правим на луди вечно, защото това не върви пред никого по света. Вие може да надувате гайдите, но и това не върви, защото други хора приемат войната като война и не ебават като оправдание просташки лъжи.

че като служител не е вземал еднолични решения...някой му е нареждал какво да прави. Наредителите предполагам са амириканци след като фирмата е американска. Та нека тогава американския съд да си съди американците ,а нашето момче да оставят на мира .

Тъпо , никой не може да се оправдава, с това , че са го карали да върши престъпления. Излез от непълнолетието , иначе ще патиш, пък и заблуждаваш други да загазят. Все едно да кажеш: Убих , щото шефа каза" Тъпо е и то много, ако мислиш , че ще се размине с такива детенщини.Ембаргото на Сирия е всеизвестно , освен това никой не може да се оправдава с незнание на закона. Не подееждай другите.

"Няма човек, който да не знае, че това е забранено." Кой го е забранил ? И ако е забранено, как Русия, Иран, Китай продават ??

Какво "международно ембарго" какви пет лева. Всичките ни военни заводи бачкат като луди за да изпълнят американските поръчки за съветско оръжие. Къде мислиш се изпраща - в американската армия ли. Не гледай само медиите които преписват новините на ройтерс

Пишещите мнения и коментари по- надолу трябва да знаят че разни Олигифрени станали Полицаи с Подкупи четат всичко което се пише, и макар че не са регистрирани никъде, пак може да дойдат да се заяждат за това че от твоето IP са писали коментар. Такава Цензура и Наглсот НЕ е имало дори при Тодор Живков. А него го свалиха от власт за да има Свобода на Словото. Крадците- Предатели са влезли в Властта и четат и Подслушват цяла България, ако някой каже или пише мнения някъде да ги ИЗОБЛИЧИ. Същите тия Предатели хранят чужденци-Нашественици и им правят лагери, а Българите спят по улиците и умират ог глад.

Българина е свикнал че закона е врата в поле - само будалите го спазват и затова живеят от заплата. Не случайно зад граница има повече осъдени български престъпници отколкото иам в България.

Пак ще стане като с докгора от Пловдив, братята от Враца итн. Давай да протестираме ама дали сме прави не е важно... На всички е пределно ясно, че искане за екстрадиция от САЩ се прави на базата на железни доказателства! И след като имаме договор сс Щатите за екстрадиция можете да бъдете стопроценто сигурни че нашият съд ще го екстрадира. В цял свят се знае и е публична тайна че по наименование части се крият много често и оръжия. Така ме не прибързвайте с преценките. Тепърва ще се изясни.

както известно на широката публика , която се занимава активен потребител с Фронкънхайн от Калифорния , числото euler лежи мъничко над числото ПИ , тоест малко над дроб от 256 към 81 . така че , имате си избора : следващото събрание да си изберете - да си над или под щрихчето . ето , това е , каквото има до Ви се сподели като активни ползватели на услугите на Фронкънхайн от Красифония . Или както се казва на английски : Ю Си Ю тодей

с програмата ACCESS или D-BASE или ORACLE както SQL направихме най-различни измисльощини . Но 96 отделни показатели ? Обикновено почвахме по обичайното , около 20 . После със преразпределението на тези данни съответством сравнение други участници стигнахме до удвояване . но утрояване, даже факторът четири ? всеки преподавател би отхвърлил резултати като чиста фантастика . и ето : временният диапазон - над десет , над двадесет , може би цял живот .... тогава вместо 2-ра степен да въвеждаш 3 или 4 степен , плюскаш цялото с числа на EULER : секвенция , готова .

това е чиста проба такава .

фантазмагорите на Джордж Орвъл се възплетяват : Фронкънщайн от Калифорния !

както и профил на обажданията на онзи човек от добруджанското из цяла РБ , възникне тук съвсем друг въпрос , което се състои в следното ... пъсссьт , извънземните ....

Отдавна комундетата ни продадоха на краварска Хамерика. Тези от ФАЩ (фашистки американски щати) от 15-тина година насам се изживяват в ролата на световен жандарм и тази им наглост върви много добре най-вече в ГЕРБ-ерска България в която с протекцията на ФАЩ едни мутро-комундета крадът кат разпрани и хич не им дреме за никои. В интерес ние хората от народа трябва да вземем мерски против тази наглост на ФАЩ за да разберът най-накрая тези международни фашисти, че освен продажно политици си имаме и патриоти и родолюбци.

15-тина? ти знаеш ли през втората световна война, на кого се обадиха да помага а? Знаеш ли, че без тях сега щеше да си един горд ариец? (не коментирам това добро или лошо би било) след това, не забравяй виетнам, афганистан, ирак. 15-тина години са може би твоите години съзнателен живот...

но при откриването на акаунта щракнем тука таме таме , да си иде по бързичко млякото . и , ето , резултат : онова там в Добрич , където сега женерира , да речем 1000 подписа в негова невиност , става вече полицейска държавническа операция на нивото , това да се забележи , на нивото съобщителната мрежа .

След като е работил за бандити, мястото му е в затвора. Не е малолетен знаел е много добре какво върши. Да го махат, един престъпник по-малко в България.

МНОГО СИ ТЪП ГОШЕЕЕЕЕ

Абе какъв американски кол център бълнува тоя е , крие че е работил е за иранец, търгувал с забравено и у нас ембаргови технологии за Сирия. Плещи небивалици , че не знаел , че има ембарго за Сирия и не разбирал кво прави, това може може да повярваме на петокласник , не и на възпитаник на СУ и пак не го оправдава. Даже много е знаел , щом са се уплашили , че може да пропее и замесените чрез медиите ни тиражират някви чалга бози стил искрено и лично, вместо грозната истина, че държавата ни е покровителствала и покровителства и сега контрабанда на ембаргови стоки и никво разследване не е допуснато вече 5 години за това престпление, а сега се страхува да го предаде , щото може да се разплете кошницата .

Искам само да ви припомня два факта: Французин извършил тежко криминално престъпление(убииство) в България - лежа в затвора няколко години. Освободиха го с цел да си доизлежи присъдата във Франция. Малко след приземяване на самолета лицето е прието като национален герой, като жертва, и е освободено. Какво се случи с англичанина разбил главата с какък на бармана на морето - същото!!!

Ако този младеж е изпълнявал заповед и служебни задължения, не виждам как сериозно може да бъде справедливо обвиняван! Кой се е облагодетелствал от тези сделки? Кой ги е договарял и сключвал? Не мисля, че това е служител от кол център. Преди време българското правителство и Борисов предаде турски граждани на Ердоган в категорично нарушение на правата им и законите, за да угоди на диктатора и с опасност за тези хора в Турция, за живота и здравето им. Ние сме съюзници със САЩ, но това е и правен въпрос, и въпрос на национален суверенитет, самочувствие и сигурност - така както биха постъпили САЩ с техен гражданин в аналогична ситуация! Ако искал истински да те уважават трябва най-напред ти сам себе си (и гражданите си) да уважаваш! Ако момчето не е виновно трябва България да го защити и това България да го докаже на Щатите обосновано! Толкова български бандити бяха защитени и отърваха присъди...време е и обикновените българи, невинните да разберат, че имат държава!

ДОРИ И ДА Е ВИНОВНО!!!

Не знам за вас, но на мен ми писна големите престъпници да се отървават и да си измиват ръцете с обикновените и беззащитни хора! Момчето не е спечелило от сделките, не е взело процент, доколкото разбирам, работило е за заплатата си, както останалите в тези кол центрове, не е уреждало и договаряло сделката, просто защото на тази позиция и пълномощия не е било възможно, не е била такава работата му! Т.н. български съдии, прокурори и съдебна система да се вземат в ръце и да спрат да имитират правосъдие!

Дъра - бъра, подвеждаш хората и други да изгорят, никой не може да се оправдава и да твърди , че невинен , щото е друг му е нареждал да върши престъпления. Искате се да си живеш като непълнолетен и неразбиращ кво вършиш, ама не става. Законите и правото са други, не както ти се струва. Колко още изгорят с това инфантилно мислене.

ПРОЧЕТОХ ВСИЧКИ ДОСЕГАШНИ КОМЕНТАРИ. ГОРДЕЯ СЕ С ТЯХ. БЛАГОДАРЯ ЗА ТОВА, ЧЕ МОЯТ КОМЕНТАР Е ПОЛУЧИЛ НАЙ ВИСОКА ПОДКРЕПА. ПРИЯТЕЛИ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПРЕДАТЕЛСКА ПОЛИТИКА, НИЕ СТАВАМЕ ИЗЧЕЗВАЩА НАЦИЯ. ВСЕКИ БЪЛГАРИН ТРЯБНА ДА БЪДЕ НЕЩО ЦЕННО И МНОГО СПЕЦИАЛНО ЗА НАС. НЕГОВАТА СЪДБА ТРЯБВА ДА БЪДЕ И НАША СЪДБА. ЖЕЛЯЗ НЕ Е ПРЕСТЪПНИК, ТОЙ НИКОГО НЕ Е УБИВАЛ. В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ БИВА ДА ДОПУСКАМЕ ЧУЖДЕНЦИ ДА РЕШАВАТ НЕГОВАТА СЪДБА. ТОВА Е ВЪПРОС НА ЧЕСТ И НАЦИОНАЛНО ДОСТОЙНСТВО. НЕКА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ ЗА НАС ДА БЪДАТ НАД ВСИЧКО.

Г-н Желяз Андреев е българин и за него има Български Закон. Компанията, чийто СЛУЖИТЕЛ е бил е американска. Нима не е възможно The USA да подведе под отговорност собственика на бизнеса, който е осъществявал политиката на компанията?! Защо Българската Правораздавателна система не прояви "ТВОРЧЕСТВО" и не подведе под отговорност продажниците допуснали функционирането на американска компания, осъществяваща незаконна дейност на територията на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ и нейните собственици? Да не предаваме един българин!

Уважаеми Господин Премиер Борисов, Вашите Връзки с Обществеността най-вероятно подминават обсъждания като настоящото, но като българин очаквам Българската Ви позиция и Ви пожелавам смелост, защото случаят изисква много повече от изпращане на правителствения самолет за бедстващи българи по света.

в сирия имат ли американски самолети ?

цецо да не е ,,подписал и със саудитска арабия защото ,,ям,, свинско а имам и библията...!!!

Само за справка - съветският гражданин е защитен от екстрадация при който и да е световен каубой. Вадете му руски паспорт и щем да видим, как ще бъде екстрадиран. Хахаха

За кво да протестирам бе , Желязе, че не си знаел , че има ембарго на Сирия и че е престъпление, включително по българските закони. Ми на това и четвъртокласник няма се върже. Важи като оправдание толкова , колкото да твърдиш , че си невинен , щото шефът ти е наредил да вършиш всякакво друго престъпление. Досега са те скатавали , щото далаверата е покровителствана от високо , както всяка контрабанда в България. Сега ти правят протести , щото са се уплашили, че ще пропееш пред американците, квото знаеш. Интересно ми е да видя лицата на протеста, ще е индиция , кой ти дърпа конците

Я ми обясни по време на ембаргото срещу бивша Югославия, когато от България бяха заляли с петрол западната ни съседка не само с отделни цистерни, а с цели влакови композиции и дори цели шлепове бягаха, и точно тогава организираната престъпност спечели милиарди, възмъжа и стана мафия и стана част от международната престъпност, и бяха ясни и тези от правителството и онези зад тях, които осигуряваха и обезпечаваха контрабандата, и дори бандити с автомати преследваха европейски наблюдатели с коли от границата чак до София... колко и кои от всеизвестните престъпници и босовете им бяха задържани и обвинени, че нещо не се сещам? И как така вече толкова време Сърбия не ебава Цацаров и искането му за екстрадиция на Цветан Василев, който уж бил обрал банката си - 4 милиарда?!?

Докараха ни до там, че да сме роби на САЩ в собствената си държава. Благодарско, ГЕРБ! Значи утре ако на САЩ им е кеф може да поискат да екстрадират всеки например, че казва на черните хора - негъри. Сиреч обида в САЩ, която при нас не е...

Аз затова нито в САЩ искам да живея, нито да работя за тяхна компания. Ще арестуват чистчката, че компанията - американска печелила от това. Това е наемен работник. Той не е продавал за себе си тези части, а е изпълнявал нареждания на шефовете си. А и след като е в България трябва да знае Българските закони и тях да спазва, а не тези в САЩ. Той не е отишъл там да ги нарушава! Цялата ситуация е пълен абсурд. И всичко това на фона на американеца, където бе сгазил български гражданин хем в САЩ! Някакви смешни дни му бяха дали.

Това е цента на молитвените закуски.